• Τελευταία
  • Trending
  • All

ΗΠΑ – πυρκαγιές: Στους 10 οι νεκροί-Yπό κράτηση ύποπτος εμπρησμού

10 Ιανουαρίου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

ΗΠΑ – πυρκαγιές: Στους 10 οι νεκροί-Yπό κράτηση ύποπτος εμπρησμού

Χρύσα ΒουλγαρίδουΑπόΧρύσα Βουλγαρίδου
10 Ιανουαρίου 2025
Στις The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
15 0
0
40
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Εικόνες χάους και αποκάλυψης στην Καλιφόρνια, όπου οι φονικές πυρκαγιές κατακαίνε τα προάστια του Λος Άντζελες. Ο αριθμός των νεκρών από τις πυρκαγιές αυξήθηκε στους 10, λένε οι αρχές – διπλάσιος από τον αριθμό που ανακοινώθηκε λίγες ώρες νωρίτερα.

Ο ιατροδικαστής της Κομητείας του Λος Άντζελες λέει ότι οι σοροί αυτών των ανθρώπων εξακολουθούν να ταυτοποιούνται. «Η ταυτοποίηση μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες καθώς το Τμήμα Ιατροδικαστών δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε όλες τις τοποθεσίες λόγω των συνθηκών πυρκαγιάς και των ανησυχιών για την ασφάλεια», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία ειδοποίησης των νόμιμων συγγενών των θυμάτων.

Την ίδια ώρα, περισσότερες από 9.000 κτίρια ή υποδομές έχουν υποστεί ζημιές ή καταστράφηκαν και τουλάχιστον 130.000 κάτοικοι βρίσκονται υπό διαταγές εκκένωσης. Το Λος Άντζελες δεν είναι ακόμη εκτός κινδύνου την ώρα που εκφράζεται η εκτίμηση ότι αυτές οι πυρκαγιές θα μπορούσαν να αποδειχθούν ως η πιο δαπανηρή καταστροφή του είδους στην αμερικανική ιστορία.

Σχετικάθέματα

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Ο φόβος περαιτέρω εξάπλωσης των μετώπων εντείνεται, όσο οι ισχυροί άνεμοι, σε συνδυασμό με την παρατεταμένη οκτάμηνη ξηρασία, ενισχύουν τις φλόγες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες, Ρόμπερτ Λούνα, σημείωσε νωρίτερα μεταξύ άλλων πως « (μοιάζει) με ατομική βόμβα που έπεσε σε αυτές τις περιοχές…Δεν περιμένω καλά νέα”.

Πιθανός ύποπτος εμπρησμού τέθηκε υπό κράτηση κοντά στην πυρκαγιά των Πάλισεϊντς
Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα που θεωρείται ύποπτος ότι προσπάθησε να ανάψει φωτιά στην περιοχή Woodland Hills της πόλης.

Μια δήλωση ανέφερε ότι, στις 16:32 τοπική ώρα την Πέμπτη (00:32 GMT την Παρασκευή), οι αστυνομικοί έλαβαν κλήση για έναν “πιθανό ύποπτο εμπρησμού στο τετράγωνο 21700 της οδού Ybarra”.

«Τα σχόλια της κλήσης ανέφεραν ότι ένας άνδρας ακούστηκε να λέει ότι ένας ύποπτος «προσπαθούσε να ανάψει φωτιά»», ανέφερε.

«Ο ύποπτος είναι υπό κράτηση και μεταφέρθηκε στο σταθμό Topanga».

Η οδός Ybarra βρίσκεται αμέσως βόρεια της περιοχής όπου καίει η φωτιά Πάλισεϊντς από την Τρίτη, αλλά η αστυνομία τόνισε ότι η έρευνα συνεχίζεται και ότι δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει “οποιαδήποτε σχέση με οποιαδήποτε φωτιά από αυτόν τον ύποπτο αυτή τη στιγμή”.

Αυτή τη στιγμή πέντε πυρκαγιές καίνε στην περιοχή του Λος Άντζελες. Αναλυτικότερα:

Πάλισείντς: Η μεγαλύτερη από τις πέντε πυρκαγιές, σχεδόν 20.000 στρέμματα καίει αυτή τη στιγμή στις Palisades του Ειρηνικού. Το 6% της πυρκαγιάς έχει περιοριστεί.

Ίτον: Σχεδόν 14.000 στρέμματα καίγονται από το Eaton Fire στην Altadena και την Pasadena. Επιπρόσθετες εντολές εκκένωσης δόθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης όταν αναρριχήθηκαν προς το όρος Wilson. Άλλες υποχρεωτικές εκκενώσεις καταργήθηκαν καθώς οι αξιωματούχοι της πόλης ενημέρωσαν τους κατοίκους στο φαράγγι Γκλενοακς και στο Τσεβι Τσέις ότι ήταν ασφαλές να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Κενεθ: Η πιο πρόσφατη από τις πέντε πυρκαγιές, περίπου 960 στρέμματα έχουν πληγεί τόσο στις κομητείες του Λος Άντζελες όσο και στις κομητείες Βεντούρα στο Γουέστ Χιλς της Καλιφόρνια. Περιέχεται 0%.
Χερστ: Οι αξιωματούχοι της πυροσβεστικής σημειώνουν κάποια πρόοδο περιλαμβάνοντας σχεδόν 700 στρέμματα που καίγονται κοντά στο Sylmar. Περίπου το 10% της πυρκαγιάς έχει περιοριστεί.

Λιντια: Σχεδόν 400 στρέμματα καίγονται κοντά στην πόλη Ακτον της Καλιφόρνια. Οι πυροσβέστες έχουν περιορίσει το 60% της πυρκαγιάς.

Η πυρκαγιά στην περιοχή Kenneth σταμάτησε, οι εντολές εκκένωσης υποβαθμίστηκαν

Η πυρκαγιά στην περιοχή Kenneth έχει σταματήσει, αφού πρώτα έκαψε 960 στρέμματα σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της κομητείας Ventura. Φωτογραφίες και βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα σοκάρουν από την καταστροφή που άφησε πίσω της η λαίλαπα της φωτιάς.

Το τμήμα αναφέρει ότι περίπου 400 πυροσβέστες θα παραμείνουν στο σημείο όλη τη νύχτα, αν και δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε κατασκευές.

Οι εντολές εκκένωσης έχουν υποβαθμιστεί σε προειδοποιήσεις στην κομητεία του Λος Άντζελες, ενώ οι προειδοποιήσεις εκκένωσης στην κομητεία Βεντούρα έχουν αρθεί.

Καθώς οι πυρκαγιές συνεχίζουν να καίνε στην Καλιφόρνια, το πρόγραμμα παρατήρησης της Γης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Υπηρεσία Κλιματικής Αλλαγής Copernicus, αποκάλυψε ένα άλλο ορόσημο για την υπερθέρμανση του πλανήτη: το 2024 ήταν η θερμότερη χρονιά από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 1850.

Ήταν επίσης η πρώτη χρονιά που οι παγκόσμιες θερμοκρασίες έφτασαν περισσότερο από 1,5°C πάνω από το προβιομηχανικό επίπεδο.

Η Συμφωνία του Παρισιού στοχεύει στη «διατήρηση της αύξησης της παγκόσμιας μέσης θερμοκρασίας πολύ κάτω από τους 2°C πάνω από τα προβιομηχανικά επίπεδα και στη συνέχιση των προσπαθειών για περιορισμό της αύξησης της θερμοκρασίας στους 1,5°C πάνω από τα προβιομηχανικά επίπεδα”.

Η Καλιφόρνια δεν ήταν εξαίρεση. Πέρυσι, η πολιτεία των ΗΠΑ γνώρισε ένα εντυπωσιακά ζεστό καλοκαίρι. Αντιμετώπισε επίσης έλλειψη βροχόπτωσης τους τελευταίους μήνες.

Οι ξηρές συνθήκες, σε συνδυασμό με τους φυσικούς ανέμους Santa Ana, μπορούν να προκαλέσουν το είδος των ταχέως κινούμενων και επικίνδυνων εστιών πυρκαγιάς που βλέπουμε αυτή τη στιγμή στο Λος Άντζελες και τη γειτονική κομητεία Ventura.

Η πορεία της πυρκαγιάς

Η πυρκαγιά στην περιοχή Κένεθ, η οποία ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης στα σύνορα των κομητειών Λος Άντζελες και Βεντούρα, είναι η τελευταία που έχει εκδηλωθεί στη Νότια Καλιφόρνια. Μέσα σε λίγες ώρες η πυρκαγιά έφτασε σχεδόν τα 1.000 στρέμματα και προκάλεσε υποχρεωτικές εκκενώσεις. Αυτή τη στιγμή έχει οριοθετηθεί. Η πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας Βεντούρα ανάεφερε ότι περίπου 400 πυροσβέστες θα παραμείνουν στο σημείο κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε οικοδομές. Οι εντολές για εκκένωση έχουν υποβαθμιστεί σε προειδοποιήσεις για προσοχή στην κομητεία του Λος Άντζελες, ενώ οι αντίστοιχες προειδοποιήσεις στην κομητεία Βεντούρα έχουν αρθεί. Ένας άνδρας συνελήφθη από πολίτες περίπου 30 λεπτά μετά την έναρξη της πυρκαγιάς και η αστυνομία του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι υπάρχει η υποψία εμπρησμού.

Μέσα σε λίγα 24ωρα, η μετεωρολγική υπηρεσία Accuweather σχεδόν τριπλασίασε την προκαταρκτική της εκτίμηση για τις συνολικές ζημιές από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με την τελευταία εκτίμησή της, οι απώλειες θα μπορούσαν να φθάσουν τα 150 δισ. δολάρια αντί για τα 57 δισ. δολάρια χθες. “Αυτές οι ταχύτατα κινούμενες, καθοδηγούμενες από τον άνεμο πυρκαγιές δημιούργησαν μια από τις πιο δαπανηρές καταστροφές του είδους στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ”, δήλωσε ο επικεφαλής μετεωρολόγος της AccuWeather Τζόναθαν Πόρτερ. Οι πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει σε περιοχές που φιλοξενούν μερικές από τις πιο ακριβές περιουσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι πυροσβεστικές αρχές λένε ότι περισσότερα από 5.300 ακίνητα έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά στο Πάλισέιντς, ενώ μεταξύ 4.000 και 5.000 σπίτια και υποδομές έχουν ενδεχομένως υποστεί ζημιές ή έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά στο Ίτον. Η ασφαλιστική βιομηχανία προετοιμάζεται επίσης για ένα μεγάλο πλήγμα, με αναλυτές από εταιρείες όπως η Morningstar και η JP Morgan να προβλέπουν απώλειες σε ασφαλισμένα άνω των 8 δισ. δολαρίων.

Οι γειτονικές πολιτείες συμμετέχουν για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των πυρκαγιών

Οι πόροι για την καταπολέμηση των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια αντλούνται από πολλές πολιτείες – συμπεριλαμβανομένων των Όρεγκον, Γιούτα και Νεβάδα – δήλωσε το Τμήμα Δασών και Πυροπροστασίας της Καλιφόρνια.

Το τμήμα ανακοίνωσε επίσης ότι οι πυροσβέστες, τα μέσα της αεροπορίας και άλλο προσωπικό υποστήριξης από την Εθνοφρουρά της Καλιφόρνια έχουν συμμετάσχει στις προσπάθειες κατάσβεσης.

Αυτό προστίθεται στην προηγούμενη ανάπτυξη ελικοπτέρων, αεροσκαφών και προσωπικού από την Cal Guard στη Νότια Καλιφόρνια.

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά

Tags: ΗΠΑΦωτιές
Share16Tweet10Share3Send
Χρύσα Βουλγαρίδου

Χρύσα Βουλγαρίδου

Director of Data Analysis του crisismonitor.gr και επικεφαλής της Crisis Labs, ασχολείται με την τεκμηρίωση οικονομικών και επιχειρηματικών μοντέλων και τη διαχείριση ρίσκου στις αγορές. Μαθηματικός, με μεταπτυχιακό σε πρακτικές αναγνώρισης και διαχείριση επιχειρησιακού κινδύνου και υποψήφια διδάκτορ στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. "Οι αγορές είναι ζωντανοί οργανισμοί και αντιδρούν στην επιβολή"

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025
The Wire

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Χειροπέδες σε 14χρονο που κυκλοφορούσε με μαχαίρι πεταλούδα

Χαρακτηριστικά και υφή ανοχτού πολέμου έχει αποκτήσει η σύγκρουση που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από τη Λωρίδα της Γάζας

The Lancet: Υποτιμημένος κατά 41% ο επίσημος απολογισμός των νεκρών στη Γάζα

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    97 shares
    Share 39 Tweet 24
  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    218 shares
    Share 87 Tweet 55

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr