• Τελευταία
  • Trending
  • All

Τα social media επαναφέρουν τον Αντώνη Σαμαρά

6 Φεβρουαρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 8 Φεβρουαρίου 2018

Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

8 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025

Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

8 Μαΐου 2025

Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Capela Sixtina

8 Μαΐου 2025

Κόπωση και πτώση στις 1.721 μονάδες στο Χρηματιστήριο 

8 Μαΐου 2025

Η realme αποκαλύπτει παγκοσμίως τη σειρά GT 7 στις 27 Μαΐου

8 Μαΐου 2025
Ο CEO της Eurobank Φωκίων Καραβίας

Έπιασε τους στόχους η Eurobank: Από το εξωτερικό και Wealth Management τα κέρδη

8 Μαΐου 2025

Πάνω από τις προβλέψεις τα κέρδη της Εθνικής Τράπεζας στο Q1

8 Μαΐου 2025

H Microsoft θωρακίζει το ευρωπαϊκό cloud απέναντι σε εξωτερικές παρεμβάσεις

8 Μαΐου 2025
Σε τροχιά αναπόδραστων εξελίξεων έχει εισέλθει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα περιόρισε τα περιθώρια ελιγμών του Στέφανου Κασσελάκη,

Καταδίκη Κασσελάκη σε 30 μήνες με αναστολή για πόθεν έσχες

8 Μαΐου 2025

BAT Hellas: Έντεκα διακρίσεις στον τομέα της καινοτόμου επικοινωνίας

8 Μαΐου 2025

Ανεβαίνει η ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο – Προειδοποιήσεις Άγκυρας για το Οικόπεδο 5

8 Μαΐου 2025

TITAN: Θετικό ξεκίνημα το 2025 με αύξηση πωλήσεων και επενδυτική δυναμική

8 Μαΐου 2025

Λιμάνια, ανθρώπινο δυναμικό και υπερτουρισμός στο επίκεντρο των συζητήσεων του PSTF

8 Μαΐου 2025

Henkel: Ανάπτυξη πωλήσεων και σταθερή ισχυρή κερδοφορία στο α’ 3μηνο

8 Μαΐου 2025

Εκλογή Πάπα: Μαύρος καπνός ξανά – Το απόγευμα νέα ψηφοφορία

8 Μαΐου 2025
Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε επιχείρηση ξυλείας στη Μάνδρα

8 Μαΐου 2025

Ράλι στις ευρωαγορές εν μέσω εμπορικής αβεβαιότητας

8 Μαΐου 2025
ομόλογα

Η Fed πυροδότησε άνοδο στις αποδόσεις της ευρωζώνης

8 Μαΐου 2025

Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

8 Μαΐου 2025
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η Euroxx βλέπει ράι 53% για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Οι προβλέψεις για EBITDA

8 Μαΐου 2025

Έγκριση για το squeeze out στην Ελληνική Τράπεζα έλαβε η Eurobank

8 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Τα social media επαναφέρουν τον Αντώνη Σαμαρά

Νίκος ΑρβανίτηςΓιώργος Ξ. ΠρωτόπαπαςΑπόΝίκος ΑρβανίτηςκαιΓιώργος Ξ. Πρωτόπαπας
6 Φεβρουαρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 8 Φεβρουαρίου 2018
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
21 1
0
59
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

To επίμαχο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων έκανε τους χρήστες των social media να επαναφέρουν στο πολιτικό σκηνικό τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαιτίας της θέσης του για μη χρήση του όρου «Μακεδονία» και της στοχοποίησης του από το Μαξίμου. Ταυτόχρονα οι χρήστες των social media μνημονεύουν και την οικονομική πολιτική Σαμαρά αφήνοντας αιχμές για την εξόντωση της μεσαίας τάξης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Νίκος Αρβανίτης – Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας


Αξίζει να επισημανθεί ότι ο υψηλός αριθμός των αναφορών για το Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια των αναλύσεων μας για το «μακεδονικό» μας ανάγκασε να τον μελετήσουμε και μεμονωμένα καθώς για πρώτη φορά μετά το 2015 διαπιστώσαμε ανάκαμψη στα social media του πρώην πρωθυπουργού κάτι που φαίνεται αυθόρμητο και όχι οργανωμένο.

Σχετικάθέματα

Startup Toolkit του AmCham Greece: Ένα Στρατηγικό Εφόδιο για τη Νέα Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα

25 Απριλίου 2025

Beta Weekender: Δράμα, φόβος, ανακούφιση, αμφιβολία

13 Απριλίου 2025
Mario Draghi

Άρθρο του Ντράγκι: «Ξεχάστε τις ΗΠΑ, η Ευρώπη έχει επιβάλει με επιτυχία δασμούς στον εαυτό της»

16 Φεβρουαρίου 2025

Το query «Αντώνης Σαμαράς» κατέγραψε στο ελληνικό διαδίκτυο σύμφωνα με το εργαλείο PaloPro συνολικά 10.174 αναφορές για τη χρονική περίοδο 29 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου 2018. Ο κύριος όγκος των αναφορών προέρχεται από το Twitter όπου και καθόρισε και τα ποσοστά των συναισθημάτων. H πλειοψηφία τους είναι θετικά προσκείμενη προς τον Σαμαρά σε σύγκριση πάντα με τα αρνητικά. Παράλληλα ο αριθμός των ουδέτερων συναισθημάτων, σύμφωνα με την ανάλυση περιεχόμενου, κυριαρχείται από αναφορές αμφισβήτησης προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το σκοπιανό, τα εθνικά θέματα και τη φορολογία αλλά παρατηρείται και ένας αριθμός αναφορών αμφισβήτησης του Αντώνη Σαμαρά.

Θεματολογία

Η θεματολογία για την υπό εξέταση χρονική περίοδο 29 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου 2018 επικεντρώθηκε σύμφωνα με τα Main Topics του PaloPro στις ακόλουθες αναφορές:

  • Την παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στο συλλαλητήριο του Συντάγματος.
  • Τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά ότι «αυτή η συγκλονιστική εικόνα ενότητας και αποφασιστικότητας του ελληνικού λαού θα φτάσει έξω».
  • Το δείπνο του Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στην Καλαμάτα.
  • Τη δήλωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού για το συλλαλητήριο του Συντάγματος «ότι τα εκατομμύρια που φαντάστηκαν Σαμαράς και Μητσοτάκης παρέμειναν ευσεβής πόθοι».
  • Τον «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά και των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά.

Συμπεράσματα

Η πλειοψηφία των χρηστών των social media σύμφωνα με τα ποσοτικά δεδομένα και την ανάλυση του περιεχομένου του PaloPro εμφανίζει ως σημείο αναφοράς του σκοπιανού τον Αντώνη Σαμαρά και εκφράζει την οργή της για το χειρισμό του από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Οι χρήστες των social media αναλυτικότερα θεωρούν ότι :

  •  Οι θέσεις του Αντώνη Σαμαρά τόσο για το σκοπιανό όσο και για τα άλλα εθνικά θέματα συσπειρώνουν τη δεξιά βάση της ΝΔ που είναι εθνικά σκεπτόμενη και δεν επιθυμεί παραχωρήσεις. Ο Σαμαράς εκφράζει ένα μεγάλο ποσοστό της λαϊκή δεξιάς που εμφανίζεται να είναι ισχυρή τόσο στο εσωτερικό όσο και στην ομογένεια – εκφράστηκε και μέσω της «διπλωματίας των συλλαλητηρίων».
  • Οι αναφορές στον Αντώνη Σαμαρά χρησιμοποιούνται για να εκφραστούν προβληματισμοί και να σταλούν μηνύματα προς τον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς τα social media επιθυμούν μια σαφή θέση για το σκοπιανό και το όρο «Μακεδονία».
    Αναφορές που συνδέουν το τάφο της Αμφίπολης και με τον Αντώνη Σαμαρά δείχνουν ότι το νέο «μακεδονικό» έχει το δικό του σημείο αναφοράς την Αμφίπολη κάτι που πιστώνεται στον πρώην πρωθυπουργό.
  • Ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται να εξελίσσεται σε κύριο εκφραστή της αντί -ΣΥΡΙΖΑ ιδεολογίας με «αιχμή του δόρατος» τα εθνικά θέματα. Το γεγονός ότι του επιτίθεται το Μαξίμου σημαίνει για κάποιους χρήστες των social media ότι τον φοβάται.
  • Ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται ως ο μεγάλος κερδισμένος από τον «εμφύλιο» που προσπάθησε να δημιουργήσει το Μαξίμου στη ΝΔ με αφορμή το σκοπιανό.
  • Η ανάδειξη του μεσσήνιου Σαμάρα ως υπερασπιστή της Μακεδονίας φέρνει σε δύσκολη θέση την καραμανλική πτέρυγα και τους βουλευτές της Μακεδονίας οι όποιοι λογικά θα έπρεπε να πρωτοστατούν από τη στιγμή που και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είναι και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.
  • Η έλλειψη μη πολιτικού πολιτισμού από τον Αντώνη Σαμαρά προς τον Αλέξη Τσίπρα (δεν παρέδωσε στο Μέγαρο Μαξίμου) φαίνεται να αρχίζει να λειτουργεί θετικά υπέρ του πρώην πρωθυπουργού. Αυτό αποτελεί και τη διαχωριστική γραμμή του από τους άλλους πολιτικούς που είναι political correct αλλα δεν προβληματίζουν το Μαξίμου.
  • Η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα ως ηγέτη στο εξωτερικό υπολείπεται κατά εκείνης του Αντώνη Σαμαρά με μέτρο σύγκριση τη γλώσσα του σώματος, τη σοβαρότητα και τη μόρφωση.
  • Μνημονεύουν την οικονομική πολιτική που ακολουθούσε η κυβέρνηση Σαμαρά και επικρίνoυν αυτή του Αλέξη Τσίπρα ακόμα και η επιλογή για υπουργούς Οικονομικών.
  • Εκφράζουν οργή για την εξόντωση της μεσαίας τάξης από την υπερφορολόγηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και κυριαρχεί η εντύπωση ότι αν παράμενε η κυβέρνηση Σαμαρά η χώρα θα είχε τώρα καταφέρει να βγει από το μνημόνιο.
  • Ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται να έχει δικαιωθεί και να αποτελεί πρόβλημα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.
  • Ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει και ορκισμένους εχθρούς που τον κατηγορούν ως ακροδεξιό, υμνητή των μνημονίων, υπαίτιο για την οικονομική πολιτική που αναγκάζεται να ασκήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Οι αναφορές αυτές εκφράζονται μέσω των αρνητικών συναισθημάτων και ενός αριθμού των ουδέτερων που τον αμφισβητούν για τη θέση του σκοπιανό και τις πολιτικές επιλογές του.
    ________________

Ο Νίκος Αρβανίτης είναι Content Director της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι από το 1994 και αναγνωρισμένος αναλυτής της περιοχής των Βαλκανίων στον τομέα των διεθνών σχέσεων. Συνεργάζεται με διεθνή ειδησεογραφικά, βαλκανικά και ελληνικά μέσα (υπήρξε και διευθυντής του σερβικού Ekonomist). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Εγκληματολογίας και Ποινικών Επιστημών του πανεπιστημίου του Βελιγραδίου.

Ο Γιώργος Πρωτόπαπας είναι Sr. Data Analyst της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος. Άρχισε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Επενδυτής» (2000 – 2014). Αρθρογραφεί από το 2012 στο περιοδικό Άμυνα & Διπλωματία και συνεργάζεται με διάφορα διεθνή και ελληνικά ψηφιακά μέσα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστήμιου Kent. Έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα courses και seminars για Digital Media, Social Media Strategies, Digital Marketing & Advertising.

Οι δυο είναι συγγραφείς του βιβλίου «In social MEDIA RES» που με βάση το λογισμικό Palo Pro αποκωδικοποιεί το περιεχόμενο των social media και των ψηφιακών μέσων για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Σχετικά

Tags: Απόψεις
Share24Tweet15Share4Send
Νίκος Αρβανίτης

Νίκος Αρβανίτης

Ο Νίκος Αρβανίτης είναι Content Director της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι από το 1994 και αναγνωρισμένος αναλυτής της περιοχής των Βαλκανίων στον τομέα των διεθνών σχέσεων. Συνεργάζεται με διεθνή ειδησεογραφικά, βαλκανικά και ελληνικά μέσα (υπήρξε και διευθυντής του σερβικού Ekonomist). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Εγκληματολογίας και Ποινικών Επιστημών του πανεπιστημίου του Βελιγραδίου.

Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας

Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας

Ο Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας είναι Strategic - Media Analyst στο Crisis Monitor.  Είναι διεθνολόγος και αρθρογραφεί από το 2012 στο περιοδικό Άμυνα & Διπλωματία. Επιπλέον συνεργάζεται με διάφορα διεθνή και ελληνικά ψηφιακά μέσα. Παράλληλα, είναι Sr. Data Analyst της Palo Services εξειδικευμένος στην ανάλυση τoυ Social Media Monitoring.  Άρχισε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Επενδυτής» (2000 -2014). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστήμιου Kent. Με τη ιδιότητα του διεθνολόγου έχει μιλήσει και σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό. Επιπροσθέτως, έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα courses και seminars για Digital Media, Social Media Strategies και Digital Marketing & Advertising.

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Startup Toolkit του AmCham Greece: Ένα Στρατηγικό Εφόδιο για τη Νέα Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα

25 Απριλίου 2025
On the Radar

Beta Weekender: Δράμα, φόβος, ανακούφιση, αμφιβολία

13 Απριλίου 2025
Mario Draghi
Spotlight

Άρθρο του Ντράγκι: «Ξεχάστε τις ΗΠΑ, η Ευρώπη έχει επιβάλει με επιτυχία δασμούς στον εαυτό της»

16 Φεβρουαρίου 2025
Επόμενο άρθρο
Ο Ζόραν Ζάεφ

Ζάεφ: "Δεχόμαστε γεωγραφικό προσδιορισμό", επιταχύνεται η διαδικασία

Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών

Θετικά υποδέχεται το ΥΠΕΞ τη μετονομασία του αεροδρομίου των Σκοπίων και της εθνικής οδού

MostPopular

  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    244 shares
    Share 98 Tweet 61
  • Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

    101 shares
    Share 40 Tweet 25
  • Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

    80 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Οι Ινδοί της KSSL ετοιμάζονται για deal με Ελλάδα

    78 shares
    Share 31 Tweet 20
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

    59 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr