• Τελευταία
  • Trending
  • All

Στον αέρα παραμένει η ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Κύπρου. Την Παρασκευή οι αποφάσεις

3 Σεπτεμβρίου 2024

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Στον αέρα παραμένει η ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Κύπρου. Την Παρασκευή οι αποφάσεις

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
3 Σεπτεμβρίου 2024
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
28 0
0
76
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο εκτροχιασμού της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης – Κύπρου, καθώς η κατ αρχήν συμφωνία αποτελεί προσπάθεια για να κερδιθεί χρόνος και να συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις.

Σε κατ αρχήν συμφωνία ώστε να αποφευχθεί ο εκτροχιασμός του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης – Κύπρου κατέληξαν οι εμπλεκόμενοι παράγοντες, η οποία όμως δεν λύνει το πρόβλημα, αλλά “αγοράζει χρόνο” μέχρι την Παρασκευή.

Σχετικάθέματα

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Σε τηλεδιάσκεψη που έγινε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, οι κυβερνήσεις Ελλάδας, Κύπρου και οι ρυθμιστικές αρχές των δύο χωρών, ο ΑΔΜΗΕ και η Γενική Διεύθυνση Ενέργειας της Ε.Ε., κατέληξαν σε νέο οδικό χάρτη και διασφαλίσεις προκειμένου να αποτραπεί εμπλοκή στις εν εξελίξει εργασίες.

Το γεωπολιτικό πλαίσιο

Με δεδομένο το γεωπολιτικό και γεωοικονομικό προφίλ του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου, τα ζητήματα ασφαλείας που ανακύπτουν, τον έλεγχο του ΑΔΜΗΕ από την κινεζική State Grid, που ελέγχεται από την κινεζική κυβέρνηση και τις πολυεπίπεδες σχέσεις της Κίνας με την Τουρκία, η διαμόρφωση των απαιτούμενων ισορροπιών για την προώθηση του έργου αποτελεί μια διαρκή πρόκληση.

Να σημειωθεί ότι το καλώδιο πρόκειται να διέλθει από την περιοχή που καλύπτει το τουρκολιβυικό Μνημόνιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται γεωπολιτικά και για τις παραδοχές που όλες οι πλευρές είναι αναγκασμένες να κάνουν.

Τελευταίες εξελίξεις

Την Τετάρτη η κυπριακή κυβέρνηση, όπως δεσμεύθηκε χθες, θα πρέπει να εγκρίνει με απόφαση κυβερνητικού συμβουλίου ότι θα χρηματοδοτήσει μέρος των δαπανών της κατασκευαστικής περιόδου του έργου με το ποσό των 25 εκατ. ευρώ ανά έτος και συνολικά με 125 εκατ. ευρώ στην πενταετία, έτσι ώστε να περιορίσει την επιβάρυνση των καταναλωτών.

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε ένα μέρος των δαπανών της κατασκευαστικής περιόδου που θα ανακτήσει ο ΑΔΜΗΕ, ενώ το υπόλοιπο ο ΑΔΜΗΕ θα το ανακτήσει κατά τη φάση της λειτουργίας του, κάτι που έκανε αποδεκτό η ελληνική πλευρά σε ακόμη μία προσπάθεια διευκόλυνσης της Κύπρου και διάσωσης του έργου.

Δεν αναθεωρείται το γεωπολιτικό πλαίσιο

Η ελληνική πλευρά δέχθηκε να μην αναθεωρηθεί η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου σε ό,τι αφορά το ζήτημα του γεωπολιτικού ρίσκου, ζήτημα που αποτελεί σημείο τριβής με τον ΑΔΜΗΕ.

Η απόφαση του 2023 της ΡΑΕΚ αναφέρει ότι στην περίπτωση που ανακύψουν εξωτερικοί παράγοντες οι οποίοι καθιστούν αδύνατη την ολοκλήρωση του έργου, οι δαπάνες που έχουν προκύψει έως εκείνη τη στιγμή ενδέχεται να ανακτώνται. Ο ΑΔΜΗΕ όμως επιμένει στην αφαίρεση του «ενδέχεται» και η εισαγωγή μιας πιο σαφούς διευκρίνησης, προκειμένου να καταστεί επιλέξιμο από τους επενδυτές.

Σε συνέχεια της απόφασης του υπουργικού συμβουλίου της κυπριακής κυβέρνησης, όπως συμφωνήθηκε στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη η ΡΑΕΚ θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή να παρουσιάσει δύο αποφάσεις που θα εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του έργου, ώστε ο ΑΔΜΗΕ να μπορεί να προσελκύσει επενδυτές για την πλήρη χρηματοδότησή του. Η πρώτη θα αναθεωρεί την προηγούμενη απόφασή της και θα ενσωματώνει τα όσα συμφωνήθηκαν χθες, δηλαδή ότι τα 125 εκατ. ευρώ θα ανακτηθούν κατά την περίοδο κατασκευής του έργου, και η δεύτερη θα προβλέπει μια σειρά από λεπτομέρειες για το ρυθμιστικό πλαίσιο.

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Στην πραγματικότητα, όμως, τα θέματα παραμένουν ανοιχτά και το μέλλον του έργου αβέβαιο, καθώς απαιτείται η υπαναχώρηση της ΡΑΕΚ και η αποδοχή των νέων διατυπώσεων από τον ΑΔΜΗΕ και τους επενδυτές. Επίσης, απαιτείται η διασφάλιση της ηρεμίας στα ελληνοτουρκικά, καθώς η παράλληλη προώθηση άλλων θεμάτων στην ατζέντα Ελλάδας – Τουρκίας, προκειμένου η Άγκυρα να μην παίξει το χαρτί του γεωπολιτικού ρίσκου μπλοκάροντας το έργο και αναγκάζοντας χώρες και επενδυτές να επωμιστούν ζημιές.

Τα δύο μέτωπα

Στην πραγματικότητα μένουν δύο εκκρεμότητες, η μία εκτιμάται ότι θα διευθετηθεί την Τετάρτη και η δεύτερη την Παρασκευή. Η κρισιμότητα τους είναι καθοριστική για την προώθηση ή τον εκτροχιασμό του έργου.

Ειδικότερα, η πρώτη αφορά στην ανάκτηση 125 εκατ., τα οποία ο ΑΔΜΗΕ επιμένει ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί κατά την κατασκευαστική περίοδο 2025-2030, ώστε το σχέδιο να είναι βιώσιμο, να μπορεί να χρηματοδοτηθεί από τις τράπεζες. Αυτό όμως σημαίνει ότι το κόστος θα επωμιστούν οι χώρες και κατ επέκταση οι φορολογούμενοι, ζήτημα στο οποίο ανθίσταται η ΡΑΕΚ. Αν μάλιστα συνυπολογιστει και ο παράγοντας του γεωπολιτικού ρίσκου, τότε το ζήτημα περιπλέκεται έτι περαιτέρω. Πιο συγκεκριμένα, το ποσό σπάει σε 25 εκατ. ανά έτος, τα οποία καλείται να καλύψει η Λευκωσία μέσω των εισροών από το Ταμείο των ρύπων, δηλαδή τις δημοπρασίες των δικαιωμάτων εκπομπών CO2.

Το δεύτερο και καθοριστικό ζήτημα αγορά το λεγόμενο «μεσοσταθμικό κόστος κεφαλαίου» (WACC), δηλαδή την ελάχιστη απόδοση της επένδυσης, η οποία θα είναι 8,3% για τα πρώτα 17 χρόνια λειτουργίας της διασύνδεσης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ελληνικής πλευράς, με τις δύο αυτές κινήσεις το έργο καθίσταται βιώσιμο.

Σε εκκρεμότητα παραμένει και η απόφαση της ΡΑΑΕΥ για το WACC στην Ελλάδα, το οποίο θα καθοριστεί στο 9%.

Οι δηλώσεις Χριστοδουλίδη

Παρά την πρόοδο που σηματοδοτεί η κατ αρχήν συμφωνία, οι δηλώσεις του Κύπριου προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, επιβεβαιώνουν ότι το σκηνικό παραμένει θολό. Στην πραγματικότητα, σε δηλώσεις του ο κ. Χριστοδουλίδης, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), στη Λεμεσό, αναφέρει:

«Είμαστε σε επαφή με την ελληνική κυβέρνηση, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (σ.σ. για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου). Εχουμε ζητήσει συγκεκριμένες διευκρινίσεις και όταν οι απαντήσεις που μας δοθούν είναι ικανοποιητικές, η απόφασή μας θα είναι θετική. Αν οι διευκρινίσεις που μας δοθούν δεν είναι ικανοποιητικές και πρωτίστως, γιατί αυτό είναι το κλειδί, αν δεν διασφαλίζεται η μείωση της τιμής του ηλεκτρισμού, [η απόφασή μας] δεν θα είναι θετική»

Συνεχίζοντας όμως πέταξε το μπαλάκι, λέγοντας

 «Είμαστε υπεύθυνη κυβέρνηση. Βλέπω θέσεις και από τις δύο πλευρές που είναι αρκετά έντονες. Εμείς ως υπεύθυνη κυβέρνηση θα πάρουμε αποφάσεις στη βάση πραγματικών δεδομένων», ενώ πρόσθεσε:

«Γι’ αυτό έχουμε ζητήσει διευκρινίσεις που, κατά κύριο λόγο, άπτονται των οικονομικών πτυχών του συγκεκριμένου έργου. Πήραμε κάποιες απαντήσεις. Κάποιες είναι ικανοποιητικές, κάποιες δεν είναι, και ζητήσαμε περισσότερες [διευκρινίσεις]. Υπάρχει το γεωπολιτικό ρίσκο. Από εκεί και πέρα, και η Κυπριακή Δημοκρατία και η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ενωση ασκούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Δεν τίθεται θέμα να το βάζουμε από μόνοι μας υπό αμφισβήτηση. Αλλά ναι, είναι κάτι που λαμβάνουμε υπόψη».

Σε ερώτηση αν αυτό είναι κάτι για το οποίο θα επιβαρυνθούν οι καταναλωτές, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε: «Το κλειδί της τελικής μας απόφασης είναι να μην αυξηθεί το κόστος στους καταναλωτές. Αντίθετα, ο στόχος είναι η μείωση της τιμής του ηλεκτρισμού».

Σχετικά

Tags: ΑΔΜΗΕγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΕλλάδα-ΚύπροςΕνέργειαενεργειακή διπλωματίαρίσκο
Share30Tweet19Share5Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025
On the Radar

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
On the Radar

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Εγκρίθηκε η συγχώνευση Attica - Παγκρήτιας. Επόμενο βήμα η ΑΜΚ των 735 εκατ.

Wood: Εκτός στόχων η ελληνική οικονομία

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    112 shares
    Share 45 Tweet 28
  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    69 shares
    Share 28 Tweet 17
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    218 shares
    Share 87 Tweet 55

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr