• Τελευταία
  • Trending
  • All
Alexis Papahelas

Προειδοποίηση Παπαχελά για δίδυμη απειλή – Ελέγξτε το παρακράτος τώρα

22 Αυγούστου 2022
Aegean Air Airplanes, Αεροσκάφη της Aegean

AEGEAN: Θα ανακοινώσει αύξηση κερδών λόγω τουρισμού και… Αεροδρομίου

8 Φεβρουαρίου 2023
Jumnbo

Μέρισμα από τα αποθεματικά θα δώσει η Jumbo

8 Φεβρουαρίου 2023
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Δείκτη Κινδύνου 2022, η Τουρκία τοποθετείται στο μέσον της αξιολόγησης για την ανθεκτικότητα στις καταστροφές.

Πόσο ευάλωτες κοινωνικά είναι οι σεισμογενείς χώρες

8 Φεβρουαρίου 2023
Ο Janez Lenarcic, ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Διαχείριση Κρίσεων, ανακοίνωσε στο Twitter ότι σχεδόν συνολικά στην Τουρκία έχει θα μεταβούν 1.200 μέλη διασωστικών συνεργείων

Χιλιάδες ξένοι διασώστες στην Τουρκία – Ποιοί τους έστειλαν

8 Φεβρουαρίου 2023
Ορειβάτης πάνω από τα σύννεφα

Φρέσκο και ξένο χρήμα στο Χρηματήριο ενόψει MSCI

8 Φεβρουαρίου 2023
Ο Θοδωρής Κριντας, CEO της Koubaras LTD

Κρίση κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, εντός κρίσης

8 Φεβρουαρίου 2023
Τράπεζα Πειραιώς: Σήμερα η έγκριση, την Παρασκευή η εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α.

Τράπεζα Πειραιώς: Αυτό είναι το σχέδιο για MIG, Attica και ΑΝΕΚ

8 Φεβρουαρίου 2023
Χιόνι

ΕΜΥ: Πυκνές χιονοπτώσεις σε λίγο στην Αττική

8 Φεβρουαρίου 2023

Συμφωνία για το δίκτυο αγωγών αποχέτευσης και τις συνδέσεις των ακινήτων υπέγραψε ο Δήμος Αθηναίων με την ΕΥΔΑΠ 

8 Φεβρουαρίου 2023
Στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας επιστρέφει το C-130 ξεκίνησε για να μεταφέρει τη δεύτερη ομάδα της ΕΜΑΚ στην Τουρκί, καθώς οι χειριστές ανέφεραν ένδειξη βλάβης

Βλάβη στο C-130 που μετέφερε δεύτερη ομάδα της ΕΜΑΚ στην Τουρκία

8 Φεβρουαρίου 2023
Credit Suisse

Η Credit Suisse παίζει με τα λεφτά των τραπεζιτών

8 Φεβρουαρίου 2023
Απώλειες άνω του 20% για τον Borsa Instanbul από τις αρχές του έτους θέτουν την αγορά σε Bear Market

Κατέβασε διακόπτες το Χρηματιστήριο της Τουρκίας

8 Φεβρουαρίου 2023

Καιρός :Χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα

8 Φεβρουαρίου 2023
COSMOTE logo

Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της που επικοινωνούν στην Τουρκία και την Συρία

7 Φεβρουαρίου 2023
Ξεμπλόκαρε το Χ.Α. Σε νέα υψηλά 17 μηνών ο Γενικός Δείκτης

Σε υψηλά 100 μηνών πλέον το χρηματιστήριο

7 Φεβρουαρίου 2023
hands painting pollution blue and polluting chimneys green. Greenwashing malpractice concept

Πράσινα ομόλογα – λευκές επιταγές: Η αγορά είναι μπάχαλο… και κανείς δεν θέλει να το φτιάξει

7 Φεβρουαρίου 2023
Leopard 2

Στέλνουν στην Ουκρανία 178 Leopard 1 – Ακολουθούν 90 Leopard 2

7 Φεβρουαρίου 2023
Falling sparkline chart, fallen dominoes and euro coin. Concept of financial crisis and economy collapse in European Union.

Βουτιά διαρκείας για το ευρώ – Που θα σταματήσει

7 Φεβρουαρίου 2023
Απώλειες άνω του 20% για τον Borsa Instanbul από τις αρχές του έτους θέτουν την αγορά σε Bear Market

Crashαρε το Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης

7 Φεβρουαρίου 2023

Κοντά στα χαμηλά μήνα ο χρυσός

7 Φεβρουαρίου 2023
Δραματική μείωση σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή στη Γερμανία τον Δεκέμβριο, πολύ μεγαλύτερη από τις προβλέψεις,

Γερμανία: Βουτιά της βιομηχανικής παραγωγής

7 Φεβρουαρίου 2023
Διευρύνθηκε  τον Δεκέμβριο το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ, αλλά ήταν κατώτερο των προσδοκιών, ενώ για το 2022 συνολικά εκτοξύθηκε σε ιστορικά υψηλά,

ΗΠΑ: Η ακτινογραφία του 948 δισ. εμπορικού ελλείμματος

7 Φεβρουαρίου 2023
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Προειδοποίηση Παπαχελά για δίδυμη απειλή – Ελέγξτε το παρακράτος τώρα

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
22 Αυγούστου 2022
Στις Crisis Zone, The Wire, Διαφθορά, Πολιτική & Οικονομία
Reading Time: 1 min read
89 0
0
Alexis Papahelas

Ο Αλέξης Παπαχελάς

243
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Καθώς η πλέον καυτή εβδομάδα του Καλοκαιριού αρχίζει με την διάσκεψη των προέδρων για τον προγραμματισμό της προ-ημερησίας διάταξης συζήτησης στη Βουλή για το σκάνδαλο της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων, ο διευθυντής της Καθημερινής επιχειρεί με άρθρο-παρέμβαση να προσδιορίσει το διακύβευμα της έλλειψης πολιτικής βούλησης και το ρίσκο της έντασης.

Θεσμικές παρεμβάσεις για τον έλεγχο του παρακράτους ζητά με άρθρο του στην Καθημερινή ο Αλέξης Παπαχελάς, ενώ παράλληλα προειδοποιεί για τα ρίσκα που απορρέουν από ενδεχόμενη πολιτική αποσταθεροποίηση.

Η παρέμβαση του έγκριτου δημοσιογράφου απευθύνεται τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην Αξωματική αντιπολίτευση, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά:

Είναι σημαντικό να ξέρει όποιος έχει ή θα έχει την εξουσία στο μέλλον ότι μπορεί να ελεγχθεί.

Ενώ συμπληρώνει:

Χωρίς να ξεγυμνωθεί η εθνική ασφάλεια της χώρας με τις τόσες απειλές που αντιμετωπίζει.

Ο Αλέξης Παπαχελάς ζητά θεσμική λογοδοσία σε επίπεδο… πρωθυπουργού, ενώ παράλληλα δείχνει ότι αντιλαμβάνεται τους κινδύνους για την εθνική ασφάλεια από το λεγόμενο “oversharing”.

Προηγουμένως, όμως, ο διευθυντής της Καθημερινής έχει στείλει μηνύματα, στηλιτεύοντας πρακτικές -για τις οποίες έχει κατηγορηθεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη-, υπογραμμίζοντας ότι:

Ετσι και τώρα είναι ανάγκη να βγουν τα σωστά συμπεράσματα. Για έναν κυρίως λόγο. Να μην μπει στο μέλλον στον πειρασμό ένας –δεξιός ή αριστερός– πολιτικός ή αξιωματούχος να νιώσει ότι κατέλαβε την εξουσία και να εκμεταλλευθεί τις τρύπες και την έλλειψη δικλίδων ασφαλείας για να εγκαθιδρύσει ένα πραγματικά σκληρό αυταρχικό σύστημα, που θα κάνει και τον Ορμπαν να μοιάζει… «γατάκι».

Ο Αλέξης Παπαχελάς, βέβαια, αποφεύγει να στοχοποιήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, αναφέρεται σε μελλοντικό χρόνο, έτσι ώστε να περιλάβει στο κάδρο και τον Αλέξη Τσίπρα. Η αναφορά αυτή όμως, έχει άλλα μηνύματα: Κατ αρχήν κάνει λόγο για εκμετάλλευση των θεσμικών κενών και την απουσία δικλείδων ασφαλείας, ενώ αναφέρεται σε εγκαθιδρυση καθεστώτος. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να το συγκρίνει με τον Ορμπάν.

Συνδυαστικά, ο Αλέξης Παπαχελάς σκιαγραφεί το σκάνδαλο της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων, ως απόρροια έλλειψης δικλείδων ασφαλείας, ζητώντας ισχυρή πολιτική βούληση για την επιβολή και απορρίπτοντας την επίκληση της εθνικής ασφάλειας ως δικαιολογίας για τη διατήρηση της αδιαφάνειας.

Μάλιστα, ο Αλέξης Παπαχελάς φαίνεται να προσπαθεί να καταδείξει τη διέξοδο από το διαφαινόμενο πολιτικό αδιέξοδο:

Η Ελλάδα έχει ένα δομικό πρόβλημα. Οι «υπόνομοί» της είναι πολύ σκοτεινοί. Ενώ σε πολλά είμαστε Ευρωπαίοι, σε μερικά μοιάζουμε να έχουμε κολλήσει στον βαλκανικό μας εαυτό.

Η αναφορά στους σκοτεινούς “υπονόμους”, αποτελεί ξεκάθαρο καρφί για το παρακράτος. Παράλληλα, μοιάζει να εστιάζει σε αυτό ως κοινό έδαφος, στο πλαίσιο μιας πολιτική κάθαρσης για την αποφυγή της πολιτικής αποσταθεροποίησης.

Το ζήτημα είναι πώς βγαίνεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο, πώς αντιμετωπίζεις το πρόβλημα χωρίς να κάνεις το λάθος να πιστέψεις ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Οσο περίεργο κι αν ακούγεται στο σημερινό σκηνικό, υπάρχει πεδίο σύγκλισης για το πολιτικό σύστημα να λύσει αυτόν τον γόρδιο δεσμό. Με κανόνες και θεσμούς.

Εν κατακλείδι, ο δημοσιογράφος αναφέρεται στους κινδύνους της πολιτικής αποσταθεροποίησης συνοπτικά, ενώ υιοθετεί και την αποστροφή του λόγου του Κυριάκου Μητσοτάκη που έκανε λόγο για εξωγενείς παράγοντες που επιβουλεύονται την πολιτική σταθερότητα. Κάνει μάλιστα και επόμενο βήμα, εντάσσοντας στο κάδρο και εγχώριους παράγοντες. Η αναφορά του, όμως, αποτελεί ένδειξη ότι οι ισχυρισμοί ελέγχθηκαν και επιβεβαιώνονται…

Ειδικότερα αναφέρει:

Το μόνο που δεν χρειαζόμαστε, πάντως, αυτή την ώρα είναι η πολιτική αποσταθεροποίηση και να κολλήσουμε σε ένα τέλμα, σφραγισμένο μάλιστα από την απλή αναλογική. Θα το ήθελαν πολλοί, εντός και εκτός Ελλάδος. Θα ήταν όμως τραγικό, γιατί αυτό που προέχει είναι να αλλάξουμε, όχι να πάμε πίσω.

Έτσι, ο κίνδυνος κατάρρευσης της κυβέρνησης και πρόωρων εκλογών, υπό το τρέχον και επιδεινούμενο κλίμα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολιτικές ισορροπίες που θα ανέτρπαν το status quo και θα έθεταν εν αμφιβόλω τη θέση της Ελλάδας σε διεθνείς οργανισμούς και συμμαχίες. Αν μάλιστα οι αναφορές αυτές συνδυαστούν με προηγούμενο άρθρο του, τότε, φαίνεται να ολοκληρώνεται η σκιαγράφηση του κινδύνου προβολής εικόνας αδυναμίας και ο κίνδυνος αυτή η ερμηνεία να αποτελέσει αφορμή για εξάρσεις στα εθνικά θέματα. Υπ’ αυτό το πρίσμα, δεν είναι τυχαία η αναφορά στα Ίμια…

Ο αρθρογράφος προφανώς και γνωρίζει ότι είναι δύσκολο έως και απίθανο να σταματήσει κανείς τον βράχο που κατρακυλάει… και ταυτόχρονα εξαιρετικά επικίνδυνο. Η παρέμβασή του όμως εμφορείται από την αίσθηση ότι ο βράχος διολισθαίνει και δεν έχει περάσει στη φάση της κατακρήμνισης.

Auditor’s note: Στόχος το… παρακράτος

Στο άρθρο υπάρχουν προειδοποιήσεις για την εγκαθίδρυση καθεστώτος χειρότερου του Ορμπάν, τον κίνδυνο της πολιτικής αποσταθεροποίησης και αναφορά στο παρακράτος και τις δικλείδες ασφαλείας. Ο Αλέξης Παπαχελάς μοιάζει να ζητά κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες για ενίσχυση της διαφάνειας και της λογοδοσίας, ενώ φωτογραφίζει το πρόβλημα του σκοτεινού παρακράτους ως κοινό έδαφος ο έλεγχος του οποίου θα μπορούσε να αποτελέσει διέξοδο για την κυβέρνηση, νίκη για την αντιπολίτευση και περγαμηνή για τη χώρα.

Το άρθρο του Αλέξη Παπαχελά

Κάθε κρίση κρύβει μία ευκαιρία, λέει το παλιό κλισέ. Είναι όμως αλήθεια. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, τείνουμε έπειτα από κάθε κρίση να μπλέκουμε σε ένα ατέλειωτο ξεκατίνιασμα για το «ποιος φταίει, ποιος είπε τι», που σπάνια μεταφράζεται σε απτά μαθήματα για το μέλλον. Με ελάχιστες εξαιρέσεις. Οπως τα Ιμια, από τα οποία το πολιτικό προσωπικό έβγαλε κάποια συμπεράσματα και άρχισε να αντιμετωπίζει διαφορετικά τις Ενοπλες Δυνάμεις.

Ετσι και τώρα είναι ανάγκη να βγουν τα σωστά συμπεράσματα. Για έναν κυρίως λόγο. Να μην μπει στο μέλλον στον πειρασμό ένας –δεξιός ή αριστερός– πολιτικός ή αξιωματούχος να νιώσει ότι κατέλαβε την εξουσία και να εκμεταλλευθεί τις τρύπες και την έλλειψη δικλίδων ασφαλείας για να εγκαθιδρύσει ένα πραγματικά σκληρό αυταρχικό σύστημα, που θα κάνει και τον Ορμπαν να μοιάζει… «γατάκι». Το χρωστάμε αυτό στη χώρα και στη δημοκρατία μας, που φαίνεται ότι ακόμη ενηλικιώνεται. Και με όσα συμβαίνουν παγκοσμίως, δεν θα το έβλεπα ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας κάποια στιγμή στο μέλλον. Τίποτα, άλλωστε, δεν είναι πια δεδομένο στην εποχή μας.

Σχετικάθέματα

Ορειβάτης πάνω από τα σύννεφα

Φρέσκο και ξένο χρήμα στο Χρηματήριο ενόψει MSCI

8 Φεβρουαρίου 2023
hands painting pollution blue and polluting chimneys green. Greenwashing malpractice concept

Πράσινα ομόλογα – λευκές επιταγές: Η αγορά είναι μπάχαλο… και κανείς δεν θέλει να το φτιάξει

7 Φεβρουαρίου 2023
Γιοακίμ Νάγκελ

Οι Γερμανοί πιέζουν για δύο 50άρες αυξήσεις από την ΕΚΤ

7 Φεβρουαρίου 2023

Είναι σημαντικό να ξέρει όποιος έχει ή θα έχει την εξουσία στο μέλλον ότι μπορεί να ελεγχθεί. Χωρίς να ξεγυμνωθεί η εθνική ασφάλεια της χώρας με τις τόσες απειλές που αντιμετωπίζει.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα που κινούνται στη σωστή κατεύθυνση. Χρειάζονται όμως και άλλες κινήσεις, σε επίπεδο προσώπων και θεσμών. Υπάρχουν καθαροί, έμπειροι και σοφοί άνθρωποι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, που μπορούν να βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τον κακό μας εαυτό σε έναν πολύ ευαίσθητο και ζωτικό τομέα. Είναι σημαντικό να ξέρει όποιος έχει ή θα έχει την εξουσία στο μέλλον ότι μπορεί να ελεγχθεί. Χωρίς να ξεγυμνωθεί η εθνική ασφάλεια της χώρας με τις τόσες απειλές που αντιμετωπίζει.

Η Ελλάδα έχει ένα δομικό πρόβλημα. Οι «υπόνομοί» της είναι πολύ σκοτεινοί. Ενώ σε πολλά είμαστε Ευρωπαίοι, σε μερικά μοιάζουμε να έχουμε κολλήσει στον βαλκανικό μας εαυτό. Το ζήτημα είναι πώς βγαίνεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο, πώς αντιμετωπίζεις το πρόβλημα χωρίς να κάνεις το λάθος να πιστέψεις ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Οσο περίεργο κι αν ακούγεται στο σημερινό σκηνικό, υπάρχει πεδίο σύγκλισης για το πολιτικό σύστημα να λύσει αυτόν τον γόρδιο δεσμό. Με κανόνες και θεσμούς.
Το μόνο που δεν χρειαζόμαστε, πάντως, αυτή την ώρα είναι η πολιτική αποσταθεροποίηση και να κολλήσουμε σε ένα τέλμα, σφραγισμένο μάλιστα από την απλή αναλογική. Θα το ήθελαν πολλοί, εντός και εκτός Ελλάδος. Θα ήταν όμως τραγικό, γιατί αυτό που προέχει είναι να αλλάξουμε, όχι να πάμε πίσω.

Σχετικά

Tags: Αλέξης ΠαπαχελάςΕΥΠΕΥΠGateκυβέρνηση ΝΔπολιτικό ρίσκορίσκοΣκάνδαλαΣΥΡΙΖΑ
Share97Tweet61Share17Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

Ορειβάτης πάνω από τα σύννεφα
Αγορές

Φρέσκο και ξένο χρήμα στο Χρηματήριο ενόψει MSCI

8 Φεβρουαρίου 2023
hands painting pollution blue and polluting chimneys green. Greenwashing malpractice concept
Αγορές

Πράσινα ομόλογα – λευκές επιταγές: Η αγορά είναι μπάχαλο… και κανείς δεν θέλει να το φτιάξει

7 Φεβρουαρίου 2023
Γιοακίμ Νάγκελ
Πολιτική & Οικονομία

Οι Γερμανοί πιέζουν για δύο 50άρες αυξήσεις από την ΕΚΤ

7 Φεβρουαρίου 2023
Επόμενο άρθρο
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Καιρό; Bροχές και καταιγίδες

Βουλή

Βουλή: Στη διάσκεψη των προέδρων το μπαλάκι

MostPopular

  • Τράπεζα Πειραιώς: Σήμερα η έγκριση, την Παρασκευή η εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α.

    Τράπεζα Πειραιώς: Αυτό είναι το σχέδιο για MIG, Attica και ΑΝΕΚ

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Πράσινα ομόλογα – λευκές επιταγές: Η αγορά είναι μπάχαλο… και κανείς δεν θέλει να το φτιάξει

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Σε υψηλά 100 μηνών πλέον το χρηματιστήριο

    57 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Η Πειραιώς βγάζει τη MIG απ’ το ΧΑ – Τελειώνει το δράμα με Ηλιόπουλο

    90 shares
    Share 36 Tweet 22
  • ΕΜΥ: Πυκνές χιονοπτώσεις σε λίγο στην Αττική

    47 shares
    Share 19 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}