• Τελευταία
  • Trending
  • All

Moody’s: Οι δύο κίνδυνοι για την Ελλάδα. Το risk profile της ανάκαμψης

12 Ιανουαρίου 2021

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να ρίξουν το ελικόπτερο του Πούτιν με drones

25 Μαΐου 2025

Οι 7 πιθανοί διάδοχοι του Τραμπ το 2028 και δύο twists…

25 Μαΐου 2025

Πίσω από τη μεγαλύτερη ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας – Ουκρανίας

25 Μαΐου 2025
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week ahead: Τα πρακτικά της Fed, ο πληθωρισμός στην Ευρώπη και τα στοιχεία από την Ασία

25 Μαΐου 2025

Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

25 Μαΐου 2025
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

25 Μαΐου 2025
Στεγνώνουν και στραγγίζουν το Χ.Α: Οι κίνδυνοι ξανά στο ραντάρ

Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

25 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Moody’s: Οι δύο κίνδυνοι για την Ελλάδα. Το risk profile της ανάκαμψης

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
12 Ιανουαρίου 2021
Στις Analytics, Crisis Management, Crisis Zone, Spotlight, The Wire, Ελληνική κρίση, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
31 1
0
87
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Δίπολο κινδύνων που απειλεί τις οικονομίες του νότου, κυρίως, βλέπει ο οίκος αξιολόγησης Moody’s προειδοποιώντας για τον αντίκτυπο της παρατεταμένης υστέρησης τουριστικών εσόδων, ενδεχόμενη πρόωρη απόσυρση των κρατικών μέτρων στήριξης και την δυναμική διόγκωσης του χρέους.

Το risk profile της ανάκαμψης στηξν Ευρωζώνη σκιαγραφεί η Moody’s σε έκθεσή της, αναδεικνύοντας, μεταξύ άλλων, το δίπολο κινδύνων που απειλεί την Ελλάδα.

Σχετικάθέματα

Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week ahead: Τα πρακτικά της Fed, ο πληθωρισμός στην Ευρώπη και τα στοιχεία από την Ασία

25 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Η πρόωρη απόσυρση των μέτρων στήριξη και ενδεχόμενη παρατεταμένη απώλεια εσόδων από τον Τουρισμό θα έχουν εξαιρετικά αρνητικές συνέπειες στις προοπτικές των χωρών του Νότου κυρίως. Οι αναλυτές προβλέπου=ν ταχύτερη ανάπτυξη στις χώρες που έριξαν πολλά λεφτά για στήριξη μέσα στην κρίση.

Εξαιρετικά ευάλωτες σε παρατεταμένη υποαπόδοση του Τουρισμού είναι Ελλάδα, Κύπρος, Πορτογαλία, Μάλτα, αλλά και οι πιο βιομηχανοποιημένες Ιταλία και Ισπανία, σύμωνα με τον οίκο Moody’s. Η παραταση της υγειονομικής κρίσης θα μπορούσε να έχει σημαντικά μεγαλύτερες επιπτώσεις -συγκριτικά με τις χώρες του Βορά, και για το Βέλγιο, εξαιτίας της δυναμικής που έχει προσλάβει το Δημόσιο χρέος.

Η Moody’s, βέβαια, σημειώνει ότι Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα και Κύπρος θα είναι οι μεγαλύτεροι ωφελημένοι από το αναπτυξιακό Ταμείο της ΕΕ και τη γενικότερη διάρθρωση της χρηματοδοτικής στήριξης. Ωστόσο, οι υπολογισμοί του οίκου βασίζονται στη δυνητική δυνατότητα και όχι σε κάπιο σενάριο απορρόφησης, με βάση τα υποψήφια σχέδια προς χρηματοδότηση.

Στην πραγματικότητα, η έκθεση της Moody’s στέλνει μήνυμα σε ΕΕ και ΕΚΤ για τη λήψη πρόσθετων, στοχευμένων μέτρων, ώστε να μην  προκληθεί ανησυχία στους επενδυτές, γεγονός που θα προκαλούσε εκκροή κεφαλαίων και θα αποδυνάμωνε τις αναπτυξιακές προοπτικές.

Προβλέψεις

Οι αναλυττές του οίκου προβλέπουν ανάκαμψη με ρυθμό 4,6% το 2021 στην Ευρωζώνη, μετά από μια ύφεση 7,7% το 2020. Η επίτευξη των προβλέψεων βασίζεται, στην επάρκεια και διάρκεια των μέτρων στήρθξης, καθώς στην πρόσβαση και των νοικοκυριών στο τραπεζικό σύστημα, με ευνοϊκά επιτόκια. Οι καταναλωτικές δαπάνες είναι πιθανό να αυξηθούν καθώς τα νοικοκυριά αποδεσμεύουν καταθέσεις που συσσώρευσαν κατά τη διάρκεια του lockdown. Ωστόσο, Θα πάρχουν ουσιώδεις διαφοροποιήσεις, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας σε κάθε χώρα. Κομβικό ρόλο θα παίξει και η διαδικασία εμβολιασμού.

Σύμφωνα με τη Moody’s μόνο η Λιθουανία θα μπορέσει να ανακτήσει τις απώλειες και να επανέλθει στα προ-κορονοϊού επίπεδα παραγωγής έως το τέλος του 2021. Οι μεγάλες οικονομίες της ζώνης του ευρώ – η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία – δεν θα επανέλθουν στα προ-κρίσης επίπεδα πριν το 2022.

Ως εκ τούτου, οι αναλυτές της Moody’s διατηρούν υψηλό risk profile λόγω της δεδομένης αβεβαιότητας στο μέτωπο της πανδημίας και των συνεπακόλουθων κινδύνων πολιτικής.

Ο δρόμος προς την ανάκαμψη παραμένει εύθραυστος λόγω της αβέβαιης δυναμικής της πανδημίας. Η επαναφορά των lockdown στην Ευρώπη αποτελεί σαφή ένδειξη προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο κίνδυνος περαιτέρω μεταλλάξεων του κορονοϊού αυξάνει επίσης την πιθανότητα κυλιόμενων lockdown.

Παρά την έναρξη του εμβολιασμού, οι κίνδυνοι βαρύνουν περισσότερο στο risk profile της ανάπτυξης.

Ανάκαμψη πολλών ταχυτήτων

H Moody’s επισημαίνει ότι η απόδοση των οικονομιών στην Ευρωζώνη θα εμφανίσει σημαντικές διαφοροποιήσεις. Η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία θα σημειώσουν τους ισχυρότερους ρυθμούς ανάπτυξης, αλλά αυτό αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό μια «τεχνική» αντίδραση μετά από τη μεγάληπίεση που δέχθηκαν το 2020.  Η παραγωγή αυτών των χωρών, όμως, θα παραμείνει πολύ κάτω από την προ της κρίσης

Ωστόσο, οι κυβερνητικές πολιτικές και η χρηματοδότηση της ΕΕ θα παρέχουν περαιτέρω υποστήριξη. Στη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες, η μείωση της οικονομικής δραστηριότητας ήταν ηπιότερη το 2020, αντικατοπτρίζοντας κυρίως τα διαρθρωτικά οικονομικά χαρακτηριστικά αλλά και την αποτελεσματική διαχείριση της κρίσης. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν εκεί τα μεγάλα δημοσιονομικά πακέτα στήριξης και κινητροδότησης.

Ο οίκος αναμένει ότι οι χώρες που παρουσίασαν μεγαλύτερη αντοχή στην κρίση, λόγω της απόδοσης των μέτρων στήριξης, θα επανακάμψουν ταχύτερα από τις υπόλοιπες.

Πρόωρη απόσυρση στήριξης

Σύμφωνα με τη Moody’s τον κίνδυνο μεγαλύτερης ύφεσης και πιο αδύναμης ανάπτυξης αυξάνει το ενδεχόμενο πρόωρης απόσυρσης των καρτικών μέτρων στήριξης. Όπως αναφέρει στην έκθεσή του ο οίκος αξιολόγησης, κάτι τέτοπιο θα δημιουργούσε νέο κύμα χρεοκοπιών, επιταχύνοντας την απώλεια θέσεων εργασίας και μεγιστοποιώντας τον αρνητικό αντίκτυπο στην οικονομία.

Η Κύπρος μαζί με τις Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ευάλωτες σε περαιτέρω πτώχευση εταιρειών και αύξηση της ανεργίας καθώς διαθέτουν μεγάλο ποσοστό μικρών επιχειρήσεων που δέχονται περισσότερη οικονομική πίεση, υπογραμμίζει ο Moody’s, σε έκθεση για την Ευρωζώνη που δημοσιοποίησε την Δευτέρα με τίτλο «Αρνητικές προοπτικές του 2021 που οφείλονται σε σημαντική οικονομική και δημοσιονομική αβεβαιότητα».

Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής βρίσκονται σε “αχαρτογράφητα νερά” και ο χρόνος και η επικέντρωση στην απόσυρση των μέτρων στήριξης αποτελεί “πολύ σημαντική πρόκληση πολιτικής”, υπογραμμίζει.

Αντίθετα, ο οίκος τονίζει πως εάν τα μέτρα στήριξης παραταθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό θα μπορούσε να καθυστερήσει την επαναδραστηριοποίηση ανά τομέα και να αυξήσει τον αριθμό των εταιρειών «ζόμπι», πλήττοντας την παραγωγικότητα και επιβραδύνοντας την ανάκαμψη.

«Αυτός είναι ιδιαίτερος κίνδυνος για χώρες που έχουν εφαρμόσει γενναιόδωρα προγράμματα διατήρησης θέσεων εργασίας όπως η Ολλανδία, η Γερμανία και η Γαλλία», σημειώνεται στην έκεθση.

Κίνδυνος ασφυξίας

Η Moody’s επισημαίνει ότι είναι μεγαλύτεροι οι πιστωτικοί κίνδυνοι για Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία, δεδομένης της υψηλής έκθεσής τους στην κρίση, όπως σημειώνει, μαζί με τον περιορισμένο δημοσιονομικό χώρο που διαθέτουν αυτές οι χώρες.

Είναι σαφές, προσθέτει, ότι τα κράτη με αυξανόμενο χρέος, ακόμη και πριν από την εκδήλωση της πανδημίας, που αντιμετωπίζουν διαρθρωτικά εμπόδια για ισχυρότερη ανάπτυξη, θα δεχθούν τις μεγαλύτερες πιέσεις για να αντιστρέψουν την αυξητική πορεία του χρέους τους, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν αυτοί οι κίνδυνοι.

Σε αυτές τις χώρες, σύμφωνα με τον Moody’s, περιλαμβάνονται οι Ιταλία, Κύπρος, Ισπανία και Πορτογαλία, αλλά και η Γαλλία και το Βέλγιο.

Ωστόσο, ο αμερικανικός οίκος αναφέρει στο σημείο αυτό ότι τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα θα προσφέρουν σημαντική χρηματοδοτική στήριξη και τονίζει ότι ανάμεσα στα κράτη μέλη της ΕΕ, Ελλάδα, Ισπανία, Κύπρος και Ιταλία αναμένεται να επωφεληθούν περισσότερο σε σχέση με το μέγεθος της οικονομίας τους.

«Περιμένουμε σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις μόνο από το δεύτερο εξάμηνο του 2021», σημειώνει.

Σχετικά

Tags: Moody'sΑνάπτυξηγεωοικονομίαελληνική οικονομίαΕυρωζώνηΟίκοι ΑξιολόγησηςΤαμείο Ανάκαμψης
Share35Tweet22Share6Send
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας
On the Radar

Week ahead: Τα πρακτικά της Fed, ο πληθωρισμός στην Ευρώπη και τα στοιχεία από την Ασία

25 Μαΐου 2025
On the Radar

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Crisis Zone

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Το Public.gr κάνει Upgrade στις εκπτώσεις

Ο Μπάιντεν θα ορκιστεί με τον στρατό στους δρόμους. Ο Τραμπ θα φύγει με ένοπλες διαδηλώσεις

MostPopular

  • Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    984 shares
    Share 394 Tweet 246
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2049 shares
    Share 820 Tweet 512
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    239 shares
    Share 96 Tweet 60

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr