• Τελευταία
  • Trending
  • All

Πραγματικοί Cyberwars σε πόλεις, μέρα μεσημέρι!

18 Ιουνίου 2019

Ο τουρισμός της εμπειρίας εκτοξεύεται! Από συναυλίες μέχρι ιατρικές πραξεις

12 Μαΐου 2025
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week Ahead: Διαπραγματεύσεις και… macro στο επίκεντρο

12 Μαΐου 2025
ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν να κάτσουν στο τραπέζι - Το μπαλάκι στις αγορές

ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν να κάτσουν στο τραπέζι – Το μπαλάκι στις αγορές

11 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 12 Μαΐου 2025

Απευθείας σύνδεση Αθήνας – Λος Άντζελες με 260 ευρώ από τη Norse

11 Μαΐου 2025

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνει το 3ο Συνέδριο Women in Law στης 14 Μαΐου

11 Μαΐου 2025

Η Κίνα κρατάει την Ευρώπη απ’ τα… λιμάνια

11 Μαΐου 2025

Athex TEch Summit 2025: Οι ηγέτες της επόμενης μέρας συζητούν

11 Μαΐου 2025

ATHEX Tech Summit 2025: Empowering Digital Transformation for a Competitive Future

11 Μαΐου 2025
Weather news, Καιρός

Αίθριος ο καιρός το πρώι-Χαλάει από το μεσημέρι

11 Μαΐου 2025

Ο Λέων είναι ο νεότερος Πάπας από τον Ιωάννη-Παύλο ΙΙ

10 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι “κλείδωσαν” στήριξη Τραμπ σε μήνυμα στον Πούτιν

10 Μαΐου 2025

BIS: Οι τραπεζίτες επιμηκύνουν τις κρίσεις… από φόβο

10 Μαΐου 2025

Μήνυμα Σεζουρνέ στους Ευρωπαίους βιομηχάνους: Σας ακούμε, θα μειώσουμε τη γραφειοκρατία

10 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Επιστροφή στην κορυφή

10 Μαΐου 2025

Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν να τερματίσουν τις εχθροπραξίες

10 Μαΐου 2025

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

9 Μαΐου 2025

Οι πιστοί ανά τον κόσμο

9 Μαΐου 2025

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Έρχονται μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

9 Μαΐου 2025

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Cyber Security

Πραγματικοί Cyberwars σε πόλεις, μέρα μεσημέρι!

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
18 Ιουνίου 2019
Στις Cyber Security, On the Radar, The Wire, Αναδυόμενες Κρίσεις
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
27 0
0
73
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Δημοσίευμα των New York Times την προηγούμενη εβδομάδα αποκάλυπτε εντεινόμενες cyberattacks των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών στο ρωσικό δίκτυο ενέργειας, ενώ η Deutsche Welle επανέφερε το θέμα μαζικών επιθέσεων hackers σε υποδομές αμερικανικών πόλεων, από τα τρένα μέχρι τις σειρήνες προειδοποίησης.

Στην Ελλάδα, την προηγούμενη εβδομάδα διεξήχθη η άσκηση κυβερνοασφάλειας (cybersecurity) Πανόπτης, με τη συμμετοχή του ΓΕΕΘΑ και πολλών υπηρεσιών του Δημοσίου, παράλληλα με τρεις στρατιωτικές ασκήσεις ευρείας κλίμακας, μεταξύ των οποίων και η άσκηση αεράμυνας. Στο μεταξύ fake news για επικείμενη σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας αναπαρήχθησαν αφειδώς στο διαδίκτυο, καταδεικνύοντας την ταχύτητα και την έκταση που μπορούν να πάρουν φήμες και τον αντίκτυπο που μπορούν να έχουν στην καθημερινότητα.

Σχετικάθέματα

Μασκ: Υπήρξε μαζική κυβερνοεπίθεση που προσπάθησε να ρίξει το Χ με ουκρανικές IP διευθύνσεις

11 Μαρτίου 2025

FBI: Νέο ransomware στοχεύει σε επιχειρήσεις και ζητά λύτρα

7 Μαρτίου 2025

Προβλήματα σε εφαρμογές του gov.gr λόγω κυβερνοεπίθεσης

16 Ιανουαρίου 2025

Τώρα σκεφθείτε, αν την ίδια στιγμή, Τούρκοι hackers “κατέβαζαν” μερικά sites ελληνικών υπουργείων ή/και “απήγαγαν” υπολογιστές απλών ανθρώπων ή εταιριών, τι επιπλοκές θα μπορούσαν να προκαλέσουν αυτά τα fake news, καθώς θα δημιουργούσαν αφόρητη κοινωνική πίεση σε κυβερνήσεις την ώρα που αυτές θα προσπαθούσαν να διαπραγματευτούν μια λύση εκτόνωσης της κρίσης.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι μετά το εκλογικό hacking στις ΗΠΑ, η Ολλανδία, ματαίωση τη χρήση ηλεκτρονικών μηχανημάτων για τις εθνικές εκλογές, υπό το φόβο ρωσικής παρέμβασης, ενώ τα τελευταία χρόνια επιθέσεις δέχθηκαν η γερμανική Βουλή, το κογκρέσο των ΗΠΑ και διέρρευσαν και mails βουλευτών σε πολλές χώρες.

Τα γεγονότα αυτά μοιάζουν μεμονωμένα και απομακρυσμένα από την καθημερινότητα των πολιτών στην Ελλάδα, όμως δεν είναι. Στη Βρετανία το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) έπεσε θύμα του ransomware “wannacry”, το οποίο παρέλυσε κάθε διαδικασία, ακύρωσε ραντεβού και μπλόκαρε εξετάσεις ασθενών. Αντίστοιχος υιός καθήλωσε αεροσκάφη της Lufthansa, ενώ στις ΗΠΑ υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, ακόμα και τρένα διέκοψαν τη λειτουργία τους ακόμα και για ένα μήνα.

Στην Ελλάδα, που βρίσκεται σε διαδικασία εκσυγχρονισμού, που τα δίκτυα του Δημοσίου τώρα μπαίνουν στη νέα εποχή, τα περιστατικά αυτά δεν είναι συνηθισμένα και έχουν περιορισμένο αντίκτυπο. Ωστόσο, καθώς η χώρα αλλάζει, τα ηλεκτρονικά δίκτυα καθίστανται κρίσιμες υποδομές, δεν σχετίζονται μόνο με την πλοήγηση στο internet, αλλά η ασφάλειά τους έχει σχέση με την ιδιωτικότητα των στοιχείων των πολιτών. Στο παρελθόν hackers είχαν κλέψει στοιχεία φορολογουμένων από το TAXIS, ενώ εφαρμογές όπως η ΗΔΙΚΑ έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά αρχεία υγείας χιλιάδων ασφαλισμένων.

Δήμοι, εταιρίες, ακόμα και κυβερνήσεις έχουν πολλές φορές πληρώσει λύτρα σε hackers που έχουν “απαγάγει” υπολογιστές, έχουν κλειδώσει βάσεις δεδομένων και απειλούν με διαγραφή κρίσιμων αρχείων.

Η διαρροή ιδιαίτερα προηγμένων εργαλείων της αμερικανικής NSA, που είχαν χρησιμοποιηθεί για επιθέσεις στη Ρωσία, τη Βόρεια Κορέα και το Ιράν, στο dark web, έδωσε τέτοια δύναμη σε εγκληματίες, χώρες παρίες αλλά και άλλες που δεν θα διστάσουν να τα χρησιμοποιήσουν σε περιφερειακούς ανταγωνισμούς, καθιστώντας τον κόσμο πολύ πιο επικίνδυνο.

Σε τέτοιες συνθήκες, τα σώματα ασφαλείας δεν αρκούν, ο στρατός δεν μπορεί να επέμβει και κανένα χέρι όση εξουσία και να έχει δεν μπορεί να αποσυνδέσει τον hacker από το σύστημα που έχει καταλάβει και ελέγχει. Η προληπτική δράση, η αναβάθμιση της ασφάλειας, η συγκρότηση ομάδων κυβερνοασφάλειας, με ικανά budget, εύρος και βάθος εξουσιών και δυνατότητα λήψης αποφάσεων είναι αναγκαία. Στην κατεύθυνση αυτή κινείται η ΕΕ στο πλαίσιο του Ευρωστρατού, PESCO, ενώ μικρότερα βήματα έχουν γίνει στον τομέα και από την EEAS, με έμφαση στην καταγραφή και αντιμετώπιση περιστατικών επικοινωνιακού πολέμου και παραπληροφόρησης, ιδιαίτερα από τη Ρωσία.

Στο στόχαστρο αμερικανικές πόλεις

Ένα από τα τελευταία κρούσματα κυβερνοεπίθεσης έγινε στη Βαλτιμόρη. Βέβαια οι αρχές της πόλης αρνήθηκαν να πληρώσουν λύτρα κατόπιν σύστασης του FBI. «Η εμπειρία δείχνει ότι στις λιγότερες από το ήμισυ των περιπτώσεων επιστρέφονται τα αρχεία, εάν κανείς πληρώσει», λέει η Σέριλ Γκολντστάιν υπάλληλος της πόλης. «Αλλά ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι οι χάκερς έφυγαν από το σύστημα. Και αυτό κοστίζει επίσης χρήματα».

Ακόμη κι ένα μήνα αργότερα οι δημοτικές αρχές της Βαλτιμόρης δεν μπορούσαν να στείλουν λογαριασμούς νερού στους πολίτες, πρόστιμα σε οδηγούς για υπερβολική ταχύτητα, ενώ οι μεσίτες δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν αγοραπωλησίες διότι δεν είχαν διαδικτυακή πρόσβαση στην ειδική υπηρεσία της πόλης. Το κόστος από την μη είσπραξη εσόδων και τη γενικότερη ζημιά ανήλθε στα 18 εκ. δολάρια.

Αλλά η Βαλτιμόρη δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Τον Απρίλιο του 2017 στο Ντάλας χάκερς «μπήκαν» στο δίκτυο της πόλης και έβαλαν μέσα στη νύχτα σε λειτουργία τις σειρήνες, που προορίζονται κανονικά για να προειδοποιήσουν τους κατοίκους για επερχόμενους τυφώνες. Χάκερς «επισκέφθηκαν» την Ατλάντα, το Σαν Αντόνιο στο Τέξας και το Αλεντάουν στη Πενσυλβανία. Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις οι «εισβολείς» χρησιμοποίησαν ένα σύστημα, που εκπονήθηκε με χρήματα φορολογουμένων από μηχανικό της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας NSA. Μάλιστα είχε χρησιμοποιηθεί εναντίον κυβερνοεπιθέσεων από τη Β. Κορέα και τη Ρωσία, όπως έγραψαν οι New York Times.

 

Επιθέσεις στη Ρωσία

Η Ρωσία αποκάλυψε προσπάθειες των Ηνωμένων Πολιτειών να εξαπολύσουν κυβερνοεπιθέσεις σε ρωσικά δίκτυα υποδομών, μετέδωσαν τα πρακτορεία RIA και TASS επικαλούμενα μια μη κατονομαζόμενη πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.

Το Σάββατο οι «New York Times» ανέφερε σε ένα ρεπορτάζ της ότι οι ΗΠΑ έχουν πολλαπλασιάσει τις ψηφιακές διεισδύσεις στο ηλεκτρικό δίκτυο και σε άλλους στόχους στη Ρωσία για να απευθύνει προειδοποίηση στη Μόσχα, που είναι ύποπτη ότι κάνει το ίδιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, και για να προετοιμάσει μια ενδεχόμενη κυβερνοεπίθεση σε περίπτωση μείζονος σύγκρουσης μεταξύ των δύο χωρών.

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς αξιωματούχους που επικαλείται η εφημερίδα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ενημερωθεί λεπτομερώς για τις επιχειρήσεις αυτές. Και αυτό διότι το Πεντάγωνο και οι υπηρεσίες πληροφοριών διστάζουν να ενημερώσουν τον πρόεδρο για επιχειρήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη κατά της Ρωσίας «επειδή φοβούνται την αντίδρασή του και μπροστά στο ενδεχόμενο να τις ματαιώσει ή να τις συζητήσει με ξένους αξιωματούχους, όπως έκανε το 2017 όταν αναφέρθηκε σε μια ευαίσθητη επιχείρηση στη Συρία μπροστά στον ρώσο υπουργό Εξωτερικών».

Ο ρόλος της Ρωσίας το… 2017

Πίσω, στο 2017, Symantec και Crowdstrike, δύο από τις κορυφαίες εταιρίες cybersecurity προειδοποιούσαν ότι χάκερ έχουν ήδη εισβάλει σε συστήματα ηλεκτρικών δικτύων σε ΗΠΑ και Ευρώπη, και «περιμένουν» την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, όπως προειδοποιεί σε έκθεσή η εταιρεία ηλεκτρονικής ασφάλειας Symantec.

Οι εταιρείες ηλεκτροδότησης φροντίζουν για τον συνεχή έλεγχο των δικτύων τους, αλλά φαίνεται πως η σχετικά «απλή» δομή τους, γίνεται συστηματικά στόχος χάκερ.

Σύμφωνα με την Symantec, η ομάδα χάκερ Dragonfly έχει ήδη τη δυνατότητα να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ τα κίνητρά τους είναι ενδεχομένως πολιτικά, τονίζει ο Σιέν.

Η Corwdstrike θεωρεί την ομάδα Dragonfly ρωσική παραστρατιωτική οργάνωση που αποτελείται από Ρώσους εθνικιστές, που εισβάλλουν μεθοδικά σε ηλεκτρο-δίκτυα ώστε να χρησιμοποιήσουν ως μοχλό πίεσης τις δυνατότητές τους, όταν απαιτηθεί στο μέλλον.

Επιθέσεις στην Ουκρανία

Το 2016 η Ουκρανία βρέθηκε στο στόχαστρο ρωσικών επιθέσεων hackers στο ηλεκτρικό της δίκτυο, τις οποίες η Μόσχα δεν παραδέχθηκε ποτέ, αλλά ΗΠΑ, Ευρώπη και εταιρίες cybersecurity απέδωσαν στη χωρίς περιστροφές σε ομάδες Ρώσων hackers που συνδέονται με τις ρωσικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών και ασφαλείας.

Στις 23 Δεκεμβρίου του 2016 τα μισά σπίτια της περιοχής Ivano-Frankivsk στην Ουκρανία, έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για αρκετές ώρες, επηρεάζοντας περίπου 700.000 κατοίκους. Οι ερευνητές της ESET υποστηρίζουν ότι η διακοπή ρεύματος δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, καθώς και άλλοι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία είχαν αποτελέσει ταυτόχρονα στόχο κυβερνο-εγκληματιών.

Τα περιστατικά συνδέονται με επιθέσεις σε μέσα ενημέρωσης και στοχευμένη κυβερνο-κατασκοπεία ενάντια σε ουκρανικές κυβερνητικές υπηρεσίες. Αναλύοντας το κακόβουλο λογισμικό των επιθέσεων αυτών, KillDisk, οι ερευνητές της ESET διαπίστωσαν ότι η νέα παραλλαγή του συγκεκριμένου malware περιλαμβάνει κάποια πρόσθετη λειτουργία με στόχο να σαμποτάρει βιομηχανικά συστήματα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές της ESET, οι επιτιθέμενοι χρησιμοποίησαν το backdoor του BlackEnergy για να εμφυτέψουν ένα στοιχείο του KillDisk στους υπολογιστές που στόχευαν, για να καταστήσουν αδύνατη τη λειτουργία της επανεκκίνησης.

Το backdoor trojan BlackEnergy έχει σπονδυλωτή δομή και περιλαμβάνει διάφορα στοιχεία, τα οποία γίνονται download για να εκτελέσουν συγκεκριμένες ενέργειες. Το 2014, χρησιμοποιήθηκε σε μια σειρά από επιθέσεις κατασκοπείας στον κυβερνοχώρο εναντίον στόχων υψηλού προφίλ στην Ουκρανία, που είχαν σχέση με την κυβέρνηση. Στις πρόσφατες επιθέσεις κατά των εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας, έγινε λήψη και εκτέλεση ενός καταστρεπτικού trojan KillDisk, σε συστήματα που είχαν ήδη μολυνθεί με το trojan BlackEnergy.

Σχετικά

Tags: cyber attackCyber Warhackersransomware
Share29Tweet18Share5Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Μασκ: Υπήρξε μαζική κυβερνοεπίθεση που προσπάθησε να ρίξει το Χ με ουκρανικές IP διευθύνσεις

11 Μαρτίου 2025
Cyber Security

FBI: Νέο ransomware στοχεύει σε επιχειρήσεις και ζητά λύτρα

7 Μαρτίου 2025
The Wire

Προβλήματα σε εφαρμογές του gov.gr λόγω κυβερνοεπίθεσης

16 Ιανουαρίου 2025
Επόμενο άρθρο

Analytics: Το Ιράν στο στόχαστρο, τι βλέπουν τα ελληνικά social media

Η Ευρώπη δεν θα απειλήσει ακόμα την Τουρκία

MostPopular

  • Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν να τερματίσουν τις εχθροπραξίες

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    325 shares
    Share 130 Tweet 81
  • Απευθείας σύνδεση Αθήνας – Λος Άντζελες με 260 ευρώ από τη Norse

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    84 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    1938 shares
    Share 775 Tweet 485

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr