• Τελευταία
  • Trending
  • All

Η εισβολή στην NSA πλήττει τις τράπεζες

15 Απριλίου 2017 - Ενημερώθηκε: 17 Απριλίου 2017

Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

8 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025

Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

8 Μαΐου 2025

Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Capela Sixtina

8 Μαΐου 2025

Κόπωση και πτώση στις 1.721 μονάδες στο Χρηματιστήριο 

8 Μαΐου 2025

Η realme αποκαλύπτει παγκοσμίως τη σειρά GT 7 στις 27 Μαΐου

8 Μαΐου 2025
Ο CEO της Eurobank Φωκίων Καραβίας

Έπιασε τους στόχους η Eurobank: Από το εξωτερικό και Wealth Management τα κέρδη

8 Μαΐου 2025

Πάνω από τις προβλέψεις τα κέρδη της Εθνικής Τράπεζας στο Q1

8 Μαΐου 2025

H Microsoft θωρακίζει το ευρωπαϊκό cloud απέναντι σε εξωτερικές παρεμβάσεις

8 Μαΐου 2025
Σε τροχιά αναπόδραστων εξελίξεων έχει εισέλθει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα περιόρισε τα περιθώρια ελιγμών του Στέφανου Κασσελάκη,

Καταδίκη Κασσελάκη σε 30 μήνες με αναστολή για πόθεν έσχες

8 Μαΐου 2025

BAT Hellas: Έντεκα διακρίσεις στον τομέα της καινοτόμου επικοινωνίας

8 Μαΐου 2025

Ανεβαίνει η ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο – Προειδοποιήσεις Άγκυρας για το Οικόπεδο 5

8 Μαΐου 2025

TITAN: Θετικό ξεκίνημα το 2025 με αύξηση πωλήσεων και επενδυτική δυναμική

8 Μαΐου 2025

Λιμάνια, ανθρώπινο δυναμικό και υπερτουρισμός στο επίκεντρο των συζητήσεων του PSTF

8 Μαΐου 2025

Henkel: Ανάπτυξη πωλήσεων και σταθερή ισχυρή κερδοφορία στο α’ 3μηνο

8 Μαΐου 2025

Εκλογή Πάπα: Μαύρος καπνός ξανά – Το απόγευμα νέα ψηφοφορία

8 Μαΐου 2025
Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε επιχείρηση ξυλείας στη Μάνδρα

8 Μαΐου 2025

Ράλι στις ευρωαγορές εν μέσω εμπορικής αβεβαιότητας

8 Μαΐου 2025
ομόλογα

Η Fed πυροδότησε άνοδο στις αποδόσεις της ευρωζώνης

8 Μαΐου 2025

Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

8 Μαΐου 2025
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η Euroxx βλέπει ράι 53% για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Οι προβλέψεις για EBITDA

8 Μαΐου 2025

Έγκριση για το squeeze out στην Ελληνική Τράπεζα έλαβε η Eurobank

8 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Cyber Security

Η εισβολή στην NSA πλήττει τις τράπεζες

NewsRoomΑπόNewsRoom
15 Απριλίου 2017 - Ενημερώθηκε: 17 Απριλίου 2017
Στις Cyber Security, The Wire, Τράπεζες
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
19 0
0
51
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Νέα διαρροή πληροφοριών, αυτή τη φορά από την NSA, από τον χάκερ ή το γκρουπ Shadow Brokers, πλήττει την κοινότητα πληροφοριών των ΗΠΑ αποκαλύπτοντας ειδικό λογισμικό παρακολούθησης τραπεζικών συναλλαγών σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς και επιμόλυνσης όλων των εκδόσεων των Windows. ΜΕ τον τρόπο αποκαλύπτεται ότι παγκόσμιο standard στη μεταφορά κεφαλαίων έχει καταστεί de facto αναξιόπιστο και μεγάλοι οργανισμοί και οργανωμένο έγκλημα θα αναζητήσουν εναλλακτικές, τις οποίες η Ρωσία μπορεί να… προσφέρει.

Οι Shadow Brokers εχουν διαρρεύσει πάνω από 1GB αρχείων από προγράμματα παρακολούθησης της NSA τον τελευταίο ένα χρόνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποκάλυψη των εργαλείων αυτών έρχεται μια ημέρα μετά την “αναγόρευση” του ιδρυτή των Wikileaks Τζουλιάν Ασάνζ σε “επικεφαλής ξένης ανεξάρτητης υπηρεσίας πληροφοριών”, από τον διευθυντή της CIA, Μάικ Πομπέο. Πρόκειται για ακόμη μια αναστροφή πολιτικής καθώς προεκλογικά ο Ντόναλντ Τραμπ επικαλούνταν ως αξιόπιστη πηγή τα Wikileaks ενώ ζητούσε δημοσίως από τους hackers να αποκαλύψουν ότι έχει η Χίλαρι.

Πρόκειται όμως για το δεύτερο τεράστιου βεληνεκούς σκάνδαλο που πλήττει τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και αποδεικνύει ότι είναι ευάλωτες, ενώ κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από συνδυασμό wistleblower και εξωτερικού hacking. Χθες παράλληλα με τα εργαλεία της NSA αποκαλύφθηκε και το τελευταίο μέρος των προγραμμάτων της CIA από τα Wikileaks, στο πλαίσιο του #Vault7, το Hive που περιλαμβάνει εργαλεία-malware αναγνώρισης στόχου, παρακολούθησης και στοχευμένων επιθέσεων.

Σχετικάθέματα

Επίθεση από hackers δέχθηκε ο Fourlis – Δεν έχει επανέλθει πλήρως το σύστημα

2 Δεκεμβρίου 2024
hacker, χάκερ

Κινέζοι hackers μπήκαν σε internet providers στις ΗΠΑ και τους έγδυσαν

25 Σεπτεμβρίου 2024

Σαμποτάζ στα γαλλικά τρένα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

26 Ιουλίου 2024

Όσον αφορά τις αποκαλύψεις για την NSA στα αρχεία αυτά συμπεριλαμβάνεται κώδικας λογισμικού τον οποίο θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν κακοποιοί για να εισβάλλουν σε servers του συστήματος SWIFT, το οποίο αποτελεί το παγκόσμιο standard για τη μεταφορά κεφαλαίων, και να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των τραπεζών και ακόμη και να κλέψουν χρήματα, επισήμανε ο Σέιν Σουκ, σύμβουλος ασφάλειας συστημάτων πληροφορικής που έχει βοηθήσει τράπεζες να ερευνήσουν παραβιάσεις των συστημάτων τους.
[graphiq id=”6GqOcgPFSXr” title=”Top 10 παραβιάσεων hacker σε κυβερνητικά δίκτυα” width=”700″ height=”530″ url=”https://w.graphiq.com/w/6GqOcgPFSXr” ]

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει και σε αυτό το σημείο καθώς στην πραγματικότητα πλήττεται όχι μόνο η NSA αλλά και η αξιοπιστία του παγκόσμιου διατραπεζικού συστήματος που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της παγκόσμιας οικονομίας. Ωστόσο πρίν από δυο εβδομάδες η Ρωσία ανακοίνωσε ότι διαθέτει ένα “υποκατάστατο” το συστήματος SWIFT το οποίο έχει αναπτύξει για να αμυνθεί έναντι των διεθνών κυρώσεων, το οποίο ωστόσο δεν είχε ιδιαίτερο νόημα καθώς χρησιμοποιούνταν μόνο εσωτερικά στις τράπεζες της και οι μόνες διαθέσιμες τράπεζες για συμμετοχή σε αυτό θα ήταν όσες λειτουργούν στη Βόρειο Κορέα και το Ιράν.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμο το δίκτυο αντι-SWIFT της Ρωσίας, για ξέπλυμα χωρίς κυρώσεις

Υπό το φως όμως των νέων αποκαλύψεων για την παρακολούθηση του συστήματος SWIFT από την NSA μεγάλες ομάδες πίεσης από εμπόρους ναρκωτικών, μέχρι πολυεθνικές εταιρίες δεν θα ήθελαν την αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας να έχει πρόσβαση στις διατραπεζικές τους συναλλαγές και θα ήταν πρόθυμες να πιέσουν τις τράπεζες με τις οποίες συνεργάζονται να υιοθετήσουν και το ρώσικο σύστημα, γεγονός που μπορεί να αλλάξει τον χώρο του transaction banking παγκοσμίως.

Το ρώσικο σύστημα όμως δεν είναι το μόνο καθώς έδαφος κερδίζει διαρκώς και το blockchain το οποίο έχουν αρχίσει να υιοθετούν οι τράπεζες σε ολόκληρο τον κόσμο και για την έχει αποδειχθεί ασφαλές. Ωστόσο η δημιουργία διεθνώς ομογενοποιημένου συστήματος διαχείρισης συναλλαγών από το blockchain απέχει και απαιτεί μεγάλες επενδύσεις και κεντρική διαχείριση, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να υλοποιηθεί όμως.

Διαβάστε επίσης: Τράπεζες: Το Blockchain “αντίδοτο” σε σύνορα και περιορισμούς για το εμπόριο

Η εταιρία SWIFT, η οποία εδρεύει στο Βέλγιο, υποβάθμισε τον κίνδυνο να γίνουν επιθέσεις με τη χρήση του κώδικα που έδωσαν στη δημοσιότητα οι χάκερ χθες. Εξήγησε ότι εκδίδει συχνά ενημερώσεις ασφαλείας και συμβουλές προς της τράπεζες που είναι πελάτες της για την αντιμετώπιση των γνωστών απειλών. «Δίνουμε οδηγίες σε όλους τους πελάτες μας να εγκαθιστούν τις ενημερώσεις ασφαλείας εντός των καθορισμένων χρόνων», ανέφερε η SWIFT.
Η εταιρία είπε πως δεν έχει κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι έχει υπάρξει οποτεδήποτε παραβίαση και είσοδος στο κύριο δίκτυο της. Είναι πάντως πιθανό να υπήρξε παραβίαση των συστημάτων ανταλλαγής μηνυμάτων πελατών της τοπικά, πρόσθεσε η SWIFT, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στην NSA.

Τι αποκάλυψαν οι Shadow Brokers

Μερικά από τα έγγραφα αυτά φέρουν τα σύμβολα και τις σφραγίδες της NSA, αλλά η αυθεντικότητά τους δεν είναι δυνατό να επαληθευτεί. Στο υλικό που έφερε στη δημοσιότητα η μυστηριώδης ομάδα χάκερ συγκαταλέγονται προγράμματα και malware για επιθέσεις σε προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Windows, πολλά από τα οποία μπορούν ακόμη να αξιοποιηθούν, επισήμαναν ειδικοί.

Η Microsoft, η κατασκευάστρια των Windows, ανέφερε ότι δεν έχει ειδοποιηθεί από την αμερικανική κυβέρνηση πως υπήρχαν τέτοια αρχεία ή ότι έχουν κλαπεί, όπως συνέβαινε στο παρελθόν κατά πάγια τακτική. Η έλλειψη ενημέρωσης προς τις εταιρίες που πλήττονται από τη διαρροή στοιχείων αποτελεί -κατά πάσα πιθανότητα- αλλαγή στην πολιτική της NSA, καθώς γνώριζε εδώ και μήνες ότι οι Shadow Brokers είχαν καταφέρει να υποκλέψουν στοιχεία.

Οι hackers θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τα δεδομένα που διατέθηκαν χθες για να εισβάλουν σε τράπεζες και να κλέψουν χρήματα, όπως είχε συμβεί πέρυσι στην κεντρική τράπεζα του Μπανγκλαντές, η οποία υπέστη ζημία ύψους 81 εκατομμυρίων δολαρίων. Όταν κακοποιοί έκλεψαν την Τράπεζα του Μπανγκλαντές πέρυσι εισέβαλαν στο τοπικό δίκτυο SWIFT και μετέφεραν χρήματα από τον λογαριασμό της στην κεντρική τράπεζα της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιοποίησαν οι Shadow Brokers χθες, η NSA πιθανόν απέκτησε πρόσβαση στο δίκτυο SWIFT μέσω εταιριών που προσφέρουν πρόσβαση σε τράπεζες που θεωρούνται μικροί πελάτες, ή ανταλλάσσουν μηνύματα για λογαριασμό τους.
Αν εισβάλει κανείς σε μια τέτοια εταιρεία «έχει πρόσβαση σε όλους τους πελάτες της, σε όλες τις τράπεζες» που εξυπηρετεί, εξήγησε ο Ματ Σουίς, ιδρυτής μιας εταιρείας κυβερνοασφάλειας που έχει μελετήσει το υλικό το οποίο δημοσιοποιούν οι Shadow Brokers και πιστεύει ότι η ομάδα έχει πράγματι στα χέρια της αρχεία της NSA.

Ανάμεσα στα αρχεία που δημοσιοποίησε η ομάδα είναι φύλλα Excel με καταλόγους υπολογιστών εταιριών που παρέχουν υπηρεσίες σε τράπεζες, ονόματα χρηστών, κωδικούς και άλλα στοιχεία. Πληροφορίες που μπορεί να έχει κάποιος μόνο εάν εισβάλει σε ένα σύστημα.
[graphiq id=”9qLATwtcaEt” title=”Δημοσκόπηση (ΗΠΑ): Πως νοιώθετε για την παρακολούθηση από κρατικές υπηρεσίες” width=”700″ height=”657″ url=”https://w.graphiq.com/w/9qLATwtcaEt” ]

Σύμφωνα με τον Κρις Τόμας, έναν γνωστό ερευνητή για θέματα κυβερνοασφάλειας, τα αρχεία που δημοσιοποιήθηκαν χθες δείχνουν πως η NSA «ήταν σε θέση να εισβάλλει σε συστήματα SWIFT, κατά τα φαινόμενα για να παρακολουθεί, αν όχι να προσκόπτει, τις συναλλαγές τρομοκρατικών οργανώσεων».

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 το να εμποδιστεί η ροή χρημάτων από τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και άλλα κράτη προς την αλ Κάιντα, τους Ταλιμπάν και άλλες εξτρεμιστικές οργανώσεις στο Αφγανιστάν, το Πακιστάν και αλλού ήταν ένας από τους στόχους των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ και άλλων δυτικών χωρών.

Σύμφωνα με τον Μουστάφα αλ Μπασάμ, η NSA είχε εισβάλει σε τράπεζες και πετρελαϊκές εταιρείες «στην Παλαιστίνη, στα ΗΑΕ, στο Κουβέιτ, στο Κατάρ, στην Υεμένη και αλλού». Κατά τον ίδιο, η NSA είχε «παραβιάσει τελείως» την ασφάλεια της EastNets, μία από τις δύο εταιρείες που παρέχουν σε μικρότερες τράπεζες πρόσβαση στο σύστημα SWIFT, και κατονομάζεται στα έγγραφα που δημοσιοποίησαν οι Shadow Brokers.

Η EastNets, που εδρεύει στο Ντουμπάι, διέψευσε ότι υπήρξε παρείσφρηση στα συστήματά της και αποκάλεσε αυτή την εκτίμηση «ψευδή και ανυπόστατη».

Το 2013, έγγραφα που είχε δώσει στη δημοσιότητα ο Έντουαρντ Σνόουντεν, πρώην συμβασιούχος της NSA, έδειξαν πως η NSA ήταν σε θέση να παρακολουθεί το σύστημα SWIFT και το έκανε για να εντοπίζει συναλλαγές που προορίζονταν για τη χρηματοδότηση εγκληματικών δραστηριοτήτων.
[graphiq id=”9M3GYVFSXmB” title=”Top 10 πηγών επικίνδυνου λογισμικού (malware)” width=”700″ height=”635″ url=”https://w.graphiq.com/w/9M3GYVFSXmB” ]

Σχετικά

Tags: hackers
Share20Tweet13Share4Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Επίθεση από hackers δέχθηκε ο Fourlis – Δεν έχει επανέλθει πλήρως το σύστημα

2 Δεκεμβρίου 2024
hacker, χάκερ
Cyber Security

Κινέζοι hackers μπήκαν σε internet providers στις ΗΠΑ και τους έγδυσαν

25 Σεπτεμβρίου 2024
Crisis Zone

Σαμποτάζ στα γαλλικά τρένα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

26 Ιουλίου 2024
Επόμενο άρθρο

Τραμπ-Κιμ παίζουν με τα... όπλα τους. Ο Ξι σε ρόλο παιδονόμου

#Vault7: Τα Wikileaks αποκαλύπτουν τις τεχνικές της CIA με το Hive

MostPopular

  • Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

    108 shares
    Share 43 Tweet 27
  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    246 shares
    Share 98 Tweet 62
  • Οι νέεες προβλέψεις της BlackRock: Ό,τι πρέπει να… φοβάστε

    81 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Οι Ινδοί της KSSL ετοιμάζονται για deal με Ελλάδα

    78 shares
    Share 31 Tweet 20
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

    59 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr