• Τελευταία
  • Trending
  • All

Analytics: Το ελληνικό internet ψήφισε Ιμάμογλου

24 Ιουνίου 2019

Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

25 Μαΐου 2025
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

25 Μαΐου 2025
Στεγνώνουν και στραγγίζουν το Χ.Α: Οι κίνδυνοι ξανά στο ραντάρ

Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

25 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Analytics

Analytics: Το ελληνικό internet ψήφισε Ιμάμογλου

Political Analysis DepartmentΝίκος ΑρβανίτηςΓιώργος Ξ. ΠρωτόπαπαςΑπόPolitical Analysis Department,Νίκος Αρβανίτηςκαι1 άλλοι
24 Ιουνίου 2019
Στις Analytics, Spotlight, The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης2 mins read
45 1
0
124
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

H εκ νέου εκλογή του Εκρεμ Ιμάμογλου στις χθεσινές επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της Κωνσταντινούπολης, έδωσε την αφορμή στους χρήστες των Social Media να βάλουν για ακόμη μια φορά  στο “στόχαστρο” τον Tούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. 

Γράφουν Νίκος Αρβανίτης – Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας *

Σχετικάθέματα

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025

Γιατί αυτοδιαλύθηκε το PKK: Πως ο Ερντογάν πέτυχε το… ακατόρθωτο

19 Μαΐου 2025

Delphi Forum Slemani: Οι γεωπολιτικές προκλήσεις στη Μ. Ανατολή

19 Μαΐου 2025

Το query “Εκλογές Κωνσταντινούπολη” (με υποερωτήματα Εκρέμ Ιμάμογλου, Μπιναλί Γιλντιρίμ) κατέγραψε, σύμφωνα με το λογισμικό PaloPro για Web & Social Listening και Analytics και με άλλα εργαλεία του Crisis Labs, 3.973 συνολικές αναφορές για τη χρονική περίοδο 23 – 24 Ιουνίου 2019.  Παράλληλα, τα συναισθήματα των αναφορών εμφανίζουν προβάδισμα θετικών συναισθημάτων, ακολουθούν τα ουδέτερα και τέλος τα αρνητικά συναισθήματα.

 

Θεματολογία 

Η θεματολογία για την υπό εξέταση χρονική περίοδο επικεντρώνεται, σύμφωνα με τα Main Topics του PaloPro και των google – twitter trends, στις ακόλουθες αναφορές: 

Τάσεις 7ημερών στο ελληνικό google

1 Του 2
- +
  • Η νίκη στο Δήμο Κωνσταντινούπολης του Εκρεμ Ιμάμογλου του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) με ποσοστό 53,93%,  έναντι του πρώην πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ του κυβερνών ισλαμικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), ο οποίος συγκέντρωσε το 45,17 % των ψήφων.  
  • Η δήλωση του Εκρεμ Ιμάμογλου «θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους 16 εκατ. κατοίκους της Κωνσταντινούπολης, είτε είναι ψηφοφόροι του HDP, του MHP, του AKP, του BBP, είτε είναι Τούρκοι, είτε Σύροι, είτε Έλληνες, στα παιδιά, στις μητέρες, στους νέους…»
  • Η άνοδο που κατέγραψε  η τουρκική λίρα μετά τη νίκη του Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη. 
  • Η παρέμβαση του φυλακισμένου ηγέτη του PKK  Αμπντουλάχ Οτσαλάν, o οποίος κάλεσε τους υποστηρικτές του φιλοκουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP) να απέχουν από τη  ψηφοφορία στις δημοτικές εκλογές της Κωνσταντινούπολης.
  • Σχολιασμούς για την επίπτωση των εκλογών της Κωνσταντινούπολης στο μέλλον  του Ταγίπ Ερντογάν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Forensic Evauation Η ανάλυση περιεχομένου δεν εντοπίζει στο Twitter σημαντικό αριθμό fake profiles και bots.Τα περισσότερα tweets προέρχονται από αληθινούς χρήστες καθώς και από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Συμπεράσματα 

 

Η ανάλυση περιεχομένου των ποσοτικών δεδομένων του PaloPro και των google – twitter trends δείχνει, ότι η πλειοψηφία χρηστών Social Media υποδέχθηκε θετικά τη νίκη του Εκρεμ Ιμάμογλου στο Δήμο της Κωνσταντινούπολης. Αναλυτικότερα:

Αναφορές και Συναισθήματα για τις εκλογές στην Κωνσταντινούπολη

1 Του 2
- +
  • H πλειοψηφία χρηστών των Social Media επιδεικνύει μια έντονη αντι- Ερντογανική προσέγγιση, που οφείλεται στις εντάσεις των ελληνο-τουρκικών σχέσεων και στις τουρκικές προκλήσεις εντός της κυπριακής ΑΟΖ.
  • Σημαντικός αριθμός χρηστών Social Media ανταποκρίθηκε θετικά, στο ότι ο Εκρεμ Ιμάμογλου ευχαρίστησε μεταξύ άλλων και τους Ελληνες για τη νίκη του και αναπαρήγαγε τη συγκεκριμένη είδηση.
  • Σημαντικός  αριθμός χρηστών των Social Media θεωρεί ότι η νίκη του Εκρέμ Ιμάμογλου, τον αναδεικνύει σε σημαντικό αντίπαλό του Ταγίπ Ερντογάν και ότι μελλοντικά ενδέχεται να γίνει ο ηγέτης μιας ενωμένης τουρκικής αντιπολίτευσης. 
  • Ικανός αριθμός χρηστών Social Media θεωρεί ότι η απώλεια του Δήμου Κωνσταντινουπολης για  τον Ταγίπ Ερντογάν, όπου τον έλεγχε εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση της εξουσίας του.   
  • Ικανός αριθμός χρηστών Social Media έχει αρχίσει να εμπλέκεται σε μια σεναριολογία διαδοχής ή αντικατάστασης του Ταγίπ Ερντογάν.
  • Η ανάλυση περιεχομένου δείχνει ότι η πλειοψηφία χρηστών Social Media αντιμετωπίζει τη νίκη του Ιμάμογλου με συναισθηματικά κριτήρια και όχι με ρεαλιστικά. Αγνοεί σημαντικές παραμέτρους, όπως το πως ελίσσεται ο Ερντογάν, τις εξουσίες που διαθέτει, τις πάγιες θέσεις της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής προς την Ελλάδα, τη διαστρωμάτωση της τουρκικής κοινωνίας και τη διείσδυση του πολιτικού Ισλάμ στην τουρκική κοινωνία.  
  • Κάποιος αριθμός χρηστών Social Media θεωρεί ότι ο Εκρεμ Ιμάμογλου εμφανίστηκε μετριοπαθής, ενωτικός και όχι ιδιαίτερα επικριτικος κατά της κυβέρνησης καθώς γνωρίζει ότι οι χρηματοδοτήσεις για το Δήμο Κωνσταντινούπολης εξαρτώνται από τον Ταγίπ Ερντογάν.
  • Κάποιος αριθμός χρηστών Social Media πιστεύει ότι η νίκη του Εκρεμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη δεν έχει καμία σχέση με την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
  • Κάποιος αριθμός χρηστών Social Media θεωρεί ότι ο Εκρέμ Ιμάμογλου είναι κεμαλιστής, εμπνέεται από τουρκικό μεγαλοιδεατισμό, είναι εθνικιστικής και ότι ενδέχεται να αποδειχθεί πιο επικίνδυνος για τα ελληνικά συμφέροντα από ότι ο Ερντογάν, ο οποίος επειδή δεν είναι προβλέψιμος δημιουργεί μέτωπα με άλλες χώρες.
  • Κάποιος αριθμός χρηστών Social Media επικεντρώνεται και στον ρόλο των Κούρδων ψηφοφόρων της Κωνσταντινούπολης που ψήφισαν τον Ιμάμογλου και τον ανέδειξαν νικητή των επαναληπτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη.

 __________________

*Ο Νίκος Αρβανίτης είναι Intelligence and Strategy Analyst του Crisis Monitor και Content Director της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι από το 1994 και αναγνωρισμένος αναλυτής της περιοχής των Βαλκανίων στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων. Συνεργάζεται με διεθνή ειδησεογραφικά, βαλκανικά και ελληνικά μέσα (υπήρξε και διευθυντής του σερβικού Ekonomist). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Εγκληματολογίας και Ποινικών Επιστημών του πανεπιστημίου του Βελιγραδίου. Μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 12 βιβλία του σε σερβική, αγγλική και ελληνική γλώσσα.

*Ο Γιώργος Πρωτόπαπας είναι Strategic and Media Analyst του Crisis Monitor και Sr. Data Analyst της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος. Άρχισε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Επενδυτής» (2000 -2014). Αρθρογραφεί από το 2012 στο περιοδικό Άμυνα & Διπλωματία και συνεργάζεται με διάφορα διεθνή και ελληνικά ψηφιακά μέσα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου Kent. Με τη ιδιότητα του διεθνολόγου έχει μιλήσει και σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό. Έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα courses και seminars για Digital Media, Social Media Strategies, Digital Marketing & Advertising.

Οι δυο είναι συγγραφείς του βιβλίου «In social MEDIA RES» που με βάση το λογισμικό Palo Pro αποκωδικοποιεί το περιεχόμενο των Social Media και των ψηφιακών μέσων για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

*Auditor’s note: Η αξιολογική θέση που διατυπώνεται επί των ποιοτικών και ποσοτικών δεδομένων και της αναλυτικής προσέγγισης γίνεται από τρίτο αξιολογητή που προέρχεται από το Crisis Labs, ο οποίος περιλαμβάνει στην ανάλυση και άλλα στοιχεία που προκύπτουν, ακόμα και εκτός πεδίου της συγκεκριμένης έρευνας.

*Forensic Evaluation: Η αξιολόγηση των ευρημάτων και των παραγωγών τους από εξωτερικό ειδικό cyber security, που βοηθά στην κατανόηση του παραγόμενου προϊόντος και την προέλευσή του και υποστηρίζει τα ποιοτικά δεδομένα της ανάλυσης, αφαιρώντας τον υπερβάλλοντα θόρυβο και εντοπίζοντας πηγές ενδεχομένως κακόβουλης δραστηριότητας. Η ανάλυση αυτή ενεργοποιείται όταν πρόκειται για active trends και πρόσωπα και οι εξάρσεις δεν δικαιολογούνται από την εν γένει ανταπόκριση της διαδικτυακής κοινής γνώμης.

Appendix

  • Χρήστες Social Media: Tweets και Facebook posts
  • Χρήστες διαδικτύου : Bloggers, Forums, αρθρογράφοι, News
  • Διαδικτυακή κοινή γνώμη: το σύνολο News, Blogs, Forums, Facebook, Twitter
  • Σημαντικός αριθμός: Καταλυτικό ποσοστό χρηστών (>80%)
  • Ικανός αριθμός: Αριθμός που επιτρέπει την εξαγωγή συμπερασμάτων (=50%)
  • Κάποιοι χρήστες: Περιορισμένη ομάδα χρηστών (<20%)

Σχετικά

Tags: ΚωνσταντινούποληΤαγίπ ΕρντογάνΤουρκία
Share50Tweet31Share9Send
Political Analysis Department

Political Analysis Department

Νίκος Αρβανίτης

Νίκος Αρβανίτης

Ο Νίκος Αρβανίτης είναι Content Director της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι από το 1994 και αναγνωρισμένος αναλυτής της περιοχής των Βαλκανίων στον τομέα των διεθνών σχέσεων. Συνεργάζεται με διεθνή ειδησεογραφικά, βαλκανικά και ελληνικά μέσα (υπήρξε και διευθυντής του σερβικού Ekonomist). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Εγκληματολογίας και Ποινικών Επιστημών του πανεπιστημίου του Βελιγραδίου.

Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας

Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας

Ο Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας είναι Strategic - Media Analyst στο Crisis Monitor.  Είναι διεθνολόγος και αρθρογραφεί από το 2012 στο περιοδικό Άμυνα & Διπλωματία. Επιπλέον συνεργάζεται με διάφορα διεθνή και ελληνικά ψηφιακά μέσα. Παράλληλα, είναι Sr. Data Analyst της Palo Services εξειδικευμένος στην ανάλυση τoυ Social Media Monitoring.  Άρχισε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Επενδυτής» (2000 -2014). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστήμιου Kent. Με τη ιδιότητα του διεθνολόγου έχει μιλήσει και σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό. Επιπροσθέτως, έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα courses και seminars για Digital Media, Social Media Strategies και Digital Marketing & Advertising.

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025
Spotlight

Γιατί αυτοδιαλύθηκε το PKK: Πως ο Ερντογάν πέτυχε το… ακατόρθωτο

19 Μαΐου 2025
The Wire

Delphi Forum Slemani: Οι γεωπολιτικές προκλήσεις στη Μ. Ανατολή

19 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

ΗΠΑ: Υφεσιακές ενδείξεις από το... Τέξας

N. Καραμούζης: Tα λάθη των κομμάτων και τα κλειδιά της φορολογικής μεταρρύθμισης

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    981 shares
    Share 392 Tweet 245
  • Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

    50 shares
    Share 20 Tweet 13
  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2046 shares
    Share 818 Tweet 512
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    237 shares
    Share 95 Tweet 59

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr