• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ντράγκι εφ’ όλης της ύλης: Ακόμα υπάρχει κίνδυνος

27 Απριλίου 2017 - Ενημερώθηκε: 28 Απριλίου 2017

Ο Πούτιν βάζει όρους στο τραπέζι – Οι Ευρωπαίοι απαντούν με… πυραύλους

28 Μαΐου 2025
Jan Karras

Αύξηση κερδών με καλύτερα περιθώρια πέτυχε ο ΟΠΑΠ στο Q1

28 Μαΐου 2025

Το deal Ορτσέλ – Χόλτερμαν ισχυροποιεί Ψάλτη και ξεκλειδώνει… δυναμική

28 Μαΐου 2025
Rally

Νέο τραπεζικό πάρτι στο Χ.Α. που βλέπει και τις 1.900 μονάδες

28 Μαΐου 2025
Το ταμπλό του Χρηματιστηρίου

Αλλαγές στους δείκτες του Χ.Α: Οι φοβικοί και οι επιθετικοί επιχειρηματίες σε όρους… ταμπλό!

28 Μαΐου 2025

AmCham: Στρατηγική παρουσία του Επιμελητηρίου στις ΗΠΑ

28 Μαΐου 2025

Ο Μερτς ανεβάζει την πίεση στον Πουτιν… Σπρώχνει για deal στα παρασκήνια

28 Μαΐου 2025

Πώς να διαβάζω σωστά τον λογαριασμό ρεύματος;

28 Μαΐου 2025

Η σειρά realme GT 7 κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Παρίσι

28 Μαΐου 2025

Μέλη των Τούρκων Ντάλτον πίσω από την επίθεση σε στελέχη της ΕΥΠ

28 Μαΐου 2025
Nord Stream 2 unerwater

Ο Nord Stream διχάζει (πάλι) τη Δύση

28 Μαΐου 2025

ΕΕ και ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις κατά της Συρίας

28 Μαΐου 2025

Ελαφρά άνοδος στις αποδόσεις των ομολόγων της Eυρωζώνης

28 Μαΐου 2025

ΟΔΔΗΧ: Στο 1,74% υποχώρησε η απόδοση των 6μηνων εντόκων

28 Μαΐου 2025

Άνοδος στα καταλύματα, πτώση στην εστίαση το α’ τρίμηνο 2025

28 Μαΐου 2025
Elon Musk

Το «μεγάλο και όμορφο» ν/σ του Τραμπ απογοητεύει τον Μασκ

28 Μαΐου 2025

Πρώτο βήμα για την υποβοηθούμενη ευθανασία στη Γαλλία

28 Μαΐου 2025

Έρευνα Mastercard: Οι κυβερνοεπιθέσεις απειλούν τις ΜμΕ στην Ευρώπη

28 Μαΐου 2025

Η Cosmos Sport αποκτά νέα γραφεία

28 Μαΐου 2025
χρυσός, gold

Ο χρυσός ανακάμπτει με φόντο οικονομικά στοιχεία και εμπορικές συνομιλίες

28 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η UniCredit αυξάνει τη συμμετοχή της στην Alpha Bank στο 20% – αποχωρεί η Reggeborgh

28 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Σε διεθνείς θεσμικούς το 80% του πράσινου ομολόγου

28 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 29 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Ντράγκι εφ’ όλης της ύλης: Ακόμα υπάρχει κίνδυνος

NewsRoomΑπόNewsRoom
27 Απριλίου 2017 - Ενημερώθηκε: 28 Απριλίου 2017
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
15 0
0
42
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Αναγκαία χαρακτήρισε ισχυρά μέτρα νομισματικής χαλάρωσης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κατά στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ. Ο Μάριο Ντράγκι επισήμανε ότι ο πληθωρισμός θα συνεχίσει να κινείται στα τρέχοντα επίπεδα, ωστόσο δεν ο δομικός πληθωρισμός παραμένει αδύναμος, καθώς εξαιρουμένων των τιμών των καυσίμων πολλοί τομείς υπολείπονται. όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΚΤ, το διοικητικό συμβούλιο εστίασε στις αναπτυξιακές προοπτικές και την ανάγκη στήριξής τους με μέτρα νομισματικής πολιτικής αλλά κυρίως με δομικές μεταρρυθμίσεις.

Οι δηλώσεις του Μάριο Ντράγκι εστίασαν στην ανάγκη διατήρησης της τρέχουσας πολιτικής της ΕΚΤ, ενώ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις δηλώσεις τυ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που επέκρινε την πολιτική της ΕΚΤ, επανήλθε στην αυτονομία και ανεξαρτησία της ΕΚΤ, στέλνοντας σαφές μήνυμα στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών.

Ο πρόεδρος της ΕΚΤ εστίασε στη συγκριτική βελτίωση των προοπτικών ανάπτυξης της οικονομίας της Ευρωζώνης, ξεκαθάρισε όμως ότι το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης είναι αναγκαίο και θα συνεχιστεί έως το τέλος του 2017 ή και περισσότερο αν χρειαστεί, ενώ τα επιτόκια θα παραμείνουν στα τρέχοντα ή και χαμηλότερα ακόμα και μετά την έναρξη της διαδικασίας tappering.

Σχετικάθέματα

RBA

Η Κενρική Τράπεζα της Αυστραλίας μείωσε τα επιτόκια

20 Μαΐου 2025
Chinese Central bank, Peoples Bank of China

Σε ιστορικά χαμηλά τα επιτόκια στην Κίνα

20 Μαΐου 2025

Ράλι στις ευρωαγορές εν μέσω εμπορικής αβεβαιότητας

8 Μαΐου 2025

Διαβάστε επίσης: ΕΚΤ: Σταθερά επιτόκια και QE

Για τον πληθωρισμό ο πρόεδρος της ΕΚΤ δήλωσε:

Ο δομικός πληθωρισμός δεν παρουσίασε πειστική ανοδική τάση – οι πιέσεις στο εγχώριο κόστος παραμένουν υποτονικές και οι πρόσφατες αυξήσεις στις παγκόσμιες πιέσεις των τιμών δεν έχουν ακόμη περάσει. Τους επόμενους μήνες, ο γενικός πληθωρισμός ενδέχεται να κυμανθεί γύρω από τα σημερινά επίπεδα, αντανακλώντας κυρίως τις μεταβολές του ετήσιου ρυθμού μεταβολής των τιμών της ενέργειας.

Όπως σημείωσε ο Μάριο Ντράγκι οι κίνδυνοι που περιβάλλουν την αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας της Ευρωζώνης περιορίζονται και η ΕΚΤ βλέπει διατήρηση της τάσης περιορισμού τους τόσο στο εσωτερικό όσο και στο διεθνές περιβάλλον. Επισήμανε όμως ότι οι συνθήκες που θα επέτρεπαν αλλαγή νομισματικής πολιτικής δεν έχουν ακόμα διαμορφωθεί.

Οι κίνδυνοι για τις αναπτυξιακές προοπτικές μειώθηκαν κάπως, αλλά παραμένουν σε πτωτική πορεία και σχετίζονται κυρίως με παγκόσμιους παράγοντες.

Για τα βασικά οικονομικά μεγέθη η ΕΚΤ προβλέπει:

– Αύξηση του ΑΕΠ κατά 1,8% το 2017, 1,7% το 2018 και 1,6% το 2019
– Πληθωρισμό 1,7% το 2017, 1,6% το 2018 και 1,7% το 2019.
– Διατήρηση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης στα 60 δισ. τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους
– Περιορισμό των κινδύνων

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση του Μάριο Ντράγκι

Η ανάπτυξη στην οικονομία της ζώνης του ευρώ, υποστηριζόμενη από τα μέτρα νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ, σταθεροποιείται και διευρύνεται σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε κατά την τελευταία συνεδρίασή μας πριν από έξι μήνες. Οι κίνδυνοι για τις αναπτυξιακές προοπτικές μειώθηκαν κάπως, αλλά παραμένουν σε πτωτική πορεία και σχετίζονται κυρίως με παγκόσμιους παράγοντες. Ενώ ο γενικός πληθωρισμός στη ζώνη του ευρώ έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, ο δομικός πληθωρισμός αναμένεται να παραμείνει υποτονικός. Ένας πολύ σημαντικός βαθμός νομισματικής στέγασης εξακολουθεί να είναι απαραίτητος για να εξασφαλιστεί η σταθερή απόδοση των ποσοστών πληθωρισμού σε επίπεδα κάτω, αλλά κοντά στο 2% – σύμφωνα με την εντολή της ΕΚΤ. Προκειμένου να αξιοποιηθούν πλήρως τα οφέλη των μέτρων νομισματικής πολιτικής, είναι αναγκαία η ανάληψη δράσεων σε άλλους τομείς οικονομικής πολιτικής για την ενίσχυση της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης και της ανθεκτικότητας στη ζώνη του ευρώ.

Η συνεχιζόμενη οικονομική ανάπτυξη της ζώνης του ευρώ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εγχώρια ζήτηση, με ιδιωτική κατανάλωση και επενδύσεις να συμβάλλουν στην ανάπτυξη. Το πραγματικό ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 1,7% το 2016. Υπάρχουν ενδείξεις ότι η ανάκαμψη διευρύνεται μεταξύ των χωρών και των τομέων. Η μετακύλιση των μέτρων νομισματικής πολιτικής μας υποστηρίζει την εγχώρια ζήτηση. Η ανάκαμψη των επενδύσεων εξακολουθεί να προωθείται με πολύ ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης και βελτιώσεις στην κερδοφορία των επιχειρήσεων. Η ιδιωτική κατανάλωση πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω από τη συνεχή αύξηση της απασχόλησης. Υπάρχουν επίσης ενδείξεις για μια κάπως πιο ισχυρή παγκόσμια ανάκαμψη και αύξηση του παγκόσμιου εμπορίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις του προσωπικού της ΕΚΤ, το ετήσιο πραγματικό ΑΕΠ αυξάνεται κατά 1,8% το 2017, 1,7% το 2018 και 1,6% το 2019.

Ο γενικός πληθωρισμός στη ζώνη του ευρώ αυξήθηκε κατά το παρελθόν έτος, αντανακλώντας σε μεγάλο βαθμό τον αισθητά υψηλότερο πληθωρισμό ενέργειας και τροφίμων. Οι κίνδυνοι του αποπληθωρισμού, οι οποίοι ορίζονται ως γενικευμένες μειώσεις των τιμών που προκαλούν μια αρνητική σπειροειδή αυτοπεποίθηση, έχουν εξαφανιστεί σε μεγάλο βαθμό. Παράλληλα, ο δομικός πληθωρισμός δεν παρουσίασε πειστική ανοδική τάση – οι πιέσεις στο εγχώριο κόστος παραμένουν υποτονικές και οι πρόσφατες αυξήσεις στις παγκόσμιες πιέσεις των τιμών δεν έχουν ακόμη περάσει. Τους επόμενους μήνες, ο γενικός πληθωρισμός ενδέχεται να κυμανθεί γύρω από τα σημερινά επίπεδα, αντανακλώντας κυρίως τις μεταβολές του ετήσιου ρυθμού μεταβολής των τιμών της ενέργειας. Ωστόσο, ο δομικός πληθωρισμός αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά μεσοπρόθεσμα, υποστηριζόμενος από τα μέτρα νομισματικής πολιτικής μας, την αναμενόμενη συνεχιζόμενη οικονομική ανάκαμψη και την αντίστοιχη σταδιακή απορρόφηση της χαλαρότητας. Οι τελευταίες προβλέψεις του προσωπικού της ΕΚΤ για τη ζώνη του ευρώ δείχνουν ετήσιο συνολικό πληθωρισμό 1,7% το 2017, 1,6% το 2018 και 1,7% το 2019.

Τα συνολικά μέτρα νομισματικής πολιτικής που έλαβε η ΕΚΤ από τον Ιούνιο του 2014 συνέβαλαν ουσιαστικά στην οικονομική ανάκαμψη. Οι όροι χρηματοδότησης και η ζήτηση πιστώσεων έχουν βελτιωθεί. Ο όγκος των δανείων συνεχίζει να αυξάνεται, τα επιτόκια των τραπεζικών δανείων για τα νοικοκυριά και τις εταιρείες μειώθηκαν σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα. Και υπήρξε μείωση της ετερογένειας μεταξύ των χωρών. Επίσης, σε σύγκριση με πριν από έξι μήνες, οι προσδοκίες για τον πληθωρισμό στην αγορά έχουν ενισχυθεί αισθητά. Ταυτόχρονα, καθώς ο δομικός πληθωρισμός παραμένει υποτονικός και η πορεία του πληθωρισμού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις επικρατούσες πολύ ευνοϊκές συνθήκες χρηματοδότησης, δεν μπορούμε να έχουμε επαρκή εμπιστοσύνη ότι μια σταθερή προσαρμογή του πληθωρισμού θα υλοποιηθεί με διαρκή τρόπο. Συνεπώς, απαιτείται ένας πολύ σημαντικός βαθμός νομισματικής στέγασης για τις βασικές πιέσεις του πληθωρισμού για τη δημιουργία και την υποστήριξη του γενικού πληθωρισμού μεσοπρόθεσμα.

Όπως επιβεβαίωσε το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την τελευταία συνεδρίασή του για τη νομισματική πολιτική στις 9 Μαρτίου, εξακολουθούμε να περιμένουμε τα βασικά επιτόκια της ΕΚΤ να παραμείνουν επί του παρόντος ή σε χαμηλότερα επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα και αρκετά πέρα ​​από τον ορίζοντα των καθαρών αγορών στοιχείων ενεργητικού. Μέχρι το τέλος του περασμένου μήνα, οι μηνιαίες αγορές τίτλων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα στο πλαίσιο του προγράμματος αγοράς ιδίων κεφαλαίων (APP) ανήλθαν σε 80 δισ. Ευρώ κατά μέσο όρο. Προβλέπεται να συνεχιστούν με μηνιαίο ρυθμό ύψους 60 δισ. Ευρώ έως το τέλος Δεκεμβρίου 2017 ή και εάν αυτό κριθεί αναγκαίο και εν πάση περιπτώσει μέχρις ότου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ διαπιστώσει μια διαρκή προσαρμογή στην πορεία του πληθωρισμού σύμφωνα με τον στόχο του για τον πληθωρισμό. Οι καθαρές αγορές θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με τις επανεπενδύσεις των πληρωμών κεφαλαίου από τους τίτλους λήξης που αγοράστηκαν βάσει της APP. Εάν οι προοπτικές καθίστανται λιγότερο ευνοϊκές ή αν οι χρηματοοικονομικές συνθήκες είναι ασυμβίβαστες με την περαιτέρω πρόοδο προς μια σταθερή προσαρμογή στην πορεία του πληθωρισμού, είμαστε έτοιμοι να αυξήσουμε το πρόγραμμα αγοράς περιουσιακών στοιχείων όσον αφορά το μέγεθος ή / και τη διάρκεια.

Το αίσθημα της αγοράς προς τον τραπεζικό τομέα της ζώνης του ευρώ βελτιώθηκε. Η πρόσφατη ενίσχυση της ανάκαμψης υποστηρίζει την κερδοφορία των τραπεζών και συμβάλλει στη μείωση του αποθέματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Οι τράπεζες της ζώνης του ευρώ έχουν βελτιώσει τις κεφαλαιακές τους θέσεις από την κρίση και τώρα είναι καλά κεφαλαιοποιημένες σε συγκεντρωτικό επίπεδο. Παρόλα αυτά, η κερδοφορία παραμένει αδύναμη σε τμήματα των τραπεζών της ζώνης του ευρώ

Σχετικά

Tags: QEΕΚΤΕπιτόκιαΜάριο Ντράγκι
Share17Tweet11Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

RBA
The Wire

Η Κενρική Τράπεζα της Αυστραλίας μείωσε τα επιτόκια

20 Μαΐου 2025
Chinese Central bank, Peoples Bank of China
The Wire

Σε ιστορικά χαμηλά τα επιτόκια στην Κίνα

20 Μαΐου 2025
On the Radar

Ράλι στις ευρωαγορές εν μέσω εμπορικής αβεβαιότητας

8 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Συνεχίζουν την απομόχλευση οι ελληνικές τράπεζες, -100 εκατ. ο ELA

Σύγκρουση ΗΠΑ-Ρωσίας αποσταθεροποιεί την πΓΔΜ

MostPopular

  • Woman IT specialist in elegant suit working on notebook computer in data center next to server racks

    Moody’s: Ωρολογιακή βόμβα τα Data Centers – Προειδοποτεί τραπεζίτες και REITS

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Alpha Bank – ΕΛΤΑ: Το άνοιγμα Ψάλτη στην κοινωνία δεν έρχεται χωρίς …ρίσκα

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    292 shares
    Share 117 Tweet 73
  • Όταν οι χαμηλές τιμές διαλύουν τις αγορές – Η στρατηγική της Κίνας στις σπάνιες γαίες

    64 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Η Ευρωπαία Εισαγγελέας βγάζει στη σέντρα τον Μητσοτάκη – Κίνδυνος απώλειας κονδυλίων και… θέσης

    120 shares
    Share 48 Tweet 30

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr