• Τελευταία
  • Trending
  • All
hellenic police

Έλεγχος ΕΛ.ΑΣ – Μήνυμα Θεοδωρικάκου στη Μαφία της Μυκόνου

25 Ιουνίου 2022

Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

8 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025

Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

8 Μαΐου 2025

Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Capela Sixtina

8 Μαΐου 2025

Κόπωση και πτώση στις 1.721 μονάδες στο Χρηματιστήριο 

8 Μαΐου 2025

Η realme αποκαλύπτει παγκοσμίως τη σειρά GT 7 στις 27 Μαΐου

8 Μαΐου 2025
Ο CEO της Eurobank Φωκίων Καραβίας

Έπιασε τους στόχους η Eurobank: Από το εξωτερικό και Wealth Management τα κέρδη

8 Μαΐου 2025

Πάνω από τις προβλέψεις τα κέρδη της Εθνικής Τράπεζας στο Q1

8 Μαΐου 2025

H Microsoft θωρακίζει το ευρωπαϊκό cloud απέναντι σε εξωτερικές παρεμβάσεις

8 Μαΐου 2025
Σε τροχιά αναπόδραστων εξελίξεων έχει εισέλθει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα περιόρισε τα περιθώρια ελιγμών του Στέφανου Κασσελάκη,

Καταδίκη Κασσελάκη σε 30 μήνες με αναστολή για πόθεν έσχες

8 Μαΐου 2025

BAT Hellas: Έντεκα διακρίσεις στον τομέα της καινοτόμου επικοινωνίας

8 Μαΐου 2025

Ανεβαίνει η ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο – Προειδοποιήσεις Άγκυρας για το Οικόπεδο 5

8 Μαΐου 2025

TITAN: Θετικό ξεκίνημα το 2025 με αύξηση πωλήσεων και επενδυτική δυναμική

8 Μαΐου 2025

Λιμάνια, ανθρώπινο δυναμικό και υπερτουρισμός στο επίκεντρο των συζητήσεων του PSTF

8 Μαΐου 2025

Henkel: Ανάπτυξη πωλήσεων και σταθερή ισχυρή κερδοφορία στο α’ 3μηνο

8 Μαΐου 2025

Εκλογή Πάπα: Μαύρος καπνός ξανά – Το απόγευμα νέα ψηφοφορία

8 Μαΐου 2025
Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε επιχείρηση ξυλείας στη Μάνδρα

8 Μαΐου 2025

Ράλι στις ευρωαγορές εν μέσω εμπορικής αβεβαιότητας

8 Μαΐου 2025
ομόλογα

Η Fed πυροδότησε άνοδο στις αποδόσεις της ευρωζώνης

8 Μαΐου 2025

Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

8 Μαΐου 2025
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η Euroxx βλέπει ράι 53% για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Οι προβλέψεις για EBITDA

8 Μαΐου 2025

Έγκριση για το squeeze out στην Ελληνική Τράπεζα έλαβε η Eurobank

8 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone Διαφθορά

Έλεγχος ΕΛ.ΑΣ – Μήνυμα Θεοδωρικάκου στη Μαφία της Μυκόνου

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
25 Ιουνίου 2022
Στις Crisis Zone, The Wire, Διαφθορά
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
43 0
0
hellenic police
118
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Αστυνομική επιχείρηση στη Μύκονο με στόχο την ανακατάληψη του νησιού από την τοπική επιχειρηματική μαφία πραγματοποίησε η δίωξη εκβιαστών σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση ασφαλείας Μυκόνου, καθώς υπήρξαν έλεγχοι στα γνωστά κλαμπ του νησιού, χωρίς ωστόσο αποτελέσματα σε επίπεδο συλλήεψεων, γεγονός που εγείρει ερωτηματικά.

Επιχείρηση με στόχο την εδραίωση της παρουσίας της αστυνομίας στη Μύκονο και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας έναντι της τοπικής μαφίας η οποία λειτουργεί ως κράτος εν κράτει ολοκλήρωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικάθέματα

Σκόνη

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στα νότια

8 Μαΐου 2025
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Μαζικές συλλήψεις ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη για επιθέσεις – Μεταξύ τους και 28 ανήλικοι

7 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 8 Μαΐου 2025

Η αστυνομία συνέλλαβε τον 36χρονο συνεργό της νεκρής βομβίστριας της Θεσσαλονίκης

7 Μαΐου 2025

Από το μπαράζ ελέγχων δεν έγιναν συλλήψεις, που δείχνει ότι ο στόχος ήταν η επίδειξη δύναμης της αστυνομίας έναντι των μπράβων και μαφιόζων, ώστε να προληφθεί η εμφάνιση φαινομένων ακραίας βίας, όπως αυτά που καταγράφονται σταθερά τα τελευταία καλοκαίρια με συγκρούσεις, ξυλοδαρμούς, ακόμα και δολοφονίες στο νησί των ανέμων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται , Ειδική Ομάδα Ελέγχων-Προσαγωγών-Συλλήψεων της Αστυνομίας Μυκόνου, από κοινού, τόσο, με την Ο.Π.Κ.Ε της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με κωδικό κλήσεως Κ-213, όσο και με Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, Αστυνομικό Υποδιευθυντή και κλιμάκιο Αστυνομικών πραγματοποίησε τους εξής ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Auditor’s note: Η οριοθέτηση της μαφίας

Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι μπράβοι που λυμαίνονται την περιοχή και άλλες οπλοφορούν, η απουσία των ατόμων ή η εμφάνισή τους χωρίς οπλισμό, αποτελεί ένδειξη που συνάδει με τη διαρροή της επιχείρησης. Αν μάλιστα τα κλιμάκια από την Αθήνα έφτασαν στη Μύκονο μέσω πλοίων και αεροσκαφών της γραμμής, ή με σκάφη οικείων λιμενικών αρχών, τότε, η επιχείρηση θεωρείται βέβαιο ήταν γνωστή.Κατ επέκταση, στόχος της επιχείρησης δεν ήταν η αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του νησιού και η εξώθηση της τοπικής μαφίας, αλλά η επίδειξη δύναμης και η απόδειξη ικανότητας δράσης. Για την ώρα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φαίνεται ότι θέλησε να στείλει απλώς, ένα ισχυρό μεν, σημειολογικό δε μήνυμα. Το ζήτημα είναι αν θα μείνει σε αυτό ή αν θα εμβαθύνει.

Ερωτηματικά

Η επιχείρηση, όπως προκύπτει από τη δημοσιευθείσα περιγραφή, η οποία εμπεριέχεται σε δικογραφία, πραγματοποιήθηκε κλιμακωτά, με ικανές χρονικές αποστάσεις μεταξύ των ελέγχων και σε εύρος αρκετών ωρών. Η πρακτική αυτή καθιστά ξεκάθαρο ότι δόθηκε χρόνος.

Επίσης, δεν γίνονται αναφορές για ελέγχους από την οικονομική αστυνομία και άλλα κλιμάκια για παραβάσεις σε άλλα επίπεδα, όπως οι χώροι των καταστημάτων, τα ποτά, ενδεχόμενο εμπόριο ναρκωτικών.

Η επιχείρηση

Ειδικότερα,

  • στις 22:00’ εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «CAFÉ 1975», που εδρεύει στον Κρατικό Αερολιμένα Μυκόνου, ελέγχθησαν 11 ατομα.
  • Την 22:30’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «SCORPIOS» , που εδρεύει στην Παράγκα Μυκόνου, 3 άτομα.
  • Την 23:00’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «NAMMOS» , που εδρεύει στην Ψαρού, δυο άτομα.
  • Την 00:45’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «GUZEL GARDEN» , που εδρεύει στην οδό Ματθαίου Ανδρονίκου και δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 00:55’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «AROMA» , που εδρεύει στην οδό Ματογιάννη αριθ. 55 στην Χώρα Μυκόνου τρια άτομα.
  • Την 01:00’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «COSI» , που εδρεύει στην συμβολή των οδών οδό Ματθαίου Ανδρονίκου και Ενόπλων Δυνάμεων και δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 01:05’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «QUEEN BAR» , που εδρεύει στην οδό Ενόπλων Δυνάμεων, στην Χώρα Μυκόνου τρια άτομα.
  • Την 01:10’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «LIO» , που εδρεύει στην οδό Ενόπλων Δυνάμεων, στην Χώρα Μυκόνου ένα άτομο.
  • Την 01:15’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «ASTRA», που εδρεύει στην οδό Ενόπλων Δυνάμεων, στην Χώρα Μυκόνου τρια ατομα.
  • Την 01:45’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «TOYROOM», που εδρεύει στην οδό Ξενίας στην Χώρα Μυκόνου δυο ατομα.
  • Την 01:50’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «SCARPA», που εδρεύει στην Μικρή Βενετία δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 01:55’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «VERANDA», που εδρεύει στην Μικρή Βενετία δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 02:00’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «SEMELI», που εδρεύει στην Μικρή Βενετία και δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 02:05’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «BAOS», που εδρεύει στην οδό Λάμπρου Κατσώνη και δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 02:10’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «NEGRITA», που εδρεύει στην Μικρή Βενετία και δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 02:15’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «CAPRICE», που εδρεύει στην Μικρή Βενετία και δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 02:20’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «ΘΑΛΑΜΙ», που εδρεύει στην Μικρή Βενετία και δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 02:25’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «PROMENADE», που εδρεύει στην Ακτή Καμπάνη ελέγχθηκε ένα άτομο.
  • Την 02:25’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «SANCTUS» , που εδρεύει στην οδό Φλώρου Ζουγανέλη, δυο άτομα.

Μια σύλληψη

Έξω από τα καταστήματα «ASTRA και BONBONNIERE» ελέγχθηκε ένας 37χρονος Βούλγαρος ο οποίος κατελήφθη να κατέχει σε τσαντάκι μέσης που έφερε μαζί του ένα 1 παράνομο σπρέι πιπεριού, χρώματος μαύρου, και 1 παράνομο πτυσσόμενο μαχαίρι-σουγιά, μάρκας WALTHER, με συνολικό μήκος 27. 5 εκατοστών και μήκος λάμας 15 εκατοστών.

Απο τη «σκούπα» της Αστυνομίας Μυκόνου, ελέγχθησαν συνολικά: 30 άτομα, παρευρισκόμενα σε 19 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκ των οποίων προσήχθησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου τα 8 άτομα και ακόμη 1 άτομο συνελήφθη.

Τέλος, η επιχειρησιακή δράση, μέσω και της διασφάλισης της αυτοπρόσωπης αστυνομικής αντίληψης των Αστυνομικών Δυνάμεων της Μυκόνου, στα σημεία όπου υπήρξε η αστυνομική επέμβαση, έχει ως απώτερο στόχο και σκοπό, την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των ενταύθα Πολιτών, τουριστών-επισκεπτών, και πάσης φύσεως εργαζομένων και επιχειρηματιών.

Σχετικά

Tags: αστυνομίαΕλλάδακυβέρνηση ΝΔοργανωμένο έγκλημα
Share47Tweet30Share8Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

Σκόνη
The Wire

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στα νότια

8 Μαΐου 2025
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Crisis Zone

Μαζικές συλλήψεις ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη για επιθέσεις – Μεταξύ τους και 28 ανήλικοι

7 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 8 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Η αστυνομία συνέλλαβε τον 36χρονο συνεργό της νεκρής βομβίστριας της Θεσσαλονίκης

7 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
tanker Lana

Ελλάδα - Ιράν: Ελεύθερο το Lana - Eπιστρέφεται το πετρέλαιο

Ο Μπόρις Τζόνσον

Ο Τζόνσον δεν θέλει άμεση λήξη του πολέμου

MostPopular

  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    239 shares
    Share 96 Tweet 60
  • Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

    78 shares
    Share 31 Tweet 20
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Οι Ινδοί της KSSL ετοιμάζονται για deal με Ελλάδα

    77 shares
    Share 31 Tweet 19
  • Ανάλυση: Ο Σι στη Ρωσία, ενώ προσεγγίζει την Ευρώπη – Ο Τραμπ αναζητά… ρωγμές

    60 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr