• Τελευταία
  • Trending
  • All

Πως έστησε η Μοσάντ την επίθεση με τους βομβητές στη Χεζμπολάχ

18 Σεπτεμβρίου 2024

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Ισχυρό Ξεκίνημα για την Premia Properties στο 2025

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Επανεκκίνηση για τη γερμανική οικονομία στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Eurobank: Στα top picks της Deutsche Bank για την Ευρώπη – Σύσταση buy

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025

Οι τράπεζες αλλάζουν πρότυπο για τις μεταφορές – Το λάθος που διορθώνουν

23 Μαΐου 2025

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 23 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Πως έστησε η Μοσάντ την επίθεση με τους βομβητές στη Χεζμπολάχ

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
18 Σεπτεμβρίου 2024
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία
Χρόνος ανάγνωσης3 mins read
22 1
0
62
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η επιχείρηση που πραγματοποίησε το Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ με τη χρήση των βομβητών παραγωγής Ταϊβάν αντιπροσωπεύει μια εντυπωσιακή και καλά οργανωμένη επιχείρηση που βασίστηκε σε εκτενή χρήση ηλεκτρονικού πολέμου και υποκλοπών επικοινωνιών

Η μαζική έκρηξη των βομβητών στελεχών της Χεζμπολάχ από την οποία σκοτώθηκαν εννέα άτομα και τραυματίστηκαν πάνω από 2500, με 200 να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση αποτελεί ένα ακόμη υβριδικό πλήγμα του Ισραήλ με στόχο την υποβάθμιση των ικανοτήτων της Χεζμπολάχ, ενώ παράλληλα στέλνει μήνυμα στο Ιράν. Ταυτόχρονα όμως αποτελεί και πλήγμα υψηλού ρίσκου, που έχει χαρακτηριστεί ήδη έγκλημα πολέμου, καθώς είχε μεγάλο εύρος, από το πλήγμα τραυματίστηκαν άμαχοι, δεν υπήρχε συγκεκριμένη στόχευση και προκάλεσε ευρείες επιπτώσεις στην κοινωνία.

Σχετικάθέματα

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

Η νέα διάσταση που δόθηκε στην επίθεση κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, μέσω της αποστολής βομβητών παγιδευμένων με εκρηκτικά, αναδεικνύει την πολυπλοκότητα της επιχείρησης και την παγκόσμια αλληλεπίδραση εμπλεκόμενων παραγόντων.

Τεχνική Ανάλυση της Επίθεσης:

Οι συσκευές που χρησιμοποιήθηκαν από τη Χεζμπολάχ ήταν βομβητές παραγωγής της εταιρείας Gold Apollo, και εισήχθησαν στον Λίβανο μέσω νόμιμων διαδικασιών. Ωστόσο, πριν φτάσουν στον τελικό παραλήπτη, είχαν παραποιηθεί με την ενσωμάτωση μικρών ποσοτήτων εκρηκτικού υλικού (PETN). Το εκρηκτικό υλικό αυτό είναι εξαιρετικά ισχυρό, ακόμα και σε μικρές ποσότητες, και η τοποθέτησή του σε κοντινή απόσταση με την μπαταρία καθιστούσε εύκολο τον τηλεχειρισμό του​ (The Times of Israel).

Παραποίηση των Συσκευών και Διεθνής Σύνδεση

Αρχικά, η αντίληψη ήταν ότι οι συσκευές βομβητών που χρησιμοποιήθηκαν είχαν παραχθεί στην Ταϊβάν από την εταιρία Gold Apollo, όμως νέες πληροφορίες που δημοσίευσαν οι New York Times και επιβεβαιώθηκαν από τον Guardian και το BBC αναφέρουν ότι οι συσκευές δεν κατασκευάστηκαν στην Ταϊβάν. Σύμφωνα με τον CEO της Gold Apollo, οι συσκευές είχαν απλώς την εμπορική επωνυμία της εταιρείας, αλλά κατασκευάστηκαν από την εταιρεία BAC που εδρεύει στη Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αυτή η πληροφορία δημιουργεί νέες ερωτήσεις σχετικά με το πώς και από πού παραποιήθηκαν οι συσκευές​ (The Times of Israel)​(Al-Monitor).

Αυτός ο ισχυρισμός αλλάζει τη διάσταση της εμπλοκής, υποδεικνύοντας ότι το Ισραήλ πιθανόν να είχε συνεργασία με διεθνείς δυνάμεις για την παγίδευση των βομβητών πριν φτάσουν στα χέρια της Χεζμπολάχ. Οι συσκευές έφεραν την εμπορική επωνυμία Gold Apollo αλλά κατασκευάστηκαν στην Ευρώπη, κάτι που υποδηλώνει μια πιο περίπλοκη αλυσίδα διακίνησης και παραποίησης των συσκευών.

Εκρηκτικό Υλικό και Τεχνική Παρέμβαση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συσκευές παγιδεύτηκαν με μικρές ποσότητες εκρηκτικής ύλης, με 57 γραμμάρια τοποθετημένα κοντά στις μπαταρίες των βομβητών. Οι εκρήξεις ενεργοποιήθηκαν μέσω τηλεχειρισμού μετά την αποστολή ενός παραπλανητικού μηνύματος από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες που φαινόταν να προέρχεται από τη διοίκηση της Χεζμπολάχ​(The Times of Israel).

Η τεχνολογία αυτή είναι εξαιρετικά προηγμένη και καταδεικνύει τη δυνατότητα συντονισμού πολύπλοκων επιχειρήσεων, όπου οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ δεν αρκούνται μόνο σε φυσικές επιθέσεις αλλά χρησιμοποιούν και κυβερνοεπιθέσεις για τη διατάραξη των εχθρικών δικτύων επικοινωνίας. Αυτό επιβεβαιώνει τις απόψεις ειδικών όπως ο Mikko Hypponen, που επισήμανε ότι οι εκρήξεις δείχνουν εκρηκτικά υλικά ενσωματωμένα στις συσκευές, προσδίδοντας νέα διάσταση στην απειλή κατά της Χεζμπολάχ​(Al-Monitor).

Η χρήση διακόπτη ενεργοποίησης από απόσταση επιβεβαιώνει ότι η επίθεση έγινε μέσω τηλεχειρισμού, ενώ η ταυτόχρονη αποστολή ενός ψευδούς μηνύματος που φαινόταν να προέρχεται από τη διοίκηση της Χεζμπολάχ είναι ένα σημαντικό στρατηγικό εργαλείο ηλεκτρονικού πολέμου. Το μήνυμα αυτό όχι μόνο ενίσχυσε την πιθανότητα οι βομβητές να ανοίξουν τα μηνύματά τους, αλλά ταυτόχρονα ενεργοποίησε τα εκρηκτικά, προσθέτοντας ψυχολογικό αντίκτυπο στη σύγκρουση ​(The Times of Israel)​(Al-Monitor).

Η επίθεση έχει εγείρει πολλά ερωτήματα σχετικά με τις διεθνείς συνεργασίες και τη χρήση των συσκευών αυτών. Η εμπλοκή της Ουγγαρίας στην παραγωγή των βομβητών υποδηλώνει ότι οι επιθέσεις αυτού του τύπου μπορεί να περιλαμβάνουν διεθνή δίκτυα διακίνησης και παραγωγής. Οι διεθνείς έρευνες για την υπόθεση ενδέχεται να αποκαλύψουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την προέλευση των συσκευών και τη δυνατότητα άλλων χωρών να παίζουν κεντρικό ρόλο σε τέτοιου είδους επιχειρήσει.

Συμπέρασμα

Η επίθεση αυτή κατά της Χεζμπολάχ με τη χρήση παγιδευμένων βομβητών αποκαλύπτει τις εξελιγμένες στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι μυστικές υπηρεσίες, συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής και ψυχολογικό πόλεμο. Επιπλέον, η αποκάλυψη της εμπλοκής μιας ουγγρικής εταιρείας στην κατασκευή των συσκευών προσθέτει μια διεθνή διάσταση που πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω

Επιπτώσεις στην Επικοινωνία και Ασφάλεια της Χεζμπολάχ:

Η Χεζμπολάχ, γνωστή για την εξαιρετική της οργάνωση και τον έλεγχο των μελών της, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις επικοινωνιακές συσκευές χαμηλής τεχνολογίας όπως οι βομβητές, για να αποφεύγει τις υποκλοπές μέσω κινητών τηλεφώνων. Ωστόσο, αυτή η επιχείρηση αποκάλυψε μια σημαντική αδυναμία στην ασφάλεια αυτών των συστημάτων. Μετά την επίθεση, καθίσταται σαφές ότι οι συσκευές που θεωρούνταν ασφαλείς από παρακολουθήσεις μπορούν να παραποιηθούν σε πολύπλοκες επιχειρήσεις.

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, είχε περιορίσει αυστηρά τη χρήση κινητών τηλεφώνων νωρίτερα το 2024, ακριβώς λόγω της αυξανόμενης ευαλωτότητας τους στις ισραηλινές παρακολουθήσεις. Η χρήση των βομβητών θεωρήθηκε ασφαλής εναλλακτική, ωστόσο αυτή η επίθεση έδειξε ότι και αυτά τα μέσα είναι ευάλωτα όταν χρησιμοποιούνται σε τέτοιες καταστάσεις​ (The Times of Israel).

Προηγούμενα Παραδείγματα Στοχοποίησης Επικοινωνιακών Μέσων:

Αυτή η επίθεση δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισραήλ στοχοποιεί επικοινωνιακά μέσα της Χεζμπολάχ. Οι ηλεκτρονικές και κυβερνοεπιθέσεις είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται εκτενώς από το Ισραήλ στο πλαίσιο της στρατηγικής του για να υπονομεύσει την επιχειρησιακή ικανότητα της Χεζμπολάχ. Το 2018, είχαν αναφερθεί περιπτώσεις παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών, ωστόσο η συγκεκριμένη επιχείρηση ξεχωρίζει λόγω της τεχνικής πολυπλοκότητας και της ευρείας κλίμακας της​ (The Times of Israel)​(Al-Monitor).

Νέες Πληροφορίες και Διαστάσεις:

  1. Διεθνής Συνεργασία: Η αναφορά για την προέλευση των συσκευών από την Ταϊβάν προσθέτει μια διάσταση στη συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών πολλών χωρών στην ευρύτερη περιοχή. Είναι πιθανό ότι το Ισραήλ είχε τη στήριξη διεθνών εταίρων για την παραποίηση των συσκευών.
  2. Ψυχολογικός Πόλεμος: Εκτός από τη φυσική καταστροφή που προκάλεσαν οι εκρήξεις, η επιχείρηση επηρέασε ψυχολογικά τα μέλη της Χεζμπολάχ. Η αχίλλειος πτέρνα της οργάνωσης, η ασφαλής επικοινωνία, δέχθηκε σοβαρό πλήγμα. Η εμπιστοσύνη των μελών της Χεζμπολάχ στις εναλλακτικές επικοινωνιακές συσκευές έχει κλονιστεί, κάτι που πιθανόν να επηρεάσει τον επιχειρησιακό σχεδιασμό τους στο μέλλον​ (Al-Monitor).
  3. Εκρηκτική Ενέργεια και Ακρίβεια: Η ενσωμάτωση μικρών ποσοτήτων εκρηκτικών σε συσκευές ευρείας χρήσης υποδηλώνει την προχωρημένη τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για την αποφυγή ανίχνευσης πριν από τη χρήση τους. Το γεγονός ότι οι εκρήξεις προκλήθηκαν με μεγάλη ακρίβεια, υποδηλώνει τη χρήση ενός πολύπλοκου δικτύου επικοινωνιών για την ενεργοποίηση των εκρηκτικών από απόσταση​ (Al-Monitor).

Συνολικά, αυτή η επίθεση αποτελεί ένα παράδειγμα υβριδικού πολέμου, όπου οι φυσικές και ψυχολογικές επιπτώσεις συνδυάζονται με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής για την αποδυνάμωση του εχθρού.

Σχετικά

Tags: γεωπολιτικό ρίσκοΙσραήλΚατασκοπείαΛίβανοςΜέση ΑνατολήΠόλεμος στη Γάζαυβριδικός πόλεμος
Share25Tweet16Share4Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ
Crisis Zone

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Noval Property Logo

Noval: Xαρτοφυλάκιο άνω των €600 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη €21,9 εκατ. ευρώ

Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    155 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    223 shares
    Share 89 Tweet 56

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr