• Τελευταία
  • Trending
  • All
Κοινές δηλώσεις Βλάντιμιρ Πούτιν και Κυριάκου Μητσοτάκη στο Σότσι

Πούτιν – Μητσοτάκης: Ομιχλώδες το τοπίο της συνάντησης

8 Δεκεμβρίου 2021

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Smoke rises from an Israeli airstrike in Dahiyeh, Beirut, Sunday, Oct. 27, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)

Τρεις νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο

22 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

22 Μαΐου 2025
Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Σε bull market τα crypto: Ιστορικά ρεκόρ για Bitcoin και Ethereum

Νέο ράλι και ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

21 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ αποδέχονται το δώρο 400 εκατ. του Κατάρ στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την IFA Berlin 2025

21 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025

Η ΕΕ απέτυχε να υλοποιήσει τους στόχους της για τις επικουρικές συντάξεις

21 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Bolt: Νέα λειτουργία για προγραμματισμένες διαδρομές από και προς τον ΔΑΑ

21 Μαΐου 2025
Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS και Ρενάτα Βαλμά, Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα

21 Μαΐου 2025

ΖΑΓΟΡΙ: Το 2025 σηματοδοτεί την αλλαγή. Νέα εικόνα, ίδια πηγή ζωής

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Πούτιν – Μητσοτάκης: Ομιχλώδες το τοπίο της συνάντησης

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης είχαν στο Σότσι ο Βλάντιμιρ Πούτιν και Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς όμως να ανακοινώσουν την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
8 Δεκεμβρίου 2021
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
28 0
0
Κοινές δηλώσεις Βλάντιμιρ Πούτιν και Κυριάκου Μητσοτάκη στο Σότσι

Κοινές δηλώσεις Βλάντιμιρ Πούτιν και Κυριάκου Μητσοτάκη στο Σότσι

77
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σε γεωοικονομικό και γεωπολιτικό πλαίσιο κινήθηκαν οι συζητήσεις Πούτιν – Μητσοτάκη στο Σότσι, καλύπτοντας ευρεία ατζέντα από την ανατολική Μεσόγειο, τη Λιβύη και το Κυπριακό μέχρι τον εκκλησιαστικό τουρισμό και την ενέργεια. Η ευρύτητα της ατζέντας είναι ενδεικτική της δυναμικής της διαδικασίας επαναπροσέγγισης. Ωστόσο η γεωπολιτική ένταση τόσο στις σχέσεις του NATO με τη Ρωσία όσο και με την ΕΕ, ενδέχεται να αποτελέσει τροχοπέδη.

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είχαν στο Σότσι ο Βλάντιμιρ Πούτιν και Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς όμως να ανακοινώσουν την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων

Σχετικάθέματα

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Την ατζέντα των διμερών επαφών σκιαγράφησαν στις κοινές δηλώσεις τους και απαντώντας σε ερωτήσεις ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι ηγέτες Ελλάδας και Ρωσίας συμφώνησαν τις θετικές προοπτικές για τις διμερείς σχέσεις και ανέλυσαν το περιβάλλον ασφάλειας που δημιουργείται καθώς και τις προκλήσεις που αναδύονται.

Στο πλαίσιο των δηλώσεων οι δύο ηγέτες απάντησαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, οι οποίες βοήθησαν στην καλύτερη κατανόηση της δυναμικής της ισορροπίας δυνάμεων στην περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.

Από τις δηλώσεις διαφάνηκε ότι για την εμπέδωση της εμπιστοσύνης, ώστε να καταστεί δυνατή η συνάντηση, ρόλο έπαιξε η αναγνώριση του Sputnik V από την Ελλάδα. Το Crisis Monitor έχει επισημάνει πολλάκις την αποστασιοποίηση της Αθήνας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και η προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης του εσωτερικού θρησκευτικού Status Quo. Μάλιστα, εκτός από την παρολίγο σύγκρουση επί αμερικανικού εδάφους, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών είχε αρνηθεί να παράσχει ξεκάθαρη στήριξη στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο απέναντι στις επιθέσεις που δεχόταν από τη Ρωσία και προσωπικά από τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι στις δηλώσεις τους αμφότεροι οι ηγέτες έκαναν αναφορά στον Τουρισμό. Η ροή Ρώσων τουριστών προς την Ελλάδα έχει περιοριστεί και από την οδηγία της Ρωσικής Εκκλησίας που έχει αφαιρέσει από τις λίστες θρησκευτικών αξιοθέατων ναούς και εικόνες που βρίσκονται σε περιοχές όπου οι δεσπότες είχαν ταχθεί υπέρ του αυτοκέφαλου της ουκρανικής Εκκλησίας.

Από τις δηλώσεις προκυπτει ότι αναλύθηκαν σε βάθος αρκετά ζητήματα. Ωστόσο δεν είναι σαφές αν διαμορφώθηκε νέος οδικός χάρτης, ώστε να επισκεφθεί και ο Βλάντιμιρ Πούτιν την Αθήνα.

Μητσοτάκης: Δυναμική εμβάθυνσης των σχέσεων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Είχαμε την ευκαιρία να έχουμε μια μακρά, ειλικρινή και παραγωγική συζήτηση των διμερών σχέσεων και των προοπτικών τους».
Απευθυνόμενος στον κ. Πούτιν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι για τη φιλοξενία και να βεβαιώσω πως αντιμετωπίζω αυτή την εξέλιξη ως μια γέφυρα ενδυνάμωσης της σχέσης μεταξύ των λαών μας αλλά και ευκαιρία διεύρυνσης της συνεργασίας μεταξύ των κυβερνήσεών μας».

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι είχε να προγραμματίσει να ταξιδέψει στη Ρωσία από τον Μάιο του 2020 για τις εκδηλώσεις των 75 χρόνων από τη νίκη κατά του ναζισμού, αλλά το ξέσπασμα της πανδημίας δεν το επέτρεψε. «Σήμερα οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες και συμπίπτουν με την επέτειο των 200 χρόνων της εθνικής ανεξαρτησίας από τον οθωμανικό ζυγό, αγώνας στον οποίο η Ρωσία είχε καθοριστικό ρόλο κι εμείς οι Έλληνες το αναγνωρίζουμε πάντα.

Επιβεβαιώσαμε τα πολλά που μας συνδέουν, διαπερνώντας την ιστορία και τον πολιτισμό. Αυτά υπηρέτησε και υπηρετεί η διοργάνωση του έτους Ελλάδος-Ρωσίας, που θα επεκταθεί και το 2022, αλλά και πρωτοβουλίες όπως η 13η Μικτή Διυπουργική Επιτροπή πρόσφατα στη Μόσχα με τη συμπροεδρία του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Η υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου δίνει ώθηση για συνεργασία και σε άλλους τομείς και είναι κοινή η ικανοποίησή μας για τις τέσσερις συμφωνίες που συμπεριλαμβάνει».

Πούτιν: Ρωσικές εταιρίες έτοιμες για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως «παρά τις δυσκολίες από τον κορονοϊό το πρώτο 9μηνο το διμερές εμπόριο αυξήθηκε κατά 3,2 δισ., αν και έπεσε πέρσι κατά 36% και έχουμε φτάσει σχεδόν το προ-πανδημίας επίπεδο».
Όπως ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος, οι επενδύσεις ρωσικών εταιριών στην Ελλάδα ανέρχονται σε 650 εκατ. και εταιρίες είναι έτοιμες επενδύσουν περισσότερα. Επιπλέον σημείωσε ότι στόχος είναι η συνεργασία σε υποδομές και άλλους τομείς. Τέλος, ο Βλάντιμιρ Πούτιν δήλωσε ότι «προσβλέπουμε στην ανταπόκριση και αμοιβαίο ενδιαφέρον και από τις ελληνικές Αρχές».

«Ενεργά δραστηριοποιείται και το ελληνορωσικό επιχειρηματικό συμβούλιο, εξασφαλίζοντας τις απευθείας επαφές μεταξύ των επιχειρηματιών των δύο χωρών. Έλληνες επιχειρηματίες είναι και συνήθως καλεσμένοι στο διεθνές οικονομικό φόρουμ της Πετρούπολης και θα χαρούμε να δούμε πάλι Έλληνες επιχειρηματίες» πρόσθεσε.
Σε αυτό το σημείο, ο Πούτιν πρόσθεσε πως εκφράστηκε η επιθυμία η ελληνική πλευρά να υποστηρίξει την αίτηση της Μόσχας «να φιλοξενήσει τη διεθνή έκθεση Expo 2030».

Γεωοικονομική ατζέντα

Όπως δήλωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ένα από τα ζητήματα που συζήτησε με τον Πρόεδρο Πούτιν ήταν και η αγορά ενέργειας, σχολιάζοντας πως «η Ρωσία έχει αποδειχθεί ένας αξιόπιστος προμηθευτής φυσικού αερίου και η Ελλάδα αξιόπιστος εταίρος. Είναι μια συνεργασία με τρίτες χώρες που αποδίδει μεγάλη σημασία και ο πρόεδρος Πούτιν», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Επιπλέον, τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερες προοπτικές επενδύσεων, καθώς και για ένα κοινό πρόγραμμα δράσης, για θέματα όπως ο τουρισμός και για το πώς θα υποδεχθούμε περισσότερους Ρώσους επισκέπτες το καλοκαίρι στην Ελλάδα. «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για το ενδιαφέρον», σχολίασε σχετικά ο πρωθυπουργός.

Από την άλλη πλευρά, ο Βλάντιμιρ Πούτιν δήλωσε ότι «η Ρωσία εξασφαλίζει πάνω από 40% των αναγκών της Ελλάδας» και «το τρέχον έτος αυξήσαμε τις εξαγωγές μας πάνω από 12% μέχρι τρία δισ. κυβικά»
«Η Ρωσία εκπληρώνει με καλή πίστη και πλήρως τις υποχρεώσεις της στην Ελλάδα και τους Ευρωπαίους καταναλωτές» επισήμανε.
«Φυσικά και στο μέλλον θα συνεχίσουμε τις εγγυημένες, αδιάκοπες προμήθειες και είμαστε έτοιμοι να αναβαθμίσουμε τη συνεργασία στον τομέα αυτόν, λαμβάνοντας υπόψιν και τον αυξανόμενο ρόλο του φυσικού αερίου σαν καθαρού και φιλικού είδους καυσίμων» πρόσθεσε.

Το Κυπριακό

Αναφορικά με το Κυπριακό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισήμανε ότι η Ρωσία διατηρεί μια συνεπή και εποικοδομητική στάση και συμμερίζεται τη θέση της Ελλάδας για βιώσιμη λύση στο πλαίσιο αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας.

«Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που είπε ο πρόεδρος για μια λύση που θα στηρίζεται στη λογική της διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας με μία νομική προσωπικότητα και μία ιθαγένεια. Οποιαδήποτε συζήτηση για λύση δύο κρατών θα πρέπει να απορρίπτεται επί της αρχής. Για τα Βαρώσια, αν η Τουρκία προχωρήσει στην υλοποίηση των εξαγγελιών της, θα κλείσει τα περιθώρια προόδου», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Σχολιάζοντας το κοινό πρόγραμμα δράσεων 2020-2024 που υιοθέτησαν οι δύο χώρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι είναι κάτι που θα προσδιορίσει τους βασικούς άξονες της συνεργασίας των δύο χωρών. «Συμφωνήσαμε ότι υπάρχουν και άλλοι τομείς στους οποίους μπορούμε να συγκλίνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις πυρκαγιές του καλοκαιριού που έφεραν στο προσκήνιο την ανάγκη του υπερεθνικού συντονισμού για την αντιμετώπιση των άμεσων επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης. «Την ίδια εποχή δοκιμαζόταν και η Ρωσία με καταστροφικές πυρκαγιές στη Σιβηρία και ο Ρώσος πρόεδρος έσπευσε να ανταποκριθεί στο αίτημά μας και μας έστειλε σημαντικές εναέριες ενισχύσεις. Προσβλέπουμε στη συνέχιση και -γιατί όχι;- στην επέκταση αυτής της συνεργασίας με επαναλαμβανόμενες ενοικιάσεις ρωσικών αεροσκαφών που έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αξιόπιστα στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι COVID-19 αποτελεί μια κοινή απειλή, γι’αυτό και η Ελλάδα αναγνώρισε τα πιστοποιητικά του εμβολίου Sputnik-V.

 

Γεωπολιτικά: Ανατολική Μεσόγειος

Μείζον θέμα στη συνομιλία μεταξύ των δύο ηγετών ήταν και οι περιφερειακές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, η Τουρκία προβαίνει σε εμπρηστική ρητορική που διαστρεβλώνει την ιστορία και τη γεωγραφία αλλά και σε ενέργειες που παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο και ναρκοθετούν στη σταθερότητα στην περιοχή. Η Ελλάδα είναι πάντα ανοιχτή στον διάλογο, στο πλαίσιο όμως της διεθνούς νομιμότητας και του δικαίου της θάλασσας που πάντα στηρίζει η Ρωσία.

Αναφερόμενος στις σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας και ΝΑΤΟ-Ρωσίας, ο πρωθυπουργός τόνισε: «Αναγνωρίζω τις μεγάλες προκλήσεις αλλά προκρίνω την ανάγκη να μένουν πάντα ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας. Η Ρωσία αποτελεί μέρος της ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής ασφάλειας και η Ελλάδα προσεγγίζει με πολλή προσοχή αυτές τις σχέσεις».

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην ανησυχία που επικρατεί λόγω της αναζωπύρωσης των εντάσεων στην Ουκρανία, σχολιάζοντας ότι μια μάχη εκεί δε θα έχει νικητή, αλλά μόνο χαμένους.

Τέλος, για τις εξελίξεις στη Λιβύη, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη για ελεύθερες εκλογές, μακριά από ξένες παρεμβάσεις.

«Η σχέση Ελλάδας-Ρωσίας δε μπορεί να χαλάσει από κάποιες στιγμές απομάκρυνσης»
Κλείνοντας την τοποθέτησή του και απευθυνόμενος στον Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Η εγκαρδιότητα που με υποδεχθήκατε αντανακλά την ευθύτητα του διαλόγου αλλά κυρίως τη δική σας θετική διάθεση να ενισχυθούν οι σχέσεις των χωρών μας που υπάρχουν επί αιώνες και δε μπορούν να χαλάσουν από κάποιες στιγμές απομάκρυνσης.
Η Ελλάδα παραμένει παρούσα στη Ρωσία και η Ρωσία στην Ελλάδα, με τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες ελληνικής καταγωγής που ζουν και ευημερούν στη Ρωσία αλλά και τους νέους Ρώσους που σπουδάζουν την ελληνική γλώσσα. Η σχέση Ελλάδος-Ρωσίας είναι μια διαδρομή συνεχής και διαρκής, με παρελθόν, παρόν και μάλλον. Σας ευχαριστώ για τη γενναιόδωρη φιλοξενία σας και τις ουσιαστικές συνομιλίες μας», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Σχετικά

Tags: Βλάντιμιρ Πούτινγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΕλλάδα-ΡωσίαΕνέργειαΚυριάκος Μητσοτάκηςρίσκο
Share31Tweet19Share5Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ΜΕΘ

ΜΕΘ VIP: Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. -Ανεβαίνει το ρίσκο

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Το πρώτο εισηγμένο ομόλογο με ρήτρα αειφορίας 

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    943 shares
    Share 377 Tweet 236
  • Motor Oil και Shell αλλάζουν αποτύπωμα με δυναμική είσοδο στη λιανική

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    202 shares
    Share 81 Tweet 51
  • Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

    56 shares
    Share 22 Tweet 14

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr