• Τελευταία
  • Trending
  • All

Προσφυγικό: Ο Μητσοτάκης κερδίζει πόντους, η κρίση δεν έχει “σκάσει”… ακόμα

29 Φεβρουαρίου 2020

Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

8 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025

Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

8 Μαΐου 2025

Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Capela Sixtina

8 Μαΐου 2025

Κόπωση και πτώση στις 1.721 μονάδες στο Χρηματιστήριο 

8 Μαΐου 2025

Η realme αποκαλύπτει παγκοσμίως τη σειρά GT 7 στις 27 Μαΐου

8 Μαΐου 2025
Ο CEO της Eurobank Φωκίων Καραβίας

Έπιασε τους στόχους η Eurobank: Από το εξωτερικό και Wealth Management τα κέρδη

8 Μαΐου 2025

Πάνω από τις προβλέψεις τα κέρδη της Εθνικής Τράπεζας στο Q1

8 Μαΐου 2025

H Microsoft θωρακίζει το ευρωπαϊκό cloud απέναντι σε εξωτερικές παρεμβάσεις

8 Μαΐου 2025
Σε τροχιά αναπόδραστων εξελίξεων έχει εισέλθει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα περιόρισε τα περιθώρια ελιγμών του Στέφανου Κασσελάκη,

Καταδίκη Κασσελάκη σε 30 μήνες με αναστολή για πόθεν έσχες

8 Μαΐου 2025

BAT Hellas: Έντεκα διακρίσεις στον τομέα της καινοτόμου επικοινωνίας

8 Μαΐου 2025

Ανεβαίνει η ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο – Προειδοποιήσεις Άγκυρας για το Οικόπεδο 5

8 Μαΐου 2025

TITAN: Θετικό ξεκίνημα το 2025 με αύξηση πωλήσεων και επενδυτική δυναμική

8 Μαΐου 2025

Λιμάνια, ανθρώπινο δυναμικό και υπερτουρισμός στο επίκεντρο των συζητήσεων του PSTF

8 Μαΐου 2025

Henkel: Ανάπτυξη πωλήσεων και σταθερή ισχυρή κερδοφορία στο α’ 3μηνο

8 Μαΐου 2025

Εκλογή Πάπα: Μαύρος καπνός ξανά – Το απόγευμα νέα ψηφοφορία

8 Μαΐου 2025
Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε επιχείρηση ξυλείας στη Μάνδρα

8 Μαΐου 2025

Ράλι στις ευρωαγορές εν μέσω εμπορικής αβεβαιότητας

8 Μαΐου 2025
ομόλογα

Η Fed πυροδότησε άνοδο στις αποδόσεις της ευρωζώνης

8 Μαΐου 2025

Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

8 Μαΐου 2025
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η Euroxx βλέπει ράι 53% για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Οι προβλέψεις για EBITDA

8 Μαΐου 2025

Έγκριση για το squeeze out στην Ελληνική Τράπεζα έλαβε η Eurobank

8 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone Προσφυγικό

Προσφυγικό: Ο Μητσοτάκης κερδίζει πόντους, η κρίση δεν έχει “σκάσει”… ακόμα

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
29 Φεβρουαρίου 2020
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Προσφυγικό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
114 1
0
311
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Πολλά περιστατικά αποτροπής διέλευσης σημειώθηκαν τη νύχτα στον Έβρο, ενώ η τουρκική ακτοφυλακή δεν ανταποκρίνεται στα σήματα αποτροπής από την Ελλάδα, προκειμένου να ανασχέσει εγκαίρως τις ροές μεταναστών, ανακοίνωσαν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας και Ναυτιλίας της Ελλάδας, καταδεικνύοντας με σαφήνεια τη στάση της Άγκυρας και προϊδεάζοντας για τις διαστάσεις που πολύ σύντομα μπορεί να λάβει το ζήτημα.

Αν και η κατάσταση είναι κρίσιμη και η προοπτική ραγδαίας επιδείνωσης υπαρκτή, πρέπει να σημειωθεί ότι η στάση της Τουρκίας δεν συνιστά, ακόμα, ουσιαστική παραβίαση της Συμφωνίας με την ΕΕ, καθώς τα τουρκικά camp συνεχίζουν να λειτουργούν, η ασφάλεια και οι συνθήκες διαβίωσης διασφαλίζονται και 3,5 εκατ. άνθρωποι ζουν σε συνθήκες προσωρινής φιλοξενίας.

Σχετικάθέματα

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025

Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Capela Sixtina

8 Μαΐου 2025

Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

8 Μαΐου 2025

Αυτό που συνέβη τώρα και είναι πρωτοφανές, ακόμα και για την Τουρκία, είναι η απροκάλυπτη εργαλειοποίηση του προσφυγικού, η άμεση συσχέτισή του με τις εξελίξεις στην Ιντλίμπ και η εκμετάλλευση τακτικών υβριδικού πολέμου, όπως αυτές ξεδιπλώνονται μέσω της υπερπροβολής από τα media, της πορείας των μεταναστών προς τα ελληνικά σύνορα και του κλίματος που αυτά δημιουργούν στην κοινωνία. Ο καταιγισμός των εξελίξεων και ο βομβαρδισμός ειδήσεων από τουρκικά, διεθνή και ελληνικά media δημιουργούν αυτό που αποκαλείται “tunnel vision” περιορίζοντας το οπτικό πεδίο στο άμεσα ορατό, ενώ το κλίμα έντασης αναγκάζει την κοινή γνώμη να ακολουθήσει τον ρυθμό, δημιουργώντας συνθήκες κατευθυνόμενης και ελεγχόμενης έντασης.

Βέβαια, η Τουρκία θα μπορούσε, όπως και στο παρελθόν, να κάνει το ίδιο αθόρυβα, πιάνοντας εξαπίνης και τις ελληνικές αρχές και διευκολύνοντας τη διάβαση προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά και τον Έβρο. Αυτό, δεν το έκανε. Αντιθέτως, η τουρκική πολιτική ηγεσία, στον υψηλότερο βαθμό, προειδοποίησε σε όλους τους τόνους, τα τουρκικά media έδωσαν εικόνα και η Ελλάδα πρόλαβε. Επίσης, οι πρόσφυγες που έχουν συγκεντρωθεί στα παράλια είναι μεν πολλοί αλλά χωρίς μέσα. Οι διελεύσεις, συγκριτικά με άλλες περιόδους περιορισμένες.

Συνεπώς, ο τρόπος κλιμάκωσης που επέλεξε η Άγκυρα δεν είναι ευθέως προκλητικός ως προς την Αθήνα, αλλά συνεπακολούθως. Στην πραγματικότητα, η Άγκυρα επέλεξε μια πομπώδη κίνηση, υψηλής σημειολογικής αξίας, η οποία αν και ανάγκασε την ελληνική κυβέρνηση να κινητοποιηθεί, εν τούτους, κινήθηκε εντός ανεκτού εύρους, καθώς δεν πλημμύρισε την Ελλάδα με πρόσφυγες, αν και δημιούργησε την αίσθηση ότι η απειλή αυτή είναι άμεση.

Μέχρι στιγμής, οι κινήσεις της Άγκυρας δίνουν χρόνο για αντίδραση στην Αθήνα, επιτρέπουν στο Μαξίμου τον ουσιαστικό και επικοινωνιακό χειρισμό της κατάστασης, ενισχύοντας το δεξιό προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ουσιαστικά ανέξοδα και χωρίς να έρθει σε αντιπαράθεση ο ίδιος με την Ευρώπη, καθώς οι πρόσφυγες και μετανάστες παραμένουν σε τουρκικό έδαφος.

Η ελληνική κυβέρνηση, προβάλλει επιχειρήσεις ενίσχυσης των χερσαίων συνόρων, αποκτά άλλοθι για την ενίσχυση των θαλασσίων, διατηρεί το προσφυγικό στην επικαιρότητα αλλά αλλάζει το μείζον ζήτημα επί του θέματος και υποβαθμίζει τις αντιδράσεις στα νησιά. Και όλα αυτά σε κάτι περισσότερο από μια ημέρα.

Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι απρόβλεπτος, νευρικός και εριστικός, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως όχι. Αντιθέτως με τις κινήσεις του έδωσε έναυσμα και δυναμική στην ελληνική κυβέρνηση ώστε να ανοίξει και να αναθερμάνει διαύλους επικοινωνίας με Ευρωπαίους ηγέτες που υπολειτουργούσαν ή είχαν κλείσει.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μια νέα πραγματική κρίση δεν μπορεί να ακολουθήσει, προφανώς και μπορεί. Ωστόσο, θα είναι προβλέψιμη. Όπως δήλωσε άλλωστε και ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στα άτομα που βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρο.

«μετακινήθηκαν πιθανότατα από την Κωνσταντινούπολη γιατί για να πας από το Ιντλίμπ θες μέρες. Ο καιρός χθες ήταν άσχημος και για αυτό θεωρώ δεν υπήρξαν απόπειρες από θαλάσσης. Η κατάσταση είναι πιο δύσκολη να ελεγχθεί από θαλάσσης αλλά αυτό θα δοκιμαστεί και τις επόμενες ημέρες, θα ενισχύσουμε μέρα με τη μέρα τη φύλαξη των συνόρων».

Τόνισε ακόμη ότι

«το μήνυμα πρέπει να είναι σαφές ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να φυλάξει τα σύνορά της. Θα αναλύσουμε τα στοιχεία για να δούμε σε τι ποσοστό πρόκειται για πρόσφυγες από το Ιντλίμπ».

Η στρατηγική του Ερντογάν

Η κατάσταση στο Ιντλίμπ ήταν καιρό τώρα εκτός ελέγχου από καιρό, η αντιπαράθεση με τη Ρωσία και τον Άσαντ για τον έλεγχο συγκεκριμένων σημείων και περιοχών ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα οδηγήσει σε έξαρση, όπως επίσης ήταν προφανές ότι ο Ταγίπ Ερντογάν δεν θα διακυβεύσει τη σχέση του με τη Ρωσία, αλλά επιχειρεί να αναγκάσει τη Μόσχα να υπαναχωρήσει μέσω διαδικασιών και μεθόδων που δεν οδηγούν σε ρήξη. Για το λόγο αυτό ο Ταγίπ Ερντογάν επιχειρεί να χρησιμοποιήσει ad hoc και με συγκεκριμένη ατζέντα NATO και ΕΕ, έχοντας όμως εγκαίρως προλειάνει το έδαφος προς αυτή την κατεύθυνση.

Συνεπώς, χρησιμοποιεί τη ρωσική απειλή για να εξευμενίσει το αμερικανικό σύστημα, καθώς δεν επαρκούν οι προσωπικές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ και το προσφυγικό για να εξαναγκάσει το χέρι των Ευρωπαίων, δεδομένου ότι η συνεννόηση με τη Γερμανία δεν ήταν αρκετή.

Ωστόσο, ο Ταγίπ Ερντογάν και η τουρκική διπλωματία γνωρίζουν τη συνθετότητα του ευρωπαϊκού οικοδομήματος και το ρόλο και θέση της Ελλάδας στο NATO. Όπερ σημαίνει ότι για να κερδίσει η Τουρκία, είναι απαραίτητο να βγει ενισχυμένη και η Ελλάδα ή έστω η ελληνική κυβέρνηση.

Σε ένα τέτοιο σκηνικό, η κλιμάκωση της έντασης αποτελεί το κλειδί για την εμπλοκή παραγόντων που ήταν προδήλως απρόθυμοι να εμπλακούν. Η Ελλάδα, που αναζητά βοήθεια και στήριξη για το προσφυγικό, δεν είχε καταφέρει να προωθήσει τις θέσεις της, κάτι που κατέστη σαφές στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής για τον προϋπολογισμό. Συνεπώς τόσο για την Αθήνα όσο και για την Άγκυρα το προσφυγικό έπρεπε να καταστεί απειλητικό, καθώς η αποτελεσματική -για τους Ευρωπαίους- έως τώρα διαχείρισή του, είχε οδηγήσει στην υποτίμησή του στην ατζέντα.

Οι απειλές Ερντογάν και οι εντάσεις στα ελληνικά νησιά, επίσης, αποδείχθηκαν ανεπαρκείς για να κινητοποιήσουν κεφάλαια και δυνάμεις στην Ευρώπη και διεθνώς. Η επέλαση του Άσαντ, υπό την κάλυψη της Ρωσίας αποδείχθηκε επίσης, χαμηλής όχλησης, δεδομένου του περιβάλλοντος που δημιούργησε η αναδίπλωση των ΗΠΑ στα media. Ακόμα και οι… προειδοποιήσεις δια στόματος του γγ του ΟΗΕ και του ακροδεξιού υπουργού Εσωτερικών της Γερμανίας δεν κατάφεραν να ανεβάσουν το θέμα στην ατζέντα.

Η ένταση όμως στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπως αυτή προβλήθηκε από τα media, είχε απευθείας αντίκτυπο στην κοινωνία, ανεβάζοντας εκ των πραγμάτων το θέμα στην πολιτική ατζέντα, ανεξαρτήτως της εκτίμησης που είχαν για αυτό οι υπηρεσίες πληροφοριών.

Σχετικά

Tags: Αιγαίογεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΕβροςκοινωνικές αναταραχέςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΜετανάστευσηΤαγίπ Ερντογάν
Share124Tweet78Share22Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025
The Wire

Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Capela Sixtina

8 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

8 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Στα επτά τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

"Κόλαση" στον Έβρο, αυξάνονται οι ροές στα νησιά

MostPopular

  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    244 shares
    Share 98 Tweet 61
  • Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

    101 shares
    Share 40 Tweet 25
  • Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

    80 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Οι Ινδοί της KSSL ετοιμάζονται για deal με Ελλάδα

    78 shares
    Share 31 Tweet 20
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

    59 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr