• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ο Νετανιάχου απειλεί τη Χαμάς

4 Μαρτίου 2025

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Smoke rises from an Israeli airstrike in Dahiyeh, Beirut, Sunday, Oct. 27, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)

Τρεις νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο

22 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

22 Μαΐου 2025
Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Σε bull market τα crypto: Ιστορικά ρεκόρ για Bitcoin και Ethereum

Νέο ράλι και ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

21 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ αποδέχονται το δώρο 400 εκατ. του Κατάρ στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την IFA Berlin 2025

21 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025

Η ΕΕ απέτυχε να υλοποιήσει τους στόχους της για τις επικουρικές συντάξεις

21 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Bolt: Νέα λειτουργία για προγραμματισμένες διαδρομές από και προς τον ΔΑΑ

21 Μαΐου 2025
Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS και Ρενάτα Βαλμά, Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα

21 Μαΐου 2025

ΖΑΓΟΡΙ: Το 2025 σηματοδοτεί την αλλαγή. Νέα εικόνα, ίδια πηγή ζωής

21 Μαΐου 2025

Foundever: Πέντε βασικές στρατηγικές για την ενίσχυση του brand loyalty

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Ο Νετανιάχου απειλεί τη Χαμάς

Eν μέσω αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας

NewsRoomΑπόNewsRoom
4 Μαρτίου 2025
Στις Crisis Zone
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
15 0
0
40
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απείλησε χθες Δευτέρα τη Χαμάς με συνέπειες που «δεν μπορεί να φανταστεί» αν δεν απελευθερώσει τους ομήρους που συνεχίζουν να κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας, εν μέσω πελώριου χάσματος όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για τη συνέχεια της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός.

«Είναι καιρός να δοθεί στους κατοίκους της Γάζας η ελευθερία να φύγουν», πρόσθεσε, απευθυνόμενος στην Κνέσετ, στην ισραηλινή Βουλή, ο ισραηλινός πρωθυπουργός, που έχει εκφράσει την πλήρη υποστήριξή του στο σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ οι ΗΠΑ να πάρουν «τον έλεγχο» του μικρού παραθαλάσσιου θυλάκου κι ο πληθυσμός του να διωχτεί.

Σήμερα στο Κάιρο διεξάγεται έκτακτη αραβική σύνοδος για να εξεταστεί σχέδιο για το μέλλον της Γάζας, εναλλακτικό σ’ αυτό του αμερικανού προέδρου, που προκάλεσε κατακραυγή σε διεθνές επίπεδο.

Σχετικάθέματα

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025

«Λέω στη Χαμάς: αν δεν απελευθερώσετε τους ομήρους μας, θα υπάρξουν συνέπειες που δεν μπορείτε ούτε να τις φανταστείτε», απείλησε ο ισραηλινός πρωθυπουργός, τον οποίο προπηλάκισαν συγγενείς ομήρων, κατά τη διάρκεια επεισοδιακής συνεδρίασης του κοινοβουλίου.

Η Χαμάς, από τη δική της πλευρά, κατηγόρησε την κυβέρνηση του Ισραήλ πως έχει βαλθεί να οδηγήσει σε «κατάρρευση» την εύθραυστη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, η οποία τέθηκε σε εφαρμογή τη 19η Ιανουαρίου, έπειτα από 15 μήνες καταστροφικού πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, με έναυσμα την έφοδο του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας την 7η Οκτωβρίου 2023.

Από τους 251 ομήρους που απήχθησαν εκείνη την ημέρα 58 πιστεύεται πως παραμένουν στη Λωρίδα της Γάζας, πλην όμως 34 από αυτούς έχουν κηρυχτεί νεκροί από τον ισραηλινό στρατό.

Αφού τυπικά ολοκληρώθηκε το Σάββατο η πρώτη φάση της συμφωνία ανακωχής, το Ισραήλ και η Χαμάς βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση για τη συνέχεια της διαδικασίας.

Πρώτη άμεση συνέπεια: από την Κυριακή, το Ισραήλ εμποδίζει την είσοδο ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας, όπου οι 2,4 εκατ. κάτοικοι υπό πολιορκία είναι αντιμέτωποι με μείζονα ανθρωπιστική κρίση.

Η ισραηλινή κυβέρνηση τάσσεται υπέρ αμερικανικής «συμβιβαστικής» πρότασης που προβλέπει επέκταση της πρώτης φάσης ως τα μέσα του Απριλίου κι επιτάχυνση των απελευθερώσεων των ομήρων. Όταν ολοκληρωθεί, σύμφωνα με το γραφείο του πρωθυπουργού Νετανιάχου, οι τελευταίοι όμηροι στη Λωρίδα της Γάζας θα απελευθερωθούν αν υπάρξει συμφωνία για «μόνιμη κατάπαυση του πυρός».

«Αν η Χαμάς δεν απελευθερώσει σύντομα τους ομήρους, θα κλείσουν οι πόρτες της Γάζας και θ’ ανοίξουν οι πόρτες της κόλασης», πλειοδότησε ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατς.

Η Χαμάς επιμένει από την άλλη στην εφαρμογή των δυο σταδίων που απομένουν βάσει της αρχικής συμφωνίας, που κλείστηκε σε έμμεσες διαπραγματεύσεις με τη μεσολάβηση του Κατάρ, της Αιγύπτου και των ΗΠΑ. Η δεύτερη φάση προβλέπει, σημειώνει, «συνολική και μόνιμη κατάπαυση του πυρός» και «πλήρη απόσυρση» του ισραηλινού στρατού από τη Λωρίδα της Γάζας. Η τρίτη φάση προβλέπει την «ανοικοδόμηση και την άρση της πολιορκίας» του μικρού παραθαλάσσιου θυλάκου.

Αρνούμενη να δεσμευτεί στη δεύτερη φάση, η κυβέρνηση Νετανιάχου απαιτεί η Λωρίδα της Γάζας να αποστρατιωτικοποιηθεί εντελώς και η Χαμάς να εξαλειφθεί.

Ο Οσάμα Χαμντάν, ανώτερο στέλεχος της Χαμάς, κατήγγειλε την «πρόστυχη προσπάθεια αποφυγής της έναρξης διαπραγματεύσεων για τη δεύτερη φάση». Αυτό που θέλει το Ισραήλ, πρόσθεσε, είναι «να καταρρεύσει η συμφωνία κι εργάζεται σκληρά για το καταφέρει».

Σύμφωνα με την ισραηλινή δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, ο κ. Νετανιάχου, εν αναμονή επίσκεψης του αμερικανού ειδικού απεσταλμένου Στιβ Γουίτκοφ, έχει καταρτίσει σχέδιο για την άσκηση «μέγιστης πίεσης» προκειμένου η Χαμάς να αναγκαστεί να υποχωρήσει, συμπεριλαμβανομένων εξαναγκαστικών εκτοπισμών Γαζαίων, πριν από την ενδεχόμενη επανέναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Η κλιμάκωση της έντασης καταγράφεται μετά την επίθεση με μαχαίρι χθες που χαρακτηρίστηκε «τρομοκρατική» ενέργεια από την αστυνομία κι είχε έναν νεκρό, 70 ετών, και τέσσερις τραυματίες σε σταθμό λεωφορείων στη Χάιφα, πόλη με μεικτό, ιουδαϊκό και αραβικό πληθυσμό, στο βόρειο Ισραήλ. Ο δράστης, που σκοτώθηκε, ήταν, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο, μέλος της αραβόφωνης μειονότητας των Δρούζων, που γενικά διακρίνεται για τον πατριωτισμό της στο Ισραήλ. Η Χαμάς εξήρε την «ηρωική επιχείρηση» στη Χάιφα, χωρίς να αναλάβει την ευθύνη για αυτήν.

Στη Γάζα, πυρά ισραηλινού drone στοίχισαν τη ζωή σε δυο ανθρώπους στη Ράφα (νότια), ενώ πυρά ελικοπτέρου τραυμάτισαν άλλους τρεις στην κοντινή Χαν Γιούνις, με φόντο πληροφορίες πως μαχητές παλαιστινιακών κινημάτων έχουν τεθεί σε συναγερμό.

Στο Ισραήλ, η κηδεία του Ιτσίκ Ελγκαράτ, ομήρου που πέθανε στην αιχμαλωσία στη Λωρίδα της Γάζας, υπήρξε αφορμή για πολύ σκληρές επικρίσεις εναντίον του κ. Νετανιάχου.

«Ο εχθρός που προκάλεσε τον θάνατό σου δεν ήταν αυτός που σε απήγαγε, αλλά αυτός που σε εγκατέλειψε», πέταξε ο αδελφός του στον επικήδειο λόγο του.

Η έφοδος της 7ης Οκτωβρίου 2023 στοίχισε τη ζωή σε 1.218 ανθρώπους στην ισραηλινή πλευρά, στην πλειονότητά τους αμάχους, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου βασισμένη σε επίσημα ισραηλινά δεδομένα, που συμπεριλαμβάνει τους ομήρους που σκοτώθηκαν στην αιχμαλωσία ή ήταν ήδη νεκροί όταν μεταφέρθηκαν στον παλαιστινιακό θύλακο.

Οι ευρείας κλίμακας ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις αντιποίνων στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 48.397 ανθρώπους στη Λωρίδα της Γάζας, στην πλειονότητά τους αμάχους, σύμφωνα με δεδομένα του υπουργείου Υγείας της Χαμάς, που θεωρούνται αξιόπιστα από τον ΟΗΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά

Tags: γεωπολιτικό ρίσκοΙσραήλΜέση ΑνατολήΜπενιαμίν ΝετανιάχουΠόλεμος στη ΓάζαΧαμάς
Share16Tweet10Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Ο Τραμπ πάτησε το κουμπί: Ξεκίνησε εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ με Καναδά, Κίνα και Μεξικό

Τραμπ και OPEC+ πιέζουν το πετρέλαιο σε χαμηλά τριμήνου

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    67 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    943 shares
    Share 377 Tweet 236
  • Motor Oil και Shell αλλάζουν αποτύπωμα με δυναμική είσοδο στη λιανική

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    202 shares
    Share 81 Tweet 51
  • Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

    56 shares
    Share 22 Tweet 14

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr