• Τελευταία
  • Trending
  • All
Το κεντρικό κτίριο της ΕΚΤ

Κλειδωμένη η μείωση επιτοκίων από την ΕΚΤ… Προβλέπεις για πτώση έως το 1,5%

14 Απριλίου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Κλειδωμένη η μείωση επιτοκίων από την ΕΚΤ… Προβλέπεις για πτώση έως το 1,5%

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
14 Απριλίου 2025
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
19 0
0
Το κεντρικό κτίριο της ΕΚΤ

Το κεντρικό κτίριο της ΕΚΤ

52
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η δυναμική αποκλιμάκωσης του πληθωρισμού στην Ευρωζώνη και η αναστολή έναρξης του εμπορικού πολέμου με τις ΗΠΑ οδηγούν αναπόδραστα σε μείωση επιτοκίων, καθώς η ΕΚΤ επιχειρεί να επανεκκινήσει την ανάπτυξη και να παράσχει θφηνή ρευστότητα στο σύστημα προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη κλιμάκωση των εντάσεων με τις ΗΠΑ.

Ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη αναμένεται να κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα απ’ ό,τι είχε προβλεφθεί προηγουμένως, λόγω της αύξησης των δασμών στις ΗΠΑ, σύμφωνα με έρευνα του Bloomberg, η οποία ενισχύει το σενάριο για μείωση των επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αυτή την εβδομάδα.

Σχετικάθέματα

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Παράλληλα, με δεδομένο ότι οι ΗΠΑ έχουν επιβάλλει ήδη δασμό 10% στην Ευρώπη και καθώς το δολάριο υποχωρεί σταθερά, η ΕΚΤ -αν και επισήμως δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές της- πολιτικά υποκινούμενη μπορεί να δράσει προληπτικά, συμβάλλοντας στην σταθεροποίηση της ισοτιμίας του ευρώ με το δολάριο, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρώτο κύμα ανατιμήσεων.

Συνολικά για το 2025, οι αναλυτες προβλέπουν δύο ακόμη μειώσεις επιτοκίων, μια τον Απρίλιο (αυτή την εβδομάδα) και μια τον Ιούνιο, με στόχο την υποχώρηση στο ουδέτερο επίπεδο του 2%, όπως έχει εξ αρχής δηλώσει ο Έλληνας κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας. Πλέον, αναλυτές εκτιμούν ότι τα επιτόκια της ΕΚΤ μπορεί να υποχωρήσουν και στο 1,5% εντός του έτους, επίπεδο που θεωρείται επεκτατικό και θα είχε έντονο αντίκτυπο στις τράπεζες, τις ασφαλιστικές και τον πληθωρισμό.

Επιβραδύνει ο πληθωρισμός

Οι αναλυτές προβλέπουν ότι ο πληθωρισμός θα διαμορφωθεί κατά μέσο όρο στο 1,9% το 2026 και στο 2% το 2027 — αναθεώρηση προς τα κάτω κατά 0,1 ποσοστιαία μονάδα για κάθε έτος. Αναμένουν επίσης ότι η οικονομία θα αναπτυχθεί κατά 0,8% το 2025, ελαφρώς λιγότερο από τις προηγούμενες εκτιμήσεις, πριν η δυναμική επιταχυνθεί. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η πραγματικότητα για την Ελλάδα και λίγες ακόμη χώρες της Ευρωζώνης είναι διαφορετική, με τον πληθωρισμό να καλπάζει 30% υψηλότο από τον μέσο όρο και σωρευτικά τις ανατιμήσεις να υπερβαίνουν το 45%.

Κλειδωμένη η μείωση επιτοκίων από την ΕΚΤ... Προβλέπεις για πτώση έως το 1,5%

Αν και η έρευνα δεν λαμβάνει υπόψη την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναστείλει προσωρινά την αύξηση των δασμών για μεγάλο μέρος του κόσμου, ρίχνει φως στις πιθανές επιπτώσεις της πολιτικής του.

Κλειδωμένη η μείωση επιτοκίων από την ΕΚΤ... Προβλέπεις για πτώση έως το 1,5%

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει επιβάλει δασμούς ύψους 145% στην Κίνα και 10% σε άλλους εμπορικούς εταίρους, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα εν λόγω μέτρα ισχύουν για περίοδο 90 ημερών ώστε να επιτραπούν διαπραγματεύσεις.

Το σοκ στους επενδυτές έχει πλήξει τις χρηματιστηριακές αγορές και έχει αυξήσει τις προσδοκίες ότι η ΕΚΤ θα μειώσει τα επιτόκια για έβδομη φορά αυτή την εβδομάδα. Σε ξεχωριστή έρευνα του Bloomberg, οι οικονομολόγοι προβλέπουν δύο επιπλέον μειώσεις των επιτοκίων τον Απρίλιο και τον Ιούνιο.

«Ακόμη και με την προσωρινή αναστολή των δασμών, η μείωση των επιτοκίων τον Απρίλιο έχει νόημα», δήλωσε ο οικονομολόγος της JPMorgan Chase, Greg Fuzesi. «Η μείωση τον Ιούνιο επίσης ίσως να μην προκαλέσει έντονες αντιδράσεις», αν και η πορεία πέρα από αυτό θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των εμπορικών συνομιλιών με τις ΗΠΑ.

Ορισμένοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής έδειξαν ετοιμότητα για δράση πριν την έναρξη της «σιωπηρής περιόδου» της ΕΚΤ την περασμένη εβδομάδα. Ο διοικητής της Τράπεζας της Γαλλίας, Francois Villeroy de Galhau, δήλωσε ότι υπάρχει ακόμη περιθώριο για μείωση επιτοκίων, με τους δασμούς του Τραμπ να ενισχύουν το επιχείρημα για άμεση δράση. Ο Olli Rehn της Φινλανδίας και ο Gediminas Simkus της Λιθουανίας υποστήριξαν επίσης νέα μείωση αυτή την εβδομάδα.

Κλειδωμένη η μείωση επιτοκίων από την ΕΚΤ... Προβλέπεις για πτώση έως το 1,5%

Ο πρόεδρος της Bundesbank, Joachim Nagel, περιορίστηκε να δηλώσει ότι η ΕΚΤ θα δράσει «υπεύθυνα» με βάση τα δεδομένα και τις εξελίξεις. Ο Robert Holzmann της Αυστρίας εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν επαρκείς λόγοι για μείωση των επιτοκίων λόγω της μεγάλης αβεβαιότητας.

Πριν την ανακοίνωση του Τραμπ, η πρόεδρος της ΕΚΤ, Christine Lagarde, είχε δηλώσει στους ευρωβουλευτές ότι οι δασμοί θα πλήξουν την ανάπτυξη της Ευρωζώνης, ενώ θα αυξήσουν προσωρινά τον πληθωρισμό.

Οι επιπτώσεις στις χρηματοπιστωτικές αγορές ήταν έντονες. Χαρακτηριστικά, το ευρώ ανέβηκε σε υψηλό τριετίας την Παρασκευή — γεγονός που συνεπάγεται φθηνότερες εισαγωγές στην Ευρωζώνη και υποχώρηση των τιμών. Οι τιμές ενέργειας επίσης μειώθηκαν.

Επιπλέον, η ΕΕ έχει αποφύγει την άμεση υιοθέτηση αντίμετρων που θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν περαιτέρω τον πληθωρισμό. Για την Evelyn Herrmann της Bank of America, αυτό αφήνει περιθώρια για επιπλέον μειώσεις επιτοκίων ακόμη και μετά από αυτήν την εβδομάδα:

«Αν οι τιμές ενέργειας και οι συναλλαγματικές ισοτιμίες δεν αλλάξουν σημαντικά, θα είναι δύσκολο για την ΕΚΤ να μην αναθεωρήσει καθοδικά τις προβλέψεις για τον πληθωρισμό τον Ιούνιο», είπε. «Σε μια τέτοια περίπτωση, θα είναι δύσκολο να αποφύγει περαιτέρω μείωση των επιτοκίων.»

Μια επιπλέον μείωση κατά 25 μονάδες βάσης τον Ιούνιο θα φέρει το επιτόκιο καταθέσεων στο 2%, περίπου στο μέσο μιας γκάμας εκτιμήσεων για το λεγόμενο «ουδέτερο επιτόκιο» — ένα θεωρητικό επίπεδο που ούτε περιορίζει ούτε ενισχύει την οικονομική δραστηριότητα. Η μείωση κάτω από αυτό πιθανόν να απαιτεί εντονότερη ανησυχία για την πορεία της οικονομίας, η οποία μέχρι στιγμής διατηρείται σε ισορροπία χάρη στην υπόσχεση για μεγαλύτερες δημοσιονομικές δαπάνες από τη Γερμανία.

Επιτόκια στο 1,5%;

Όπως και η Herrmann, οι οικονομολόγοι της Deutsche Bank και της Goldman Sachs εκτιμούν ότι τα επιτόκια θα μειωθούν στο 1,5% φέτος λόγω των αδύναμων προοπτικών ανάπτυξης και πληθωρισμού. Άλλοι όμως είναι πιο επιφυλακτικοί.

«Είναι απίθανο η ΕΚΤ να αντιδράσει άμεσα στις ανακοινώσεις δασμών και επομένως οι αγορές ίσως είναι υπερβολικά αισιόδοξες αναμένοντας νέα μείωση τον Ιούνιο», δήλωσαν οι αναλυτές της RBC Capital Markets, Peter Schaffrik και George Moran. «Πιστεύουμε ότι η ΕΚΤ θα προχωρήσει με προσοχή και οι ανοδικοί κίνδυνοι για τον πληθωρισμό καθιστούν δύσκολη τη συνέχιση των μειώσεων.»

Ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ολλανδίας, Klaas Knot, υπογράμμισε την περασμένη εβδομάδα ότι οι αντικρουόμενες τάσεις στην οικονομική πολιτική καθιστούν δυσκολότερη για την ΕΚΤ την εκτίμηση των προοπτικών ανάπτυξης της περιοχής.

Αν και οι δασμοί αποτελούν «αρνητικό σοκ ζήτησης» βραχυπρόθεσμα, οι πληθωριστικές επιπτώσεις ενδέχεται να επικρατήσουν μακροπρόθεσμα, τόνισε σε εκδήλωση στο Άμστερνταμ. Λαμβάνοντας υπόψη και τη μετατόπιση της δημοσιονομικής πολιτικής, η ΕΚΤ θα πρέπει να είναι «ιδιαίτερα σε εγρήγορση», πρόσθεσε.

Σχετικά

Tags: γεωοικονομίαΕΚΤΕπιτόκιαΕυρωζώνη
Share21Tweet13Share4Send
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής
The Wire

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Χοντραίνει το παιχνίδι στην αγορά ομολόγων - Παρέμβαση της Fed προαναγγέλλει ο Jamie Dimon

Σε rally mode οι ευρωαγορές - Πανηγυρίζουν την κωλοτούμπα Τραμπ στα ηλεκτρονικά

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    106 shares
    Share 42 Tweet 27
  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    218 shares
    Share 87 Tweet 55

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr