• Τελευταία
  • Trending
  • All

Το Spiegel “σφάζει” τον Ερντογάν. “Αρένα” για τα ελληνοτουρκικά τα γερμανικά media

3 Αυγούστου 2020

Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

8 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025

Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

8 Μαΐου 2025

Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Capela Sixtina

8 Μαΐου 2025

Κόπωση και πτώση στις 1.721 μονάδες στο Χρηματιστήριο 

8 Μαΐου 2025

Η realme αποκαλύπτει παγκοσμίως τη σειρά GT 7 στις 27 Μαΐου

8 Μαΐου 2025
Ο CEO της Eurobank Φωκίων Καραβίας

Έπιασε τους στόχους η Eurobank: Από το εξωτερικό και Wealth Management τα κέρδη

8 Μαΐου 2025

Πάνω από τις προβλέψεις τα κέρδη της Εθνικής Τράπεζας στο Q1

8 Μαΐου 2025

H Microsoft θωρακίζει το ευρωπαϊκό cloud απέναντι σε εξωτερικές παρεμβάσεις

8 Μαΐου 2025
Σε τροχιά αναπόδραστων εξελίξεων έχει εισέλθει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα περιόρισε τα περιθώρια ελιγμών του Στέφανου Κασσελάκη,

Καταδίκη Κασσελάκη σε 30 μήνες με αναστολή για πόθεν έσχες

8 Μαΐου 2025

BAT Hellas: Έντεκα διακρίσεις στον τομέα της καινοτόμου επικοινωνίας

8 Μαΐου 2025

Ανεβαίνει η ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο – Προειδοποιήσεις Άγκυρας για το Οικόπεδο 5

8 Μαΐου 2025

TITAN: Θετικό ξεκίνημα το 2025 με αύξηση πωλήσεων και επενδυτική δυναμική

8 Μαΐου 2025

Λιμάνια, ανθρώπινο δυναμικό και υπερτουρισμός στο επίκεντρο των συζητήσεων του PSTF

8 Μαΐου 2025

Henkel: Ανάπτυξη πωλήσεων και σταθερή ισχυρή κερδοφορία στο α’ 3μηνο

8 Μαΐου 2025

Εκλογή Πάπα: Μαύρος καπνός ξανά – Το απόγευμα νέα ψηφοφορία

8 Μαΐου 2025
Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε επιχείρηση ξυλείας στη Μάνδρα

8 Μαΐου 2025

Ράλι στις ευρωαγορές εν μέσω εμπορικής αβεβαιότητας

8 Μαΐου 2025
ομόλογα

Η Fed πυροδότησε άνοδο στις αποδόσεις της ευρωζώνης

8 Μαΐου 2025

Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

8 Μαΐου 2025
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η Euroxx βλέπει ράι 53% για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Οι προβλέψεις για EBITDA

8 Μαΐου 2025

Έγκριση για το squeeze out στην Ελληνική Τράπεζα έλαβε η Eurobank

8 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Το Spiegel “σφάζει” τον Ερντογάν. “Αρένα” για τα ελληνοτουρκικά τα γερμανικά media

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
3 Αυγούστου 2020
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
99 2
0
275
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σε “αρένα” για ελληνοτουρκικά αναδεικνύονται τα ευρωπαϊκά και περισσότερο τα γερμανικά μέσα, με μπαράζ δημοσιευμάτων σκιαγραφούν το πλαίσιο της αντιπαράθεσης, το πεδίο και τις ιδιαιτερότητες, καθώς αμφότερες οι κυβερνήσεις επιχειρούν να καλλιεργήσουν το έδαφος στη γερμανική κοινή γνώμη και να επηρεάσουν ποικιλοτρόπως τη γερμανική κυβέρνηση, διαμορφώνοντας ή έστω σμιλεύοντας την κρατούσα άποψη.

Τα media, λοιπόν, αποτελούν το πλέον πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη, από όλες τις πλευρές, στρατηγικών επηρεασμού της κοινής γνώμης και οικοδόμησης πρόσβασης στις δεξαμενές σκέψεις και τους κύκλους λήψης αποφάσεων. Ήδη δημοσιεύματα από τη Bild, τη Süddeutsche Zeitung και τους FT, έχουν αποτυπώσει αρκετά από τα επιχειρήματα των αντιμαχόμενων προσεγγίσεων και τις στρατηγικές επιδιώξεις των πλευρών. Τώρα, το ακόμη πιο έγκυρο και με μεγαλύτερη επιρροή Spiegel, εστιάζει στην προσωπικότητα του Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο χαρακτηρίζει στον τίτλο του “αλαζονικό ηγέτη”, τη βασική θεώρηση πίσω από τις επιλογές του, στηλιτεύοντας παράλληλα πτυχές του χαρακτήρα του Τούρκου προέδρου, ως υπερφίαλες και μαξιμαλιστικές. Όπως η SZ εστίαζε στις ελληνικές θέσεις.

Σχετικάθέματα

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025

Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

8 Μαΐου 2025

Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Capela Sixtina

8 Μαΐου 2025

Από τα μέχρι στιγμής δημοσιεύματα προκύπτει ότι η αντιπαράθεση διεξάγεται μεταξύ των ελληνικών θέσεων και του ιδιάζοντος χαρακτήρα του Ταγίπ Ερντογάν. Εμμέσως πλην σαφώς, δηλαδή, οι αξιώσεις πηγάζουν από τον εσωτερικό πολιτικό ανταγωνισμό και τις εγωιστικές αγκυλώσεις των ηγετών της.

Όπως αναφέρει στην ελληνική έκδοση η Deutsche Welle (το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Γερμανίας), η ανάλυση που δημοσιεύει το Der Spiegel, εστιάζει στη νέα φάση της επιθετικής εξωτερικής πολιτικής του Ταγίπ Ερντογάν.

Παίρνει αφορμή από την «πομπώδη» μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και την μουσουλμανική προσευχή την ημέρα της επετείου της υπογραφής της συνθήκης της Λωζάνης, για να δείξει ο Ερντογάν ότι «η κληρονομιά του Ατατούρκ έχει ξεπεραστεί» και ότι ο ίδιος «δεν αναγνωρίζει πλέον τα υπάρχοντα σύνορα». Δεύτερη αφορμή οι προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το Καστελόριζο, «όπου μόνο μετά την παρέμβαση Μέρκελ, σύμφωνα με ΜΜΕ, απεφεύχθη μια ένοπλη σύρραξη». Σε αυτά προστίθενται η στάση της Τουρκίας στο συριακό και το λιβυκό μέτωπο.

Στο δημοσίευμα, όμως, δεν αναφέρεται το στρατηγικό πλεονέκτημα της Τουρκία;: Η κοινότητα των 3,5 εκατομμυρίων Τούρκων που ζουν και εργάζονται στη Γερμανία και οι οποίοι αποτελούν πολιτικό ακροατήριο. Βέβαια, υπάρχουν και δικλείδες ασφαλείας, στο βαθμό επιρροής της Άγκυρας, οι οποίες έγιναν αισθητές μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, όταν ο Ταγίπ Ερντογάν επιχείρησε να εκμεταλλευτεί τη MIT, ως μακρύ χέρι, για να καθυποτάξει τους αντιδρονούντες και να στείλει μηνύματα. Τώρα, το Βερολίνο γνωρίζει πολύ περισσότερα για τα πρόσωπα, τα εργαλεία και τις διαδρομές του χρήματος.

Auditor’s note Η Γερμανία, που κρατήθηκε πίσω από την “πολεμική” ρητορική της Γαλλίας και δεν πίεσε ενεργά για την επιβολή κυρώσεων στην Άγκυρα, διαθέτει ισχυρό πολιτικό κεφάλαιο, οικονομικές σχέσεις με την Τουρκία και αποτελεί ταυτόχρονα την de facto ηγεμονική δύναμη στην Ευρώπη. Κατέχοντας, για το προσεχές 6μηνο, την προεδρία της ΕΕ, δείχνει σε θέση και με βούληση να κάνει μια δυναμική προσπάθεια προώθησης λύσης, στα ελληνοτουρκικά και κατ επέκταση και στο Κυπριακό, θέτοντας τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας στο πλαίσιο μιας συνολικής διευθέτησης με ορίζοντα 10ετίας. Τη δυναμική αυτή ενισχύει η -εν πολλοίς- αδιαφορία της Άγκελα Μέρκελ για το πολιτικό κόστος, δεδομένης της προαναγγελθείσας, από την ίδια, ολοκλήρωσης του κύκλου της στην καγκελαρία, καθώς και την αναπόφευκτη, ηλικιακά, αποδρομή του Ταγίπ Ερντογάν.
Οι συνθήκες, φαίνεται να ευνοούν την τροχοδρόμηση λύσης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαθέτει ισχυρή πλειοψηφία και εν γένει συμπαγή υποστήριξη στο κόμμα του, ενώ θετικά διακείμενη προς αυτή την κατεύθυνση εμφανίζεται και η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα.
Στην Κύπρο, ο πρόεδρος Αναστασιάδης είναι επίσης στην τελευταία του θητεία και διαθέτει ακόμα ικανό πολιτικό κεφάλαιο στο εσωτερικό, γεγονός που του επιτρέπει να αναλάβει κόστη. Οι κοινωνίες, όμως, δεν είναι ακόμα αρκετά ώριμες για να αποδεχθούν λύσεις, ούτε τετελεσμένα και αυτός είναι ο βασικός παράγοντας του προβλήματος, για τους πολιτικούς, οι οποίοι καλούνται μέσα από ένα συνολικό πλάνο διαχείρισης να περιορίσουν τις αντιδράσεις, να διαμορφώνουν οδούς εκτόνωσης της έντασης και να διατηρήσουν λειτουργικούς, μεταξύ τους, διαύλους επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η οποία θα έχει εντάσεις, υφέσεις και αντιξοότητες.

Η ανάλυση εστιάζει στην πρόσληψη του νέο-οθωμανισμού από τον Ερντογάν, ξεκινώντας με μια αναφορά στον θεωρητικό θεμελιωτή του, τον πρώην πρωθυπουργό, υπΕξ και σύμβουλο του Ερντογάν Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος το 2001 δημοσίευσε το βιβλίο «Στρατηγικό Βάθος», στο οποίο εξέθετε τις απόψεις του για τη νέα τουρκική εξωτερική πολιτική.

«Ο Νταβούτογλου οραματίστηκε την Τουρκία στο πλαίσιο της οθωμανικής παράδοσης ως ηγέτιδα από τη Βόρεια Αφρική ως τα Βαλκάνια. Αυτή η θέση έγινε δεκτή από τον νέο τότε ισλαμιστή πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν»,

αναφέρει το Spiegel, συμπληρώνοντας όμως ότι οι στενές σχέσεις των δύο ανδρών ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

«Ο Νταβούτογλου εγκατέλειψε το κυβερνών κόμμα AKP πέρυσι και ίδρυσε δικό του. Ωστόσο, το δόγμα του, ο νεο-οθωμανισμός, εφαρμόζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ». Σε τι διαφέρει όμως το αρχικό δόγμα Νταβούτογλου από τη νέα προσέγγιση Ερντογάν;

Η αναφορά του Spiegel στον Νταβούτογλου και τις σχέσεις με τον Ταγίπ Ερντογάν, δεν είναι μόνο ιστορική, ούτε πραγματολογική, αλλά παρουσιάζει μια δυναμική συσχετισμού δυνάμεων στην πολιτική σκηνή της Τουρκίας, η οποία αφορά και την ελληνική πλευρά, η οποία τίθεται ενώπιον του διλήμματος της επίλυσης του προβλήματος ή της συντήρησής του, υπό τη σκιά της αβεβαιότητας που δημιουργεί ο χαρακτήρας του Ερντογάν και η εσωτερική πολιτική αμφισβήτηση που αντιμετωπίζει, και μάλιστα από τα… δεξιά.

Το Spiegel παρατηρεί:

«Ο ιμπεριαλισμός του Νταβούτογλου είχε κυρίως θρησκευτικά κίνητρα. Ήθελε να καθιερώσει την Τουρκία ως ηγέτιδα των σουνιτών, έργο που απέτυχε άδοξα στα χρόνια που ακολούθησαν την Αραβική Άνοιξη. Ο Ερντογάν είναι επίσης ισλαμιστής. Αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τον ίδιο είναι η διεθνής παρουσία. Η ιδεολογία είναι δευτερεύουσας σημασίας. Ο τουρκικός νεο-οθωμανισμός του 2020 είναι επομένως διαφορετικός από τα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησης του ΑΚΡ: πιο ρεαλιστικός, δεν κάνει διακρίσεις, είναι πιο απρόβλεπτος. Ο Ερντογάν κάνει ό,τι και ο Πούτιν. Πηγαίνει οπουδήποτε προκύπτει ευκαιρία: σχεδιάζει στρατιωτικές βάσεις στη Βόρεια Αφρική, χτίζει τζαμιά στα Βαλκάνια, καταλαμβάνει τμήματα της Συρίας. Η Άγκυρα εκμεταλλεύεται το κενό που δημιουργείται από την αποχώρηση των ΗΠΑ από την παγκόσμια πολιτική».

Η ανάλυση κλείνει με αναφορά στη στάση της Ευρώπης:

«Ακόμη και μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, οι Ευρωπαίοι δεν βρήκαν τρόπο να αντιμετωπίσουν σωστά τον ταραχοποιό από την Άγκυρα. Οι στενοί οικονομικοί δεσμοί με την Τουρκία θα τους παρείχαν μέσα για να σταματήσουν τον Ερντογάν. Στην ανάγκη η ΕΕ και η γερμανική κυβέρνηση θα μπορούσαν να ασκήσουν πίεση στην Τουρκία μέσω οικονομικών κυρώσεων. Αντ ‘αυτού, παρακολουθούν τις εξελίξεις με ένα μείγμα αδυναμίας και νευρικότητας, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος ενισχύει την επιρροή του – και συνεχίζει να αποσταθεροποιεί την περιοχή».

Η κατακλείδα αυτή, είναι προφανές ότι απηχεί συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις, οι οποίες όμως -όπως αναγνωρίζει- έχουν αποτύχει να εφαρμοστούν. Τώρα, υπό την πίεση και τη “διαιτησία” του Βερολίνου για λύση, τέτοιες προσεγγίσεις μπορούν να έχουν μόνο οριακό αποτέλεσμα.

Σχετικά

Tags: mediaΑναλύσειςΑνατολική Μεσόγειοςγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΕλλάδα-ΓερμανίαΣχέσεις Γερμανίας-ΤουρκίαςΤαγίπ Ερντογάν
Share110Tweet69Share19Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025
The Wire

Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

8 Μαΐου 2025
The Wire

Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Capela Sixtina

8 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Breaking News

Άνδρας απειλεί να ανατινάξει εμπορικό κέντρο στο Κίεβο

Η SoftOne πιστοποιήθηκε ως Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, από την ΑΑΔΕ

MostPopular

  • Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

    102 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    244 shares
    Share 98 Tweet 61
  • Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

    80 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Οι Ινδοί της KSSL ετοιμάζονται για deal με Ελλάδα

    78 shares
    Share 31 Tweet 20
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

    59 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr