• Τελευταία
  • Trending
  • All

Έρευνα Greenpeace: Οι Έλληνες πιστεύουν στην κλιματική αλλαγή

20 Φεβρουαρίου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

22 Μαΐου 2025
Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Σε bull market τα crypto: Ιστορικά ρεκόρ για Bitcoin και Ethereum

Νέο ράλι και ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

21 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ αποδέχονται το δώρο 400 εκατ. του Κατάρ στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την IFA Berlin 2025

21 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025

Η ΕΕ απέτυχε να υλοποιήσει τους στόχους της για τις επικουρικές συντάξεις

21 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Bolt: Νέα λειτουργία για προγραμματισμένες διαδρομές από και προς τον ΔΑΑ

21 Μαΐου 2025
Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS και Ρενάτα Βαλμά, Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα

21 Μαΐου 2025

ΖΑΓΟΡΙ: Το 2025 σηματοδοτεί την αλλαγή. Νέα εικόνα, ίδια πηγή ζωής

21 Μαΐου 2025

Foundever: Πέντε βασικές στρατηγικές για την ενίσχυση του brand loyalty

21 Μαΐου 2025

Μίνι έμφραγμα λόγω Bloomberg στις αγορές

21 Μαΐου 2025

A. Agarwal (Citi): Custody και χρηματοπιστωτικό σύστημα – Προκλήσεις και τάσεις

21 Μαΐου 2025
Ο Βαίλης Ψάλτης

Ψάλτης: Η Alpha Bank σε διαδικασία… αντεπίθεσης

21 Μαΐου 2025

ΕΚΤΕΡ: Προσωρινός ανάδοχος έργου αναβάθμισης του Νοσοκομείου Ιωαννίνων

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Spotlight

Έρευνα Greenpeace: Οι Έλληνες πιστεύουν στην κλιματική αλλαγή

NewsRoomΑπόNewsRoom
20 Φεβρουαρίου 2025
Στις Spotlight, The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
14 0
0
39
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Υποβαθμισμένο θεωρούν το φυσικό περιβάλλον της περιοχής τους οι πολίτες της χώρας και ανησυχούν για περαιτέρω επιδείνωση σύμφωνα με έρευνα του ελληνικού γραφείου της Greenpeace σε 4 περιοχές της Ελλάδας.

Σύμφωνα με αυτήν περίπου το 70% των ερωτηθέντων και στις τέσσερις αυτές περιοχές συμφωνεί ότι η κλιματική κρίση επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα ζωής τους.

Η έρευνα διεξήχθη σε Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κορινθία, Μαγνησία, όπου νέες υποδομές υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) έχουν ήδη αναπτυχθεί ή σχεδιάζεται να αναπτυχθούν, με στόχο να κατανοήσει την άποψη των πολιτών για το περιβάλλον της περιοχής τους αλλά και για τις υποδομές LNG. Συγκεκριμένα, στις τέσσερις περιοχές αυτές, μόνο ένα μικρό μέρος των κατοίκων είναι ικανοποιημένο με την ποιότητα του περιβάλλοντος εκεί που κατοικεί. Στη Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη μόνο το 13% των κατοίκων δήλωσαν ικανοποιημένοι, στην Κορινθία μόλις το 9%, ενώ στη Μαγνησία μόλις το 4%. Οι υπόλοιποι δήλωσαν είτε δυσαρεστημένοι είτε ουδέτεροι, με εξαίρεση τη Μαγνησία όπου το 78% των κατοίκων είναι δυσαρεστημένο με την ποιότητα του περιβάλλοντος της περιοχής.

Σχετικάθέματα

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Το πρώτο “Suppliers’ Day” του ΔΕΣΦΑ: Κοινή πορεία προς ένα βιώσιμο μέλλον

21 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις-άνοδος της θερμοκρασίας.

21 Μαΐου 2025

Ταυτόχρονα, στην ερώτηση σχετικά με το αν γνωρίζουν ότι στην περιοχή τους σχεδιάζονται νέες υποδομές LNG, υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ των περιοχών αναφορικά με τη γνώση για αυτό. Στη Θεσσαλονίκη, μόλις το 19% γνωρίζει για τα σχέδια για νέες υποδομές LNG και ένα 28% απλά το έχει ακουστά, ενώ στην Κορινθία γνωρίζει μόλις το 36% και ένα 25% το έχει ακουστά. Αλεξανδρούπολη και Μαγνησία έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό γνώσης (89% και 82% αντίστοιχα). Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το γεγονός ότι όσο μεγαλύτερη γνώση υπάρχει για τις εγκαταστάσεις LNG σε μία περιοχή, τόσο πιο αρνητική στάση έχει το κοινό της για αυτές. Στη Μαγνησία, πάνω από το 75% των ερωτηθέντων έχουν αρνητική στάση προς τη νέα υποδομή LNG, ενώ στην Αλεξανδρούπολη πάνω από το 32% των ερωτηθέντων.

Ως σημαντικότερο μειονέκτημα των νέων υποδομών LNG και στις τέσσερις περιοχές δηλώνεται ο κίνδυνος περιβαλλοντικής καταστροφής λόγω ατυχήματος κι ακολουθεί η ρύπανση του ευρύτερου περιβάλλοντος. Οι πολίτες ανησυχούν επίσης για τις επιπτώσεις που οι υποδομές θα έχουν στην υγεία τους (35% των ερωτηθέντων στην Κορινθία, 34% στη Θεσσαλονίκη, 44% στην Αλεξανδρούπολη και 64% στον Βόλο). Συνολικά, οι αρνητικές επιπτώσεις των εγκαταστάσεων LNG θεωρούνται πιο σημαντικές από τις θετικές και υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων που δεν βλέπουν τίποτα θετικό σε αυτό το έργο (65% για τη Μαγνησία και 37% για την Αλεξανδρούπολη).

Αυτά ενισχύονται και από άλλα ευρήματα της έρευνας, όπως το ότι περίπου το 70% των ερωτηθέντων και στις τέσσερις περιοχές συμφωνεί ότι η κλιματική κρίση επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα ζωής τους. Τέλος, πρέπει να τονιστεί το γεγονός ότι τα ορυκτά καύσιμα δεν είναι πρώτα στην προτίμηση των ερωτηθέντων για οικιακή χρήση, αφού αν το κόστος εγκατάστασης και χρήσης δεν έπαιζε ρόλο, το 32% θα επέλεγε αντλίες θερμότητας και το 31% φωτοβολταϊκά, ενώ μόλις το 17% θα επέλεγε ορυκτό αέριο για το σπίτι του.

Ο Κώστας Καλούδης, υπεύθυνος εκστρατείας της Greenpeace για το κλίμα και την ενέργεια δηλώνει: “Τα παραπάνω ευρήματα αναδεικνύουν μία πραγματικότητα διαφορετική από αυτή που διαφημίζεται σχετικά με αυτά τα έργα. Πρώτον, συνήθως οι πολίτες δεν γνωρίζουν για τις επιλογές που γίνονται για λογαριασμό τους, άρα υπάρχει ανάγκη ολοκληρωμένης ενημέρωσης σχετικά με έργα υποδομών που τους αφορούν και τους επηρεάζουν, καθώς και ανάγκη συμμετοχής τους στη λήψη αποφάσεων. Επίσης, τα ευρήματα δείχνουν την ανησυχία των κατοίκων για το περιβάλλον της περιοχής στην οποία κατοικούν, ειδικά εφόσον είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις επιπτώσεις των έργων. Εν κατακλείδι, τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν σαφώς ότι η πλειονότητα των κατοίκων προτιμά τις βιώσιμες λύσεις και την καθαρή ενέργεια για τον κλιματισμό των κατοικιών. Πρέπει η πολιτεία να λάβει μέτρα για να τις καταστήσει πιο οικονομικές και προσβάσιμες”.

Συμπεράσματα και προτάσεις ανά πόλη

Βόλος

Είναι γνωστό ότι επί πολλά έτη οργανωμένοι σύλλογοι και ομάδες πολιτών του Βόλου και της Μαγνησίας ευρύτερα, αγωνίζονται για την υπεράσπιση των περιβαλλοντικών δικαιωμάτων τους και ιδίως για μία υγιή ατμόσφαιρα. Λόγω και της επιβάρυνσης στην πόλη του Βόλου εξαιτίας της λειτουργίας βιομηχανικής μονάδας, η πιθανότητα δημιουργίας μίας εγκατάστασης υγροποίησης ορυκτού αερίου, η οποία συνεπάγεται ακόμη περισσότερη βαριά ατμοσφαιρική ρύπανση σε έναν κλειστό κόλπο όπως είναι ο Παγασητικός, έχει συναντήσει σφοδρή τοπική αντίδραση. Στηρίζουμε τους πολίτες της Μαγνησίας οι οποίοι αγωνίζονται για αυτόν τον σκοπό, και τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν τον αγώνα τους ώσπου να τον επιτύχουν. Ταυτοχρόνως, καλούμε τους πολιτικούς υπεύθυνους να αλλάξουν την πολιτική τους: Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών του Βόλου αισθάνεται ήδη άσχημα για το τοπικό περιβάλλον και οι πολιτικοί ιθύνοντες δεν μπορούν να αγνοήσουν τις αντιδράσεις των ανθρώπων. Πρέπει να αποσύρουν τα σχέδια  για τη μονάδα LNG στον Βόλο και να ρίξουν το βάρος στις ενεργειακές επιλογές που είναι επωφελείς για την τοπική κοινωνία, περιβαλλοντικά και οικονομικά βιώσιμες.

Κόρινθος

Με δεδομένο ότι οι κάτοικοι στην Κορινθία δεν δηλώνουν ικανοποιημένοι με την ποιότητα του φυσικού τους περιβάλλοντος, αλλά και ότι δεν είναι επαρκώς ενημερωμένοι για το νέο έργο LNG στην περιοχή τους – κάτι που μας επιβεβαίωσαν και στην ημερίδα που πραγματοποιήσαμε τον Νοέμβριο στην πόλη της Κορίνθου – καλούμε τους αρμόδιους φορείς να συνεχίσουν την προώθηση των εναλλακτικών πηγών ενέργειας με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Η Κορινθία ήδη αποτελεί μια περιοχή όπου υπάρχει ενημέρωση για λύσεις όπως οι αντλίες θερμότητας, ενώ έχει εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες για την παραγωγή ηλιακής ενέργειας. Σε τέτοιες λύσεις πρέπει να στραφούν οι φορείς, με στόχο τη δημιουργία ενός ανθεκτικού και βιώσιμου ενεργειακού τοπίου στην Κόρινθο, δίνοντας έμφαση στην ενδυνάμωση των κοινοτήτων για να συμμετέχουν στη διαμόρφωση του ενεργειακού τους μέλλοντος.

Θεσσαλονίκη

Σχετικά με το έργο LNG που σχεδιάζεται στη Θεσσαλονίκη, γίνεται φανερό από τα αποτελέσματα της έρευνας ότι δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση των πολιτών και εμπλοκή τους σε τέτοιες σημαντικές αποφάσεις. Όμως, βιώνουν ήδη την υποβάθμιση του φυσικού τους περιβάλλοντος και δηλώνουν ανήσυχοι για τυχόν επερχόμενα ακραία φαινόμενα, τη στιγμή που μια μονάδα LNG στην περιοχή θα επιδεινώσει και το φυσικό περιβάλλον αλλά και την κλιματική κρίση. Δεν πρέπει να περιμένουμε να λάβει χώρα μια περιβαλλοντική κρίση στην περιοχή μας για να δράσουμε: καλούμε τους ιθύνοντες να ακούσουν τις ανησυχίες των πολιτών, να βάλουν STOP στο έργο και να δώσουν έμφαση και πόρους σε ενεργειακές επιλογές που θα ωφελήσουν την τοπική κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον.

Αλεξανδρούπολη

Σε μία ήδη επιβαρυμένη περιοχή στην οποία υπάρχει ήδη μία μονάδα LNG, έρχεται να προστεθεί και μια δεύτερη σε πολύ κοντινή απόσταση, και μάλιστα μέσα στη θαλάσσια περιοχή Natura GR1110013. Ταυτόχρονα, ένα σημαντικό ποσοστό των ερωτηθέντων ανησυχεί για τις επιπτώσεις των μονάδων και έχει αρνητική στάση προς τις υποδομές αυτές. Οι πολιτικοί ιθύνοντες οφείλουν να λάβουν υπόψη τους την άποψη των πολιτών και το πώς θα ήθελαν οι ίδιοι να είναι ο τόπος τους. Γι’ αυτό, οφείλουν να εργαστούν προς το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και να δώσουν έμφαση και πόρους σε ενεργειακές επιλογές που θα ωφελήσουν τους πολίτες, την οικονομία και το περιβάλλον. Μία περιοχή Natura 2000, η ύπαρξη της οποίας ανεβάζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του νομού Έβρου και κάνει την περιοχή τους μοναδική, δεν πρέπει να θυσιαστεί για πρόσκαιρα και αμφίβολα οικονομικά οφέλη. Η Greenpeace μαζί με άλλες οργανώσεις αγωνίζονται προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας καταθέσει προσφυγή στο ΣτΕ με την οποία αντιτίθενται στην εγκατάσταση.

Σχετικά

Tags: GreenpeaceΠεριβάλλον
Share16Tweet10Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025
On the Radar

Το πρώτο “Suppliers’ Day” του ΔΕΣΦΑ: Κοινή πορεία προς ένα βιώσιμο μέλλον

21 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός
The Wire

Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις-άνοδος της θερμοκρασίας.

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Βιομηχανία: Αύξηση 5,7% του κύκλου εργασιών τον Δεκέμβριο

Baerbock για Ουκρανία: Ψυχραιμία, οι συζητήσεις δεν λένε τίποτα

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    942 shares
    Share 377 Tweet 236
  • Motor Oil και Shell αλλάζουν αποτύπωμα με δυναμική είσοδο στη λιανική

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    201 shares
    Share 80 Tweet 50

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr