• Τελευταία
  • Trending
  • All

Πλήγμα Πούτιν στον Ερντογάν με… Wikileaks

9 Δεκεμβρίου 2016 - Ενημερώθηκε: 12 Δεκεμβρίου 2016
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Ισχυρό Ξεκίνημα για την Premia Properties στο 2025

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Επανεκκίνηση για τη γερμανική οικονομία στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Eurobank: Στα top picks της Deutsche Bank για την Ευρώπη – Σύσταση buy

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Πλήγμα Πούτιν στον Ερντογάν με… Wikileaks

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
9 Δεκεμβρίου 2016 - Ενημερώθηκε: 12 Δεκεμβρίου 2016
Στις Crisis Zone, The Wire, Αναδυόμενες Κρίσεις
Χρόνος ανάγνωσης2 mins read
17 0
0
46
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Emails που στοιχειοθετούν την κατηγορία της εμπλοκής του γαμπρού του Ερντογάν με τον ISIS αποκαλύπτει το Wikileaks, ενισχύοντας τις διεθνείς πιέσεις προς την Τουρκία και αποδυναμώνοντας περαιτέρω τον Τούρκο πρόεδρο. Οι διαρροές υποστηρίζουν μάλιστα παλαιότερες καταγγελίες του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας για εμπόριο πετρελαίου μεταξύ της οικογένειας Ερντογάν και του ISIS.

Υπ αυτό το πρίσμα η διαρροή από τα Wikileaks αποτελεί ένδειξη άρδην επιδείνωσης των διμερών σχέσεων Ρωσίας-Τουρκίας, στη στιγμή μάλιστα που και η επαναπροσέγγιση Άγκυρας-Τελ Αβίβ έχει παγώσει. Αν σε αυτά συνυπολογιστεί η ένταση στις σχέσεις με τη Γερμανία και οι σαφείς αποστάσεις των ΗΠΑ, τότε σκιαγραφείται με σαφήνεια το περιβάλλον απομόνωσης στο οποίο έχει τεθεί ο Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε επίσης: Ο Ερντογάν απειλεί, όλοι το περίμεναν

Σχετικάθέματα

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025

Το πλήγμα όμως δεν είναι μόνο πολιτικό αλλά και οικονομικό, καθώς πρώτα οι ΗΠΑ, δια στόματος του υπουργού Οικονομικών, Τζακ Λιού είχαν προειδοποιήσει την Άγκυρα να κόψει τους δεσμούς του τραπεζικού συστήματος με το Ισλαμικό Κράτος , ενώ τώρα η διαρροή από τα Wikileaks δείχνει ότι δημιουργείται ευρύ μέτωπο κατά του Ταγίπ Ερντογάν που πλήττει και την τουρκική οικονομία.

Το σχίσμα στις σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας είχε αρχίσει να διαφαίνεται μετά την εισβολη΄τουρκικών δυνάμεων στη Βόρεια Συρία και την αντίδραση του Άσαντ, ενώ κατέστη σαφές μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για βομβαρδισμό τουρκικών δυνάμεων από τη συριακή αεροπορία.

Τροχιοδεικτική ήταν και η αναβολή της επίσκεψης της τουρκικής στρατιωτικής ηγεσίας στην Ρωσία τον προηγούμενο μήνα.

Με δεδομένο ότι ο Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται σε διεθνή απομόνωση, η τουρκική οικονομία νιώθει τις συνέπειες του πογκρόμ που ακολούθησε το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, με τον Τουρισμό να έχει διαλυθεί, τη λίρα να υποχωρεί δραματικά, τις ξένες επενδύσεις να συρρικνώνονται και τις εξαγωγές να καταβαραθρώνονται, το τραπεζικό σύστημα της χώρας αντιμετωπίζει πλέον ουσιαστικό κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης: Απελπισμένος ο Ερντογάν, πετάει χειροβομβίδες

Όπως είχε επισημάνει ο Τζακ Λιού στον Τούρκο πρωθυπουργό στο G-20 των υπουργών Οικονομικών στην Κίνα, η εξάρτηση των τουρκικών τραπεζών από τον ISIS είναι μεγάλη και αυτό αποτελεί πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Η Τουρκία σε γερμανική πρέσα

Επισήμως τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ευρώπη δεν έχουν «χαρακτηρίσει» τις τουρκικές τράπεζες, ωστόσο αυτό είναι χαρτί που μπορεί χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Αυτή τη στιγμή μόνο η Γερμανία έχει αυξημένη έκθεση στην Τουρκία μέσω της Allianz, ωστόσο η κατάσταση χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη.

Το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί είναι πλέον ιδιαίτερα εύφλεκτο καθώς το διεθνές μέτωπο κατά του Ταγίπ Ερντογάν έχει διευρυνθεί, ενώ οι πολλαπλές αιτίες για τις οποίες πλαγιοκοπείται καθιστούν ιδιαίτερα δύσολη την εύρεση κοινού τόπου σε αυτή τη φάση.

Διαβάστε επίσης: Σε καραντίνα ο Ερντογάν για τις συλλήψεις Κούρδων

Οι μεγάλες δυνάμεις φαίνεται ότι έχουν εγκαταλείψει το δόγμα του απλού περιορισμού του Ταγίπ Ερντογάν και σκοπεύουν πλέον σε πιο δραστικά μέτρα…

Διαβάστε επίσης: Φοβούνται κατάρρευση Ερντογάν και αποσταθεροποίηση της Τουρκίας

Οι αποκαλύψεις των Wikileaks

Τα email αποδεικνύουν επίσης την ύπαρξη συναλλαγών μεταξύ του Αλμπαϊράκ και στελεχών του ISIS.
Παράλληλα, φέρνουν στην επιφάνεια την έντονη επιρροή του υπουργού σε διάφορους χώρους της πολιτικής ζωής στην Τουρκία, ενώ αποκαλύπτουν και την οργανωμένη προπαγάνδα του Ερντογάν κατά το διάστημα πριν και μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με το υλικό που αποκαλύπτουν τα Wikileaks υπάρχει εκτενής αλληλογραφία μεταξύ του Αλμπαϊράκ και της εταιρίας Powertrans, η οποία εμπλέκεται σε υποθέσεις εισαγωγής πετραλαίου από εκπροσώπους του ISIS.

RELEASE: Searchable archive of 57,934 emails from #Erdoğan's son-in-law Berat #Albayrak #BeratsBox #redhack https://t.co/IxBDrnO8UP pic.twitter.com/fpAvYJUJy8

— WikiLeaks (@wikileaks) 5 Δεκεμβρίου 2016

Στις 11 Νοεμβρίου 2011, η κυβέρνηση Ερντογάν πέρασε ένα νομοσχέδιο το οποίο απαγόρευε πλήρως κάθε είδους συναλλαγή (εισαγωγή/εξαγωγή/μεταφορά) σε πετρέλαιο ή στα παράγωγα προϊόντα. Βέβαια το νομοσχέδιο εμπεριείχε μία τροπολογία η οποία επέτρεπε στην κυβέρνηση να άρει την απαγόρευση σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αυτό το «παραθυράκι» αξιοποιήθηκε για να δώσει αποκλειστικά δικαιώματα εισαγωγής και εξαγωγής πετρελαίου στην Powertrans, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για συναλλαγές με το ISIS.

O Αλμπαϊράκ έχει επανειλλημένως αρνηθεί κάθε σχέση με την εν λόγω εταιρία, όμως τα email που δημοσίευσε το Wikileaks αποδεικνύουν το αντίθετο. Μάλιστα σε συνομιλία με τον υπεύθυνο ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, Μπετούλ Γιλμάζ, ο Αλμπαϊράκ φαίνεται να εκφέρει γνώμη και να εγκρίνει αποφάσεις που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό, όπως για παράδειγμα προσλήψεις, απολύσεις, ακόμα και έγκριση μισθών και αυξήσεων εργαζομένων της Powertrans.
Το αρχείο των email αποκαλύπτει επίσης τις προσπάθειες της τουρκικής κυβέρνησης να προπαγανδίσουν υπέρ του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ μέσα από τον τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το 2013, όταν ξεκίνησαν οι μεγάλες διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν, δημιουργήθηκε ανησυχία στο κυβερνητικό σχήμα για τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσουν τα social media στην εξάπλωση και γιγάντωση των φαινομένων αυτών. Με βάση πολλά emails από το 2013 έως σήμερα, καθίσταται φανερό πως μετά τις διαδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη, η κυβέρνηση έχει προβεί σε οργανωμένες απόπειρες ελέγχου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα, αποκαλύπτεται πως το ΑΚΡ είχε προσλάβει ανθρώπους να δουλεύουν στο Twitter ώστε να επηρεάσουν το περιεχόμενο και την ανταλλαγή μηνυμάτων στην πλατφόρμα, παρά το γεγονός πως η πρόσβαση στο ίντερνετ είχε μπλοκαριστεί για όσους βρίσκονταν στην Τουρκία.

Οι καταγγελίες της Ρωσίας για Ερντογάν

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει στο RT τον Δεκέμβριο του 2015 ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Ανατόλι Αντόνοφ, η Ρωσία έχει γνώση περί τριών βασικών οδών διακίνησης πετρελαίου στην Τουρκία.

«Σήμερα παρουσιάζουμε μόνο κάποια από τα γεγονότα τα οποία επιβεβαιώνουν ότι μια ολόκληρη ομάδα παρανόμων και μελών της τουρκικής ελίτ, που κλέβει πετρέλαιο από τους γείτονές τους, επιχειρεί στην περιοχή» δήλωσε ο Αντόνοφ, σημειώνοντας ότι πετρέλαιο σε μεγάλες ποσότητες εισέρχεται στην Τουρκία μέσω «ζωντανών αγωγών πετρελαίου»,

που αποτελούνται από χιλιάδες πετρελαιοφόρα φορτηγά. Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι η Τουρκία είναι ο κύριος αγοραστής του πετρελαίου αυτού, που προέρχεται από το Ιράκ και τη Συρία.

«Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας, η κορυφαία πολιτική ηγεσία της χώρας – ο πρόεδρος Ερντογάν και η οικογένειά του – εμπλέκονται σε αυτή την εγκληματική δραστηριότητα». πρόσθεσε.
Όπως υποστήριξε ο Αντόνοφ από την έναρξη των ρωσικών επιχειρήσεων στη Συρία στις 30 Σεπτεμβρίου, τα έσοδα του Ισλαμικού Κράτους έχουν μειωθεί. «Ήταν περίπου 3 εκατ. δολάρια ημερησίως. Μετά από δύο μήνες ρωσικών αεροπορικών πληγμάτων, ήταν περίπου 1,5 εκατ. δολάρια ημερησίως» είπε, ισχυριζόμενος ότι ο συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ δεν χτυπά πετρελαιοφόρα φορτηγά του ISIS.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία περί των διαδρομών που χρησιμοποιούνται, αναφέροντας επίσης ότι τις τελευταίες εβδομάδες 2.000 μαχητές, 250 οχήματα και εκατοντάδες τόνοι πυρομαχικών έχουν σταλεί από την Τουρκία σε τρομοκράτες στη Συρία. Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι τα πετρελαιοφόρα περνούν ελεύθερα τα σύνορα Τουρκίας και Ιράκ.

Σύμφωνα με τον Αντόνοφ, τα έσοδα από τις πωλήσεις πετρελαίου αποφέρουν στους τρομοκράτες στη Συρία περίπου δύο δισ. ετησίως, τα οποία δαπανώνται για τη μισθοδοσία μαχητών και τον εξοπλισμό τους, ενώ η όλη δραστηριότητα αποτελεί πηγή πλουτισμού για την τουρκική ηγεσία.

Οι προειδοποιητικές βολές από ΗΠΑ

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών συναντήθηκε με τον Τούρκο αναπληρωτή πρωθυπουργό στο περιθώριο της Συνόδου των G 20 στην Κίνα.

Αν και αρχικά οι δηλώσεις ήταν στο συνηθισμένο πλαίσιο της στήριξης στην κυβέρνηση στην κατακλείδα ο Λιού φαίνεται ότι αποφάσισε να στείλει σαφές μήνυμα.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters , ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ σημείωσε πως

«Τόσο το υπουργείο Οικονομικών όσο και η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρακολουθούν στενά την πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Τουρκία, καθώς και τις επιπτώσεις του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην οικονομική κατάσταση της χώρας».

Κλείνοντας όμως συνέστησε στην τουρκική κυβέρνηση τη διασφάλιση του τραπεζικού συστήματος από την κατάχρηση του Ισλαμικού Κράτους.

Τα χτυπήματα από Wall Street Journal

Σχετικές αναφορές είχε κάνει στο παρελθόν και η Wall Street Journal, η οποία σε δημοσίευμά της το 2013 είχε ισχυριστεί πως το ΑΚΡ είχε δημιουργήσει μία ομάδα 6.000 ατόμων για τη διαχείριση των social media.
Τα email αποδεικνύουν εξάλλου ότι το ΑΚΡ είχε οργανώσει δύο ομάδες προπαγάνδας στα social media. Η μία ομάδα αποτελείτο από προγραμματιστές, γραφίστες, σεναριογράφους και ψυχιάτρους ειδικευμένους στον ψυχολογικό πόλεμο. Μία μεγαλύτερη ομάδα αποτελείτο από ψεύτικους λογαριασμούς στο Τwitter, οι οποίοι κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα υπέρ του Ερντογάν σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά

Tags: ISWikileaksΠραξικόπημα στην ΤουρκίαΡωσίαΤαγίπ ΕρντογάνΤουρκία
Share18Tweet12Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
The Wire

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

«Green» η Google μέχρι το 2017

ΟΠΕΚ: Ποντάρουν 300.000… Ρωσία τα βλέπει;

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    160 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    72 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    227 shares
    Share 91 Tweet 57

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr