• Τελευταία
  • Trending
  • All

Τσίπρας στη γραμμή Γιούνκερ, ζητά επιτάχυνση. 4 σενάρια στο τραπέζι

21 Απριλίου 2017
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week ahead: Τα πρακτικά της Fed, ο πληθωρισμός στην Ευρώπη και τα στοιχεία από την Ασία

25 Μαΐου 2025

Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

25 Μαΐου 2025
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

25 Μαΐου 2025
Στεγνώνουν και στραγγίζουν το Χ.Α: Οι κίνδυνοι ξανά στο ραντάρ

Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

25 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Τσίπρας στη γραμμή Γιούνκερ, ζητά επιτάχυνση. 4 σενάρια στο τραπέζι

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
21 Απριλίου 2017
Στις Crisis Zone, The Wire, Ελληνική κρίση, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης3 mins read
16 1
0
45
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Παρέμβαση στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις πραγματοποιεί με άρθρο του στην διαδικτυακή έκδοση της Wall Street Journal, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προσεγγίζοντας τη γραμμή του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ και αφήνοντας όμως ασαφές αν τελικά δέχεται πρώτα την ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας και μετά την έναρξη των συζητήσεων για το χρέος. Σε δηλώσεις του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώπιον του ελληνικού Κοινοβουλίου είχε καταστήσει σαφές ότι είτε θα υπάρξει συνολική συμφωνία, είτε καθόλου συμφωνία, θέτοντας ως ορόσημο το Eurogroup της 25ης Μαΐου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναφέρεται στην ανάγκη επίτευξης λύσης για το χρέος, την οποία ωστόσο περιορίζει στα μέτρα που απαιτείται για την ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, γεγονός σηματοδοτεί απομάκρυνση από τον άξονα του ΔΝΤ για αναδιάρθρωση χρέους. Επίσης οι διατυπώσεις που χρησιμοποιεί στο άρθρο του ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκλείουν την υιοθέτηση της λύσης που προτείνεται από τον Κλάους Ρέγκλινγκ για debt swap του ΔΝΤ με τον ESM, κάτι που θα σημάνει τον περιορισμό του ρόλου του ΔΝΤ άρα και την ανάσχεση των πιέσεων για ουσιαστική μείωση του χρέους.

Διαβάστε επίσης: Πιέσεις Κομισιόν για επιστροφή κλιμακίων τώρα, συζητήσεις για χρέος μετά την SLA

Σχετικάθέματα

Η Ελλάδα αποπληρώνει πρόωρα 7,9 δισ. σε δάνεια από το πρώτο Μνημόνιο

28 Νοεμβρίου 2024
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Ηχηρό μήνυμα Βαρδινογιάννη σε ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα η αποχώρηση Αποστολάκη

28 Νοεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φάμελλος κέρδισε, αλλά ο Πολάκης αύξησε το βάρος του

25 Νοεμβρίου 2024

Ο Αλέξης Τσίπρας αποδίδοντας δημοσίως τις καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις στην αντιπαράθεση ΕΕ-ΔΝΤ επιχειρεί να στείλει μήνυμα ισχυρής πολιτικής βούλησης για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Αυτή τη στιγμή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων υπάρχουν:

  • Η πρόταση του ΔΝΤ για ένα πακέτο αναδιάρθρωσης του χρέους προσδιορισμένο τώρα και εφαρμόσιμο το 2018, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος,
  • Η μελέτη του Peterson institute για μεγαλύτερη εμπλοκή του ESM και συμφωνία για νέο πακέτο μεταρρυθμίσεων σε αντάλλαγμα για ένα πιο ουσιαστικό πλάνο μείωσης του χρέους, την περίοδο 2018-2022
  • Η >πρόταση του Κλάους Ρέγκλινγκ για ανταλλαγή χρέους με το ESM- ΔΝΤ, με περίοδο χάριτος τόκων, αλλά χωρίς κλείδωμα χαμηλών επιτοκίων
  • Και μια πρόταση που θα φέρει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εφόσον όλες οι πλευρές συμφωνήσουν τον διαχωρισμό της δεύτερης αξιολόγησης από το χρέος

Ωστόσο σιωπηρή παραμένει η ΕΚΤ, η οποία δεν έχει εκδώσει ακόμα τη μελέτη βιωσιμότητας χρέους (DSA) την οποία αναμένεται να αποδεχθεί και το ΔΝΤ στο πλαίσιο συμβιβασμού με τον ESM. Κινήσεις όμως κάνει η Κομισιόν με τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ να συναντάται με Λαγκάρντ και Σόιμπλε στην Ουάσιγκτον πιέζοντας για επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα, ενώ όπως δήλωσε χθες η εκπρόσωπος Τύπου οι εαρινές προβλέψεις της Κομισιόν θα προσεγγίζουν εκείνες του ΔΝΤ, κάνοντας ένα βήμα για συμβιβασμό.

Διαβάστε επίσης: Πεδίο μάχης για το χρέος: Τα όπλα, οι θέσεις και το σαμποτάζ

Την προοπτική αυτή όμως δεν φαίνεται να δέχεται ο Κλάους Ρέγκλινγκ ο οποίος χαρακτήρισε ρεαλιστικότερες τις προβλέψεις της ελληνικής κυβέρνησης από αυτές του ΔΝΤ, για να βρει υποστήριξη από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που μίλησε για πιο πραγματικές επιδιώξεις της Αθήνας έναντι του Ταμείου για το χρέος.

Το άρθρο του πρωθυπουργού στα ελληνικά

Η πρόσφατη οικονομική κρίση έπεισε την διεθνή κοινότητα ότι η μακροπρόθεσμη οικονομική ανάπτυξη είναι βιώσιμη μόνο μέσω συντονισμένων ενεργειών ενάντια στις προκλήσεις που η δημογραφική κατάσταση, οι τροχιές του χρέους, οι εμπορικές ανισορροπίες και η έλλειψη μεταρρυθμίσεων θέτουν στην ανάπτυξη. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την προηγούμενη άποψη ότι τέτοιοι παράγοντες ήταν απλώς θέματα μακροοικονομικής απόδοσης.

Η Ελλάδα και άλλες χώρες που πλήττονται από την οικονομική κρίση αποτελούν τυπικά παραδείγματα από την άποψη αυτή. Ως προηγμένη οικονομία και μέλος ενός ισχυρού νομισματικού κλαμπ, που έχει επιτύχει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης στο παρελθόν, είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε σε μια πορεία ανάπτυξης.

Επτά χρόνια μετά το πρώτο σχέδιο διάσωσης, η Ελλάδα ανέλαβε την εμπροσθοβαρή δημοσιονομική εξυγίανση και τις βαθιές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς, σε αντάλλαγμα για την οικονομική στήριξη. Έχουμε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις μας, παρά το τεράστιο κοινωνικό και οικονομικό κόστος τριών διαδοχικών πακέτων προσαρμογής.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα υπερέβη τις επιδόσεις της. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναγνώρισε πρόσφατα αυτό το γεγονός, αναθεωρώντας τις προβλέψεις του για το πρωτογενές πλεόνασμα στο 3,3% από το 0,1% του ΑΕΠ το 2016 και στο 1,8% από 0,7% του ΑΕΠ το 2017.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των προοδευτικών φορολογικών πολιτικών που έχουν εκσυγχρονίσει το φορολογικό σύστημα της Ελλάδας και έχουν αντιμετωπίσει την διαφθορά και την φοροδιαφυγή. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) έδωσε στην Ελλάδα την πρώτη θέση στις φορολογικές μεταρρυθμίσεις για το 2015.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία ενός δίκαιου και φιλικού επενδυτικού περιβάλλοντος, ενός σταθερού φορολογικού περιβάλλοντος, νέων χρηματοδοτικών εργαλείων, καθώς και κινήτρων για επενδύσεις. Συνολικά, έχουμε θέσει τα θεμέλια για ένα νέο αναπτυξιακό υπόδειγμα, που επικεντρώνεται στην καινοτομία και τις εξαγωγές.

Είμαστε τώρα έτοιμοι να δημιουργήσουμε ένα συνεκτικό σύστημα κοινωνικής προστασίας που μπορεί να καταπολεμήσει την φτώχεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό και τον κίνδυνο παγίδευσης στη μακροχρόνια ανεργία. Ο συνδυασμός μιας ισχυρής οικονομίας και ενός αποτελεσματικού κράτους πρόνοιας εγγυάται την ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς και τον μετριασμό των αυξανόμενων κοινωνικών ανισοτήτων.

Η Ελλάδα γυρίζει επιτέλους την σελίδα. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να προχωρήσουμε σε αποφασιστικά βήματα όσον αφορά στο ελληνικό χρέος, με τρόπο που να μην δημιουργείται οικονομικό κόστος -ούτε καν μια δεκάρα- στους φορολογουμένους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι τεχνικές λύσεις, που καθιστούν αυτή την πολιτική βιώσιμη, υπάρχουν.

Η έγκαιρη εξειδίκευση των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους θα δημιουργούσε ομαλότερες δημοσιονομικές οδούς και τον ζωτικό χώρο για βιώσιμη ανάπτυξη. Αυτό θα επέτρεπε την ένταξη ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, θα άνοιγε τον δρόμο για την επιστροφή μας στις αγορές και θα σηματοδοτούσε στην διεθνή επενδυτική κοινότητα ότι η ελληνική οικονομία επιστρέφει στην ομαλότητα.

Η σύγκρουση μεταξύ της ΕΕ και του ΔΝΤ σχετικά με το δημόσιο χρέος της Ελλάδας στερεί πολύτιμο χρόνο από την οικονομία μας, γεγονός που θα μπορούσε να καθυστερήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή στην ανάπτυξη. Δεσμευόμαστε να τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας έναντι των πιστωτών μας, παρά το πολιτικό κόστος που αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Όμως, ο ασφαλέστερος δρόμος προς αυτόν τον στόχο είναι να προωθηθεί η ανάπτυξη και να τερματιστούν οι τιμωρητικές προσεγγίσεις του παρελθόντος.

Η Ελλάδα δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση -είναι η σκηνή, όπου όλα τα υποβόσκοντα προβλήματα της Ευρώπης έχουν βγει στην επιφάνεια.

Το παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον βρίσκεται σε κατάσταση αβεβαιότητας. Η Ευρώπη εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τις συνέπειες μιας παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, μαζί με νέες προκλήσεις, όπως η προσφυγική κρίση. Αυτές οι προκλήσεις τροφοδότησαν έναν αυξανόμενο ευρωσκεπτικισμό και δημιούργησαν υπαρξιακούς κινδύνους για το ευρωπαϊκό εγχείρημα, σε μια εποχή που η απάντηση πρέπει να είναι η καλύτερη και η περισσότερη Ευρώπη.

Οι πατερναλιστικές, τεχνοκρατικές και ελιτίστικες προσεγγίσεις δεν μπορούν να είναι η απάντηση στην άνοδο της ακροδεξιάς. Μόνο εάν εμβαθύνουμε τη δημοκρατία και αγκαλιάσουμε την αλληλεγγύη, μπορούμε να προσφέρουμε ελπίδα στο ευρωπαϊκό όραμα σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς.

Το έχουμε κάνει στο παρελθόν και μπορούμε να το κάνουμε και πάλι.

Το άρθρο του πρωθυπουργού στα αγγλικά

The recent economic crisis persuaded the international community that long-term economic development is viable only through coordinated actions against the challenges that demographics, debt trajectories, trade imbalances and the lack of reforms pose to growth. This contrasts with the previous view that such factors were merely matters of macroeconomic performance.

Greece and other countries hit by the financial crisis are typical examples in this respect. As an advanced economy and member of a strong currency club that has achieved high growth rates in the past, we are ready to enter a growth path.

Seven years after the first rescue plan, Greece has undertaken front-loaded fiscal consolidation and deep structural reforms in all sectors in exchange for financial support. We have fulfilled our obligations, despite the immense social and economic cost of three successive adjustment packages.

During the past two years, Greece has overperformed. The International Monetary Fund recently acknowledged this by revising upwards its own primary-surplus projections, to 3.3% from 0.1% of gross domestic product in 2016, and to 1.8% from 0.7% of GDP in 2017.

These are the results of the progressive tax policies that have modernized Greece’s tax system and tackled corruption and tax evasion. It’s no accident that the Organization for Economic Cooperation and Development granted Greece first place in tax reforms for 2015.

We’ve placed a special emphasis on creating a fair and friendly investment environment, a stable tax environment, new financial instruments as well as incentives for investment. All in all, we’ve set the foundation for a new development paradigm that focuses on innovation and exports.

We are now ready to create a coherent social-protection system that can take on poverty, social exclusion and the risk of entrapment in long-term unemployment. The combination of a strong economy and an effective welfare state guarantees inclusive growth and the mitigation of rising social inequalities.

Greece is finally turning the page. However, it is vital to proceed with decisive steps regarding Greek debt in a way that no economic cost—not even a penny—would be incurred by European Union taxpayers. The technical solutions that make this politically viable do exist.

The timely specification of medium- and long-term debt-relief measures would create smoother fiscal paths and the vital space for sustainable growth. This would allow the inclusion of Greek bonds in the European Central Bank’s quantitative-easing program, pave the way for our return to the markets and signal to the international investor community that the Greek economy is returning to normality.

The clash between the EU and the IMF over Greece’s public debt deprives our economy of invaluable time, which would set back the long-awaited return to growth. We are committed to honor our obligations to our creditors, despite the political costs that may entail. But the safest path to this goal is to foster growth and end the punitive approaches of the past.

Greece isn’t an isolated case -it’s the scene where all of Europe’s underlying problems have come to the surface.

The global political and economic environment is in a state of uncertainty. Europe still faces the consequences of a prolonged economic crisis, along with new challenges such as the refugee crisis. These challenges have fueled a growing euroskepticism and pose existential risks to the European project at a time when more and better Europe should be the answer.

Paternalistic, technocratic and elitist approaches cannot be the answer to the rise of the extreme right. Only by deepening democracy and embracing solidarity we can offer hope to the European vision in these turbulent times.

We have done this before and we can do it again.

Σχετικά

Tags: Αλέξης ΤσίπραςΜνημόνιο
Share18Tweet11Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Η Ελλάδα αποπληρώνει πρόωρα 7,9 δισ. σε δάνεια από το πρώτο Μνημόνιο

28 Νοεμβρίου 2024
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης
The Wire

Ηχηρό μήνυμα Βαρδινογιάννη σε ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα η αποχώρηση Αποστολάκη

28 Νοεμβρίου 2024
The Wire

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φάμελλος κέρδισε, αλλά ο Πολάκης αύξησε το βάρος του

25 Νοεμβρίου 2024
Επόμενο άρθρο
Breaking News

Πρωτογενές πλεόνασμα 6,9 δισ.(!)

Βενεζουέλα: Γιατί η αντιπολίτευση οδηγεί στην κόλαση

MostPopular

  • Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    983 shares
    Share 393 Tweet 246
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2046 shares
    Share 818 Tweet 512
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    238 shares
    Share 95 Tweet 60

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr