• Τελευταία
  • Trending
  • All
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η ελληνική ναυτιλία ανοίγει παρτίδες με το Χ.Α. με εκδόσεις ομολόγων

13 Οκτωβρίου 2021

Eurobank: Ανεβάζει τον πήχυ στα €3,20 η Citi

9 Μαΐου 2025

Οι αλουμινάδες δεν τρέχουν στις ΗΠΑ… παρά τους δασμούς

9 Μαΐου 2025

Ο Σι θέλει καρέκλα στο τραπέζι για Ουκρανία – Ζήτησε δίκαιο deal από Πούτιν

9 Μαΐου 2025
Ψάλτης: Το deal Alpha - Unicredit ανοίγει το δρόμο για τη διεθνοποίηση των ελληνικών εταιριών

Τρίμηνο ρεκόρ το Q1 για την Alpha Bank – Ανεβάζει τον πήχη ο Ψάλτης

9 Μαΐου 2025

Πάνω από τις προβλέψεις οι εξαγωγές της Κίνας

9 Μαΐου 2025

Επικοινωνία Τραμπ – Μερτς και δηλώσεις χωρίς… περιεχόμενο

9 Μαΐου 2025

Αντώνης Πετρόπουλος και Γιώργος Αλεξόπουλος στο pre-game show του Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta

9 Μαΐου 2025

Κινεζικό J10 του Πακιστάν κατέρριψε ινδικό Rafale – Ενδεχόμενη εμπλοκή Τουρκίας

9 Μαΐου 2025

Δύο Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε σφοδρές συγκρούσεις στη νότια Λωρίδα της Γάζας

9 Μαΐου 2025

Flame – Meteo: Μειώνονται οι πυρκαγιές, όχι όμως και τα καμμένα

9 Μαΐου 2025

Ουκρανία: Πάνω από 700 ρωσικές επιθέσεις

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες

9 Μαΐου 2025

Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

8 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025

Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

8 Μαΐου 2025

Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Capela Sixtina

8 Μαΐου 2025

Κόπωση και πτώση στις 1.721 μονάδες στο Χρηματιστήριο 

8 Μαΐου 2025

Η realme αποκαλύπτει παγκοσμίως τη σειρά GT 7 στις 27 Μαΐου

8 Μαΐου 2025
Ο CEO της Eurobank Φωκίων Καραβίας

Έπιασε τους στόχους η Eurobank: Από το εξωτερικό και Wealth Management τα κέρδη

8 Μαΐου 2025

Πάνω από τις προβλέψεις τα κέρδη της Εθνικής Τράπεζας στο Q1

8 Μαΐου 2025

H Microsoft θωρακίζει το ευρωπαϊκό cloud απέναντι σε εξωτερικές παρεμβάσεις

8 Μαΐου 2025
Σε τροχιά αναπόδραστων εξελίξεων έχει εισέλθει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα περιόρισε τα περιθώρια ελιγμών του Στέφανου Κασσελάκη,

Καταδίκη Κασσελάκη σε 30 μήνες με αναστολή για πόθεν έσχες

8 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

Η ελληνική ναυτιλία ανοίγει παρτίδες με το Χ.Α. με εκδόσεις ομολόγων

Απόστολος ΣκουμπούρηςΑπόΑπόστολος Σκουμπούρης
13 Οκτωβρίου 2021
Στις On the Radar, The Wire, Αγορές
Χρόνος ανάγνωσης2 mins read
67 0
0
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

182
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

«Παρτίδες» με το ελληνικό Χρηματιστήριο έχει ανοίξει για τα καλά η ελληνική ναυτιλία, που αποτελεί την κορυφαία ναυτική δύναμη στην υφήλιο ελέγχοντας περίπου το 20% των θαλάσσιων «δρόμων». Μπορεί ακόμη εισαγωγή ναυτιλιακής εταιρείας να μην έχει γίνει στο ελληνικό χρηματιστήριο παρά τις προσπάθειες που έχουν κάνει οι διοικήσεις της αγοράς την τελευταία 15ετία προσαρμόζοντας και το θεσμικό πλαίσιο, όμως υπάρχει ένα κρεσέντο έκδοσης μεγάλων ομολογιακών εκδόσεων. 

  • Μετά τις Costamare και Capital, δύο ακόμη ναυτιλιακά ομόλογα δρομολογούνται στο Χ.Α.
  • Μεταξύ 18 και 20 Οκτωβρίου οι εγγραφές για το ομόλογο των 150 εκατ. ευρώ της Capital του Β. Μαρινάκη .

Το δρόμο άνοιξε τον περασμένο Μάιο η Costamare, συμφερόντων της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου μέσω πολύ επιτυχημένης έκδοσης, ενώ την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει εγγραφές το μεγάλο ομόλογο της Capital Product Partners (CPLP) συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Σχετικάθέματα

Πάνω από τις προβλέψεις οι εξαγωγές της Κίνας

9 Μαΐου 2025

Επικοινωνία Τραμπ – Μερτς και δηλώσεις χωρίς… περιεχόμενο

9 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025

Παράλληλα, δύο ακόμη μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες ελληνικών συμφερόντων που επίσης είναι εισηγμένες στη Wall Street, έχουν ξεκινήσει αρχικές συζητήσεις και  δρομολογούν παρόμοιες εκδόσεις. Η πρώτη εκ των δύο εκδόσεων αναμένεται να γίνει στις αρχές του νέου έτους. 

Οι εγγραφές για το μεγάλο πενταετές ομόλογο των 150 εκατ. ευρώ της εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη θα ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα 18 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 20/10. Την Παρασκευή 22/10 θα δημοσιευτεί με αναλυτική ανακοίνωση η έκβαση της προσφοράς, ενώ τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. 

Θυμίζουμε ότι το ομόλογο της Costamare Participations PLC, θυγατρικής της εισηγμένης στο NYSE Costamare Shipping Co S.A. πήγε εξαιρετικά, δεδομένου ότι ενώ ζητούσε από τις αγορές 100 εκατ. ευρώ, τελικώς υπερκαλύφθηκε κατά 6,7 φορές καθώς οι προσφορές ανήλθαν στα 655 εκατ. ευρώ. Συνάμα, το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο χαμηλότερο σημείο του εύρους διακύμανσης ήτοι στο 2,70%. 

Γιατί η ελληνική ναυτιλία «βλέπει» το… ταπεινό Χ.Α.

Εύλογα είναι τα ερωτήματα που αρκετοί επενδυτές αλλά και αναλυτές εκφράζουν για το φαινομενικά… ασύμβατο του πράγματος, τόσο κολοσσιαία μεγέθη όπως οι ναυτιλιακές που είναι εισηγμένες στη Wall Street με τις θηριώδεις κεφαλαιοποιήσεις, να προσφεύγουν σε μια μικρή αγορά, όπως το Χ.Α. για προσθήκη ρευστότητας. 

Η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις των καιρών, οδηγούν τον κλάδο στην αναζήτηση ρευστότητας προς επενδύσεις, από κάθε πηγή, καθώς η συγκυρία παγκόσμια υπαγορεύει φρενίτιδα νέων επενδύσεων. Σύσσωμος ο κλάδος βρίσκεται στα «όπλα» σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις, καθώς η ενεργειακή κρίση και η κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα έχει εκτοξεύσει τις τιμές, με τις ναυλώσεις να κινούνται σε διαρκώς αυξητικά επίπεδα, είτε για μεταφορά κοντέινερς, είτε για NLG. Οπότε, οι εφοπλιστές σπεύδουν να λάβουν θέσεις σ’ αυτό το χρηματιστήριο τιμών που κάνει διαρκή limit up. Παράλληλα, υπάρχει και μεγάλη ανάγκη κεφαλαίων για την επίτευξη των στόχων για το 2030 και το 2050 για την πράσινη μετάβαση (και) της ναυτιλίας. 

Εθνικά και πατριωτικά κίνητρα

Πέραν των ανωτέρω, κάποιοι αναλυτές βάζουν στην εξίσωση και το… πατριωτικό στοιχείο, που τα τελευταία χρόνια – και λόγω κρίσης – έχει ενισχυθεί στις τάξεις όλων των επιχειρηματιών που ζουν και δραστηριοποιούνται κυρίως στο εξωτερικό. Αν και οι εφοπλιστές δεν έχουν δείξει – διαχρονικά – αντίστοιχη… πρεμούρα, κάποιοι αναλυτές επικαλούνται και εθνικούς λόγους, ενώ υπάρχει η διάθεση η ναυτιλία να «συνδεθεί» περισσότερο με τη χώρα, να ξαναγίνει μέρος της. 

Άλλωστε, αρκετοί εφοπλιστές έχουν φέρει τα κεντρικά γραφεία τους στην Ελλάδα, έχουν δημιουργήσει εμβληματικά κτήρια (Όμιλος Αγγελικούση), ενώ υπάρχει και η διάθεση σύμπλευσης με την κυβέρνηση που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ενίσχυσης της ελληνικής σημαίας. 

Παράλληλα, υπάρχει και η αναβίωση των ελληνικών ναυπηγείων, Σύρου και Σκαραμαγκά όπου επίσης γίνεται προσπάθεια να βγουν δουλειές που θα ξανασηκώσουν αυτή τη βιομηχανία που κάποτε ανθούσε στη χώρα μας. Επίσης, ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια συζητείται η ανάγκη για το «χτίσιμο» και τη δημιουργία μιας νέας Ελλήνων ναυτικών, ενώ και προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται πως υπάρχουν πρωτοβουλίες. Γιατί ένα μεγάλο ζήτημα που έχει θέσει κατ’ επανάληψη ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Θεόδωρος Βενιάμης, είναι ότι δεν υπάρχει – αντίστοιχου εκτοπίσματος – νέα γενιά ώστε να διαδεχτεί την τωρινή στη ναυτιλία, που βιολογικά σε κάποια χρόνια θα πρέπει να αποσυρθεί. 

Η εταιρία συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη

Η εταιρία συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη είναι εισηγμένη στη Wall Street και έχει στη θάλασσα περισσότερα από 80 πλοία, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο στον τομέα της. H Capital, διαθέτει μικτό στόλο, συμπεριλαμβανομένων δεξαμενόπλοιων, πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και ξηρού φορτίου. Παράλληλα η εταιρία «τρέχει» ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά προγράμματα στον κόσμο, ενώ στόχος της έκδοσης του ομολόγου είναι η χρηματοδότηση των επενδύσεων σε πλοία μεταφοράς LNG. 

Capital Product Partners, Capital Shipping

Η ναυτιλιακή, που στο δεύτερο τρίμηνο του 2021 κατέγραψε αύξηση 400% των κερδών της, τα οποία διαμορφώθηκαν στα 35,4 εκατ. δολάρια έναντι των 8,7 εκατ. δολαρίων στο αντίστοιχο διάστημα του 2020, διαχειρίζεται συνολικά 19 πλοία διαφόρων κατηγοριών και ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα με αιχμή του δόρατος τα τρία νέα πλοία μεταφοράς LNG που ενέταξε στον στόλο της το τελευταίο διάστημα.

Η CPLP ετοιμάζει επενδύσεις ύψους 1,2 δισ. ευρώ που θα την φέρουν σε νέο επίπεδο ανάπτυξης και θα διευρύνουν την παρουσία της στην υποσχόμενη αγορά μεταφοράς LNG. Ήδη, η εταιρεία μέσα στο 2021 ενίσχυσε τον στόλο της με τρία τελευταίας τεχνολογίας LNG Carriers, έναντι συνολικού ποσού 600 εκατ. δολαρίων, ενώ το επόμενο διάστημα, αναμένεται να διπλασιάσει την επένδυσή της, ενεργοποιώντας την option για την παραλαβή άλλων τριών αδελφών πλοίων, αντίστοιχης αξίας.

Τα πλοία που κατέχει σήμερα της εξασφαλίζουν εξαιρετικά υψηλές και εγγυημένες αποδόσεις, καθώς έχουν ναυλωθεί με μακροχρόνιες συμβάσεις από τις μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες του κόσμου, όπως η BP και η Cheniere. Με την προσθήκη των νέων πλοίων στο στόλο της εταιρείας, ο μέσος όρος ηλικίας των πλοίων της εταιρείας έπεσε στα 8,8 έτη.

Με τις επενδύσεις σε υπερσύγχρονα, υψηλών προδιαγραφών LNG Carriers, η Capital Product Partners κάνει ταυτόχρονα και ένα μεγάλο βήμα προς τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της για την ενεργή μετάβαση στη ναυτιλία μηδενικού άνθρακα. Παράλληλα όμως με την «πράσινη» ανανέωση του στόλου της η Capital Product Partners εισέρχεται με αξιώσεις και στην αγορά μεταφοράς LNG, η οποία γνωρίζει εκρηκτική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, λόγω της κρισιμότητας του φυσικού αερίου στην ενεργειακή μετάβαση.

Ο όμιλος της Capital εισήλθε στον κλάδο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) το 2018, με μια παραγγελία έως 10 πλοίων μεταφοράς LNG, συνολικής αξίας 1,8 δισ. δολαρίων. Είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγγελίες που έχει κάνει ποτέ Έλληνας εφοπλιστής.

Το εκτόπισμα της ελληνικής ναυτιλίας

Σύμφωνα με την Ετήσια Έκθεση για το έτος 2020-2021 της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), η Ελλάδα παραμένει η μεγαλύτερη ναυτιλιακή δύναμη παγκοσμίως. Με στόλο 4.901 πλοίων, οι Έλληνες πλοιοκτήτες ελέγχουν το 19,42% της παγκόσμιας χωρητικότητας σε τόνους deadweight (dwt). Το 2020, ο ελληνόκτητος στόλος αυξήθηκε περισσότερο από 4% φτάνοντας περίπου τα 364 εκατομμύρια τόνους dwt. 

Η Ελλάδα συνεχίζει να αυξάνει το μερίδιό της στον στόλο που ελέγχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς οι Έλληνες πλοιοκτήτες κατέχουν το 58% της χωρητικότητας της ΕΕ. Περισσότερο από το ένα τρίτο του ελληνόκτητου στόλου ή 1.706 πλοία, φέρουν σημαία Κράτους Μέλους της ΕΕ.

Οι Έλληνες πλοιοκτήτες ελέγχουν:

  • το 30,25% του παγκόσμιου στόλου δεξαμενοπλοίων,
  • το 14,64% του παγκόσμιου στόλου μεταφοράς χημικών και παραγώγων πετρελαίου,
  • το 15,58% του παγκόσμιου στόλου υγραεριοφόρων (LNG / LPG),
  • το 20,04% του παγκόσμιου στόλου μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου,
  • το 9,53% του παγκόσμιου στόλου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Νέα πλοία

Επίσης, οι Έλληνες πλοιοκτήτες συνεχίζουν να επενδύουν σε νεότευκτα πλοία. Το 2020 οι ελληνικών συμφερόντων παραγγελίες ναυπήγησης ανήλθαν σε 104 πλοία (άνω των 1.000 gt) ή 14,36 εκατ. τόνους dwt, τα οποία αντιπροσωπεύουν το 10,99% της παγκόσμιας χωρητικότητας υπό παραγγελία. Οι Έλληνες πλοιοκτήτες συνεχίζουν να επενδύουν σε νέα και ενεργειακά αποδοτικά πλοία, με τη μέση ηλικία του ελληνόκτητου στόλου (9,54 έτη) να είναι χαμηλότερη από τη μέση ηλικία του παγκόσμιου στόλου (9,87 έτη).

Η Ελλάδα παραμένει ένα από τα κορυφαία νηολόγια πλοίων παγκοσμίως: Το ελληνικό νηολόγιο αριθμεί 685 πλοία (άνω των 1.000 gt), των οποίων η χωρητικότητα ανέρχεται σε 37,98 εκατομμύρια gt. Ο στόλος υπό ελληνική σημαία κατατάσσεται στην 8η θέση διεθνώς και στη 2η θέση στην ΕΕ (σε όρους dwt).

Σχετικά

Tags: Βαγγέλης Μαρινάκηςγεωοικονομίαναυτιλιακές εταιρίεςομόλογαΧρηματιστήριο
Share73Tweet46Share13Send
Απόστολος Σκουμπούρης

Απόστολος Σκουμπούρης

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Πάνω από τις προβλέψεις οι εξαγωγές της Κίνας

9 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Επικοινωνία Τραμπ – Μερτς και δηλώσεις χωρίς… περιεχόμενο

9 Μαΐου 2025
Spotlight

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Πληθωρισμός ΗΠΑ

Σε υψηλό 13 ετών ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ!

Crisis, Κρίση

Αγορές: Ώρα για χάπια! Οι κρίσεις διαμορφώνουν momentum

MostPopular

  • Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

    122 shares
    Share 49 Tweet 31
  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    250 shares
    Share 100 Tweet 63
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

    81 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

    84 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

    60 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr