• Τελευταία
  • Trending
  • All

Η Τουρκία αποκτά γεωστρατηγικό βάθος στη Μέση Ανατολή

23 Δεκεμβρίου 2024

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

22 Μαΐου 2025
Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Σε bull market τα crypto: Ιστορικά ρεκόρ για Bitcoin και Ethereum

Νέο ράλι και ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

21 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ αποδέχονται το δώρο 400 εκατ. του Κατάρ στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την IFA Berlin 2025

21 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025

Η ΕΕ απέτυχε να υλοποιήσει τους στόχους της για τις επικουρικές συντάξεις

21 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Bolt: Νέα λειτουργία για προγραμματισμένες διαδρομές από και προς τον ΔΑΑ

21 Μαΐου 2025
Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS και Ρενάτα Βαλμά, Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα

21 Μαΐου 2025

ΖΑΓΟΡΙ: Το 2025 σηματοδοτεί την αλλαγή. Νέα εικόνα, ίδια πηγή ζωής

21 Μαΐου 2025

Foundever: Πέντε βασικές στρατηγικές για την ενίσχυση του brand loyalty

21 Μαΐου 2025

Μίνι έμφραγμα λόγω Bloomberg στις αγορές

21 Μαΐου 2025

A. Agarwal (Citi): Custody και χρηματοπιστωτικό σύστημα – Προκλήσεις και τάσεις

21 Μαΐου 2025
Ο Βαίλης Ψάλτης

Ψάλτης: Η Alpha Bank σε διαδικασία… αντεπίθεσης

21 Μαΐου 2025

ΕΚΤΕΡ: Προσωρινός ανάδοχος έργου αναβάθμισης του Νοσοκομείου Ιωαννίνων

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Η Τουρκία αποκτά γεωστρατηγικό βάθος στη Μέση Ανατολή

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
23 Δεκεμβρίου 2024
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
16 0
0
43
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Στρατηγική εδραίωσης σφαιρών επιρροής που της δώσουν το γεωστρατηγικό βάθος ακολουθεί η Τουρκία στη Μέση Ανατολή, κερδίζοντας έδαφος τόσο στη Συρία, όσο και στον Λίβανο και τη Γάζα, ακόμη και απέναντι σε συμμάχους της όπως οι ΗΠΑ και η Ρωσία, καταδεικνύοντας την στρατηγική του Ερντογάν για αυτόνομη παρουσία.

Ο Τούρκος πρόεδρος υποδέχθηκε στην Άγκυρα τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Νατζίμπ Μικάτι, εξασφαλίζοντας συμφωνία για τη σταθεροποίηση της χώρας, γεγονός που καθιστά στην Τουρκία ντε-φακτο παράγοντα στην περιοχή.

Σχετικάθέματα

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025

Έτσι, ο Ταγίπ Ερντογάν θα πετύχει την αποστολή στρατευμάτων, συμβούλων και εταιριών -σε δεύτερη φάση-, ενώ παράλληλα εδραιώνει ισχυρή πολιτική επιρροή στην κυβέρνηση χώρας που έχει ιδιαίτερο γεωπολιτικό βάρος στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η διεθνής κοινότητα πρέπει να συνεχίσει να ασκεί πίεση στο Ισραήλ ώστε να συμμορφωθεί με τους όρους της εκεχειρίας του με τον Λίβανο και να αποζημιώσει το λιβανέζικο κράτος για τις ζημιές που προκάλεσε, δήλωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μιλούσε σε κοινή συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου, Νατζίμπ Μικάτι. Αναφορικά με τη Συρία, ο Ερντογάν ανέφερε ότι η Τουρκία και ο Λίβανος συμφώνησαν να συνεργαστούν για τη σταθεροποίηση της χώρας.

Οι δηλώσεις του Ερντογάν για το Ισραήλ, τον Λίβανο και τη Συρία αποτελούν μέρος μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής που στοχεύει στην ενίσχυση της περιφερειακής επιρροής της Τουρκίας ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει εσωτερικές πολιτικές πιέσεις. Η προσέγγισή του συνδυάζει ανθρωπιστικά ζητήματα, ανησυχίες για την ασφάλεια και γεωπολιτικές φιλοδοξίες. Ωστόσο, η εξισορρόπηση αυτών των στόχων εν μέσω οικονομικών προκλήσεων και περιφερειακών ανταγωνισμών παρουσιάζει σημαντικά εμπόδια για την κυβέρνησή του.

Η ενίσχυση της επιρροής και της στρατιωτικής παρουσίας της Τουρκίας στις χώρες της περιοχής ενισχύει την γεωπολιτική αξία της χώρας και τη διαπραγματευτική της θέση, ιδιαίτερα απέναντι στη Δύση.

Η στρατηγική του Ερντογάν στην περιοχή είναι βαθιά ριζωμένη στους γεωπολιτικούς στόχους της Τουρκίας, τις εσωτερικές προτεραιότητες και τις φιλοδοξίες της να καθιερωθεί ως ηγετική δύναμη στον μουσουλμανικό κόσμο. Ακολουθεί μια λεπτομερής ανάλυση της στρατηγικής του Ερντογάν σχετικά με τη Συρία, τη Γάζα, τον Λίβανο και τους πρόσφυγες που ζουν στην Τουρκία:

Η στρατηγική του Ερντογάν για τη Συρία

Γεωπολιτικοί Στόχοι

  • Δημιουργία ζώνης ασφαλείας: Ο Ερντογάν επιδιώκει σταθερά τη δημιουργία ζώνης ασφαλείας κατά μήκος των νότιων συνόρων της Τουρκίας με τη Συρία. Αυτό εξυπηρετεί την αποτροπή κουρδικών ομάδων, όπως το YPG (συνδεδεμένο με το PKK), από τη δημιουργία αυτόνομης περιοχής, την οποία η Άγκυρα θεωρεί απειλή για την εθνική ασφάλεια.
  • Διαχείριση προσφύγων: Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί το ζήτημα των 3,6+ εκατομμυρίων Σύριων προσφύγων στην Τουρκία ως μοχλό πίεσης στη διεθνή διπλωματία, ιδίως προς την ΕΕ. Η ζώνη ασφαλείας θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως πιθανή περιοχή επανεγκατάστασης προσφύγων, αν και η πρακτικότητά της είναι αμφίβολη λόγω της συνεχιζόμενης αστάθειας.

Συνεργασία με τον Λίβανο

  • Η δήλωση του Ερντογάν σχετικά με τη σταθεροποίηση της Συρίας σε συντονισμό με τον Λίβανο αντικατοπτρίζει το ενδιαφέρον της Τουρκίας για έναν περιφερειακό συνασπισμό για την αντιμετώπιση διασυνοριακών ζητημάτων ασφάλειας και ανθρωπιστικών κρίσεων. Αυτό ευθυγραμμίζεται με τον ευρύτερο στόχο της Τουρκίας να εδραιώσει την επιρροή της στα κατακερματισμένα αραβικά κράτη, παραμερίζοντας αντίπαλους παίκτες όπως το Ιράν και η Σαουδική Αραβία.

Σχέσεις με τη Ρωσία και τη Δύση

  • Ο Ερντογάν συνεχίζει να ισορροπεί μεταξύ του ΝΑΤΟ (του οποίου η Τουρκία είναι μέλος) και της Ρωσίας (κεντρικού παράγοντα στη Συρία). Με αυτόν τον τρόπο διατηρεί τη στρατηγική αυτονομία της Τουρκίας και την τοποθετεί ως μεσολαβητή δύναμη στη συριακή σύγκρουση.

Η στρατηγική του Ερντογάν για τη Γάζα

Ανθρωπιστική και πολιτική διάσταση

  • Ο Ερντογάν έχει παρουσιαστεί ως υπερασπιστής των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων, επικρίνοντας συχνά το Ισραήλ για τις πολιτικές του στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη. Αυτή η ρητορική ενισχύει τη δημοφιλία του Ερντογάν στους φιλοπαλαιστινιακούς και παναραβικούς κύκλους, τόσο εσωτερικά όσο και στο εξωτερικό.

Σχέσεις με τη Χαμάς

  • Οι σχέσεις της Τουρκίας με τη Χαμάς, η οποία δραστηριοποιείται στη Γάζα, είναι κεντρικές στην πολιτική της στην περιοχή. Ο Ερντογάν βλέπει τη Χαμάς ως νόμιμο κίνημα αντίστασης και χρησιμοποιεί τη στήριξη της Τουρκίας προς τη Γάζα για να αμφισβητήσει τις ενέργειες του Ισραήλ.

Διπλωματική ισορροπία

  • Παρά τη φιλοπαλαιστινιακή του στάση, ο Ερντογάν έχει πρόσφατα εξομαλύνει τις σχέσεις με το Ισραήλ για την επέκταση του εμπορίου και της διπλωματικής επιρροής. Ωστόσο, η κριτική του προς το Ισραήλ κατά τη διάρκεια κρίσεων, όπως η σύγκρουση στη Γάζα το 2023, υπογραμμίζει τη διττή φύση της στρατηγικής του—διατήρηση της λαϊκής υποστήριξης στον μουσουλμανικό κόσμο ενώ διαχειρίζεται προσεκτικά τις σχέσεις με το Ισραήλ.

Η στρατηγική του Ερντογάν για τον Λίβανο

Διπλωματία μετά την εκεχειρία

  • Η έκκληση του Ερντογάν προς το Ισραήλ να συμμορφωθεί με τους όρους της εκεχειρίας και να αποζημιώσει τον Λίβανο αντικατοπτρίζει τη φιλοδοξία της Τουρκίας να λειτουργήσει ως περιφερειακός μεσολαβητής. Αυτό τοποθετεί την Τουρκία ως αντίβαρο στη δυτική και ιρανική επιρροή στον Λίβανο.

Οικονομική και στρατιωτική συνεργασία

  • Η Τουρκία επιδιώκει την επέκταση των οικονομικών σχέσεών της με τον Λίβανο, συμπεριλαμβανομένων πιθανών επενδύσεων σε υποδομές και έργα ανοικοδόμησης. Η συνεργασία στον τομέα της στρατιωτικής εκπαίδευσης και της ανταλλαγής πληροφοριών θα μπορούσε να ενισχύσει περαιτέρω τον ρόλο της Τουρκίας ως βασικού περιφερειακού παράγοντα.

Η διάσταση των προσφύγων

Η Τουρκία φιλοξενεί τον μεγαλύτερο προσφυγικό πληθυσμό παγκοσμίως, κυρίως Σύριους, αλλά και Ιρακινούς, Αφγανούς και άλλους. Η στρατηγική του Ερντογάν για τους πρόσφυγες συνδυάζει ανθρωπισμό, εσωτερική πολιτική και εξωτερική πολιτική.

Εγχώριες προκλήσεις

  • Η παρουσία εκατομμυρίων προσφύγων έχει γίνει θέμα διχασμού στην Τουρκία. Ο Ερντογάν αντιμετωπίζει πίεση από την αντιπολίτευση και την κουρασμένη κοινή γνώμη να μειώσει το βάρος των προσφύγων. Η ρητορική του συχνά εναλλάσσεται μεταξύ της ανάδειξης του ανθρωπιστικού ρόλου της Τουρκίας και των δεσμεύσεων για επαναπατρισμό των προσφύγων.

Μοχλός πίεσης προς την ΕΕ

  • Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί συχνά τους πρόσφυγες ως μοχλό πίεσης προς την ΕΕ, απειλώντας να επιτρέψει κύματα μετανάστευσης εάν μειωθεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και πολιτική υποστήριξη. Αυτή η τακτική έχει εξασφαλίσει δισεκατομμύρια ευρώ για προγράμματα προσφύγων.

Περιφερειακή ένταξη έναντι επαναπατρισμού

  • Η έκκληση του Ερντογάν για σταθεροποίηση της Συρίας στοχεύει εν μέρει στη δημιουργία συνθηκών για επαναπατρισμό προσφύγων, αλλά αυτό εμποδίζεται από τη συνεχιζόμενη σύγκρουση και την αντίσταση του καθεστώτος Άσαντ. Παράλληλα, προωθεί προγράμματα ένταξης προσφύγων για τη μείωση των βραχυπρόθεσμων εντάσεων.

Η ευρύτερη στρατηγική του Ερντογάν

  1. Περιφερειακή ηγεσία: Ο Ερντογάν επιδιώκει να τοποθετήσει την Τουρκία ως ηγέτη του μουσουλμανικού κόσμου, αμφισβητώντας παραδοσιακές αραβικές δυνάμεις όπως η Σαουδική Αραβία και η Αίγυπτος.
  2. Νεοοθωμανικές φιλοδοξίες: Η εμπλοκή της Τουρκίας στον Λίβανο, τη Γάζα και τη Συρία αντικατοπτρίζει μια ευρύτερη νεοοθωμανική προσέγγιση, με έμφαση στους ιστορικούς δεσμούς και την πολιτιστική επιρροή.
  3. Ισορροπία ισχύος: Η στρατηγική του Ερντογάν χαρακτηρίζεται από εξισορρόπηση των σχέσεων με βασικούς παίκτες (ΗΠΑ, Ρωσία, ΕΕ, Ιράν) για τη μεγιστοποίηση της στρατηγικής αυτονομίας της Τουρκίας.

Προκλήσεις στη στρατηγική του Ερντογάν

  • Οικονομικές πιέσεις: Η οικονομική αστάθεια της Τουρκίας, που επιδεινώνεται από τον πληθωρισμό και την υποτίμηση του νομίσματος, περιορίζει την ικανότητα του Ερντογάν να διατηρεί φιλόδοξες εξωτερικές πολιτικές.
  • Γεωπολιτικοί ανταγωνισμοί: Οι πολιτικές του Ερντογάν συγκρούονται συχνά με αυτές περιφερειακών δυνάμεων όπως το Ιράν και η Σαουδική Αραβία, καθώς και δυτικών συμμάχων.
  • Εγχώρια αντιπολίτευση: Η αυξανόμενη δυσαρέσκεια των Τούρκων πολιτών για τους πρόσφυγες και τα οικονομικά προβλήματα απειλεί τη θέση του Ερντογάν.

Σχετικά

Tags: γεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΖώνη Ασφαλείας στη Συρίακρίση στον ΛίβανοΛίβανοςΛωρίδα της ΓάζαςΜέση ΑνατολήΠόλεμος στη ΓάζαΣυρίαΤαγίπ ΕρντογάνΤουρκία
Share17Tweet11Share3Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Spotlight

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Σλοβάκου πρωθυπουργού στη Ρωσία

image description

AXIA: Οι τράπεζες θα ανέβουν κι άλλο - Μειώνεται το ρίσκο κυβερνητικής παρέμβασης

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    942 shares
    Share 377 Tweet 236
  • Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Motor Oil και Shell αλλάζουν αποτύπωμα με δυναμική είσοδο στη λιανική

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    201 shares
    Share 80 Tweet 50

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr