• Τελευταία
  • Trending
  • All

Τα μηνύματα πίσω από τις εξαγγελίες Μητσοτάκη: Οδικός χάρτης για εκλογές και επόμενη μέρα

6 Σεπτεμβρίου 2025

Trump: Σε επαφές με πετρελαϊκές εν μέσω πίεσης από τον πόλεμο με το Ιράν

29 Απριλίου 2026
Το κτίρι της Intelife στη Θεσσαλονίκη

Interlife: Επενδυτικά κέρδη 31 εκατ. και ασφαλιστικά 3,6 εκατ. το 2025

29 Απριλίου 2026

JPMorgan: Εισροές 1 δισ. δολ. στο ΧΑ – Οι κερδισμένοι και τα «ψιλά γράμματα» της MSCI

29 Απριλίου 2026

Λευκός Οίκος – Anthropic: Μπορεί το Mythos να γεφυρώσει τη σύγκρουση;

29 Απριλίου 2026

Νέα Έρευνα της Deloitte: “2026 Global Human Capital Trends”

29 Απριλίου 2026

Starlink και OneWeb: Η μάχη στο δορυφορικό ίντερνετ και οι νέοι παίκτες

29 Απριλίου 2026

Protergia Value Seasonal: Σταθερό κόστος ρεύματος για επιχειρήσεις μέσα στη σεζόν

29 Απριλίου 2026

Στρατηγική σύμπραξη ENTERSOFTONE και kariera.gr

29 Απριλίου 2026
Ο χρυσός θα ανέβει κι άλλο! - Τα γιατί

Στα $193 δισ. η φυσική ζήτηση για χρυσό το Q1 του 2026

29 Απριλίου 2026

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Ισχυρές Επιδόσεις για το 2025

29 Απριλίου 2026

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Ισχυρές Επιδόσεις για το 2025

29 Απριλίου 2026

Το στοίχημα της Ελλάδας στο διάστημα περνά μέσα από το MoU ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Airbus

29 Απριλίου 2026
Που μπορεί να στραβώσει το deal για την πώληση της "Υδρόγειος Ασφαλιστικής"

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Nέο ρεκόρ φερεγγυότητας και αύξηση κερδοφορίας

29 Απριλίου 2026
ΗΠΑ - ΙΡΑΝ

Διαρροές Τραμπ για επ΄αόριστον αποκλεισμό του Ιράν – Το πετρέλαιο στα 111!

29 Απριλίου 2026

Η νέα SS26 συλλογή της DUR «LEGACY ON CANVAS»

29 Απριλίου 2026

Λίβανος: Οκτώ νεκροί, ανάμεσά τους τρεις διασώστες, από ισραηλινά πλήγματα στον νότο

29 Απριλίου 2026

Η Αθήνα στο επίκεντρο του Financial Planning στην Ευρώπη

29 Απριλίου 2026
Weather Update

Αίθριος καιρός με τοπικές απογευματινές καταιγίδες στα ορεινά

29 Απριλίου 2026
Τζερόμ Πάουελ

Η Fed θα μείνει ακίνητη… η προσοχή στη ρητορική!

29 Απριλίου 2026

Η Holcim, Mητρική του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ξεκινά το 2026 με ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική

29 Απριλίου 2026

Coca-Cola. Τόσο δική μας

29 Απριλίου 2026

Πολυνουκλεοτίδια, εξωσώματα, skin boosters – Οι νέες θεραπείες προσώπου

29 Απριλίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 29 Απριλίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Τα μηνύματα πίσω από τις εξαγγελίες Μητσοτάκη: Οδικός χάρτης για εκλογές και επόμενη μέρα

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
6 Σεπτεμβρίου 2025
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
43 1
0
119
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Στρατηγική για την επανάκτηση της μεσαίας τάξης και προτάσσοντας ως στόχο την επόμενη εκλογική μάχη το 2027 ξεδίπλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ, βάζοντας στο τραπέζι πακέτο 1,6 δισ. με στόχευση σε 4 εκατ. φορολογούμενους και υπό τη θεώρηση “put your money where you mouth is”.

Πέραν των επικοινωνιακά σχεδιασμένων να εντυπωσιάσουν εξαγγελιών, ο  Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να καλύψει πολιτικά κενά, να στείλει μήνυμα διεύρυνσης των ωφελουμένων, να επιδείξει ενσυναίσθηση και να υποσχεθεί βήματα για αποκατάσταση αδικιών, με έμφαση στα μεσαία εισοδηματικά στρώματα και τους νέους, κοινά που η Νέα Δημοκρατία χάνει στις δημοσκοπήσεις μαζικά.

Σχετικάθέματα

Trump: Σε επαφές με πετρελαϊκές εν μέσω πίεσης από τον πόλεμο με το Ιράν

29 Απριλίου 2026

Το στοίχημα της Ελλάδας στο διάστημα περνά μέσα από το MoU ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Airbus

29 Απριλίου 2026
ΗΠΑ - ΙΡΑΝ

Διαρροές Τραμπ για επ΄αόριστον αποκλεισμό του Ιράν – Το πετρέλαιο στα 111!

29 Απριλίου 2026

Οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν μεσοπρόθεσμο ορίζοντα και ανακοινώνονται τώρα, ώστε να προλάβουν να ωριμάσουν και να γίνουν αισθητές σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας πριν χρειαστεί να προσφύγει στις κάλπες. Παράλληλα όμως, επιχείρησε να γεμμίσει κενά που άφησε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα μία ημέρα νωρίτερα, στο συνέδριο του Economist στα προεόρτια της ΔΕΘ. Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποίησε ρητορική “κλεμένη” από το playbook της κεντροαριστεράς: μίλησε για ριζοσπαστικές λύσεις, για πολιτική συνεννόηση και ελάχιστες συγκλήσεις. Πρόκειται για εκφράσεις που δεν επιλέχθηκαν τυχαία, αλλά στόχο είχαν να μιλήσουν σε συγκεκριμένο ακροατήριο. Στους ίδιους απευθύνθηκε όταν ξεκαθάρισε οτι οι εκλογές θα γίνουν το 2027 και ότι ο ίδιος θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Συνδαστικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φάνηκε να απορρίπτει σενάρια πρόωρων εκλογών, στρατηγικής προσωπικής εξόδου και ήττας στις εκλογές. Ωστόσο, άνοιξε παράθυρο για πολιτικές συγκλήσεις και τη διαμόρφωση εδάφους -με πρωτοβουλία της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας- για συνεννόηση. Πρόκειται για αναφορές που καθιστούν σαφές ότι θα επιδιώξει να συνεχίσει να κυβερνά, δηλώνοντας ευελιξία και επιδεικνύοντας απριόρι αλλαγή πολιτικού ύφους για να το πετύχει.

Ενδιαφέρον είχαν οι αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκηα στις μάχες με το βαθύ κράτος, οι αιχμές για το ποδόσφαιρο, καθώς και η αποφυγή του σκανδάλου συγκάλυψης των Τεμπών, αλλά η αναφορά στον ΟΠΕΚΕΠΕ και η επίκληση της ατζέντας διαφάνειας. Ο ίδιος αναφέρθηκε στα πλήγματα κατά του λαθρεμπορίου καυσίμων, όπλων και ναρκωτικών, ενώ στην ίδια φράση προηγουμένως είχε μιλήσει και για το ποδόσφαιρο. Οι αναφορές αυτές με δεδομένο ότι δύο μεγάλοι εφοπλιστές, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και Βαγγέλης Μαρινάκης, στηρίζουν ενεργά με μέσα ενημέρωσης την επάνοδο του Αλέξη Τσίπρα, μοιάζουν με υπόμνηση-προειδοποίηση για συγκρούσεις. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, που έχει καταφερθεί πολλές φορές κατά της κυβέρνησης και του Μαξίμου, επανέλαβε από το συνέδριο του Economist ότι η Alter Ego Media (που ελέγχει Βήμα, Νέα, Mega, In.gr και πλέον το newsit και το Tlife) θα συνεχίσει να αποκαλύπτει κυβερνητικά σκάνδαλα.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο επαναπροσδιορισμός του οδικού χάρτη για τις εκλογές και η προσπάθεια να ξεκαθαρίσει το τοπίο ακόμη και για μετά από αυτές θεωρήθηκε κρίσιμος ώστε να διατηρήσει ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Τουρκία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, καθώς με βάση τις δημοσκοπήσεις και την επανεμμφάνηση του Αλέξη Τσίπρα το σκηνικό παρουσίαζε ενδείξεις δρομολογημένων και επικείμενων εξελίξεων.

 Λεφτά σε μεσαία τάξη, νέους και… για το δημογραφικό

Φορολογική μεταρρύθμιση με όφελος 1,6 δισ. για 4 εκατ. φορολογούμενους ανακοίνωσε από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με έμφαση στην αναδόμηση του

Μειώσεις φορολογικών συντελεστών, παρεμβάσεις στην αγορά κατοικίας, αυξήσεις στους μισθούς των ενστόλων, μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ και τον ΦΠΑ για χωριά και ακριτικά νησιά και κατάργηση της «προσωπικής διαφοράς» για τους συνταξιούχους το 2027, προανήγγειλε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στην τελετή εγκαινίων της 89ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

Μπορούμε να το κάνουμε παρότι πρέπει το 2026 να δαπανήσουμε 2,3 δισ. ευρώ για την εθνική άμυνα», δήλωσε.

«Η δημοσιονομική σταθερότητα είναι το θεμέλιο στο οποίο στηρίζεται το οικοδόμημα της πολιτικής μας και δεν πρόκειται να αμφισβητηθεί από την κυβέρνηση», συνέχισε ο πρωθυπουργός, που θύμισε ότι ήδη πριν από λίγους μήνες είχε ανακοινώσει μέτρα στήριξης (επιστροφή ενός ενοικίου κ.τ.λ.).

Μίλησε για τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση της φορολογίας στην ιστορία της μεταπολίτευσης, μια παρέμβαση 1,6 δισ. ευρώ που ανακουφίζει τέσσερα εκατομμύρια πολίτες, κυρίως οικογένειες και νέους («κρατήστε τους νέους ως ειδική κατηγορία», σημείωσε).

«Ξέρω», είπε, «πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις σήμερα παιδιά. Γι’ αυτό, τον επόμενο χρόνο μειώνουμε κατά 2 ποσοστιαίες όλους τους φορολογικούς συντελεστές, πλην του εισαγωγικού (που είναι 9%). Θα υποχωρούν περισσότερο ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών».

Τι σημαίνει αυτό:

Για εισόδημα 10.000-20.000 ευρώ:

από 22% στο 18% με ένα παιδί, στο 16% με δύο παιδιά, στο 9% για τρίτεκνους, μηδέν για πολύτεκνους.
ετήσιο όφελος στα 20.000 ευρώ: με 2 παιδιά 600 ευρώ, με 3 παιδιά 1.300 ευρώ, με 4 παιδιά 1.680 ευρώ.

Για εισόδημα 30.000 ευρώ:

ετήσιο όφελος: χωρίς παιδιά 400 ευρώ, με 1 παιδί 800 ευρώ, με 2 παιδιά 1.200 ευρώ, με 3 παιδιά 2.100 ευρώ, με 4 παιδιά 4.100 ευρώ.

Για εισόδημα 40.000-60.000 ευρώ:

Καθιερώνεται ενδιάμεσος συντελεστής 39% από 44% σήμερα.

Μίλησε για γενναία τομή υπέρ των νέων: Μηδενικός φόρος για εργαζόμενους έως 25 ετών και εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ και μείωση στο 9% από 22% μέχρι τα 30 τους:

  • Μέχρι 25 ετών, με 15.000 ευρώ: ετήσιο όφελος 1.283 ευρώ
  • Μέχρι 25 ετών, με 20.000 ευρώ: ετήσιο όφελος 2.480 ευρώ
  • Από 26-30 ετών, με 20.000 ευρώ: ετήσιο όφελος 1.300 ευρώ

Τα μέτρα για το στεγαστικό

  • Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα ισχύσει χαμηλότερος φορολογικός συντελεστής 25% για εισόδημα από ενοίκια από 12.000-24.000 ευρώ.
  • Αν δηλωθούν τα αληθινά ενοίκια, είπε, είναι ανοιχτές περαιτέρω μειώσεις στη φορολογία ακινήτων.
  • Σε ό,τι αφορά τη στεγαστική κρίση, σημείωσε ότι «χτίζουμε 2.000 διαμερίσματα σε εκτάσεις πρώην στρατοπέδων».

Για τον ΕΝΦΙΑ

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι για την πρώτη κατοικία μειώνεται στο μισό ο ΕΝΦΙΑ από το 2026 στα χωριά μέχρι 1.500 κατοίκους και καταργείται εντελώς το 2027.

Ταυτόχρονα μειώνεται 30% ο ΦΠΑ στα ακριτικά νησιά κάτω των 20.000 κατοίκων.

Επίσης ανακοίνωσε:

  • Μειώνεται στο μισό η προσωπική διαφορά το 2026 και καταργείται πλήρως το 2027. Συνεπάγεται πρόσθετο όφελος σε 671.000 συνταξιούχους, πέραν της ελάφρυνσης από τους νέους συντελεστές.
  • Μειώνονται τα τεκμήρια διαβίωσης για κατοικίες και αυτοκίνητα για 500.000 φορολογούμενους.
  • Διευρύνονται τα ευνοϊκά κριτήρια ελεύθερους επαγγελματίες σε οικισμούς έως και 1.500 κατοίκους.
  • Αυξήσεις αποδοχών για ένστολους και διπλωμάτες: Νέο αναβαθμισμένο Μισθολόγιο Στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων, Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού, Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και στελεχών του Διπλωματικού Σώματος. Ο συνολικός αριθμός των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας είναι 151.422.
  • Διπλασιάζεται η έκπτωση στις επενδύσεις στην άμυνα και στην κατασκευή οχημάτων – ενίσχυση μέχρι 150 εκατ. ευρώ.

Μεταρρυθμίσεις

Το 2026 και 2027 είναι μεγάλοι σταθμοί, υποστήριξε ο πρωθυπουργός που συμπλήρωσε ότι προορισμός μας είναι το 2030 «με μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν οριστικά τη χώρα, υπερβαίνουν τους κυβερνητικούς κύκλους και απαιτούν ευρύτερες συναινέσεις»:

Εθνικό Απολυτήριο: Μία τεράστια αλλαγή για να εξεταστεί από κοινού από τα κόμματα, ώστε να εφαρμοστεί σε βάθος τετραετίας.

Ολοκλήρωση του νέου ΕΣΥ: Το νέο ΕΣΥ ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Θα βελτιωθεί, ακόμα πιο γρήγορα, όταν οι πολιτικές δυνάμεις συμφωνήσουν σε λύσεις αυτονόητες. Δεν θα μετατρέψουμε την υγεία σε αρένα κομματικών διαξιφισμών και τα νοσοκομεία σε ομήρους διαδηλωτών.

Πολεοδομίες και Κτηματολόγιο: Οι πολεοδομίες φεύγουν από τους δήμους και εντάσσονται στην Κτηματολόγιο Α.Ε. – από εστίες εξυπηρετήσεων ή διαφθοράς, θα υπηρετούν την αληθινή τους αποστολή.

Εθνικός Ενεργειακός Χάρτης: Μεταρρύθμιση μακράς πνοής που προϋποθέτει διάλογο και συναίνεση. Εθνικό στοίχημα που σηματοδοτεί η ενεργειακή αυτονομία μαζί με προσιτές τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Σχετικά

Tags: γεωπολιτικήΔΕΘκυβέρνηση ΝΔΚυριάκος Μητσοτάκηςπολιτικό ρίσκορίσκο
Share48Tweet30Share8Send

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Απεγγραφή από τις ειδοποιήσεις
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Trump: Σε επαφές με πετρελαϊκές εν μέσω πίεσης από τον πόλεμο με το Ιράν

29 Απριλίου 2026
Defence Tech

Το στοίχημα της Ελλάδας στο διάστημα περνά μέσα από το MoU ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Airbus

29 Απριλίου 2026
ΗΠΑ - ΙΡΑΝ
Crisis Zone

Διαρροές Τραμπ για επ΄αόριστον αποκλεισμό του Ιράν – Το πετρέλαιο στα 111!

29 Απριλίου 2026
Επόμενο άρθρο

Η Κίνα αδιαφιλονίκητη πρωταθλήτρια στα φωτοβολταϊκά

www.joannaskiftou.com

Ελληνικός Χρυσός: Πρωτοπορεί με σύγχρονες τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τη μεταλλευτική δραστηριότητα

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Off the record: Το deal του… αιώνα, η επόμενη ημέρα της τηλεόρασης με φόντο τις ψηφιακές πλατφόρμες, η επανάκαμψη Λαυρεντιάδη, ο Σκέρτσος και τα sites 

    122 shares
    Share 49 Tweet 31
  • Ανεβαίνει το πολιτικό ρίσκο… απομακρύνονται οι πρόωρες εκλογές

    84 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Η EFA Group εξαγόρασε τη Superior Air – Αποκτά πέντε τεχνικές βάσεις στην Ελλάδα

    74 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Τα ΗΑΕ εγκαταλείπουν ΟΠΕΚ και ΟΠΕΚ+ – Περισσότερες μεταβλητές στη διαμόρφωση των τιμών

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Δύο deal Εξάρχου στην Αλβανία για LNG και hub

    55 shares
    Share 22 Tweet 14

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Trump: Σε επαφές με πετρελαϊκές εν μέσω πίεσης από τον πόλεμο με το Ιράν
  • Interlife: Επενδυτικά κέρδη 31 εκατ. και ασφαλιστικά 3,6 εκατ. το 2025
  • JPMorgan: Εισροές 1 δισ. δολ. στο ΧΑ – Οι κερδισμένοι και τα «ψιλά γράμματα» της MSCI
  • Λευκός Οίκος – Anthropic: Μπορεί το Mythos να γεφυρώσει τη σύγκρουση;
  • Νέα Έρευνα της Deloitte: “2026 Global Human Capital Trends”

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr