• Τελευταία
  • Trending
  • All
Mevlut Cavusoglu

Η Τουρκία φοβάται ελληνική απόβαση σε βραχονησίδες στο Αιγαίο

3 Ιανουαρίου 2019

Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

8 Μαΐου 2025

Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Capela Sixtina

8 Μαΐου 2025

Κόπωση και πτώση στις 1.721 μονάδες στο Χρηματιστήριο 

8 Μαΐου 2025

Η realme αποκαλύπτει παγκοσμίως τη σειρά GT 7 στις 27 Μαΐου

8 Μαΐου 2025
Ο CEO της Eurobank Φωκίων Καραβίας

Έπιασε τους στόχους η Eurobank: Από το εξωτερικό και Wealth Management τα κέρδη

8 Μαΐου 2025

Πάνω από τις προβλέψεις τα κέρδη της Εθνικής Τράπεζας στο Q1

8 Μαΐου 2025

H Microsoft θωρακίζει το ευρωπαϊκό cloud απέναντι σε εξωτερικές παρεμβάσεις

8 Μαΐου 2025
Σε τροχιά αναπόδραστων εξελίξεων έχει εισέλθει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα περιόρισε τα περιθώρια ελιγμών του Στέφανου Κασσελάκη,

Καταδίκη Κασσελάκη σε 30 μήνες με αναστολή για πόθεν έσχες

8 Μαΐου 2025

BAT Hellas: Έντεκα διακρίσεις στον τομέα της καινοτόμου επικοινωνίας

8 Μαΐου 2025

Ανεβαίνει η ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο – Προειδοποιήσεις Άγκυρας για το Οικόπεδο 5

8 Μαΐου 2025

TITAN: Θετικό ξεκίνημα το 2025 με αύξηση πωλήσεων και επενδυτική δυναμική

8 Μαΐου 2025

Λιμάνια, ανθρώπινο δυναμικό και υπερτουρισμός στο επίκεντρο των συζητήσεων του PSTF

8 Μαΐου 2025

Henkel: Ανάπτυξη πωλήσεων και σταθερή ισχυρή κερδοφορία στο α’ 3μηνο

8 Μαΐου 2025

Εκλογή Πάπα: Μαύρος καπνός ξανά – Το απόγευμα νέα ψηφοφορία

8 Μαΐου 2025
Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε επιχείρηση ξυλείας στη Μάνδρα

8 Μαΐου 2025

Ράλι στις ευρωαγορές εν μέσω εμπορικής αβεβαιότητας

8 Μαΐου 2025
ομόλογα

Η Fed πυροδότησε άνοδο στις αποδόσεις της ευρωζώνης

8 Μαΐου 2025

Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

8 Μαΐου 2025
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η Euroxx βλέπει ράι 53% για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Οι προβλέψεις για EBITDA

8 Μαΐου 2025

Έγκριση για το squeeze out στην Ελληνική Τράπεζα έλαβε η Eurobank

8 Μαΐου 2025
The Underdog

Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

8 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Qualco και βασικός μέτοχος Ορέστης Τσακαλώτος

Η Qualco πάει για δύο φορές υπερκάλυψη – Καταλυτικοί Λάτση, Κυριακού και Μουνδρέας

8 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις Ελληνοτουρκικά

Η Τουρκία φοβάται ελληνική απόβαση σε βραχονησίδες στο Αιγαίο

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
3 Ιανουαρίου 2019
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
82 0
0
Mevlut Cavusoglu

Mevlut Cavusoglu

224
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σε άτυπο μορατόριουμ στο Αιγαίο φαίνεται ότι καταλήγουν Αθήνα και Άγκυρα, μετά πολύμηνη διαρκή κλιμάκωση με ευθύνη της Τουρκίας, η οποία εντάθηκε μετά τις επαφές Τραμπ-Ερντογάν για τη Συρία και καθώς εξελίσσονται έρευνες και γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και ειδικότερα στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Μετά από δημόσιες αντιπαραθέσεις υπουργών και της στρατιωτικής ηγεσίας των δύο χωρών, NAVTEX και προκλητικών κινήσεων, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μελβούτ Τσαβούσογλου, με δημόσια παρέμβασή του έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο, κάνοντας λόγο για εμπρηστική ρητορική και ενδεχόμενη προσπάθεια ελληνικών στρατευμάτων να καταλάβουν βραχονησίδες, τις οποίες η Τουρκία θεωρεί αμφισβητούμενες.

Σχετικάθέματα

Ακυβέρνητο φορτηγό πλοίο στην Εύβοια

2 Μαΐου 2025

Σοβαρό επεισόδιο με ανταλλαγή πυρών σημειώθηκε στο Αιγαίο

12 Απριλίου 2025

Γεραπετρίτης: Συνεχίζεται η προσέγγιση με Τουρκία

10 Απριλίου 2025

Η Ελλάδα, από την πλευρά της απάντησε. μέσω “πηγών του ΥΠΕΞ”, επισημαίνοντας ότι αφ’ ενός δεν δέχεται την προσπάθεια της Τουρκίας να χαρακτηρίσει de facto αμφισβητούμενα τα Ίμια ή άλλες βραχονησίδες, ξεκαθάρισε όμως, ότι δεν “θα παρασυρθεί σε τέτοιου είδους αδιέξοδες ρητορικές εξάρσεις».

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μελβούτ Τσαβούσογλου, επενδύοντας την πάγια διπλωματική τακτική της Τουρκίας, χρησιμοποίησε αναφορές στον Πάνο Καμμένο ως προπέτασμα καπνού, για να στείλει μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα, ως υπουργό Εξωτερικών, ότι η Άγκυρα έχει πληροφορίες για επικείμενη ελληνική απόβαση σε βραχονησίδες.

Auditor’s note Η προειδοποίηση αυτή, δεν απέχει από σενάρια που κυκλοφόρησαν και στην Αθήνα για το ενδεχόμενο ο υπουργός Άμυνας να επιχειρήσει προβοκάτσια η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, στο πλαίσιο της στρατηγικής “ηρωικής” εξόδου, ή αποτροπής δρομολογημένων πολιτικών εξελίξεων, όπως η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών που θα οδηγήσει σε αναδιάταξη του κυβερνητικού μίγματος.

Τα μηνύματα αυτά έστειλε με δηλώσεις του χθες ο  Μελβούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας στην σχολή της Ακτοφυλακής και Στρατοχωροφυλακής, όπου ξεκαθάρισε ότι η περαιτέρω κλιμάκωση δεν εξυπηρετεί κανένα και θέτοντας, εμμέσως πλην σαφώς, τα όρια στους ενστόλους.

Αν και τα ελληνικά media επέμειναν αναδεικνύοντας τις πάγιες θέσεις, ως νέες και ανιχνεύοντας προειδοποιήσεις και προβοκάτσιες, στην πραγματικότητα οι δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχαν εντελώς διαφορετικό τόνο, αίσθηση και μηνύματα.

Στις δηλώσεις του ο Μελβούτ Τσαβούσογλου χαρακτηρίζει τον Πάνο Καμμένο “κακομαθημένο παιδί”, διαμηνύοντας εμμέσως πλην σαφώς στον πρωθυπουργό να τον περιορίσει, κίνηση η οποία ερμηνεύεται ως προσπάθεια συμψηφισμού της εμπρηστικής ρητορικής και ενεργειών, με τη συμπεριφορά του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Ωστόσο, σε μια τόσο στενή προσέγγιση ενδεχομένως να διαφεύγουν πιο ουσιώδη μηνύματα στρατηγικής.

«Προειδοποιούμε την Ελλάδα. Εχετε ένα “κακομαθημένο παιδί”, τον υπουργό Αμυνας. “Είναι το κακομαθημένο μας παιδί”, λένε. Ελέγξτε τo κακομαθημένο παιδί σας έτσι ώστε να μην προκληθεί κανένα ατύχημα με την εμπλοκή των δικών μας- δυνάμεων ασφαλείας. Τους υπενθυμίζουμε αυτό. Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια φιλική προειδοποίηση»,

είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαβούσογλου σε ομιλία του ενώπιον στελεχών των ακαδημιών χωροφυλακής και ακτοφυλακής (το απόσπασμα αναμεταδόθηκε από πληθώρα τουρκικών ΜΜΕ).

Η ρητορική αυτή, όμως, ειδομένη αποσπασματικά, τόσο από το υπόλοιπο κείμενο, όσο και από τις συνθήκες μέσα στις οποίες εκδηλώνεται, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί εμπρηστική. Μια πιο προσεκτική εξέτασή της όμως, μαζί με τη φράση

“Δεν ωφελεί σε τίποτα και δεν θα σας φέρει κανένα κέρδος στα καλά καθούμενα με δηλώσεις που αυξάνουν την ένταση αν προσπαθήσετε να ανεβείτε σε κάποια βραχονησίδα».

Η διατύπωση αυτή, δείχνει ενδεχομένως, ότι η Τουρκία έχει πληροφορίες για προετοιμασία ενεργειών από ελληνικής πλευράς, ενώ κρύβει στην ουσία τα μηνύματα προς τον Έλληνα πρωθυπουργό και καθιστά σαφές ότι τα τετελεσμένα επεκτείνονται και συνίστανται και σε κινήσεις συμβολικού χαρακτήρα.

 

Αν μάλιστα, εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με τις δηλώσεις του Έλληνα ΑΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Αποστολάκη, που προειδοποίησε την Τουρκία ότι αν ανέβουν σε βραχονησίδα, η Ελλάδα θα την ισοπεδώσει, επισημαίνοντας μάλιστα ότι με τη γραμμή αυτή ταυτίζεται η κυβέρνηση, τότε είναι προφανές, πως ο Τούρκος ΥΠΕΞ επιχειρεί να απαντήσει μπροστά σε στρατιωτικό ακροατήριο και να κατευνάσει τους ακραίους, στους οποίος αναφέρεται στη συνέχεια, όταν επαναφέροντας, την απειλή Casus Beli, που αποτελεί πάγια θέση της Τουρκίας, αλλά δεν χρησιμοποιείται συχνά στη δημόσια διπλωματία.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε από κοινού τα συμφέροντά μας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Σήμερα, δεν επιτρέπουμε τετελεσμένα γεγονότα στο Αιγαίο. Υπενθυμίζουμε την απόφαση της Βουλής μας. Επίσης, πράττουμε αναλόγως σε κάποιες αρνητικές περιπτώσεις με το πολεμικό ναυτικό μας, την ακτοφυλακή μας και τις αρμόδιες αρχές μας»,

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, μετά την κρίση των Ιμίων, δεν υπήρξε καμιά ντε φάκτο αλλαγή στο καθεστώς των νησίδων του Αιγαίου. Απείλησε μάλιστα εκείνους που κατηγορούν το κόμμα του θίγοντας αυτό το ευαίσθητο θέμα ότι θα κριθούν ανάλογα, καθώς με τη ρητορεία αυτού του είδους θέτουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα του έθνους τους.

«Το Γενικό Επιτελείο μας και το υπουργείο Άμυνας συνεχίζουν τις διερευνητικές επαφές με την Ελλάδα. Αυτό το θέμα είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα, επομένως θα συνεχίσουμε τις μεταξύ μας διαβουλεύσεις. Η βουλή αν θέλει να ενημερωθεί κεκλεισμένων των θυρών, θα το κάνουμε μετά χαράς»,

ανέφερε ο Τούρκος υπουργός, σε άλλη στιγμή, απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτών της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια συζήτησης του προϋπολογισμού.

Απάντηση Τσίπρα, μέσω κύκλων του ΥΠΕΞ

Στον Τούρκο υπουργό Αμυνας απάντησαν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών, σημειώνοντας ότι

«τα μόνα τετελεσμένα στο Αιγαίο είναι όσα απορρέουν από τις επιταγές του διεθνούς δικαίου». Αναφερόμενες στους χαρακτηρισμούς Τσαβούσογλου, τόνισαν ότι «οι ad hominem προσβλητικοί χαρακτηρισμοί που αφορούν τον υπουργό Αμυνας κ. Καμμένο, το μόνο που καταδεικνύουν είναι την ένδεια νομικών επιχειρημάτων της τουρκικής πλευράς, η οποία συνεχίζει να υπονομεύει τη σταθερότητα και την ασφάλεια και να παραμένει στο περιθώριο του διεθνούς δικαίου».

Ακόμη οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι

«η Ελλάδα θα συνεχίσει να προασπίζει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και να επιδιώκει τη συνεργασία μέσω του διαλόγου και δεν θα παρασυρθεί σε τέτοιου είδους αδιέξοδες ρητορικές εξάρσεις».

Η κατακλείδα, αυτή, από ελληνικής πλευράς, παρέχει όλες τις πληροφορίες και τα μηνύματα που απαιτούνται για την αποκωδικοποίησης της επικοινωνίας, καθώς συμπερασματικά αναφέρει ότι δεν θα παρασυρθεί σε τέτοιες εντάσεις, μήνυμα που προερχόμενο -εμμέσως πλην σαφώς- από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, παρέχει τ τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα δεν θα προβεί σε προβοκατόρικες πρακτικές.

Χθες, εξάλλου, η Αγκυρα προανήγγειλε μέσω NAVTEX (6/19) άσκηση του πολεμικού ναυτικού τους στα διεθνή ύδατα μεταξύ Σαμοθράκης και Λήμνου, την Κυριακή, ανήμερα τα Θεοφάνια, ενώ στη συνέχεια εξέδωσε νέα NAVTEX για έρευνες του Barbaros στην Ανατολική Μεσόγειο στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Σχετικά

Tags: ΑιγαίοΜεβλούτ ΤσαβούσογλουΠάνος Καμμένοςυπουργείο Εξωτερικών
Share90Tweet56Share16Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Ακυβέρνητο φορτηγό πλοίο στην Εύβοια

2 Μαΐου 2025
The Wire

Σοβαρό επεισόδιο με ανταλλαγή πυρών σημειώθηκε στο Αιγαίο

12 Απριλίου 2025
The Wire

Γεραπετρίτης: Συνεχίζεται η προσέγγιση με Τουρκία

10 Απριλίου 2025
Επόμενο άρθρο
trader, χρηματιστήριο

Η "bad" Apple τραντάζει τις αγορές σε όλο τον κόσμο

Το Trump-effect εκτροχιάζει την ανάπτυξη

MostPopular

  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    229 shares
    Share 92 Tweet 57
  • Με rotation στους πρωταγωνιστές, κοντά στις 1.730 μονάδες το Χ.Α. 

    81 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Οι Ινδοί της KSSL ετοιμάζονται για deal με Ελλάδα

    76 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

    75 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Ανάλυση: Ο Σι στη Ρωσία, ενώ προσεγγίζει την Ευρώπη – Ο Τραμπ αναζητά… ρωγμές

    59 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr