• Τελευταία
  • Trending
  • All

Αδειάζουν οι Ρώσοι τον Χαφτάρ;- Που στέκεται η Ελλάδα, τι κάνει ο Δένδιας

25 Μαΐου 2020
Στουρνάρας: Ανάπτυξη 4,2% αλλά με μεγάλη... αβεβαιότητα

The Underdog Spin-off: Η FAZ “γκρουμάρει” στον Στουρνάρα… αλλά για τί;

2 Ιουνίου 2023
Παγίωση της διαφοράς της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, εδραίωσης της πεποίθησης προοπτικής αυτοδυναμίας, κατακερματισμό της αντιπολίτευσης και επτακομματική Βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση της GPO

Δημοσκόπηση GPO: Κυβέρνηση ΝΔ – Πως παίζεται το παιχνίδι με Πλεύση και Νίκη

2 Ιουνίου 2023
Ηλίας Κασιδιάρης

Που το πάει ο Κασιδιάρης με τη νέα υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος;

2 Ιουνίου 2023

Εμπλοκή στην επιχείρηση διάσωσης μετά από σύγκρουση πλοίων στη Χίο

2 Ιουνίου 2023

Economist: Ψίχουλα το κόστος του πολέμου στην Ουκρανία για τη Ρωσία

2 Ιουνίου 2023

Σε διαδικασία ενδοσκόπησης το Χρηματιστήριο – Διορθωτική η εβδομάδα

2 Ιουνίου 2023

Θετικός στον Covid ο Μητσοτάκης – Δεν θα πάει στο Άγιο Όρος

2 Ιουνίου 2023

Villeroy/ΕΚΤ: Οριακές οι επόμενες αυξήσεις επιτοκίων – Η προσοχή στην μετάδοση

2 Ιουνίου 2023

Την δεύτερη κλειστή  συζήτηση   διοργάνωσε η NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS

2 Ιουνίου 2023
Περιστέρι

Το “αρχι-περιστέρι” της ΕΚΤ δεν θεωρεί πρόβλημα τον πολύ υψηλό πληθωρισμό

2 Ιουνίου 2023

Η Franman αυξάνει το χαρτοφυλάκιο της

2 Ιουνίου 2023
Σύγκρουση πλοίων ανοιχτά των Κυθήρων

Σύγκρουση φορτηγών πλοίων έξω από τη Χίο

2 Ιουνίου 2023

ΟΠΑΠ Game Time: Η ώρα των τελικών σε Αγγλία και Γερμανία με τον Μανώλη Βογιατζάκη

2 Ιουνίου 2023
Κινήσεις που σηματοδοτούν την εμπέδωση της κρατικής εξουσίας και την εφαρμογή του νόμου στη Μύκονο, ενόψει εκλογών και αφού έχει αρχίσει η θερινή περίοδο, κάνουν οι αρχές, επιβάλλοντας λουκέρα σε beach bar, πρόστιμα και οικειοθελείς ή μη κατεδαφίσεις.

Επιχείρηση “Νόμος και Τάξη” στη Μύκονο: Γκρεμίζει και το Principote αυθαίρετα

2 Ιουνίου 2023

Η απεξάρτηση της Ευρώπης από τη Ρωσία σε δύο γραφήματα

2 Ιουνίου 2023
F-35

Πιο κοντά στα F-35 η Ελλάδα – Οι κίνδυνοι και το γεωπολιτικό μπιλιάρδο

2 Ιουνίου 2023
, βαρομετρικό χαμηλό κινούμενο από τις ακτές της Αφρικής προς την Κύπρο, αναμένεται να επηρεάσει με ισχυρά φαινόμενα την Παρασκευή 02/06

Meteo: Πού και πότε θα χτυπήσουν οι καταιγίδες

2 Ιουνίου 2023
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καιταιγίδες

2 Ιουνίου 2023
Κομισιόν

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα για την αύξηση της παραγωγής πυρομαχικών στην ΕΕ

2 Ιουνίου 2023
Weather, Καιρός

Καιρός: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες

2 Ιουνίου 2023

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κλειδωμένη η αυτοδυναμία – Η Ζωή ροκανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ

1 Ιουνίου 2023

Η Eurobank πήρε τη θυγατρική της BNP Paribas στη Βουλγαρία

1 Ιουνίου 2023
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Αδειάζουν οι Ρώσοι τον Χαφτάρ;- Που στέκεται η Ελλάδα, τι κάνει ο Δένδιας

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
25 Μαΐου 2020
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά
Reading Time: 1 min read
185 2
0
507
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Αλλάζει ραγδαία υπέρ της της Τουρκίας το σκηνικό στη Λιβύη, με την ελληνική κυβέρνηση να επιχειρεί από την περασμένη εβδομάδα να ενεργοποιήσει σχέδιο γέφυρα, μέσω του επικεφαλής της Εθνοσυνέλευσης της Συρίας, ο οποίος προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι έχει λάβει αποστάσεις από τον Χαφτάρ, από τις ημέρες της επίθεσης στην Τρίπολη.

Οι εξελίξεις στη Λιβύη, που όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσουν άμεσα σε νέες συνομιλίες και συμβιβασμό για τη νομή της εξουσίας, συνδέονται άμεσα με την υλοποίηση του τουρκολιβυκού Μνημονίου. Έτσι, εξηγείται και η νέα προαναγγελία σεισμογραφικών ερευνών από την Τουρκία, νότια της Κρήτης, τον Ιούλιο, περιοχή που προσδιορίζεται στο διμερές Μνημονίου, το οποίο Ελλάδα, ΕΕ και ΗΠΑ χαρακτηρίζουν ανίσχυρο και προβοκατόρικο, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβάλλει σχετικές κυρώσεις ή να έχουν προειδοποιήσει σχετικά την Τουρκία.

Σχετικάθέματα

Economist: Ψίχουλα το κόστος του πολέμου στην Ουκρανία για τη Ρωσία

2 Ιουνίου 2023

Villeroy/ΕΚΤ: Οριακές οι επόμενες αυξήσεις επιτοκίων – Η προσοχή στην μετάδοση

2 Ιουνίου 2023
Περιστέρι

Το “αρχι-περιστέρι” της ΕΚΤ δεν θεωρεί πρόβλημα τον πολύ υψηλό πληθωρισμό

2 Ιουνίου 2023

Αν και τα μηνύματα από τη Λιβύη είναι ακόμα αντιφατικά, δεδομένου ότι η πλευρά του Χαφτάρ εμφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη να προαναγγέλλει αεροπορικές επιδρομές κατά τουρκικών στόχων στη Λιβύη, «καλωσορίζοντας» παράλληλα και τη μετάβαση ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών (MiG 29, Sukhoi 24) από τη Συρία στο λιβυκό μέτωπο, ενώ τώρα φαίνεται να μην απολύει τη στήριξη της Ρωσίας, όπως αυτή καταγραφόταν στην παρουσία μισθοφόρων της εταιρίας Wagner.

Σύμφωνα με έκθεση που διέρρευσε τα Ηνωμένα Έθνη, ο ρωσικός ιδιωτικός στρατιωτικός στρατός Wagner Group ανέπτυξε περίπου 1.200 μισθοφόρους στη Λιβύη για να ενισχύσει τις δυνάμεις του Haftar. Έχουν ταυτοποιηθεί από τον εξοπλισμό τους, που προορίζεται συνήθως για τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας. Οι επιτηρητές του ΟΗΕ εντόπισαν περισσότερες από δύο δωδεκάδες πτήσεις μεταξύ Ρωσίας και Ανατολικής Λιβύης από τον Αύγουστο του 2018 έως τον Αύγουστο του 2019 με πολιτικά αεροσκάφη “που συνδέονται στενά με ή ανήκουν σην Wagner ή σε σχετικές εταιρίες.

Οι δυνάμεις του Στατάρχη Χαφτά υποστηρίζονται από τη Ρωσία, την Αίγυπτο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο GNA υποστηρίζεται από Σύρους μισθοφόρους τζιχαντιστές που μετέφερε η Τουρκία, ενώ ο Χαφτάρ χρησιμοποιεί επίσης Σουδανούς μαχητές.

Οι δυνάμεις του Στατάρχη Χαφτάρ υποστηρίζονται από τη Ρωσία, την Αίγυπτο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο GNA υποστηρίζεται από Σύρους μισθοφόρους τζιχαντιστές που μετέφερε η Τουρκία, ενώ ο Χαφτάρ χρησιμοποιεί επίσης Σουδανούς μαχητές.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου είχαν πραγματοποιηθεί κάποια «ύποπτα» πλήγματα πλησίον της τουρκικής πρεσβείας στην Τρίπολη. «Συμπτωματικά», στις αρχές του Μαΐου φέρεται να επισκέφθηκε τη Λιβύη και ο επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, Χακάν Φιντάν, σύμφωνα με το δίκτυο Al Arabiya. Συμφωνία με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έως και τις 14 Μαΐου οι Τούρκοι είχαν μεταφέρει στη Λιβύη περίπου 8.700 μισθοφόρους από τη Συρία για να πολεμήσουν υπέρ του Φαγιέζ αλ Σάρατζ, ενώ άλλοι 3.550 λέγεται πως εκπαιδεύονται για τον ίδιο λόγο στην Τουρκία.

Η εικόνα αλλάζει ραγδαία

Τώρα, όμως, όπως αναφέρουν διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και πηγές στην Λιβύη, η Μόσχα φαίνεται αποσύρει τη στήριξή της στον στρατάρχη Χαφτάρ, αφού ο ίδιος σημείωσε μεγάλε ήττες μέσα στην Τρίπολη, έχασε από την Τουρκία αεροπορική βάση και απέτυχε να παρεμποδίσει την εγκατάσταση τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων, τα οποία καλύπτονται πλέον από το NATO, όπως διαβεβαίωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ.

Την τελευταία φάση των εξελίξεων σηματοδότησε η δημόσια στήριξη του γενικού γραμματέα του NATO υπέρ του της κυβέρνησης του Φαγιέζ αλ Σάρατζ, σε συνομιλία του με τον Ταγίπ Ερντογάν και σε συνέντευξή του σε ιταλική εφημερίδα, παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου που ισχυρίστηκε ότι είχε η ελληνική κυβέρνηση, μέσω της διπλωματικής αποστολής της Ελλάδας στη Συμμαχία.

Στο μεταξύ, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής της Λιβύης, Αγκίλα Σάλεχ Ίσα, ενώ απέφυγε ή δεν δημοσιοποίησε ενδεχόμενες επαφές με τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, που είχε στηρίξει ανοιχτά μέχρι τώρα.

FM @NikosDendias spoke last night by phone w/ #Libya HoR President Aguila Saleh Eissa-focus on situation in Libya&need for a peaceful settlement to crisis/Τηλεφωνική συνομιλία ΥΠΕΞ Ν.Δένδια με Πρόεδρο λιβυκού Κοινοβουλίου–κατάσταση σε Λιβύη & ανάγκη ειρηνικής επίλυσης της κρίσης pic.twitter.com/EBiLuJ4PYQ

— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) May 22, 2020

Τελικά, το Σαββατοκύριακο, το υπουργείο Εξωτερικών με διαρροή του στην “Καθημερινή” άφηνε να εννοηθεί ότι ετοιμάζει μεταβατική στρατηγική, επειδή ο Χαφτάρ χάνει έδαφος, σε μια προσπάθεια να προλάβει τις εξελίξεις, τουλάχιστον επικοινωνιακά.

Auditor’s note Το Crisis Monitor είχε εγκαίρως επισημάνει τις ενδείξεις αποδυνάμωσης του Χαφτάρ, τον ρόλο της πετρελαϊκής κρίσης, που καταβαράθρωσε τις τιμές περιόρισε τα διαθέσιμα του Χαφτάρ και της GNA, η οποία όμως απολαμβάνει τη στήριξη από τα κεφάλαια της ΕΕ, τα πυρομαχικά της Τουρκίας και επωφελήθηκε από την αδυναμία των Ευρωπαίων να ενεργοποιήσουν εγκαίρως την επιχείρησε IRINI, που ήταν διάδοχος της επιχείρησης SOPHIA και είχε αντικεμενικό σκοπό την επιτήρηση του εμπάργκο όπλων, το οποίο είχε καταστρατηγήσει η Τουρκία.

Όπως μεταδίδει η GNA, και δεν διαψεύδει κανείς, στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος τύπου Antonov 32 προσγειώθηκε το Μπάνι Ουαλίντ» για να συμμετάσχει στην απομάκρυνση των μισθοφόρων της Βάγκνερ «προς άγνωστη κατεύθυνση». Συνολικά, επτά στρατιωτικά αεροσκάφη έφτασαν από την Κυριακή στο Μπάνι Ουαλίτ, μεταφέροντας πυρομαχικά και στρατιωτικό εξοπλισμό και θα αναχωρήσουν «με τους μισθοφόρους» της ιδιωτικής εταιρείας Βάγκνερ. Η GNA υποστηρίζει ότι 1.500-1.600 μισθοφόροι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πόλη.

Προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες από ανεξάρτητη πηγή.

Σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Libya al-Ahrar, που εδρεύει στην Τρίπολη, διακρίνονται ένοπλοι άνδρες να επιβιβάζονται σε ένα αεροσκάφος που μοιάζει με Antonov 32. Στον διάδρομο του αεροδρομίου φαίνεται και ένα ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir.

Σχετικά

Tags: Ανατολική Μεσόγειοςγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΕλλάδα-Λιβύηεμφύλιος στη Λιβύηενεργειακή διπλωματίαΝίκος ΔένδιαςΤουρκία-Λιβύηυπουργείο ΕξωτερικώνΧαφτάρ
Share203Tweet127Share35Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

Economist: Ψίχουλα το κόστος του πολέμου στην Ουκρανία για τη Ρωσία

2 Ιουνίου 2023
Πολιτική & Οικονομία

Villeroy/ΕΚΤ: Οριακές οι επόμενες αυξήσεις επιτοκίων – Η προσοχή στην μετάδοση

2 Ιουνίου 2023
Περιστέρι
The Wire

Το “αρχι-περιστέρι” της ΕΚΤ δεν θεωρεί πρόβλημα τον πολύ υψηλό πληθωρισμό

2 Ιουνίου 2023
Επόμενο άρθρο

Η Mohegan κρατά "ζωντανό" το καζίνο στο Ελληνικό

Aegean Air

Λευκή επιταγή θέλει ο Βασιλάκης για την Aegean. -Τι δικαιώματα αποκτά το Δημόσιο αν πάρει μετοχές

MostPopular

  • Σύγκρουση πλοίων ανοιχτά των Κυθήρων

    Σύγκρουση φορτηγών πλοίων έξω από τη Χίο

    133 shares
    Share 53 Tweet 33
  • Το Ελ. Βενιζέλος μπαίνει στο Χρηματιστήριο – Αλλάζει η μετοχική δομή – Πόσα θα πάρει το Δημόσιο

    111 shares
    Share 44 Tweet 28
  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καιταιγίδες

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κλειδωμένη η αυτοδυναμία – Η Ζωή ροκανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ

    119 shares
    Share 47 Tweet 30
  • Που το πάει ο Κασιδιάρης με τη νέα υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος;

    63 shares
    Share 25 Tweet 16

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}