• Τελευταία
  • Trending
  • All
χρηματιστήριο, trader, χρηματιστής

Κρίση εμπιστοσύνης στο χρηματιστήριο της Αθήνας;

14 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Smoke rises from an Israeli airstrike in Dahiyeh, Beirut, Sunday, Oct. 27, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)

Τρεις νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο

22 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

22 Μαΐου 2025
Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Σε bull market τα crypto: Ιστορικά ρεκόρ για Bitcoin και Ethereum

Νέο ράλι και ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

21 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ αποδέχονται το δώρο 400 εκατ. του Κατάρ στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την IFA Berlin 2025

21 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Αγορές

Κρίση εμπιστοσύνης στο χρηματιστήριο της Αθήνας;

Τα πάρτι που δεν έγιναν και η απειλή που δεν φαίνεται

Απόστολος ΣκουμπούρηςΑπόΑπόστολος Σκουμπούρης
14 Σεπτεμβρίου 2021
Στις On the Radar, The Wire, Αγορές
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
21 1
0
χρηματιστήριο, trader, χρηματιστής
59
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Συνεχίζει να προβληματίζει έντονα το ελληνικό χρηματιστήριο έχοντας απολύτως νωθρή και φοβική εικόνα, σε μια συγκυρία σημαντικών θετικών εξελίξεων στην οικονομία και στις επιχειρήσεις. Το Χ.Α. εξακολουθεί να αγνοεί σε βαθμό που εκπλήσσει μια πληθώρα θετικών ειδήσεων και εξελίξεων, που χρόνια είχαν να εμφανιστούν συνδυαστικά στην ελληνική αγορά. 

  • Γιατί το Χ.Α. αγνοεί το πρωτοφανές μπαράζ θετικών ειδήσεων
  • Συνεχίζει να προβληματίζει
  • Οι (διαχρονικοί) λόγοι που έχουν οδηγήσει σε απαξίωση

Όπως κατ’ επανάληψη έχουμε σημειώσει στο CrisisMonitor.gr, το Χ.Α. σε καμιά περίπτωση δεν μαρτυρά ότι είναι το χρηματιστήριο μιας χώρας που ετοιμάζεται να κάνει την πιο… μνημειώδη επενδυτική επανάσταση στην ιστορία της, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, καθώς παραμένει ουδέτερο και φοβικό μπροστά στο μπαράζ πολλαπλών οικονομικών και επιχειρηματικών εξελίξεων που «τρέχουν» τελευταία.

Σχετικάθέματα

Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Σε μια συγκυρία που υπάρχει ομοβροντία θετικών εξελίξεων και ειδήσεων, όπως το ξεμπλοκάρισμα κομβικών και εμβληματικών έργων (Ελληνικό, Εγνατία, γραμμή 4 Μετρό κ.α.), ιδιωτικοποιήσεις σε πρωτοφανείς αποτιμήσεις (ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΠΑ), πολλαπλά deals σε πληθώρα κλάδων (Wind, Nova, πληροφορική, τρόφιμα), αναθεωρήσεις προς τα πάνω του ΑΕΠ, καλές ανακοινώσεις αποτελεσμάτων και φορολογικές μεταρρυθμίσεις από την κυβέρνηση, το ελληνικό χρηματιστήριο παραμένει σχεδόν απαθές! 

Το… ξεχασμένο Ελληνικό και η μετοχή της Lamda

Μόνο για το Ελληνικό, θυμίζουμε πόσος… ντόρος έχει γίνει όλα τα τελευταία χρόνια αναφορικά με το τι σημαίνει η έναρξη των εργασιών για τη μεγαλύτερη ανάπλαση στην Ευρώπη, ότι θα άναβε το… φιτίλι για όλα τα assets της χώρας, ότι θα έβαζε «φωτιά» στις αποτιμήσεις. Οι εργασίες στο Ελληνικό έχουν ξεκινήσει, η έκταση έχει «κλειδώσει» στη Lamda Development, ενώ ήδη έχουν καταγραφεί τα πρώτα deals (αγορές γραφείων, καταστημάτων κ.λπ.). 

Και όμως, με όρους χρηματιστηρίου, καμιά θετική εξέλιξη δεν έχει λάβει χώρα, ενώ για τη μετοχή της Lamda, η εικόνα είναι μάλλον αποκαρδιωτική. Σήμερα Τρίτη συμπλήρωσε τη 10η διαδοχική πτωτική συνεδρίαση (!!), ενώ απέχει σημαντικά από τα 8,43 ευρώ που έκλεισε μέσα στον Ιούλιο και ήταν υψηλά έτους, καθώς σήμερα υποχώρησε στα 7,71 ευρώ. 

Η πορεία της μετοχής της Lamda Development
Σήμερα Τρίτη συμπλήρωσε τη 10η διαδοχική πτωτική συνεδρίαση (!!), ενώ απέχει σημαντικά από τα 8,43 ευρώ που έκλεισε μέσα στον Ιούλιο

Πολιτικές – κατάλοιπα του παρελθόντος

Ξέχωρα από την τρέχουσα επικαιρότητα, η εικόνα του Χ.Α. απλώς επιβεβαιώνει ότι – για πολλούς και σύνθετους λόγους που εμφορούνται από πολιτικές και λάθη του παρελθόντος – έχει καταστεί μια εν πολλοίς… περιθωριακή αγορά, έχοντας απωλέσει σε σημαντικό βαθμό τα αντανακλαστικά του, αλλά και τη σύνδεσή του με τα τεκταινόμενα στην οικονομία. 

Μολονότι το Χ.Α. έχει κάνει ένα αξιοσημείωτο ράλι περίπου 80% από τα χαμηλά του Μαρτίου 2020, εντούτοις υπολείπεται από τα προ πανδημίας υψηλά, παραμένοντας ουραγός συγκριτικά με τις ξένες αγορές. Την ώρα που οι διεθνείς αγορές – μολονότι προέρχονται από σχεδόν 12ετές bull market με αλλεπάλληλα ρεκόρ – έχουν από τα μέσα του 2020 υποσκελίσει τη ζημιά από την πανδημία και το 2021 «χτίζουν» νέα ιστορικά ρεκόρ, το Χ.Α. συνεχίζει ως… παρατηρητής των εξελίξεων, έχοντας μόλις ένα «φτωχό» +12% φέτος. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γενικός Δείκτης του Χ.Α. απέχει περίπου 86% από το ιστορικό υψηλό των 6.355,04 της φούσκας του 1999 και περίπου 83% από το υψηλό των 5.334,50 μονάδων που βρέθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 2007, επίπεδα που στην ουσία είναι τα πραγματικά ιστορικά υψηλά, καθ’ ότι τα νούμερα του ’99 ήταν εντελώς πλασματικά. Πρόκειται για ένα τεράστιο… χάσμα αποδόσεων που μαρτυρά ξεκάθαρα ότι το ελληνικό χρηματιστήριο – εδώ και πολλά χρόνια – έχει αποκοπεί από το διεθνές momentum, ευρισκόμενο σε μια ιδιότυπη επενδυτική καραντίνα. 

Η… κατάρα και οι πληγές του ’99 που δεν έκλεισαν

Η αλήθεια είναι ότι οι πληγές του ’99 και όσων ακολούθησαν έχουν «κάψει» σχεδόν ολοσχερώς μια ολόκληρη επενδυτική γενιά, ενώ παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει την τελευταία 15ετία, η ενασχόληση με τον επίσημο επενδυτικό φορέα του κράτους – που ελέγχεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς – παραμένει προβληματική, η εμπιστοσύνη δεν έχει αποκατασταθεί στο πλήρες. 

Οι ενεργοί κωδικοί παραμένουν εξαιρετικά λίγοι (μόλις λίγο πάνω από τις 20 χιλ. τον Αύγουστο), ενώ όλη την τελευταία 10ετία, σπάνια ξεπερνούν τους 30-35 χιλιάδες, και αυτό σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Συνάμα, η συντριπτική πλειονότητα των επενδυτών ήτοι πάνω από 80%, έχει χαρτοφυλάκιο αξίας έως 3.000 ευρώ, ενώ άνω του 90% έχει χαρτοφυλάκια έως 9.000 ευρώ! Άρα, κάθε άλλο παρά… εύρωστη και υγιής είναι η σχέση του ελληνικού χρηματιστηρίου με την εγχώρια επενδυτική κοινότητα, ενώ εξοβελισμένη είναι και η πάλαι ποτέ ισχυρή κοινότητα των θεσμικών επενδυτών. 

Η εικόνα απαξίωσης του χρηματιστηρίου και αδυναμία έλκυσης νέων… πελατών, λαμβάνει ακόμη περισσότερο ανησυχητικές διαστάσεις, αν συνεκτιμηθεί ότι τα επιτόκια παραμένουν κολλημένα κοντά στο μηδέν, καμιά άλλη (νόμιμη) επενδυτική δραστηριότητα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις προοπτικές που έχουν οι μετοχές, ενώ οι καταθέσεις των ιδιωτών ειδικά την τελευταία διετία έχουν εκτοξευτεί, με τα κεφάλαια απλώς να λιμνάζουν! Πρόκειται για μια επιβεβαίωση ότι – για σύνθετους λόγους – το Χ.Α. δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ιδιωτών, ως μια σοβαρή εναλλακτική μορφή επένδυσης. 

Η υποβάθμιση στις αναδυόμενες αγορές

Η ελληνική οικονομία θεωρήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια ως μια οικονομία υψηλού κινδύνου, λόγω της (υπέρμετρα) μεγάλης εξάρτησης από τον τουρισμό, κάτι που επιβεβαίωσε περίτρανα η κρίση του Covid-19. 

Υψηλού κινδύνου θεωρήθηκε και το χρηματιστήριο από τότε που υποβιβάστηκε από τις ανεπτυγμένες στις αναδυόμενες αγορές, κάτι που «έκοψε» τη σύνδεση με το διεθνές κλίμα. Η υποβάθμιση της ελληνικής αγοράς σήμανε και αποκλεισμό από το μεγαλύτερο κομμάτι της παγκόσμιας επενδυτικής «πίτας», που επενδύει με συγκεκριμένα πρωτόκολλα μεγέθους, ποιότητας και πιστοληπτικής αξιολόγησης. Πολλά funds λόγω καταστατικού απέσυραν την έκθεσή τους σε αναδυόμενες αγορές, ενώ και μεγάλα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ταμεία Ολλανδίας, Νορβηγίας και άλλων χωρών, δεν επενδύουν σε αναδυόμενες αγορές. 

Από τότε η ελληνική αγορά άρχισε να χάνει σταδιακά θέσεις μετοχών σε κυρίαρχους διεθνείς δείκτες, που λειτουργούν ως επενδυτικός μπούσουλας. Μειώθηκε η διεθνής υπόσταση της ελληνικής αγοράς, κάτι που άλλωστε επιβεβαιώνουν και οι δείκτες Morgan Stanley Capital International (MSCI). Θυμίζουμε πως τον Ιούνιο του 2013 το Χ.Α. έγινε η πρώτη και μοναδική έως τώρα αγορά στην ιστορία της MSCI (από το 1987), που υποβαθμίσθηκε από τον οίκο από την κατηγορία της ανεπτυγμένης αγοράς σε αυτήν της αναδυόμενης. 

Η συγκυρία που επιβεβαιώνει…

Με φόντο όλα τα παραπάνω, έρχεται η τρέχουσα συγκυρία για να δείξει και να μαρτυρήσει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σύνδεση του ελληνικού χρηματιστηρίου με την πραγματική οικονομία, τις επιχειρηματικές εξελίξεις, την κερδοφορία, τα deals, τις προοπτικές της χώρας και τις μεγάλες προοπτικές που ξεδιπλώνονται. Η ελληνική αγορά συνεχίζει να παρουσιάζει εγγενείς αδυναμίες και συμπτώματα μιας μικρής, ρηχής, περιφερειακής αγοράς. 

Έτσι, καθ’ όλη τη διάρκεια του τελευταίου διαστήματος «καίει» τις θετικές ειδήσεις ή τουλάχιστον τις παίρνει ως δεδομένες – προεξοφλημένες, αν και κάποιες εξ αυτών ήταν εντελώς εκτός του ραντάρ των insiders. Ο Γενικός Δείκτης όχι μόνο αδυνατεί να αλλάξει επίπεδο και να διαπεράσει την περιοχή των 930-950 μονάδων, αλλά βολοδέρνει διαρκώς γύρω από το κομβικό όριο των 900 μονάδων. 

…την αδυναμία

Στις 11 τελευταίες συνεδριάσεις από 30 Αυγούστου του Χ.Α. έχει μόλις τέσσερις (ανεπαίσθητα) ανοδικές συνεδριάσεις, ενώ το ίδιο διάστημα έχει υπάρξει πρωτοφανές «κύμα» θετικών ειδήσεων. Τη Δευτέρα, στην πρώτη συνεδρίαση μετά τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ, την αναθεώρηση του στόχου για την ανάπτυξη φέτος από το 3,6% στο 5,9%, τις φορολογικές ανακοινώσεις, στην πρώτη συνεδρίαση μετά την αναβάθμιση από τον οίκο Scope Ratings, αλλά και στην πρώτη μετά τη μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση στην ιστορία της χώρας (ΔΕΔΔΗΕ), η χρηματιστηριακή αγορά παρέμεινε απολύτως μουδιασμένη. 

Ο λόφος των 910 μονάδων

Αδυναμία υπέρβασης των 910 μονάδων, κλείσιμο κοντά στο χαμηλό ημέρας, ενώ οι μετοχές που υποχώρησαν ήταν περισσότερες όσων ενισχύθηκαν, 73 έναντι 64 αντίστοιχα. Παρόμοια εικόνα και σήμερα Τρίτη, με το Γ.Δ. να κλείνει στις 906,81 μονάδες με οριακή άνοδο 0,16%, έχοντας χαμηλό στις 900,13 μονάδες (-0,58%) και υψηλό στις 907,08 μονάδες (+0,17%). Παράλληλα, για άλλη μια συνεδρίαση οι μετοχές που υποχώρησαν ήταν περισσότερες όσων ενισχύθηκαν (65-53 αντίστοιχα), ενώ και στο χώρο του FTSE 25, 14 μετοχές υποχώρησαν έναντι 11 που ενισχύθηκαν. 

Η αξία συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 57,18 εκατ. ευρώ με λιγοστά πακέτα, καλύτερη ήταν η εικόνα στον Mid Cap που ενισχύθηκε κατά 0,42% με κλείσιμο στις 1.498,65 μονάδες.

Ο Γενικός Δείκτης του Χ.Α.
Κρίση εμπιστοσύνης στο χρηματιστήριο της Αθήνας;

Σχετικά

Tags: Lamda DevelopmentΓενικός ΔείκτηςρίσκοΧρηματιστήριο
Share24Tweet15Share4Send
Απόστολος Σκουμπούρης

Απόστολος Σκουμπούρης

ΣχετικάΆρθρα

Female Russian Spy Emerging from Shadows
Crisis Zone

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
On the Radar

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ
On the Radar

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Evergrande

Κίνα: Πως "στραγγάλισαν" Evergrande

Alpha Bank

Alpha Bank: Χτύπησαν οι δείκτες MREL και βγάζει ομόλογο

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    79 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    945 shares
    Share 378 Tweet 236
  • Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    206 shares
    Share 82 Tweet 52
  • Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

    53 shares
    Share 21 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr