• Τελευταία
  • Trending
  • All

Η Ευρώπη αποκλείει ΗΠΑ, Βρετανία και Τουρκία από τα 150 δισ. της Άμυνας

19 Μαρτίου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Η Ευρώπη αποκλείει ΗΠΑ, Βρετανία και Τουρκία από τα 150 δισ. της Άμυνας

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
19 Μαρτίου 2025
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
16 1
0
45
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Αποκλειστικά στη στήριξη της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας θα διοχετευθούν τα 150 δισ. του ευρωπαϊκού αμυντικού ταμείου, με ελάχιστες εξαιρέσεις συστημάτων που ήδη παράγονται σε διαδικασία συμπαραγωγής και διαμοιρασμού τεχνολογίας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλάζει δραστικά τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τις αμυντικές της δαπάνες, δημιουργώντας ένα αυστηρά ευρωπαϊκό ταμείο ύψους έως και €800 δισ. που αποκλείει μεγάλους παγκόσμιους προμηθευτές, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Με αυτόν τον τρόπο, η ΕΕ επιδιώκει όχι μόνο να ενισχύσει την αμυντική της αυτάρκεια, αλλά και να διαμορφώσει έναν κοινό βιομηχανικό χώρο στον τομέα της άμυνας, περιορίζοντας την εξάρτηση από εξωτερικές δυνάμεις.

Σχετικάθέματα

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025

Η νέα στρατηγική, που παρουσιάστηκε επίσημα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, φέρνει σαρωτικές αλλαγές στην αμυντική αγορά της Ευρώπης. Ενθαρρύνει τα κράτη-μέλη να προμηθεύονται οπλικά συστήματα αποκλειστικά από ευρωπαϊκές εταιρίες, ενώ ταυτόχρονα προβλέπει αυστηρούς κανόνες σχετικά με την προέλευση και την τεχνολογική κυριαρχία των οπλικών συστημάτων που θα χρηματοδοτούνται.

Παράλληλα, χώρες όπως η Νορβηγία, η Ελβετία, η Ουκρανία, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα εντάσσονται στη νέα αρχιτεκτονική αμυντικής συνεργασίας της ΕΕ, ενώ η Τουρκία και η Σερβία θα μπορούσαν ενδεχομένως να επωφεληθούν ως υποψήφιες χώρες ένταξης στην Ένωση. Αντιθέτως, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, που έως τώρα κυριαρχούσαν στην αγορά εξοπλισμών της Ευρώπης, αποκλείονται από το ευρωπαϊκό ταμείο –τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

Η στρατγική αυτονομία

Ο αποκλεισμός αυτός αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ, καθώς οι Βρυξέλλες προσπαθούν να μειώσουν την εξάρτηση από εξωτερικούς παράγοντες. Ο αιφνιδιαστικός τερματισμός της στρατιωτικής υποστήριξης προς την Ουκρανία από την Ουάσινγκτον, επί προεδρίας Τραμπ, ανέδειξε τον κίνδυνο της στρατιωτικής εξάρτησης από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Παράλληλα, η αυξανόμενη γεωπολιτική αβεβαιότητα και η επιθετικότητα της Ρωσίας καθιστούν επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας.

Το Ευρωπαϊκό Αμυντικό Ταμείο και ο μηχανισμός SAFE, που θα παρέχει δάνεια ύψους €150 δισ., στοχεύουν στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης, ισχυρής και ανταγωνιστικής αμυντικής βιομηχανίας στην Ευρώπη. Οι νέοι κανόνες δίνουν προτεραιότητα σε ευρωπαϊκές αμυντικές εταιρίες, ενώ αποκλείουν κάθε σύστημα στο οποίο διατηρεί τον τεχνολογικό έλεγχο μια χώρα εκτός ΕΕ, περιορίζοντας σημαντικά τις εισαγωγές εξοπλισμών από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πολιτική αυτή, αν και αναμενόμενη, ενδέχεται να προκαλέσει εντάσεις με την Ουάσινγκτον και το Λονδίνο, τα οποία τα τελευταία χρόνια ήταν βασικοί προμηθευτές της ευρωπαϊκής αγοράς άμυνας. Ωστόσο, η ΕΕ δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει με τη δημιουργία ενός αυτοδύναμου αμυντικού μηχανισμού, ικανό να καλύψει τις ανάγκες ασφαλείας των κρατών-μελών και να ανταποκριθεί στις νέες γεωπολιτικές προκλήσεις.

Οι εταιρίες παραγωγής όπλων από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Τουρκία θα αποκλειστούν από το χρηματοδοτικό εργαλείο των 150 δισεκατομμυρίων ευρώ που προορίζεται για τη χρηματοδότηση αμυντικών δαπανών της ΕΕ, εκτός εάν οι συγκεκριμένες χώρες υπογράψουν συμφωνίες άμυνας και ασφάλειας με τις Βρυξέλλες.

Νέα ώθηση στις αμυντικές δαπάνες

Τα δάνεια θα χρηματοδοτήσουν κοινά έργα δύο ή περισσότερων κρατών-μελών, με στόχο τη δημιουργία μιας ενοποιημένης αμυντικής βιομηχανίας στην ΕΕ.

Για την άμεση επιτάχυνση των αγορών, η Κομισιόν επιτρέπει στα κράτη-μέλη να κάνουν ατομικές παραγγελίες τους πρώτους 12 μήνες.

Επιπλέον, τα σχέδια επιτρέπουν στις χώρες να υπερβούν το αυστηρό όριο δημοσίων δαπανών της ΕΕ έως και 1,5% του ΑΕΠ για τέσσερα χρόνια.

Η προθεσμία για αιτήσεις δανείων είναι η 30ή Ιουνίου 2027, ενώ η εκταμίευση των κονδυλίων μπορεί να διαρκέσει έως το 2030. Οι χώρες θα πρέπει να αποπληρώσουν τα δάνεια στην Κομισιόν εντός 45 ετών.

Αποκλεισμοί

Το Ταμείο που θα αξιοποιήσουν τα κράτη-μέλη για εξοπλιστικές δαπάνες θα είναι ανοιχτό μόνο σε αμυντικές εταιρίες της ΕΕ και σε εκείνες από τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει αμυντικές συμφωνίες με το μπλοκ, δήλωσαν αξιωματούχοι την Τετάρτη, σύμφωνα με τους Financial Times.

Θα αποκλείει επίσης οποιαδήποτε προηγμένα οπλικά συστήματα στα οποία μια τρίτη χώρα είχε «αρχή σχεδιασμού» -περιορισμούς στην κατασκευή ή χρήση συγκεκριμένων εξαρτημάτων- ή έλεγχο στην ενδεχόμενη χρήση του, πρόσθεσαν οι αξιωματούχοι.

Το μέτρο θα εξαιρέσει το αντιαεροπορικό σύστημα Patriot (φωτ.), κατασκευάζεται από την RTX, και άλλα οπλικά συστήματα των ΗΠΑ για τα οποία η Ουάσιγκτον θέτει περιορισμούς για το πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Η απόφαση είναι μια νίκη για τη Γαλλία και άλλες χώρες που έχουν απαιτήσει μια προσέγγιση «Αγοράστε Ευρωπαϊκά», εν μέσω φόβων για τη αξιοπιστία των ΗΠΑ ως αμυντικού εταίρου και προμηθευτή που πυροδότησε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Τουλάχιστον το 65% του κόστους των προϊόντων θα πρέπει να δαπανηθεί στην ΕΕ, τη Νορβηγία και την Ουκρανία. Τα κράτη-μέλη της ΕΕ δεν θα μπορούσαν να δαπανήσουν τα χρήματα σε προϊόντα «όπου μπορεί να υπάρξει έλεγχος για τη χρήση ή τον προορισμό αυτού του όπλου».

Διπλωματικό παρασκήνιο

Το Ηνωμένο Βασίλειο άσκησε σκληρές πιέσεις για να συμπεριληφθεί στην πρωτοβουλία, δεδομένου του βασικού του ρόλου στον «συνασπισμό των προθύμων» με στόχο την ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων της ηπείρου. Οι αμυντικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων των BAE Systems και Babcock International, είναι βαθιά ενσωματωμένες στην αμυντική βιομηχανία χωρών της ΕΕ όπως η Ιταλία και η Σουηδία.

Εάν τρίτες χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Τουρκία θέλουν να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία, θα πρέπει να υπογράψουν μια εταιρική σχέση άμυνας και ασφάλειας με την ΕΕ, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Οι συνομιλίες μεταξύ Λονδίνου και Βρυξελλών για ένα τέτοιο σύμφωνο έχουν ξεκινήσει, αλλά έχουν γίνει ιδιαίτερα περίπλοκες μετά από αιτήματα για μια ευρύτερη συμφωνία ΕΕ-Βρετανίας που θα περιλαμβάνει επίσης αμφιλεγόμενα ζητήματα όπως τα αλιευτικά δικαιώματα και η μετανάστευση.

Ο αποκλεισμός του Ηνωμένου Βασιλείου και της Τουρκίας θα δημιουργήσει μεγάλους πονοκεφάλους στις μεγάλες ευρωπαϊκές αμυντικές εταιρείες με στενούς δεσμούς με παραγωγούς ή προμηθευτές σε αυτές τις αγορές.

Ερωτηθείς για τη θέση του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τους κανόνες για το νέο Ταμείο της ΕΕ την Τρίτη, ένας Βρετανός αξιωματούχος είπε: «Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε μαζί για την ευρωπαϊκή άμυνα προς το συμφέρον της ευρύτερης ευρωπαϊκής ασφάλειας, για να αποτρέψουμε τον κατακερματισμό στις ευρωπαϊκές αμυντικές αγορές και να δημιουργήσουμε νομικές δομές που θα επιτρέψουν στα κράτη-μέλη να συνεργαστούν με τρίτες χώρες».

Η κίνηση θα προκαλέσει σημαντική ανησυχία στον αμυντικό τομέα της Βρετανίας. Ένας υψηλόβαθμος εκπρόσωπος της βρετανικής αμυντικής βιομηχανίας είπε ότι ήταν «σημαντική ανησυχία», προσθέτοντας: «Βλέπουμε πολλές ευκαιρίες και είναι σωστό το Ηνωμένο Βασίλειο να θεωρείται μέρος της Ευρώπης, αλλά αν η ΕΕ -και ειδικά η Γαλλία- πρόκειται να κάνει “συναλλαγές” επ’ αυτού, υπονομεύει ολόκληρη τη φιλοσοφία μιας κοινής και ενοποιημένης Ευρώπης από άποψη άμυνας και ασφάλειας».

Οι προηγούμενες προσπάθειες της Γαλλίας να περιοριστούν οι αμυντικές δαπάνες σε εταιρείες της ΕΕ συνάντησαν σκληρή αντίσταση από χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Σουηδία και η Ολλανδία, που έχουν στενούς δεσμούς με παραγωγούς άμυνας εκτός ΕΕ.

Η πρόταση πρέπει να εγκριθεί από την πλειοψηφία των κρατών της ΕΕ.

Σύμφωνα με τους όρους του σχεδίου, οι χώρες της ΕΕ θα μπορούν να ξοδεύουν τα δάνεια σε προϊόντα που χρησιμοποιούν εξαρτήματα από τη Νορβηγία, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, την Αλβανία, τη Μολδαβία, τη Βόρεια Μακεδονία και την Ουκρανία, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Σχετικά

Tags: Αμυντικές δαπάνεςγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΕξοπλιστικά προγράμματαρίσκο
Share18Tweet11Share3Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025
On the Radar

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
The Wire

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Ο CEO του ΟΠΑΠ Jan Karas

ΟΠΑΠ: Αύξηση κερδών και μερισματική απόδοση 8%(!)

Stockmarket Correction

Διόρθωση με καλές άμυνες στο Χρηματιστήριο 

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    124 shares
    Share 50 Tweet 31
  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    86 shares
    Share 34 Tweet 22
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    69 shares
    Share 28 Tweet 17
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    218 shares
    Share 87 Tweet 55

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr