• Τελευταία
  • Trending
  • All

Σε χαμηλά 75 ημερών το Χ.Α – Διαλύθηκαν κρίσιμες στηρίξεις

25 Οκτωβρίου 2024

Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

8 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025

Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

8 Μαΐου 2025

Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Capela Sixtina

8 Μαΐου 2025

Κόπωση και πτώση στις 1.721 μονάδες στο Χρηματιστήριο 

8 Μαΐου 2025

Η realme αποκαλύπτει παγκοσμίως τη σειρά GT 7 στις 27 Μαΐου

8 Μαΐου 2025
Ο CEO της Eurobank Φωκίων Καραβίας

Έπιασε τους στόχους η Eurobank: Από το εξωτερικό και Wealth Management τα κέρδη

8 Μαΐου 2025

Πάνω από τις προβλέψεις τα κέρδη της Εθνικής Τράπεζας στο Q1

8 Μαΐου 2025

H Microsoft θωρακίζει το ευρωπαϊκό cloud απέναντι σε εξωτερικές παρεμβάσεις

8 Μαΐου 2025
Σε τροχιά αναπόδραστων εξελίξεων έχει εισέλθει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα περιόρισε τα περιθώρια ελιγμών του Στέφανου Κασσελάκη,

Καταδίκη Κασσελάκη σε 30 μήνες με αναστολή για πόθεν έσχες

8 Μαΐου 2025

BAT Hellas: Έντεκα διακρίσεις στον τομέα της καινοτόμου επικοινωνίας

8 Μαΐου 2025

Ανεβαίνει η ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο – Προειδοποιήσεις Άγκυρας για το Οικόπεδο 5

8 Μαΐου 2025

TITAN: Θετικό ξεκίνημα το 2025 με αύξηση πωλήσεων και επενδυτική δυναμική

8 Μαΐου 2025

Λιμάνια, ανθρώπινο δυναμικό και υπερτουρισμός στο επίκεντρο των συζητήσεων του PSTF

8 Μαΐου 2025

Henkel: Ανάπτυξη πωλήσεων και σταθερή ισχυρή κερδοφορία στο α’ 3μηνο

8 Μαΐου 2025

Εκλογή Πάπα: Μαύρος καπνός ξανά – Το απόγευμα νέα ψηφοφορία

8 Μαΐου 2025
Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε επιχείρηση ξυλείας στη Μάνδρα

8 Μαΐου 2025

Ράλι στις ευρωαγορές εν μέσω εμπορικής αβεβαιότητας

8 Μαΐου 2025
ομόλογα

Η Fed πυροδότησε άνοδο στις αποδόσεις της ευρωζώνης

8 Μαΐου 2025

Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

8 Μαΐου 2025
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η Euroxx βλέπει ράι 53% για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Οι προβλέψεις για EBITDA

8 Μαΐου 2025

Έγκριση για το squeeze out στην Ελληνική Τράπεζα έλαβε η Eurobank

8 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

Σε χαμηλά 75 ημερών το Χ.Α – Διαλύθηκαν κρίσιμες στηρίξεις

Απόστολος ΣκουμπούρηςΑπόΑπόστολος Σκουμπούρης
25 Οκτωβρίου 2024
Στις On the Radar, The Wire, Αγορές
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
23 0
0
63
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Πτωτικά και στις πέντε συνεδριάσεις αυτής της εβδομάδας έκλεισε το ελληνικό χρηματιστήριο κάτι καθόλου συνηθισμένο, με την αγορά να παραδίδεται στους πωλητές, χωρίς άμυνες και αναχώματα, χάνοντας μάλιστα την Παρασκευή και το όριο ψυχολογίας των 1.400 μονάδων.

  • Σε χαμηλό 9μήνου οι τράπεζες, απώλειες 7,20% την εβδομάδα για τον κλαδικό δείκτη
  • Σε χαμηλό δυόμισι μηνών ο Γενικός Δείκτης που έχασε (και) τις 1.400 μονάδες
  • Ο στρεβλός τραπεζοκεντρικός χαρακτήρας του Χ.Α. κοστίζει στο προφίλ όλης της αγοράς
  • Πλήρης αρνητική αυτονόμηση του Χ.Α. έναντι των διεθνών αγορών

Η αγορά, χωρίς ψυχολογία και δυνάμεις στήριξης, «καίει» και τις καλές ειδήσεις που δεν ήταν λίγες αυτή την εβδομάδα, καθώς και deals υπήρξαν, όπως η συμφωνία της Quest για την ACS, η επιτυχής ολοκλήρωση του ομολόγου της ΔΕΗ, τα πολύ καλά αποτελέσματα εταιρειών όπως Metlen και Σαράντης, η μεγάλη κινητικότητα στο χώρο της ενέργειας και οι επικείμενες ανακοινώσεις της Intrakat, η έγκριση της πώλησης της Τέρνα Ενεργειακή κ.α.

Σχετικάθέματα

Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

8 Μαΐου 2025

Κόπωση και πτώση στις 1.721 μονάδες στο Χρηματιστήριο 

8 Μαΐου 2025

Ράλι στις ευρωαγορές εν μέσω εμπορικής αβεβαιότητας

8 Μαΐου 2025

Τη Δευτέρα είχαμε τα τραγελαφικά γεγονότα με τη μετοχή της Attica Bank, που έκανε διακυμάνσεις που δεν έχουν ξαναγίνει στην ελληνική αγορά, ενώ στις αρχές της εβδομάδας έφτασαν δύο εκθέσεις ξένων οίκων, Morgan Stanley και Goldman Sachs να αλλοιώσουν εντελώς το όποιο καλό κλίμα είχε «χτιστεί» την προηγούμενη εβδομάδα, οδηγώντας όχι μόνο τις τράπεζες αλλά και σημαντικά blue chips της πραγματικής οικονομίας, κυρίως από την ενέργεια και τη βιομηχανία, σε μεγάλη πτώση.

Την ώρα που οι ευρωπαϊκοί δείκτες κινήθηκαν με μεικτά πρόσημα χωρίς ξεκάθαρο στίγμα, το ελληνικό χρηματιστήριο βυθίστηκε σε επίπεδο Γενικού Δείκτη κατά 3,69% αυτή την εβδομάδα, με τον FTSE 25 να χάνει 4,78%, ενώ ο τραπεζικός κλάδος ήταν ο αδύναμος κρίκος, καθώς απώλεσε το 7,20% της αξίας του, σε μια από τις πιο αρνητικές εβδομάδες των τελευταίων ετών.

Η υπερβολική τραπεζική επιρροή

Το ελληνικό χρηματιστήριο πληρώνει – όπως πάγια γίνεται – τη μεγάλη και σε στρεβλό βαθμό – τραπεζική εξάρτηση, καθώς ο κλάδος οριοθετεί όγκους, τζίρους, κλίμα και momentum σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό, καθιστώντας εντελώς μονόπλευρη και μονοσήμαντη την ευρύτερη χρηματιστηριακή αγορά.

Το Χ.Α. έτσι κι αλλιώς έχει «στηθεί» πάνω στην τεράστια εξάρτηση από το χρηματοπιστωτικό τομέα από την εποχή που υπήρχαν 15 τραπεζικές εισηγμένες, όμως παρόμοια μονοδιάστατα χαρακτηριστικά παρουσιάζει και σήμερα, που έχουν απομείνει μόνο τέσσερις συστημικές.

Αυτή είναι η φυσιογνωμία του ρηχού και μονοδιάστατου ελληνικού χρηματιστηρίου, που αντανακλά την επίσης μονοδιάστατη τραπεζοκεντρική και εστιασμένη στις υπηρεσίες ελληνική οικονομία, ελλείψει κλάδων – ηγετών και μεγάλης βιομηχανικής εκπροσώπησης, όπως γίνεται σε άλλες μεγάλες αγορές της Ευρώπης.

Ο στρεβλός τραπεζοκεντρικός χαρακτήρας του Χ.Α., όπου ο συγκεκριμένος κλάδος κάνει πάνω από το 60% των συναλλαγών, την ώρα που πληθώρα άλλων μετοχών καλών και ποιοτικών εταιρειών έχουν μηδαμινές συναλλαγές, ασφαλώς οδηγεί σε παθογένειες, που δεν συνάδουν με μια αγορά που φιλοδοξεί να προβιβαστεί στην τάξη των ώριμων αγορών.

Στις καλές περιόδους, όταν το momentum είναι ανοδικό, όπως έγινε πέρυσι που ο τραπεζικός δείκτης κατέγραψε ράλι +65% τραβώντας το Γενικό Δείκτη στο +39% η συνεισφορά των τραπεζών είναι ευεργετική, όμως στις άσχημες, η πτώση των τραπεζών κάνει δυσανάλογο… θόρυβο, και «σπέρνει» το ζιζάνιο της αμφιβολίας και της ανασφάλειας στην ευρύτερη αγορά.

Τα τραγελαφικά που έλαβαν χώρα στην Attica Bank

Την ίδια ώρα, σοβαρό πλήγμα στην αξιοπιστία της αγοράς επέφεραν όσα τραγελαφικά έλαβαν χώρα με τη μετοχή της Attica Bank τη Δευτέρα, βγάζοντας (ξανά) στην επιφάνεια τις σοβαρές αρρυθμίες των συστημάτων της ΕΧΑΕ, θέτοντας ερωτήματα για την επάρκεια και των στελεχών του ομίλου που έχουν την ευθύνη.

Σε μια προγραμματισμένη συναλλαγή και ενόψει της αύξησης κεφαλαίου, το Χ.Α και γενικώς ο όμιλος ΕΧΑΕ πιάστηκαν εκτός θέσης, υπονομεύοντας την αξιοπιστία της αγοράς σε μια συγκυρία που το Χ.Α βρίσκεται σε λίστα παρακολούθησης (watch list) για την πιθανή μετάβασή του, από το 2025 στην κατηγορία των ώριμων, ανεπτυγμένων χρηματιστηρίων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο Χ.Α. διαπιστώνονται μεγάλα κενά στα συστήματα λειτουργίας και έλλειψη μηχανισμών παρακολούθησης και αντιμετώπισης έκτακτων ακραίων περιστατικών, ενώ υπάρχει απουσία πρωτοκόλλων προληπτικής παρέμβασης, παρά το τεχνολογικά αναβαθμισμένο σύστημα που χρησιμοποιεί η ΕΧΑΕ.

Τη Δευτέρα λοιπόν καταγράφηκαν πρωτοφανείς στα χρονικά διακυμάνσεις, τέτοιες που ουδέποτε έχουν ξαναγίνει στα 148 χρόνια της ιστορίας του χρηματιστηρίου.

Η μετοχή άνοιξε στα 0,70 ευρώ, κατόπιν με συνεχείς δημοπρασίες λόγω υψηλής μεταβλητότητας εκτοξεύτηκε έως τα 20 ευρώ καθώς με λιγότερα από 1.000 τεμάχια έφτασε να ενισχύεται κατά 3.716% (!!) που αντιστοιχούσε σε κεφαλαιοποίηση άνω των 32 δισ. ευρώ (!!), κάτι που οδήγησε τη διοίκηση του Χ.Α. σε προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με το άρθρο 2.6.9.1 του κανονισμού για λόγους προστασίας της ομαλής λειτουργίας της αγοράς. Το reverse split (100 παλαιές μετοχές προς 1 νέα) φαίνεται πως μπέρδεψε τους επενδυτές, ενώ σε αναστολή τέθηκε και το δικαίωμα στην ΑΜΚ.

Κατόπιν η μετοχή επανήλθε στο ταμπλό στις 16:00 μ.μ. ενώ τελικώς έκλεισε στα 7,02 ευρώ με ιλιγγιώδη άνοδο +1.239,69%, που αντιστοιχεί σε κεφαλαιοποίηση 11,35 δισ. ευρώ, μπροστά απ’ όλες τις τράπεζες και πίσω μόνο από την Coca Cola HBC. Χθες Τρίτη, η μετοχή της Attica Bank έκλεισε με πτώση 4,56% στα 6,70 ευρώ με την κεφαλαιοποίησή της να διαμορφώνεται στα 10,84 δισ. ευρώ, πίσω μόνο από την Coca Cola HBC που αποτιμάται στα 12,39 δισ. ευρώ.

Μπορεί το πρόβλημα με την Attica Bank να είναι προσωρινό και πρωτίστως… λογιστικό, όμως σε μια αγορά που κυριαρχούν οι αριθμοί και οι αριθμοί οριοθετούν αξίες, περιουσίες, χαρτοφυλάκια και κωδικούς, δεν είναι δυνατόν να καταγράφονται τραγελαφικά φαινόμενα, «επιτρέποντας» στη συγκεκριμένη μετοχή να φτάνει να αποτιμάται άνω των 32 δισ. ευρώ, ήτοι τρεις φορές η Coca Cola HBC.

Ανασφάλεια από το πολιτικό και γεωπολιτικό ρίσκο

Ξέχωρα από τα ανωτέρω, η αγορά προβληματίζει όλους τους τελευταίους μήνες και κυρίως από τις ευρωεκλογές και μετά, καθώς «βολοδέρνει» σε ένα πολύ στενό εύρος διακύμανσης την ώρα που οι ξένες αγορές έχουν δώσει σημαντικότατες αποδόσεις. Αναλυτές κρίνουν πως τα εσωτερικά προβλήματα της κυβέρνησης, συνδυαστικά με το γεωπολιτικό ρίσκο (που επηρεάζει τις αναδυόμενες όπως το Χ.Α. αγορές), προκαλούν ανασφάλεια και ανησυχία για την επόμενη ημέρα και αυτός είναι ο λόγος των πολύ αμυντικών κινήσεων από τα μεγάλα «σπίτια».

Παρά τον κατακερματισμό της αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει εκ των έσω… φαγωμάρα, καθώς η απουσία αντίπαλου δέους έχει τροφοφοδτήσει φυγόκεντρες τάσεις. Η κλιμακούμενη αντιπαράθεση των πρώην πρωθυπουργών Καραμανλή και Σαμαρά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και οι απειλές βουλευτών ότι ενδέχεται να μην ψηφίσουν την πρόταση για πρόεδρο της δημοκρατίας, είναι παράγοντες ανασφάλειας και ανησυχίας.

Οι δύο εκθέσεις που «χτύπησαν» τις τράπεζες

Οι Morgan Stanley και Goldman Sachs, με δύο εκθέσεις τους Δευτέρα και Τρίτη, μείωσαν τις τιμές – στόχους για τον εγχώριο τραπεζικό κλάδο, μολονότι διατηρούν τις θετικές εκτιμήσεις για τη μακροπρόθεσμη πορεία του. Η Morgan Stanley μείωσε την τιμή στόχο για την Αlpha Bank από τα 2,50 ευρώ στα 2,28, για την Εθνική Τράπεζα από τα 10,43, σε 10,25, για την Τράπεζα Πειραιώς από 5,51, στα 5,39 και για τη Eurobank από τα 2,66, στα 2,63 ευρώ.

Η Goldman Sachs μείωσε την τιμή – στόχο για την Alpha Bank στα 1,90 ευρώ, από 2 ευρώ πριν, με «ουδέτερη» σύσταση, ενώ για την Πειραιώς, η νέα τιμή – στόχος είναι στα 5,40 ευρώ, από 5,80 ευρώ πριν, με σύσταση «αγορά». Για την Εθνική Τράπεζα η νέα τιμή – στόχος είναι στα 10,60 ευρώ, από 11 ευρώ πριν, με σύσταση «αγορά». Για τη Eurobank, η νέα τιμή – στόχος είναι στα 2,50 ευρώ από 2,70 ευρώ πριν, με σύσταση «αγορά».

Στην ουσία, αυτό που είπε χθες η Goldman Sachs είναι πως οι τράπεζες θα έχουν πλήγμα από τη διαρκή μείωση των επιτοκίων, καθώς θα απολέσουν έσοδα από τόκους, ενώ μείωσε τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή. Βεβαίως, οι διοικήσεις των τραπεζών έχουν απαντήσει σε αυτό, σημειώνοντας πως θα καλύψουν τις απώλειες μέσω της πιστωτικής επέκτασης, δηλαδή του περαιτέρω ανοίγματος σε δάνεια.

Τα στατιστικά

Την Παρασκευή ο Γ.Δ. έκλεισε στις 1.390,25 μονάδες με απώλειες 0,88% και πλέον μένει να δούμε αν την επόμενη εβδομάδα, που έχει τέσσερις συνεδριάσεις λόγω της αργίας της Δευτέρας, θα βγει αντίδραση, όπως έγινε ξανά όταν ο κεντρικός δείκτης υποχώρησε κάτω από τις 1.400 μονάδες.

Ο FTSE 25 έκλεισε στις 3.351,54 μονάδες με πτώση 1,14%, ο Mid Cap διαφοροποιήθηκε με οριακή άνοδο 0,17% στις 2.290,61 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με πτώση 1,30% στις 1.148,70 μονάδες, που μάλιστα είναι νέα χαμηλά 9μήνου. Πλέον, μειώθηκε περαιτέρω η απόδοση σε επίπεδο 10μήνου 2024, με το Γ.Δ. να κρατάει κέρδη 7,51%, ο FTSE 25 είναι στο +7,33%, ο Mid Cap μόλις στο +1,77%, ενώ ο τραπεζικός δείκτης στο +8,20%.

Η αξία συναλλαγών την Παρασκευή διαμορφώθηκε στα 130,99 εκατ. ευρώ, με τα 121,5 εκατ. ευρώ στον FTSE 25, εκ των οποίων τα 70,4 εκατ. ευρώ στις τράπεζες, ενώ στον Mid Cap έγινε τζίρος 5,9 εκατ. ευρώ. Σε επίπεδο πενθημέρου, οι μέσες συναλλαγές διαμορφώθηκαν στα 118,2 εκατ. ευρώ, ενώ στο 10μηνο ο μέσος τζίρος είναι στα 132,2 εκατ. ευρώ.

Σχετικά

Tags: Γενικός ΔείκτηςρίσκοΧρηματιστήριο
Share25Tweet16Share4Send
Απόστολος Σκουμπούρης

Απόστολος Σκουμπούρης

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

8 Μαΐου 2025
The Wire

Κόπωση και πτώση στις 1.721 μονάδες στο Χρηματιστήριο 

8 Μαΐου 2025
On the Radar

Ράλι στις ευρωαγορές εν μέσω εμπορικής αβεβαιότητας

8 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
ΤΑΙΠΕΔ λογότυπο

Κυβερνητικό Πάρκο: Συνωστισμός Περιστέρη, Μυτιληναίου, Μιτζάλη, Εξάρχου και του Ολλανδού

Μπάχαλο χωρίς επίδραση και αξιοπιστία το X... του Μασκ

MostPopular

  • Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

    105 shares
    Share 42 Tweet 26
  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    246 shares
    Share 98 Tweet 62
  • Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

    81 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Οι Ινδοί της KSSL ετοιμάζονται για deal με Ελλάδα

    78 shares
    Share 31 Tweet 20
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

    59 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr