• Τελευταία
  • Trending
  • All

ΔΝΤ: Παγκόσμιος κίνδυνος οι ΗΠΑ – Κίνα και Ινδία τραβούν το κάρο

17 Ιουλίου 2024
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Smoke rises from an Israeli airstrike in Dahiyeh, Beirut, Sunday, Oct. 27, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)

Τρεις νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο

22 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

22 Μαΐου 2025
Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Σε bull market τα crypto: Ιστορικά ρεκόρ για Bitcoin και Ethereum

Νέο ράλι και ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

21 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ αποδέχονται το δώρο 400 εκατ. του Κατάρ στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την IFA Berlin 2025

21 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025

Η ΕΕ απέτυχε να υλοποιήσει τους στόχους της για τις επικουρικές συντάξεις

21 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Bolt: Νέα λειτουργία για προγραμματισμένες διαδρομές από και προς τον ΔΑΑ

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

ΔΝΤ: Παγκόσμιος κίνδυνος οι ΗΠΑ – Κίνα και Ινδία τραβούν το κάρο

Σε ήπια προσγείωση οδεύει η Ευρώπη - Ποιοί είναι οι κίνδυνοι και τί πρέπει να γίνει

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
17 Ιουλίου 2024
Στις The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
15 0
0
41
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Με λοκομοτίβες την Ινδία και την Κίνα, καλύτερες προβλέψεις για την Ευρώπη και άγρια προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ η νέα έκθεση του ΔΝΤ για το προφίλ της παγκόσμιας οικονομίας αποτελεί ισχυρό καμπανάκι κινδύνου ενόψει των αμερικανικών εκλογών.

Το ΔΝΤ αναφέρει ότι η παγκόσμια ανάπτυξη παραμένει σταθερή στο 3,2% για το 2024 και 3,3% για το 2025. Ωστόσο, η επιβράδυνση του αποπληθωρισμού και η αυξανόμενη πολιτική αβεβαιότητα προκαλούν ανησυχίες.

Σχετικάθέματα

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Οι αναδυόμενες ασιατικές οικονομίες, ιδιαίτερα η Κίνα και η Ινδία, παραμένουν βασικοί κινητήρες ανάπτυξης. Η έκθεση επισημαίνει επίσης ότι ο πληθωρισμός στις υπηρεσίες παραμένει υψηλός, γεγονός που δυσκολεύει την ομαλοποίηση της νομισματικής πολιτικής και αυξάνει τους κινδύνους για παρατεταμένα υψηλά επιτόκια.

Το ΔΝΤ χαρακτηρίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ παγκόσμιο δημοσιονομικό κίνδυνο τις ΗΠΑ, αναφέροντας ότι “είναι ανησυχητικό ότι μία χώρα, όπως οι ΗΠΑ, με πλήρη απασχόληση, έχει μία δημοσιονομική στάση που ωθεί τον λόγο χρέους προς ΑΕΠ σταθερά υψηλότερα, με κινδύνους τόσο για την εγχώρια όσο και την παγκόσμια οικονομία”.

Η αυξανόμενη εξάρτηση των ΗΠΑ από βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση είναι επίσης ανησυχητική. Με υψηλότερο χρέος, βραδύτερη ανάπτυξη και μεγαλύτερα ελλείμματα, δεν θα χρειαζόταν πολύ για να γίνουν οι πορείες του χρέους λιγότερο βολικές, με κινδύνους για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

Όπως και τον Απρίλιο, το ΔΝΤ προβλέπει ότι ο παγκόσμιος πληθωρισμός θα μειωθεί στο 5,9% φέτος από 6,7% πέρυσι, σε μεγάλο βαθμό καθ’ οδόν για μια ήπια προσγείωση. Ωστόσο, σε ορισμένες προηγμένες οικονομίες, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, η πρόοδος στον αποπληθωρισμό έχει επιβραδυνθεί και οι κίνδυνοι είναι προς την ανοδική κατεύθυνση.

Στην τελευταία επικαιροποίηση της WEO, το ΔΝΤ διαπιστώνει ότι οι κίνδυνοι παραμένουν γενικά ισορροπημένοι, αλλά δύο καθοδικοί βραχυπρόθεσμοι κίνδυνοι έχουν γίνει πιο εμφανείς.

Πρώτον, περαιτέρω προκλήσεις στον αποπληθωρισμό στις προηγμένες οικονομίες θα μπορούσαν να αναγκάσουν τις κεντρικές τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, να διατηρήσουν τα κόστη δανεισμού υψηλότερα για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα. Αυτό θα έθετε σε κίνδυνο τη συνολική ανάπτυξη, με αυξημένη ανοδική πίεση στο δολάριο και επιβλαβείς επιπτώσεις στις αναδυόμενες και αναπτυσσόμενες οικονομίες.

Υπάρχουν αυξανόμενα εμπειρικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τα ίδια του ΔΝΤ, που επισημαίνουν τη σημασία των παγκόσμιων «πρωτογενών» πληθωριστικών σοκ—κυρίως τιμές ενέργειας και τροφίμων—στην οδήγηση της αύξησης του πληθωρισμού και της επακόλουθης μείωσης σε ένα ευρύ φάσμα χωρών.

Σκωτσέζικο ντους

Τα καλά νέα είναι ότι, καθώς τα πρωτογενή σοκ υποχώρησαν, ο πληθωρισμός μειώθηκε χωρίς ύφεση. Τα κακά νέα είναι ότι οι τιμές ενέργειας και τροφίμων βρίσκονται πλέον σχεδόν στα προ πανδημίας επίπεδα σε πολλές χώρες, ενώ ο συνολικός πληθωρισμός όχι.

Ένας λόγος, όπως τόνισε προηγουμένως το ΔΝΤ, είναι ότι οι τιμές αγαθών παραμένουν υψηλές σε σχέση με τις υπηρεσίες, κληρονομιά της πανδημίας που αρχικά ενίσχυσε τη ζήτηση αγαθών ενώ περιόρισε την προσφορά τους. Αυτό καθιστά τις υπηρεσίες συγκριτικά φθηνότερες, αυξάνοντας τη σχετική ζήτησή τους—και, κατά συνέπεια, τη ζήτηση εργασίας που απαιτείται για την παραγωγή τους. Αυτό ασκεί ανοδική πίεση στις τιμές και τους μισθούς των υπηρεσιών.

Πράγματι, οι τιμές και ο πληθωρισμός των μισθών στις υπηρεσίες είναι οι δύο κύριοι τομείς ανησυχίας όταν πρόκειται για τον αποπληθωρισμό και οι πραγματικοί μισθοί είναι πλέον κοντά στα προ πανδημίας επίπεδα σε πολλές χώρες. Εκτός εάν ο πληθωρισμός των αγαθών μειωθεί περαιτέρω, οι αυξανόμενες τιμές και οι μισθοί των υπηρεσιών μπορεί να διατηρήσουν τον συνολικό πληθωρισμό υψηλότερο από το επιθυμητό επίπεδο. Ακόμη και χωρίς περαιτέρω σοκ, αυτό αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για το σενάριο ήπιας προσγείωσης.

Δεύτερον, οι δημοσιονομικές προκλήσεις πρέπει να αντιμετωπιστούν πιο άμεσα. Η επιδείνωση των δημόσιων οικονομικών έχει αφήσει πολλές χώρες πιο ευάλωτες από ό,τι προβλεπόταν πριν από την πανδημία. Η σταδιακή και αξιόπιστη ανασυγκρότηση των αποθεμάτων, προστατεύοντας παράλληλα τους πιο ευάλωτους, αποτελεί κρίσιμη προτεραιότητα. Αυτό θα απελευθερώσει πόρους για την κάλυψη νέων αναγκών, όπως η κλιματική μετάβαση ή η εθνική και ενεργειακή ασφάλεια.\

Ανάγκη για μεγαλύτερα buffers

Πιο σημαντικό, ισχυρότερα αποθέματα παρέχουν τους δημοσιονομικούς πόρους που χρειάζονται για την αντιμετώπιση απροσδόκητων σοκ. Ωστόσο, γίνονται πολύ λίγα, διογκώνοντας την οικονομική πολιτική αβεβαιότητα. Οι προβλεπόμενες δημοσιονομικές προσαρμογές είναι ανεπαρκείς σε πάρα πολλές χώρες. Είναι ανησυχητικό ότι μια χώρα όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, με πλήρη απασχόληση, διατηρεί μια δημοσιονομική στάση που ωθεί τον λόγο χρέους προς ΑΕΠ σταθερά υψηλότερα, με κινδύνους τόσο για την εγχώρια όσο και την παγκόσμια οικονομία. Η αυξανόμενη εξάρτηση των ΗΠΑ από βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση είναι επίσης ανησυχητική.

Με υψηλότερο χρέος, βραδύτερη ανάπτυξη και μεγαλύτερα ελλείμματα, δεν θα χρειαστεί πολύ για να γίνουν οι πορείες του χρέους λιγότερο άνετες σε πολλά μέρη, ειδικά αν οι αγορές αυξήσουν τα spread των κρατικών ομολόγων, με κινδύνους για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

Αβεβαιότητα

Δυστυχώς, η οικονομική πολιτική αβεβαιότητα εκτείνεται πέρα από τις δημοσιονομικές εκτιμήσεις. Η σταδιακή διάλυση του πολυμερούς εμπορικού συστήματος είναι άλλη μια βασική ανησυχία. Περισσότερες χώρες πλέον ακολουθούν δικό τους δρόμο, επιβάλλοντας μονομερείς δασμούς ή βιομηχανικά μέτρα πολιτικής των οποίων η συμμόρφωση με τους κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου είναι αμφισβητή. Το ατελές εμπορικό μας σύστημα θα μπορούσε να βελτιωθεί, αλλά αυτή η αύξηση των μονομερών μέτρων δεν είναι πιθανό να αποδώσει διαρκή και κοινή παγκόσμια ευημερία. Αντιθέτως, θα στρεβλώσει το εμπόριο και την κατανομή των πόρων, θα προωθήσει τα αντίποινα, θα εξασθενήσει την ανάπτυξη, θα μειώσει τα βιοτικά επίπεδα και θα καταστήσει δυσκολότερο τον συντονισμό των πολιτικών που αντιμετωπίζουν τις παγκόσμιες προκλήσεις, όπως η κλιματική μετάβαση.

Με λοκομοτίβες την Ινδία και την Κίνα, καλύτερες προβλέψεις για την Ευρώπη και άγρια προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ η νέα έκθεση του ΔΝΤ για το προφίλ της παγκόσμιας οικονομίας αποτελεί ισχυρό καμπανάκι κινδύνου

Ηνωμένες Πολιτείες

Η ανάπτυξη στις Ηνωμένες Πολιτείες δείχνει σημάδια ψύχρανσης, ιδιαίτερα στην αγορά εργασίας, μετά από ένα ισχυρό 2023. Η πρόοδος στον αποπληθωρισμό έχει επιβραδυνθεί και οι κίνδυνοι είναι προς την ανοδική κατεύθυνση.

Ευρωζώνη

Η ευρωζώνη ετοιμάζεται για ανάκαμψη μετά από μια σχεδόν επίπεδη απόδοση πέρυσι. Η ανάπτυξη προβλέπεται να αυξηθεί ελαφρώς, ενώ η ζήτηση για υπηρεσίες και οι εξαγωγές ενισχύονται.

Ασία

Οι αναδυόμενες αγορές της Ασίας, όπως η Ινδία και η Κίνα, παραμένουν η κύρια κινητήρια δύναμη της παγκόσμιας οικονομίας. Η ανάπτυξη αναθεωρείται προς τα πάνω και αντιπροσωπεύει σχεδόν το ήμισυ της παγκόσμιας ανάπτυξης. Ωστόσο, οι προοπτικές για τα επόμενα πέντε χρόνια παραμένουν αδύναμες.

Πληθωρισμός

Όπως και τον Απρίλιο, το ΔΝΤ προβλέπει ότι ο παγκόσμιος πληθωρισμός θα μειωθεί στο 5,9% φέτος από 6,7% πέρυσι. Ωστόσο, η επιβράδυνση του αποπληθωρισμού σε προηγμένες οικονομίες, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποτελεί σημαντικό κίνδυνο.

Δημοσιονομικές Προκλήσεις

Οι δημοσιονομικές προκλήσεις πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Η επιδείνωση των δημόσιων οικονομικών έχει αφήσει πολλές χώρες πιο ευάλωτες. Η σταδιακή και αξιόπιστη ανασυγκρότηση των αποθεμάτων, προστατεύοντας παράλληλα τους πιο ευάλωτους, αποτελεί κρίσιμη προτεραιότητα.

Εμπορικό Σύστημα

Η σταδιακή διάλυση του πολυμερούς εμπορικού συστήματος αποτελεί ανησυχία. Οι μονομερείς δασμοί και τα βιομηχανικά μέτρα πολιτικής δεν είναι πιθανό να αποδώσουν διαρκή και κοινή παγκόσμια ευημερία. Αντίθετα, η πολυμερής συνεργασία παραμένει ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί μια ασφαλής και ευημερούσα οικονομία για όλους.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για την ανάπτυξη

Ευρωζώνη: Η ανάπτυξη προβλέπεται στο 0,9%, από την προηγούμενη πρόβλεψη του 0,8%.
Ηνωμένο Βασίλειο: Η ανάπτυξη αναμένεται να αυξηθεί στο 0,7%, από την προηγούμενη εκτίμηση του 0,5%.
Κίνα: Η πρόβλεψη αναβαθμίστηκε στο 5%, από 4,6%.
Ινδία: Οι προσδοκίες ανάπτυξης αναθεωρήθηκαν προς τα πάνω στο 7%, από την προηγούμενη 6,8%.

Ηνωμένες Πολιτείες: Η ανάπτυξη αναθεωρήθηκε προς τα κάτω στο 2,6% από 2,7%, λόγω της βραδύτερης από την αναμενόμενη εκκίνησης του έτους.
Ιαπωνία: Η πρόβλεψη ανάπτυξης αναθεωρήθηκε προς τα κάτω στο 0,7% από 0,9%.

Πληθωρισμός και Επιτόκια

Το ΔΝΤ υπογραμμίζει τον επίμονο πληθωρισμό, ιδιαίτερα στον τομέα των υπηρεσιών, που δυσκολεύει τις προσπάθειες για αποκλιμάκωση του πληθωρισμού και ομαλοποίηση της νομισματικής πολιτικής. Ο παγκόσμιος πληθωρισμός προβλέπεται να μειωθεί, αλλά παραμένει υψηλός, αυξάνοντας τον κίνδυνο παρατεταμένων υψηλών επιτοκίων. Αυτός ο επίμονος πληθωρισμός, οφειλόμενος σε περιορισμούς στην προσφορά και γεωπολιτικές εντάσεις, απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς πολιτικής για σταθεροποίηση των τιμών χωρίς να καταπνίγεται η ανάπτυξη.

Πολιτικές Επιπτώσεις

Για να αντιμετωπιστούν αυτές οι προκλήσεις, το ΔΝΤ προτείνει μια ισορροπημένη προσέγγιση πολιτικής, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη για δομικές μεταρρυθμίσεις και δημοσιονομική εξυγίανση για να υποστηριχθεί η βιώσιμη ανάπτυξη και να μετριαστούν οι μελλοντικοί οικονομικοί κίνδυνοι. Οι υπεύθυνοι πολιτικής καλούνται να διαμορφώσουν προσεκτικά τα μέτρα τους για να διατηρήσουν την οικονομική σταθερότητα και να αποφύγουν απότομες δημοσιονομικές προσαρμογές που θα μπορούσαν να αποσταθεροποιήσουν τις προοπτικές ανάπτυξης.

Σχετικά

Tags: ΑναλύσειςΑνάπτυξηΑσίαγεωοικονομίαΔΝΤΕυρωζώνηΗΠΑΙνδίαΚίναΠαγκόσμια ΟικονομίαΠληθωρισμός
Share16Tweet10Share3Send
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025
On the Radar

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

HELLENiQ ENERGΥ: Δημιουργία του πρώτου Φ/Β σταθμού αυτοπαραγωγής σε βιομηχανική της εγκατάσταση

Attica Bank - Παγκρήτια: Κάτω από 700 εκατ. η αμκ... Πόσα θα μείνουν στον ισολογισμό

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    78 shares
    Share 31 Tweet 20
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    944 shares
    Share 378 Tweet 236
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    204 shares
    Share 82 Tweet 51
  • Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    264 shares
    Share 106 Tweet 66

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr