• Τελευταία
  • Trending
  • All

Το Ιράν ζήτησε από τον Τραμπ… να κάνει το πρώτο βήμα

30 Μαρτίου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Σε bull market τα crypto: Ιστορικά ρεκόρ για Bitcoin και Ethereum

Νέο ράλι και ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

21 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ αποδέχονται το δώρο 400 εκατ. του Κατάρ στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την IFA Berlin 2025

21 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025

Η ΕΕ απέτυχε να υλοποιήσει τους στόχους της για τις επικουρικές συντάξεις

21 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Bolt: Νέα λειτουργία για προγραμματισμένες διαδρομές από και προς τον ΔΑΑ

21 Μαΐου 2025
Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS και Ρενάτα Βαλμά, Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα

21 Μαΐου 2025

ΖΑΓΟΡΙ: Το 2025 σηματοδοτεί την αλλαγή. Νέα εικόνα, ίδια πηγή ζωής

21 Μαΐου 2025

Foundever: Πέντε βασικές στρατηγικές για την ενίσχυση του brand loyalty

21 Μαΐου 2025

Μίνι έμφραγμα λόγω Bloomberg στις αγορές

21 Μαΐου 2025

A. Agarwal (Citi): Custody και χρηματοπιστωτικό σύστημα – Προκλήσεις και τάσεις

21 Μαΐου 2025
Ο Βαίλης Ψάλτης

Ψάλτης: Η Alpha Bank σε διαδικασία… αντεπίθεσης

21 Μαΐου 2025

ΕΚΤΕΡ: Προσωρινός ανάδοχος έργου αναβάθμισης του Νοσοκομείου Ιωαννίνων

21 Μαΐου 2025
Χωρίς εθνική στρατηγική για τον τουρισμό οδεύει η Ελλάδα, αφήνοντας ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σήμερα έχει στα χέρια της για ανάπτυξη,

Τουρισμός: Νέα ρεκόρ το 2025 – Στρατηγική και προκλήσεις 

21 Μαΐου 2025

Παπασταύρου: Το νέο σχέδιο για οικισμούς και η στρατηγική στην ενέργεια

21 Μαΐου 2025

Scope: Τί έδειξε το review 7000 αμοιβαίων! – Roller coaster οι αγορές

21 Μαΐου 2025

Η Hästens και η τέχνη του ύπνου: Sleep Well – Live Well

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Το Ιράν ζήτησε από τον Τραμπ… να κάνει το πρώτο βήμα

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
30 Μαρτίου 2025
Στις Crisis Zone, The Wire, Trump-effect, Αναδυόμενες Κρίσεις
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
17 0
0
47
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης ζητά το Ιράν από τις ΗΠΑ προκειμένου να εμπλακεί σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων με την Ουάσιγκτον, απαντώντας αρνητικά στην άμεση έναρξη συζητήσεων με βάση την επιστολή Τραμπ.

Αν και τα διεθνή και ελληνικά media αναφέρουν ότι η Τεχεράνη απέρριψε την πρόταση Τραμπ για έναρξη διαπραγαμτεύσεων, αντιθέτως, ο πρόεδρος του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν δήλωσε ότι κάλεσε τις ΗΠΑ να “αποδείξουν ότι είναι ικανοί να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη”…

Σχετικάθέματα

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025

Ο πρόεδρος του Ιράν δήλωσε την Κυριακή ότι η Ισλαμική Δημοκρατία απορρίπτει τις άμεσες διαπραγματεύσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες για το ταχέως εξελισσόμενο πυρηνικό της πρόγραμμα, προσφέροντας έτσι την πρώτη απάντηση της Τεχεράνης σε επιστολή που απέστειλε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον ανώτατο ηγέτη της χώρας.

Ο πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν ανέφερε ότι η απάντηση του Ιράν, η οποία διαβιβάστηκε μέσω του σουλτανάτου του Ομάν, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο έμμεσων διαπραγματεύσεων με την Ουάσιγκτον. Ωστόσο, οι συνομιλίες αυτές δεν έχουν σημειώσει πρόοδο από τότε που ο Τραμπ, κατά την πρώτη του θητεία, απέσυρε μονομερώς τις ΗΠΑ από τη συμφωνία της Τεχεράνης με τις παγκόσμιες δυνάμεις για τα πυρηνικά το 2018.

Έκτοτε, οι περιφερειακές εντάσεις έχουν οδηγήσει σε επιθέσεις στη θάλασσα και στην ξηρά. Ακολούθησε ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, με το Ισραήλ να στοχοποιεί ηγετικά στελέχη οργανώσεων της αποκαλούμενης ιρανικής «Άξονας της Αντίστασης». Πλέον, καθώς οι ΗΠΑ εξαπολύουν εντατικές αεροπορικές επιδρομές κατά των υποστηριζόμενων από το Ιράν ανταρτών Χούθι στην Υεμένη, ο κίνδυνος στρατιωτικής δράσης κατά του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν παραμένει υπαρκτός.

«Δεν αποφεύγουμε τον διάλογο· η παραβίαση των υποσχέσεων είναι αυτή που μας έχει δημιουργήσει προβλήματα μέχρι τώρα», δήλωσε ο Πεζεσκιάν σε τηλεοπτική του τοποθέτηση κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου. «Πρέπει να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη».

Ο αντίκτυπος

Η στάση του Ιράν διατηρεί τη θολούρα στο γεωπολιτικό σκηνικό και δεν μπορεί να αξιολογηθεί επαρκώς από τις αγορές, εξαιτίας των δομημένων αντιφάσεων που περιέχει. Η απόκριση των ΗΠΑ είναι επίσης σύνθετη και απέχει από την απλή γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Ντόναλντ Τραμπ, καταδεικνύοντας ότι ο Λευκός Οίκος είναι διατεθειμένος να εμπλακεί σε παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις με την Τεχεράνη.

Να σημειωθεί ότι ρόλο στη διαδιασία επαναπροσέγγισης ΗΠΑ – Ιράν παίζει και ο Βλάντμιρ Πούτιν, ο οποίος ανέλαβε πρωτοβουλία μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η απάντηση των ΗΠΑ

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ, απαντώντας στον Πεζεσκιάν, δήλωσε ότι «ο πρόεδρος Τραμπ ήταν σαφής: οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να επιτρέψουν στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο».

«Ο πρόεδρος εξέφρασε τη διάθεσή του να συζητήσει μια συμφωνία με το Ιράν», προστέθηκε. «Αν το ιρανικό καθεστώς δεν επιθυμεί συμφωνία, ο πρόεδρος είναι ξεκάθαρος, θα επιδιώξει άλλες επιλογές, οι οποίες θα είναι πολύ κακές για το Ιράν».

Ο Τραμπ, πριν τις δηλώσεις του Πεζεσκιάν, είχε αναφέρει ότι εξετάζει στρατιωτική δράση και δευτερεύουσες κυρώσεις, εάν το Ιράν δεν συμφωνήσει σε πυρηνική συμφωνία.

«Αν δεν κάνουν συμφωνία, θα υπάρξουν βομβαρδισμοί και θα είναι βομβαρδισμοί όπως δεν έχουν ξαναδεί ποτέ», δήλωσε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο NBC News που προβλήθηκε την Κυριακή.

Αντιφατικά μηνύματα από την Τεχεράνη

Η απόφαση να ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Πεζεσκιάν καταδεικνύει πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στο Ιράν, μετά την εκλογή του πριν από έξι μήνες, αφού είχε υποσχεθεί επαναπροσέγγιση με τη Δύση.

Μετά την εκλογή Τραμπ και την επανέναρξη της εκστρατείας «μέγιστης πίεσης» κατά της Τεχεράνης, το ιρανικό ριάλ έχει καταρρεύσει. Ο Πεζεσκιάν διατηρούσε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών έως ότου ο 85χρονος Ανώτατος Ηγέτης Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, τον Φεβρουάριο, καταδίκασε τις επαφές με την κυβέρνηση Τραμπ, λέγοντας ότι «δεν είναι έξυπνες, σοφές ή έντιμες». Αμέσως μετά, ο Ιρανός πρόεδρος σκλήρυνε και αυτός τη στάση του έναντι των ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα, από το Ιράν προέρχονται αντικρουόμενα μηνύματα. Βίντεο από διαδηλώσεις για την Ημέρα της Ιερουσαλήμ την Παρασκευή έδειχναν το πλήθος να καθοδηγείται να φωνάζει μόνο «Θάνατος στο Ισραήλ!», σε αντίθεση με το σύνηθες σύνθημα «Θάνατος στην Αμερική».

Σε άλλο βίντεο, που παρουσίαζε υπόγεια βάση πυραύλων των Φρουρών της Επανάστασης, στρατιώτες φαίνονταν να πατούν επάνω σε ισραηλινή σημαία ζωγραφισμένη στο έδαφος — ωστόσο, απουσίαζε η αμερικανική σημαία, που συχνά περιλαμβάνεται σε ανάλογα προπαγανδιστικά πλάνα.

Παράλληλα, το Press TV, το αγγλόφωνο σκέλος της κρατικής ιρανικής τηλεόρασης, δημοσίευσε άρθρο την περασμένη εβδομάδα στο οποίο παρατίθεντο βάσεις των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή ως πιθανοί στόχοι επίθεσης. Στη λίστα περιλαμβανόταν η Camp Thunder Cove στο νησί Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, όπου σταθμεύουν τα αμερικανικά stealth βομβαρδιστικά B-2 που ενδέχεται να χρησιμοποιούνται στην Υεμένη.

«Οι ίδιοι οι Αμερικανοί γνωρίζουν πόσο ευάλωτοι είναι», προειδοποίησε ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου Μοχαμάντ Μπαγέρ Κάλιμπαφ την Παρασκευή. «Αν παραβιάσουν την κυριαρχία του Ιράν, θα είναι σαν σπίθα σε αποθήκη πυρίτιδας, που θα βάλει φωτιά σε ολόκληρη την περιοχή. Οι βάσεις τους και οι σύμμαχοί τους δεν θα είναι ασφαλείς».

Ωστόσο, οι δύο πρόσφατες απευθείας επιθέσεις του Ιράν στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones προκάλεσαν ελάχιστες ζημιές, ενώ η απάντηση του Ισραήλ ήταν η καταστροφή των ιρανικών συστημάτων αεράμυνας.

Η απόρριψη του Ιράν εντείνει την ένταση γύρω από το πυρηνικό πρόγραμμα

Η επιστολή του Τραμπ έφτασε στην Τεχεράνη στις 12 Μαρτίου. Αν και την ανακοίνωσε ο ίδιος σε τηλεοπτική συνέντευξη, δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για το περιεχόμενό της.

«Έχω γράψει μια επιστολή λέγοντας, “Ελπίζω να διαπραγματευτείτε, γιατί αν χρειαστεί να επέμβουμε στρατιωτικά, θα είναι κάτι τρομερό”», είπε ο Τραμπ στη συνέντευξη.

Η κίνηση αυτή θυμίζει τις επιστολές που είχε στείλει ο Τραμπ στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν στην πρώτη του θητεία, που οδήγησαν σε συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να επιτευχθεί συμφωνία περιορισμού του πυρηνικού και πυραυλικού προγράμματος της Πιονγιάνγκ.

Την τελευταία φορά που ο Τραμπ προσπάθησε να στείλει επιστολή στον Χαμενεΐ, μέσω του τότε Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε το 2019, ο ανώτατος ηγέτης χλεύασε την προσπάθεια.

Συζητάνε κι όταν δεν συζητάνε

Η νέα επιστολή ήρθε σε μια περίοδο που τόσο το Ισραήλ όσο και οι ΗΠΑ έχουν διαμηνύσει ότι δεν θα επιτρέψουν ποτέ στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο, γεγονός που έχει εντείνει τους φόβους για στρατιωτική σύγκρουση, καθώς η Τεχεράνη εμπλουτίζει ουράνιο σε επίπεδα καθαρότητας 60% — εγγίζοντας το όριο για πυρηνικό όπλο, πρακτική που ακολουθούν μόνο κράτη με πυρηνικό οπλοστάσιο.

Το Ιράν υποστηρίζει εδώ και καιρό ότι το πρόγραμμά του είναι ειρηνικό, ωστόσο Ιρανοί αξιωματούχοι έχουν αρχίσει να απειλούν όλο και πιο ανοιχτά ότι θα επιδιώξουν την απόκτηση πυρηνικής βόμβας. Έκθεση του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (IAEA) με έδρα τη Βιέννη, τον Φεβρουάριο, ανέφερε ότι το Ιράν έχει επιταχύνει την παραγωγή ουρανίου κοντά σε επίπεδα οπλικής καθαρότητας.

Η απροθυμία του Ιράν να διαπραγματευτεί με τον Τραμπ συνδέεται πιθανότατα και με τη διαταγή του για τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί σε αεροπορική επίθεση με drone στη Βαγδάτη τον Ιανουάριο του 2020. Οι ΗΠΑ έχουν υποστηρίξει ότι το Ιράν σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Τραμπ πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου, κάτι που η Τεχεράνη αρνήθηκε, αν και Ιρανοί αξιωματούχοι έχουν επανειλημμένα τον απειλήσει.

Σχετικά

Tags: γεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΗΠΑ-ΙράνΙράνΜέση Ανατολή
Share19Tweet12Share3Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής
On the Radar

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Τί κρύβουν τα νεύρα Tραμπ για τον Πούτιν... και η στήριξη στον Ζελένσκι

Ο Μητσοτάκης πήγε στον Νετανιάχου για να βρει δίοδο για τον Λευκό Οίκο

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    937 shares
    Share 375 Tweet 234
  • Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Motor Oil και Shell αλλάζουν αποτύπωμα με δυναμική είσοδο στη λιανική

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    200 shares
    Share 80 Tweet 50
  • Για απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστή ερευνάται ο “εθνικός κοριός” Μαυρίκης

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr