• Τελευταία
  • Trending
  • All

DEFX: Οι δασμοί του Τραμπ και ο αντίκτυπος στην ελληνική οικονομία

12 Απριλίου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Σε bull market τα crypto: Ιστορικά ρεκόρ για Bitcoin και Ethereum

Νέο ράλι και ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

21 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ αποδέχονται το δώρο 400 εκατ. του Κατάρ στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την IFA Berlin 2025

21 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025

Η ΕΕ απέτυχε να υλοποιήσει τους στόχους της για τις επικουρικές συντάξεις

21 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Bolt: Νέα λειτουργία για προγραμματισμένες διαδρομές από και προς τον ΔΑΑ

21 Μαΐου 2025
Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS και Ρενάτα Βαλμά, Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα

21 Μαΐου 2025

ΖΑΓΟΡΙ: Το 2025 σηματοδοτεί την αλλαγή. Νέα εικόνα, ίδια πηγή ζωής

21 Μαΐου 2025

Foundever: Πέντε βασικές στρατηγικές για την ενίσχυση του brand loyalty

21 Μαΐου 2025

Μίνι έμφραγμα λόγω Bloomberg στις αγορές

21 Μαΐου 2025

A. Agarwal (Citi): Custody και χρηματοπιστωτικό σύστημα – Προκλήσεις και τάσεις

21 Μαΐου 2025
Ο Βαίλης Ψάλτης

Ψάλτης: Η Alpha Bank σε διαδικασία… αντεπίθεσης

21 Μαΐου 2025

ΕΚΤΕΡ: Προσωρινός ανάδοχος έργου αναβάθμισης του Νοσοκομείου Ιωαννίνων

21 Μαΐου 2025
Χωρίς εθνική στρατηγική για τον τουρισμό οδεύει η Ελλάδα, αφήνοντας ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σήμερα έχει στα χέρια της για ανάπτυξη,

Τουρισμός: Νέα ρεκόρ το 2025 – Στρατηγική και προκλήσεις 

21 Μαΐου 2025

Παπασταύρου: Το νέο σχέδιο για οικισμούς και η στρατηγική στην ενέργεια

21 Μαΐου 2025

Scope: Τί έδειξε το review 7000 αμοιβαίων! – Roller coaster οι αγορές

21 Μαΐου 2025

Η Hästens και η τέχνη του ύπνου: Sleep Well – Live Well

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 21 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

DEFX: Οι δασμοί του Τραμπ και ο αντίκτυπος στην ελληνική οικονομία

NewsRoomΑπόNewsRoom
12 Απριλίου 2025
Στις The Wire, Δελτία Τύπου
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
15 0
0
40
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η συμπληρωματικότητα και ο ανταγωνισμός μεταξύ βιομηχανίας, τουρισμού, εμπορίου και υπηρεσιών ήταν το κεντρικό θέμα σε μια από τις συζητήσεις που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών που έγιναν στους Δελφούς 9-12 Απριλίου .

«Έχουμε έναν ανταγωνισμό φυσιολογικό και έναν που μας βάζει το κράτος να έχουμε» εξήγησε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος , Πρόεδρος Δ.Σ., ΣΕΒ Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και συμπλήρωσε: «Ο φυσιολογικός είναι στην αγορά εργασίας. Αλλά δεν είναι μόνο μεταξύ κλάδων αλλά και μεταξύ προϊόντων. Είναι πολύ φυσιολογικό. Το πρόβλημα είναι στη χωροταξία που δεν θα έπρεπε να έχουμε αν είχαμε καλύτερο σχεδιασμό και ξέραμε σε ποιες περιοχές μπορεί να κάνεις τουρισμό, σε ποιες παραγωγές και σε ποιες οικιστικά projects. Δυστυχώς η ανεπάρκεια του ελληνικού δημοσίου μας έχει φέρει σε έναν ανταγωνισμό και συχνά συμβαίνουν προβλήματα. Γίνεται προσπάθεια για εθνικά χωροταξικά σχέδια, τα οποία πολύ φοβάμαι ότι θα βάλουμε σε μεγαλύτερο ανταγωνισμό γιατί δεν θα είναι εύκολο να δεχθούμε καμία πλευρά. Ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση».

Από την πλευρά του ο Ευτύχος Βασιλάκης , Πρόεδρος AEGEAN και Διευθύνων Σύμβουλος AUTOHELLAS, σημείωσε: «Πού υπάρχει ανταγωνισμός; Στην ανεύρεση των ανθρώπων. Να γυρίσουμε στο 27% ανεργία, τότε που ήταν εύκολο να βρεις ανθρώπους; Δεν μπορεί να είναι λόγος ανταγωνισμού. Τα κονδύλια του RRF, μακάρι να είχαμε καταναλώσει όλα μοιρασμένα με τον άλλο τρόπο. Το θεωρώ ψευτοδίλημμα και με ενοχλεί. Οι τουρίστες σαφώς και ενισχύουν την κατανάλωση σε όλα τα επίπεδα της οικονομίας».

Σχετικάθέματα

ΗΠΑ-Κίνα: Ανάπαυλα στις εντάσεις, πίεση στα δημοσιονομικά

21 Μαΐου 2025

Η Οικονομία του Μέλλοντος: Ένα Νέο Παραγωγικό Μοντέλο με Ισχυρή Βιομηχανία

20 Μαΐου 2025

Delphi Forum Slemani: Η γεωπολιτική ανασύνθεση στην καρδιά της Μ. Ανατολής

19 Μαΐου 2025

«Η συνεργασία είναι για εμάς μονόδρομος – θα ήταν παράλογο να μην επιδιώκουμε», υπογράμμισε ο Αριστοτέλης Παντελιάδης , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ. Ο ίδιος συνέχισε: «Είμαστε άρρηκτα δεμένοι με τη βιομηχανία, πουλάμε τα προϊόντα που παράγει. Τα καταστήματα είναι εκεί που δοκιμάζεται το τελικό προϊόν. Είμαστε και το πεδίο που θα παράξει πληροφόρηση για τα παράγωγα. Οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσκολία στην παραγωγή του, στα δίχτυα διανομής του θα χτυπήσει πάνω μας. Αγωνιούμε το ίδιο μ’ αυτόν. Με τον τουρισμό, υπάρχει περισσότερη αλληλεπίδραση. Είναι ξεκάθαρο ότι φέρνει κόσμο στην Ελλάδα που θα φάνε, θα διασκεδάσουν, θα ξοδέψουν. Όσο φέρνει εισοδηματικά καλύτερους τουρίστες, θα είναι προς όφελος όλων».

Στη συζήτηση, μπήκαν λόγω επικαιρότητας, τόσο οι δασμοί που επιβάλλουν οι ΗΠΑ όσο και ο αντίκτυπος που μπορούν να έχουν αυτοί στην ελληνική οικονομία και στην πορεία της παγκοσμιοποίησης. Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος επισήμανε: «Η παγκοσμιοποίηση δεν αντιστρέφεται γιατί τα ποτάμια δεν γυρίζουν πίσω. Η μόνη δύναμη που θα μπορούσε να γυρίσει πίσω είναι η αμερικανική οικονομία, και ήταν αυτή που κέρδισε κυρίως από την ενοποίηση των αγορών. Δεν νομίζω ότι γυρνάει, ακόμα και αν περάσουμε μια περίοδο που δεν θα εξελιχθεί, θα αποδεχθεί ότι θα ξαναγυρίσει εκεί. Δεν γίνεται να γυρίσουμε σε εποχές εθνικών συνόρων, είναι αντιοικονομικό η κάθε χώρα να παράγει τα πάντα, ό,τι χρειάζεται, αυτά δεν γίνονται πια. Δεν θα ανατραπεί αλλά πρέπει να αλλάξει κάτι. Ο μεγάλος πλούτος που δημιούργησε η παγκοσμιοποίηση κρατήθηκε στο υψηλότερο 3% της κοινωνίας, στους πιο πλούσιους. Αν δεν βρει τα κοινωνικά μοντέλα να περάσει στη μέση και την κατώτερη τάξη δεν θα είναι βιώσιμη».

Ο Ευτύχος Βασιλάκης, τόνισε πως: «Στον τουρισμό οι οποίοι μπορούν να είναι μόνο από την ψυχολογία του ταξιδιώτη. Οι ροές από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη δεν επηρεάζονται γιατί οι ΗΠΑ παρουσιάζονται ως επιθέσεις. Τα στοιχεία όλα είναι θετικά. Το μόνο που κράτησε πίσω την Ελλάδα στον τουρισμό ήταν η ιστορία της Σαντορίνης. Αν η κρίση μονιμοποιηθεί και αποκτήσει χαρακτηριστικά αντιπαλότητας ο κίνδυνος είναι σοβαρός, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα φέρει. Στο κομμάτι των δασμών για τα αεροσκάφη, είναι αυτοκτονικό και για τις ΗΠΑ και για την Ευρώπη γιατί έχουν παράγωγα που παίρνουν κομμάτια από όλο τον κόσμο, από 50 – 60 χώρες. Απλώς θα ακριβύνουν και τα δύο, χωρίς κανένα ανταγωνιστικό κέρδος ούτε για το ένα ούτε για το άλλο».

Τέλος, ο Αριστοτέλης Παντελιάδης σημείωσε πως: «Όλοι ελπίζουμε ότι τελικά θα βρεθεί μια λύση. Βρισκόμαστε προ των απειλών αλλά ελπίζουμε ότι η Ευρώπη θα καταλήξει σε κάποια συμφωνία για να μην μπούμε σε πόλεμο των δασμών. Ευτυχώς θεωρούμε ότι το μεγάλο κύμα του πληθωρισμού είναι παρελθόν. έχει σταθερότητα τιμών στα είδη των σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν στην παγκόσμια παραγωγή λόγω κλιματικής κρίσης προβλήματα. Το βλέπουμε στο κακάο, στον καφέ και στα υποπροϊόντα. Είναι χρηματιστηριακά είδη και έχουν ανέβει τέσσερις φορές πάνω».

Τη συζήτηση συντόνισε ο Νίκος Βέττας , Γενικός Διευθυντής, Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μετά το Ταμείο Ανάκαμψης – Το κρίσιμο σταυροδρόμι το 2027

Νωρίτερα, σε πανελ για το μέλλον μετά το ταμείο ανάκαμψης, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος , Πρόεδρος Δ.Σ., ΣΕΒ Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, τόνισε πως: «Αυτό που πρέπει να ασχοληθούμε μετά το 2026, είναι να δημιουργήσουμε εθνικά κίνητρα – πιο προσαρμοσμένα στην Ελλάδα. Να δημιουργήσουμε πιο απλούς μηχανισμούς. Πρέπει να μην ξαναγυρίσουμε στην κρίση των επενδυτικών σχεδίων από το κράτος, να συνεχίσουμε την καλή πρακτική που δημιουργήθηκε με το Ταμείο Ανάκαμψης και να φτιάξουμε ισχυρά κίνητρα, εργαλεία που μπορούν να αποφασίσουν η επιχείρηση να κάνει τη στιγμή που χρειάζεται την επένδυση».

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Τρύφων , CEO της ELPEN, ανέφερε πως: «Ερχόμαστε να καλύψουμε ένα μεγάλο επενδυτικό κοινό που υπήρξε μεταξύ 2010 και 2019. Θα συνεχιστούν τα επενδυτικά μας προγράμματα. Η φαρμακευτική βιομηχανία είναι ένας κλάδος με δυνατή παραγωγική βάση. Προφανώς πρέπει να υπάρχει σε ένα επενδυτικό κλίμα με κίνητρα, πρέπει να πάμε σε μεγέθυνση των εταιρειών. Είμαστε λίγες μεγάλες μονάδες στην Ελλάδα, να επενδύσουμε σε έρευνα, σε καινοτομία, προϊόντα με εξαγωγικό προσανατολισμό. Δημιουργείται ένα οικοσύστημα για να μπορέσει να κρατηθεί και να αναπτυχθεί θέλει ένα συνολικό πλαίσιο μέτρων και από την πολιτεία και από τις επιχειρήσεις. Να επενδύσουμε περαιτέρω σε έρευνα και παραγωγή και λιγότερο σε εμπορία».

Το πάνελ συντόνισε o δημοσιογράφος του Mega, Νίκος Φιλιππίδης .

 

Σχετικά

Tags: δασμοίΟικονομίαΟικονομικό Φόρουμ Δελφών
Share16Tweet10Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

ΗΠΑ-Κίνα: Ανάπαυλα στις εντάσεις, πίεση στα δημοσιονομικά

21 Μαΐου 2025
The Wire

Η Οικονομία του Μέλλοντος: Ένα Νέο Παραγωγικό Μοντέλο με Ισχυρή Βιομηχανία

20 Μαΐου 2025
The Wire

Delphi Forum Slemani: Η γεωπολιτική ανασύνθεση στην καρδιά της Μ. Ανατολής

19 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Standard and Poors, S&P

Προειδοποίηση S&P σε Ορμπαν... υποβαθμίζει τις προοπτικές της Ουγγαρίας

Ράλι ανακούφησης στη Wall Street, αλλά με το όπλο παραπόδα

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    935 shares
    Share 374 Tweet 234
  • Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    254 shares
    Share 102 Tweet 64
  • Motor Oil και Shell αλλάζουν αποτύπωμα με δυναμική είσοδο στη λιανική

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    199 shares
    Share 80 Tweet 50

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr