• Τελευταία
  • Trending
  • All

Επεισόδιο στον Έβρο: Τί είπαν Δένδιας και Παναγιωτόπουλος κεκλεισμένων των θυρών στη Βουλή

27 Μαΐου 2020

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις Ελληνοτουρκικά

Επεισόδιο στον Έβρο: Τί είπαν Δένδιας και Παναγιωτόπουλος κεκλεισμένων των θυρών στη Βουλή

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
27 Μαΐου 2020
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
24 0
0
66
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Τη διαρκή Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής ενημέρωσαν σήμερα από κοινού οι υπουργοί Άμυνας, Νίκος Παναιγωτόπουλος και Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, παρουσιάζοντας τη χρονοσειρά και έκταση των γεγονότων και επισημαίνοντας αμφότεροι ότι ουδέποτε υπήρξε παραβίαση ελληνικού εδάφους, παρά μόνο τουρκική κινητικότητα στην επίμαχη περιοχή.

Οι θέσεις που διατυπώθηκαν από τους υπουργούς στην καθ ύλην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπως αυτές παρουσιάζονται από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν απέχουν από τις δημόσιες δηλώσεις και συνεντεύξεις που παραχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες. Βεβαίως, η συνεδρίαση της Επιτροπής έγινε κεκλεισμένων των θυρών, οπότε θεωρείται βέβαιο ότι ειπώθηκαν και άλλες λεπτομέρειες για τις διμερείς σχέσεις με την Τουρκία και την κατάσταση που δημιουργήθηκε στον Έβρο.

Σχετικάθέματα

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισήμανε αρχικά ότι υπάρχει διαρκής συνεργασία, σχεδόν σε καθημερινή βάση με το Υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να διαμορφώνονται από κοινού οι τρόποι διαχείρισης των βασικών εθνικών ζητημάτων, ενώ πρόσθεσε ότι «…έχει δημιουργηθεί οξύτατη πολιτική αντιπαράθεση σχετικά με ένα θέμα όχι ανάξιου λόγου, αλλά ασφαλώς ανάξιο αυτής της έντασης που έχει προκληθεί στο εσωτερικό της χώρας, και δημόσια συζήτηση γι’ αυτό.»

Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι:

«Τα σύνορα της Ελλάδας είναι σαφώς οριοθετημένα και απαράλλακτα. Δεν αλλάζουν, δεν μετακινούνται, όπως αλλάζει και μετακινείται διαχρονικά, στο βάθος και στη διάρκεια δεκαετιών, η κοίτη του ποταμού Έβρου». Επιπρόσθετα υπογράμμισε ότι η Ελλάδα ασφαλίζει και προστατεύει τα σύνορα της και πως η κυβέρνηση κάνει ό,τι πρέπει και ό,τι χρειάζεται γι’ αυτό, και πως το απέδειξε αυτό τον περασμένο Μάρτιο στον Έβρο, όπου αποκρούστηκε μία απόπειρα, οργανωμένης παραβίασης των συνόρων με όρους εισβολής ή υβριδικής απειλής. Στην συνέχεια ο κ. Παναγιωτόπουλός σημείωσε ότι «αυτή η σθεναρής και αποφασιστική στάση, νόμιζα ειλικρινά ότι μέχρι πρότινος ενοχλεί μόνο την Τουρκία. Τώρα αντιλαμβάνομαι ότι ενοχλεί και ετερόκλητες δυνάμεις στο εσωτερικό της χώρας. Κι αυτή η υπόθεση, ενδεχομένως να χρησιμοποιείται ως ευκαιρία, προκειμένου να αμαυρωθεί λίγο το επίτευγμα του Έβρου».

Παράλληλα ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι

«αυτά τα ευαίσθητα εθνικά θέματα εκτιμώ ότι δεν προσφέρονται για ασκήσεις ευτελούς αντιπολίτευσης, μάλιστα, με όρους σπέκουλας! Γιατί θεωρώ «σπέκουλα», να ξεσηκώνουν πολιτικές δυνάμεις αυτό που γράφτηκε, μια χονδροειδής, δηλαδή ψευδής, είδηση σε Μέσο του εξωτερικού, το οποίο έκανε λόγο για δεκάδες Τούρκων στρατιωτών που εισήλθαν στο Ελληνικό έδαφος, επικαλούμενοι μάλιστα σε λάθος τόπο, το Μελισσοκομείο. Όταν ουδέποτε υπήρξε θέμα στην περιοχή του Μελισσοκομείου! Άρα πρόκειται για χονδροειδή ψεύδη, τα οποία δυστυχώς έτυχαν θετικής ανταπόκρισης στο εσωτερικό της χώρας. Κακώς! Το να στοιχίζονται λοιπόν πολιτικές δυνάμεις πίσω, από τέτοιους είδους δημοσιεύματα, να δημιουργήσουν πολιτικό θόρυβο στο εσωτερικό της χώρας ή φθορά στην κυβέρνηση ή ακόμα εκόντες-άκοντες και μία τεχνική όξυνση της έντασης, είναι πράγμα που πραγματικά με ξεπερνά. Δεν προσφέρονται έτσι καλές υπηρεσίες στην υπόθεση της Πατρίδος.»

Ακολούθως ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι τα χερσαία σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας έχουν οριστεί με βάση αφ’ ενός τη συνθήκη της Λωζάννης και αφ’ ετέρου το Πρωτόκολλο του 1926, και περαιτέρω βάση τότε την κοίτη του Έβρου. «Έκτοτε η κοίτη έχει αλλάξει, όχι τα σύνορα. Συνεπώς σήμερα υπάρχουν, τμήματα ελληνικού εδάφους που βρίσκονται Ανατολικά του Έβρου, τα λεγόμενα «προγεφυρώματα» και εν προκειμένω το προγεφύρωμα Φερών, ενώ από την άλλη, τμήματα τουρκικού εδάφους που βρίσκονται Δυτικά του Έβρου» επεσήμανε περαιτέρω ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και στην συνέχεια ανέφερε ότι τα τμήματα αυτά διέπονται από κοινά ως επί των πλείστων χαρακτηριστικά που είναι τα εξής:

« – Πυκνή βλάστηση, κατάφυτα και αδιαπέραστα σε κάποια σημεία, πραγματική ζούγκλα.

– Πλημμύρες το Χειμώνα, καλύπτονται από νερό το χειμώνα. Σε διαρκή βάση, σχεδόν κάθε χρόνο, όταν πλημμυρίζει ο Έβρος. Κι αυτό βέβαια ισχύει για δεκαετίες.

– Η δυσκολία της επακριβούς σημάνσεώς του καθιστά το θέμα αυτό ένα τεχνικό ζήτημα, όπως άλλωστε δήλωσε προ ημερών και ο Τούρκος Πρέσβυς, ένα τεχνικό ζήτημα και τίποτα παραπάνω ασφαλώς έχει συνοριακή διαφορά.

– Η πρόσβαση σε αυτά τα τμήματα, σε κάθε φυσικό πρόσωπο είναι πάντα πολύ δύσκολη. Για πάρα πολλά χρόνια σε ορισμένα από αυτά τα τμήματα κυριολεκτικά δεν έχει πατήσει άνθρωπος, ούτε Τούρκος, ούτε Έλληνας, πολλώ μάλλον στρατιωτικός».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε, ακόμα, ότι η κατασκευή του φράκτη στον Έβρο, μήκους 26 χιλιομέτρων, είναι μια διαδικασία που θα πάρει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, με πολλές προπαρασκευαστικές εργασίες αποτύπωσης και σήμανσης εδάφους που δεν επιτελούνται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που έχει αναλάβει τυπικά να κατασκευάσει τον φράχτη αλλά από τον Στρατό Ξηράς, και συγκεκριμένα την Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού που είναι αρμόδια να προχωρήσει σε αυτή την ακριβή αλλά δύσκολη σε ορισμένα τμήματα σήμανση του εδάφους. «Το ότι κάποιοι δυσανασχετούν με την κατασκευή του φράχτη είναι γνωστό. Οι θέσεις είναι καταγεγραμμένες αλλά αυτό δεν μας αφορά, δεν είναι το ζήτημα σήμερα. Ο φράχτης θα γίνει» δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Εν συνεχεία ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στο περιστατικό στον Έβρο λέγοντας ότι:

«Ο Ελληνικός Στρατός είχε προβεί σε αποψίλωση τμημάτων κατάφυτου εδάφους, όπως είπα, προκειμένου να προχωρήσει ακριβώς σε αυτή τη σήμανση. Όταν αυτό κατέστη αντιληπτό ήρθαν στο σημείο κάποιοι Τούρκοι στρατιώτες και αστυνομικοί. Παρέμειναν στο όριο του τουρκικού εδάφους, κατασκήνωσαν για μερικές ημέρες, άναψαν φωτιές μέσα στα δασωμένα τμήματα μέσα στο τουρκικό έδαφος. Απέναντί τους υπήρχαν, καθ’ όλη αυτή τη διάρκεια της παρουσίας τους, στοιχεία του Στρατού Ξηράς, στρατιώτες μας. Αυτό λοιπόν, με οδηγεί και στο τελευταίο σημείο που θα ήθελα να θίξω. Το επαναλαμβάνω: Ουδέποτε κατελήφθη, λοιπόν, ελληνικό έδαφος από ξένες δυνάμεις, προφανώς από στοιχεία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στον Έβρο αυτές τις μέρες».

Τέλος ο κ. Παναγιωτόπουλος διαβεβαίωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν πολύ καλά το καθήκον τους και πως προστατεύουν απόλυτα την ασφάλεια των συνόρων της Ελλάδας όπως έκαναν τον περασμένο Μάρτιο και θα το ξανακάνουν αν χρειαστεί.

«Δυστυχώς όλη αυτή η συζήτηση, κύριες και κύριοι συνάδελφοι, εκτός των άλλων επηρεάζει αρνητικά και το ηθικό των στελεχών. Είναι κρίμα να γίνεται αυτή η ζημιά μετά την τόση προσπάθεια που κατέβαλλαν, συνεχίζουν να καταβάλλουν και θα καταβάλλουν ξανά εάν και όταν χρειαστεί. Θεωρώ ότι αυτό το συγκεκριμένο τελευταίο μήνυμα επιβάλλεται να το εκπέμψω, από εδώ από την έδρα της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Είναι το τελευταίο σημείο, αλλά επιτρέψτε μου, δεν είναι καθόλου ασήμαντο ιδίως αυτήν την ώρα» κατέληξε ο ΥΕΘΑ.

Κατά την ενημέρωση, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας τόνισε ότι:

«Με ψυχραιμία, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα συνεχίζουμε να ασκούμε εξωτερική πολιτική αρχών, πάντα με βάση μας το Διεθνές Δίκαιο και την νομιμότητα, υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και προασπιζόμενοι το εθνικό μας συμφέρον. Το διάστημα των τεσσάρων και πλέον μηνών που μεσολάβησε από την τελευταία μας συνάντηση, έγιναν πρωτίστως τα εξής: Πρώτον, η έξαρση, ποιοτική και ποσοτική της τουρκικής παραβατικότητας. Δεύτερον, η έντονη διπλωματική δραστηριοποίηση της χώρας μας προς κάθε κατεύθυνση, παρά τις πρωτοφανείς παγκοσμίως συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Και τρίτον, από την συμβολή των υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών, στις συλλογικές προσπάθειες αφ’ ενός αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας, αφ’ ετέρου της εξόδου από την πανδημία και της επιστροφής στην κανονικότητα».

Ο κ. Δένδιας υπογράμμισε, ακόμα, ότι

«η κυβέρνηση ουδέποτε επέτρεψε, ούτε θα επιτρέψει την απώλεια ή την αμφισβήτηση εθνικού εδάφους, οφείλω να πω ούτε οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση, υφίσταται άλλωστε σαφής συνταγματική πρόβλεψη και θέση. Αναφορές σε δήθεν «κατάληψη», υπογραμμίζω τη λέξη, εθνικού εδάφους που είδαν το φώς της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και αναπαρήχθησαν και σε έντυπα του ξένου Τύπου, είναι ψευδείς ειδήσεις οι οποίες δεν πρέπει να αναπαράγονται. Θεωρώ αδιανόητο να υιοθετούνται τέτοιοι ισχυρισμοί και να αποτελούν στοιχεία του ελληνικού δημόσιου διαλόγου. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι ξέρει να υπερασπίζεται τα σύνορα Ελλάδας και Ευρώπης, την κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Στη συνέχεια ο κ. Δένδιας προχώρησε σε εξιστόρηση των γεγονότων που έγιναν στον Έβρο, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, όπως σημείωσε, για τα πραγματικά περιστατικά. Συγκεκριμένα είπε:

«Η Ελλάδα ξεκίνησε προπαρασκευαστικές εργασίες, για την ακρίβεια μετρήσεις και αποψιλώσεις για την κατασκευή, επέκταση και προέκταση φράκτη στον Έβρο, στην περιοχή Φερών, εντός της ελληνικής επικράτειας. Η Τουρκία ζήτησε να μάθει, να ενημερωθεί, για τις συντεταγμένες της κατασκευής του φράκτη αυτού. Στο αίτημα αυτό η Ελλάς απάντησε στην τουρκική πλευρά αρνητικά, λέγοντας ότι ο φράκτης κατασκευάζεται αποκλειστικά εντός του ελληνικού εδάφους και άρα δεν υφίσταται λόγος ενημέρωσης της τουρκικής πλευράς επί των στοιχείων, τα οποία εζήτησαν. Σε συνέχεια κινητικότητας της τουρκικής πλευράς σε σημείο που είχαν γίνει προπαρασκευαστικές εργασίες από πλευράς μας, επιδώσαμε νεώτερη ρηματική διακοίνωση στον εδώ Τούρκο πρέσβη, ενώ τουρκική ανακοίνωση ισχυρίζεται την επομένη μέρα ανακριβώς ότι εμείς παραβιάσαμε τα χερσαία σύνορα της Τουρκίας. Αυτά είναι τα περιστατικά».

Ο κ. Δένδιας έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι

«τα εθνικά ζητήματα δεν θα πρέπει να τυγχάνουν εκμετάλλευσης και ιδίως κομματικής ή ακόμη χειρότερα μικροκομματικής εκμετάλλευσης. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να θέτουμε σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα προκειμένου να κερδίσουμε λίγες και παροδικές εντυπώσεις και δημοσιότητα στο εσωτερικό. Η χώρα έχει πληρώσει επανειλημμένα στην Ιστορία της, πρόσφατη και απώτερη, την προσπάθεια εκμετάλλευσης των εθνικών θεμάτων. Κατά τούτο δεν προτίθεμαι να συμπράξω αυτοβούλως σε μια τέτοια διαδικασία».

Από την πλευρά του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος υπογράμμισε ότι:

«Θα ήθελα να σας δηλώσω σαφώς και κατηγορηματικώς ότι ουδέποτε υπήρξε κατάληψη, έστω και ενός χιλιοστού, εθνικού εδάφους. Επίσης θα ήθελα μετά επιτάσεως να τονίσω και να είστε βέβαιοι για αυτό ότι αν όντως απειληθεί η εδαφική μας ακεραιότητα, αν όντως διακυβευτεί η εθνική μας ανεξαρτησία και αν όντως τεθεί εν αμφιβόλω το ύψιστο εθνικό αγαθό της εθνικής ασφαλείας, το οποίο εγγυώνται απολύτως οι Ένοπλες Δυνάμεις, τότε θα επιτελέσουμε για ακόμη μία φορά το καθήκον μας στο ακέραιο, άμεσα, αποφασιστικά και νικηφόρα, αντλώντας τη δύναμή μας από την εμπιστοσύνη και την αγάπη με την οποία περιβάλλει ο Ελληνικός λαός τις Ένοπλες Δυνάμεις».

Σχετικά

Tags: Βουλήγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΝίκος ΔένδιαςΝίκος ΠαναγιωτόπουλοςΤουρκική πρόκληση στον Έβρο
Share26Tweet17Share5Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025
The Wire

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου
On the Radar

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Ryanair

"Αερομαχία" Ryanair-Lufthansa για την κρατική στήριξη

Μήνυμα Μπακογιάννη σε Ερντογάν για νέα σχέση ΕΕ-Τουρκίας

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    163 shares
    Share 65 Tweet 41
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    78 shares
    Share 31 Tweet 20
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr