• Τελευταία
  • Trending
  • All

Τι πραγματικά είπαν Τραμπ-Ερντογάν στην Οσάκα για τους S-400

29 Ιουνίου 2019
8: Από αριστερά, Βίκυ Μαργαρίτη- Ακόλουθος Ψηφιακής Πολιτικής και ΤΝ,
Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ, Αθανάσιος Κοσμόπουλος - Υπεύθυνος
Προστασίας Δεδομένων Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Επιχειρησιακός
Συντονιστής Παρατηρητηρίου Ανάλυσης Υβριδικών Απειλών, Δημοσθένης
Αναγνωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής
Διακυβέρνησης – Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δρ. Μαρία-Ωραιοζήλη
Κουτσουπιά,AI Legal Expert, Ιδρύτρια Ινστιτούτου Rythmisis, Γιώργος Γαλανόπουλος,
Συνιδρυτής - Πρόεδρος Rythmisis και Δικηγόρος και Στέλλα Τσαγκαράκη – Δ/ντρια
Επικοινωνίας και Marketing Ινστιτούτου Rythmisis.

Δίκαιο και Τεχνητή Νοημοσύνη

31 Μαΐου 2025
Sope Ratings

Scope: Επιβεβαιώνει το BBB για την Ελλάδα – Σταθερό outlook παρά τις διαρθρωτικές αδυναμίες

31 Μαΐου 2025

Η Εθνική έχει λεφτά για εξαγορές – Ο Μυλωνάς όμως… δεν βιάζεται

30 Μαΐου 2025

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Σίσι για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά

30 Μαΐου 2025

«Κλειδώνουν» κέρδη στο κλείσιμο 5μήνου – Έπεσε ξύλο σε πολλά blue chips

30 Μαΐου 2025
Δικαστήριο

ΗΠΑ: Νίκη Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο – Ξεμπλόκαραν οι μαζικές απελάσεις

30 Μαΐου 2025

Οι Big Tech κατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο

30 Μαΐου 2025
Global pollution concept with fossil fuel and industrial toxic waste as the planet earth eating petroleum and dirty polluted energy as an environmental icon with 3D illustration elements.

Η Κομισιόν προωθεί πολύ χαλαρή Κλιματική Στόχευση…

30 Μαΐου 2025

Κοπελούζος, Ανδρεάδης και Lamda Dev. +8 ακόμη θέλουν την Ακτή Ποσειδίου

30 Μαΐου 2025

Η Ινδία θα γίνει η τέταρτη οικονομία στον κόσμο – Πάνω από Ιαπωνία, ΗΒ, Γαλλία

30 Μαΐου 2025

Η Ελληνική Ναυτιλία στο Προσκήνιο της Βιώσιμης Ανάπτυξης

30 Μαΐου 2025

Νέο φωτοβολταϊκό 88 MW από τη ΔΕΗ στη Βουλγαρία

30 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Επίσκεψη της διοίκησης στην Κρήτη

30 Μαΐου 2025

Το οικονομικό αποτύπωμα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου

30 Μαΐου 2025

ΕΚΟ Κύπρου: Χορηγός των εθνικών ομάδων μπάσκετ και του FIBA EuroBasket

30 Μαΐου 2025

Η META ετοιμάζει φυσικά καταστήματα

30 Μαΐου 2025

25η Συνάντηση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών στην Ύδρα

30 Μαΐου 2025
Το παρασκήνιο πίσω από τη "βόμβα" για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης Σινά στην Αίγυπτο

Εκτός θέσης ΥΠΕΞ και ΕΥΠ για τη Μονή του Σινά – Κλυδωνισμοί και… ανησυχίες

30 Μαΐου 2025

Η ΕΥ παρουσιάζει την EY.ai Agentic Platform, με την υποστήριξη της NVIDIA

30 Μαΐου 2025

 Στον Γενικό Δείκτη του ΧΑ η Alter Ego Media

30 Μαΐου 2025

illy #takeartaway: Η Τέχνη στα χέρια των φοιτητών της ΑΣΚΤ

30 Μαΐου 2025

Τουρκία: Σε χαμηλό 5ετίας η ανάπτυξη του ΑΕΠ

30 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 31 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Τι πραγματικά είπαν Τραμπ-Ερντογάν στην Οσάκα για τους S-400

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
29 Ιουνίου 2019
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
70 2
0
195
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Τι πραγματικά διημείφθη στη συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν στην Οσάκα είναι σαφές, οι δύο ηγέτες έδειξαν ότι έχουν καλές προσωπικές σχέσεις, ο Τραμπ χρέωσε στον Ομπάμα ευθύνες για τις πράξεις του Ερντογάν και επιχείρησε να δημιουργήσει νέα δυναμική διαλόγου. Με δεδομένη την αγορά των S-400 από την Τουρκία, οι “αναστολές” του Τραμπ δίνουν στον Τούρκο πρόεδρο μια μεγάλη διπλωματική και πολιτική νίκη την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει στο εσωτερικό της Τουρκίας, όπου αποδυναμώνεται, αλλά όπως φάνηκε, οι “χάρες” εξαντλήθηκαν κάπου εκεί.

Ωστόσο, παρά τις φιλικές σχέσεις, που είναι γνωστές από καιρό, τις οποίες αμφότεροι “διαφήμισαν” και χθες, η αμερικανική διπλωματική και στρατιωτική μηχανή συνεχίζει να πιέζει την Τουρκία με πολλούς τρόπους, τους οποίους ο Τραμπ γνωρίζει, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει εμποδίσει.

Σχετικάθέματα

Δικαστήριο

ΗΠΑ: Νίκη Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο – Ξεμπλόκαραν οι μαζικές απελάσεις

30 Μαΐου 2025
Global pollution concept with fossil fuel and industrial toxic waste as the planet earth eating petroleum and dirty polluted energy as an environmental icon with 3D illustration elements.

Η Κομισιόν προωθεί πολύ χαλαρή Κλιματική Στόχευση…

30 Μαΐου 2025

Κοπελούζος, Ανδρεάδης και Lamda Dev. +8 ακόμη θέλουν την Ακτή Ποσειδίου

30 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ σε μια προσπάθεια να βγει από τη δύσκολη θέση επιχείρησε να χρεώσει στον Μπαράκ Ομπάμα, κατά την προσφιλή του συνήθεια, ευθύνες για την προσφυγή της Τουρκίας στη Ρωσία για την αγορά των S-400, ενώ εμφανίστηκε σταθερός στο σενάριο των κυρώσεων, το οποίο όπως δήλωσε εξετάζεται, καθώς η αγορά του ρωσικού συστήματος αποτελεί πρόβλημα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ρωτήθηκε πολλές φορές και σε διαφορετικές περιστάσεις για την επιβολή κυρώσεων, αλλά απέφυγε να τοποθετηθεί ευθέως, στάση που διαφοροποιείται από αυτή που έχει κρατήσει το Πεντάγωνο και το State Department και δικαιώνει τον Ερντογάν, τουλάχιστον στα μάτια της εσωτερικής και διεθνούς κοινής γνώμης. Επίσης, η τακτική του Ντόναλντ Τραμπ δείχνει ότι δεν έχει λύσεις και ότι οι εσωτερικές πιέσεις που δέχεται είναι ισχυρές, καθώς αναγνωρίζει το πρόβλημα, έχει τα δεδομένα ανά χείρας και απαντά ότι “εξετάζουμε διαφορετικές λύσεις”, που σημαίνει ότι υποσχέθηκε στον Ερντογάν να δει το θέμα, ότι αναγνωρίζει το πρόβλημα, με τον τρόπο που του τέθηκε από τον Τούρκο πρόεδρο, αλλά δεν είναι σε θέση να λάβει αποφάσεις αυτόνομα.

Όπως προκύπτει από τις κοινές δηλώσεις ο Τραμπ φαίνεται να αποδέχεται τις υποσχέσεις Ερντογάν για αύξηση του εμπορίου, από τα 75 δισ. στα 100 δισ., μέγεθος ικανό και τομέας προτεραιότητας, ωστόσο η στάση του δείχνει ότι είναι προσωπικά αποσυνδεδεμένος από το ζήτημα το οποίο χειρίζονται άλλοι.

Επίσης, δεν τέθηκε το θέμα των S-400 σε συνάρτηση με τα F-35, τα οποία αποτελούν την κόκκινη γραμμή του Πενταγώνου, ένδειξη ότι αμφότεροι επέλεξαν το γενικό πλαίσιο και τις πολιτικές αβροφροσύνες αλλά απέφυγαν να τοποθετήσουν “τον δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων”.

ΕΡΩΤΗΣΗ; Κύριε Πρόεδρε, τι θα κάνετε για τα S-400s; Οι ΗΠΑ θα πρέπει να επιβάλουν κυρώσεις αν τους αποκτήσουν;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ: Λοιπόν, το συζητάμε. Έχουμε μια περίπλοκη κατάσταση επειδή δεν επιτρέπεται στον Πρόεδρο να αγοράσει τους πυραύλους Patriot. Έτσι, όταν αγόρασε τα άλλα – τα S-200s ή τα 400s – όταν τα αγόρασε, ήθελε να το κάνει αυτό, αλλά δεν του επιτράπηκε από την κυβέρνηση Ομπάμα να τα αγοράσει μέχρι να κάνει μια συμφωνία για να αγοράσει άλλους πυραύλους. Έτσι αγόρασε ένα άλλο πύραυλο και, ξαφνικά, λένε, “Λοιπόν, μπορείτε τώρα να αγοράσετε τον πύραυλό μας”. Δεν το κάνετε – δεν μπορείτε να κάνετε δουλειές με αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι καλό. Δεν είναι καλό.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος – έτσι θα μπορούσατε –

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ: Αναζητούμε διαφορετικές λύσεις. Είναι ένα πρόβλημα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι ‘αυτό. Εξετάζουμε διαφορετικές λύσεις. Αλλά απαγορεύτηκε να το αγοράσει μέχρι να πει ότι αγόρασε κάτι άλλο. Και τότε, μόλις αγόρασε κάτι άλλο, του λένε, “Εντάξει, μπορείτε να το αγοράσετε”. Δεν μπορείτε να κάνετε επιχειρήσεις με αυτόν τον τρόπο. Η Τουρκία ήταν ένας φίλος μας και έχουμε κάνει – έχουμε κάνει πολλά πράγματα μαζί. Είμαστε ένας μεγάλος εμπορικός εταίρος. Θα είμαστε πολύ μεγαλύτεροι. Νομίζω ότι τα 75 δισεκατομμύρια δολάρια είναι λίγα. Νομίζω ότι σύντομα το εμπόριο θα ξεπεράσει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια. Δεν μπορείτε να μεταχειριστείτε τους ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο, όπως έκανε η κυβέρνηση του Ομπάμα.

Σε άλλη ερώτηση αν τελικά οι ΗΠΑ θα επιβάλλουν κυρώσεις στην Τουρκία ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε:

Το εξετάζουμε. Αλλά είναι αμφίδρομο. Δεν πούλησαν (σσ ο Ομπάμα) στον πρόεδρο (σσ τον Ερντογάν) τους πυραύλους που ήθελε να αγοράσει και ήταν οι Patriot. Και μετά, αφού αγόρασε από κάποιον άλλο, του λέει (σσ ο Ομπάμα) “τώρα θα σου πουλήσουμε Patriot”. Λοιπόν, πρέπει να σας πω, ότι είναι μέλος του NATO, είναι κάποιος που έχω φιλικές σχέσεις. Και πρέπει να φέρεσαι στους ανθρώπους δίκαια. Το καταλαβαίνετε αυτό. Πρέπει να φέρεσαι στους ανθρώπους δίκαια. Και δεν πιστεύω ότι έλαβε δίκαιη συμπεριφορά. Δεν πιστεύω ότι έλαβε δίκαιη συμπεριφορά.

We’re looking at it. But it’s a double — it’s a two-way street. They wouldn’t sell the President — they wouldn’t let him — they wouldn’t let him buy the missile that he wanted to buy, which is the Patriot. And then, after he buys from somebody else, he says “Now we’ll sell you the Patriot.” So, I have to tell you, he’s a NATO member, he’s somebody that I have become friendly with. And you have to treat people fairly. You understand that. You have to treat people fairly. And I don’t think he was treated fairly. I don’t think he was treated fairly.

Η τοποθέτηση, αυτή, του Ντόναλντ Τραμπ συμπυκνώνει την πεμπτουσία της συζήτησης με τον Ερντογάν, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναγνωρίζει λάθη, που χρεώνει στην προηγούμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ, τονίζει την ιδιότητα της Τουρκίας ως μέλος του NATO, τη φιλική του σχέση με τον Ταγίπ Ερντογάν, αλλά δεν μπορεί να πει τίποτα για τις κυρώσεις.

Στην επίσημη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου τονίζονται τα εξής:

“Σήμερα ο Πρόεδρος Τραμπ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Ερντογάν της Τουρκίας στη Σύνοδο Κορυφής της G20 στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Οι δύο ηγέτες συζήτησαν μια σειρά διμερών θεμάτων που είναι σημαντικά για τις δύο χώρες, συμπεριλαμβανομένης της επιθυμίας για βελτίωση του διμερούς εμπορίου και επίτευξη κοινών στόχων στη Συρία. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ανησυχία του για την πιθανή αγορά από την Τουρκία του ρωσικού συστήματος πυραυλικής άμυνας S-400 και ενθάρρυνε την Τουρκία να συνεργαστεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες για την αμυντική συνεργασία με τρόπο που να ενισχύει τη Συμμαχία του ΝΑΤΟ”.

Πριν από τη συνάντηση ο κ. Τραμπ είπε ότι θα συζητούσε με τον κ. Ερντογάν την αγορά του ρωσικού συστήματος από την Τουρκία. “Το συζητούμε”, είπε, και τόνισε ότι είναι “περίπλοκη” κατάσταση. “Είναι ένα πρόβλημα, δεν υπάρχει αμφιβολία γι ‘αυτό”, δήλωσε ο κ. Τραμπ. Ο Τραμπ είπε ότι είναι διατεθειμένος να αναζητήσει έναν τρόπο για να δουν το θέμα των κυρώσεων.

Σχετικά

Tags: F-35G 20S-400γεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΕξοπλιστικά προγράμματακρίση ΗΠΑ-ΤουρκίαςΝτόναλντ ΤράμπΤαγίπ Ερντογάν
Share78Tweet49Share14Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

Δικαστήριο
Crisis Zone

ΗΠΑ: Νίκη Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο – Ξεμπλόκαραν οι μαζικές απελάσεις

30 Μαΐου 2025
Global pollution concept with fossil fuel and industrial toxic waste as the planet earth eating petroleum and dirty polluted energy as an environmental icon with 3D illustration elements.
The Wire

Η Κομισιόν προωθεί πολύ χαλαρή Κλιματική Στόχευση…

30 Μαΐου 2025
On the Radar

Κοπελούζος, Ανδρεάδης και Lamda Dev. +8 ακόμη θέλουν την Ακτή Ποσειδίου

30 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Συμφωνία G 20-1 για το κλίμα: Πέρασε η σκληρή γραμμή Μακρόν

Ο Τραμπ λύγισε, ανακωχή με Σι και διαπραγματεύσεις άνευ χρονικού... ορίου

MostPopular

  • Το παρασκήνιο πίσω από τη "βόμβα" για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης Σινά στην Αίγυπτο

    Εκτός θέσης ΥΠΕΞ και ΕΥΠ για τη Μονή του Σινά – Κλυδωνισμοί και… ανησυχίες

    88 shares
    Share 35 Tweet 22
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    348 shares
    Share 139 Tweet 87
  • Κοπελούζος, Ανδρεάδης και Lamda Dev. +8 ακόμη θέλουν την Ακτή Ποσειδίου

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Scope: Οι αγορές έχουν υποεκτιμήσει τους κινδύνους – Δεν βλέπει συμφωνίες μέχρι τις 9 Ιουλίου

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • «Κλειδώνουν» κέρδη στο κλείσιμο 5μήνου – Έπεσε ξύλο σε πολλά blue chips

    47 shares
    Share 19 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr