• Τελευταία
  • Trending
  • All

Κράτησε τις 1.500 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

9 Απριλίου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Σε bull market τα crypto: Ιστορικά ρεκόρ για Bitcoin και Ethereum

Νέο ράλι και ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

21 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ αποδέχονται το δώρο 400 εκατ. του Κατάρ στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την IFA Berlin 2025

21 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025

Η ΕΕ απέτυχε να υλοποιήσει τους στόχους της για τις επικουρικές συντάξεις

21 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Bolt: Νέα λειτουργία για προγραμματισμένες διαδρομές από και προς τον ΔΑΑ

21 Μαΐου 2025
Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS και Ρενάτα Βαλμά, Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα

21 Μαΐου 2025

ΖΑΓΟΡΙ: Το 2025 σηματοδοτεί την αλλαγή. Νέα εικόνα, ίδια πηγή ζωής

21 Μαΐου 2025

Foundever: Πέντε βασικές στρατηγικές για την ενίσχυση του brand loyalty

21 Μαΐου 2025

Μίνι έμφραγμα λόγω Bloomberg στις αγορές

21 Μαΐου 2025

A. Agarwal (Citi): Custody και χρηματοπιστωτικό σύστημα – Προκλήσεις και τάσεις

21 Μαΐου 2025
Ο Βαίλης Ψάλτης

Ψάλτης: Η Alpha Bank σε διαδικασία… αντεπίθεσης

21 Μαΐου 2025

ΕΚΤΕΡ: Προσωρινός ανάδοχος έργου αναβάθμισης του Νοσοκομείου Ιωαννίνων

21 Μαΐου 2025
Χωρίς εθνική στρατηγική για τον τουρισμό οδεύει η Ελλάδα, αφήνοντας ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σήμερα έχει στα χέρια της για ανάπτυξη,

Τουρισμός: Νέα ρεκόρ το 2025 – Στρατηγική και προκλήσεις 

21 Μαΐου 2025

Παπασταύρου: Το νέο σχέδιο για οικισμούς και η στρατηγική στην ενέργεια

21 Μαΐου 2025

Scope: Τί έδειξε το review 7000 αμοιβαίων! – Roller coaster οι αγορές

21 Μαΐου 2025

Η Hästens και η τέχνη του ύπνου: Sleep Well – Live Well

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

Κράτησε τις 1.500 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Απόστολος ΣκουμπούρηςΑπόΑπόστολος Σκουμπούρης
9 Απριλίου 2025
Στις On the Radar, Αγορές
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
16 0
0
43
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Με φόντο τη «ζούγκλα» που διαμορφώνεται στις παγκόσμιες εμπορικές συναλλαγές μέσα από τον πόλεμο των δασμών και το μεγαλύτερο πρόγραμμα προστατευτισμού των τελευταίων εκατό ετών στον πλανήτη, οι αγορές βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα μιας πρωτοφανούς σύγχυσης, αβεβαιότητας και αδυναμίας ανάγνωσης των μελλούμενων.

  • Νέα ισχυρή πτώση στο Χ.Α. με φόντο τη ζούγκλα των δασμών
  • Κράτησε τις 1.500 μονάδες ο Γενικός Δείκτης
  • Έβγαλαν άμυνες οι Optima Bank, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ και Aegean Airlines
  • Νέο βαρύ χτύπημα για τα χαρτιά του ομίλου Viohalco
  • Ξανά μεγάλη πτώση στην Ευρώπη, αντίδραση στη Wall Street

Στο πλαίσιο αυτό, η μεταβλητότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των ημερών, με τους traders και τους απανταχού επενδυτές πάσης φύσεως να προσπαθούν αφενός να σώσουν ό,τι σώζεται, αφετέρου να αναγνώσουν τις επόμενες κινήσεις σε αυτή την ιδιότυπη σκακιέρα πλειστηριασμού δασμών, απειλών και περιχαρακώσεων.

Σχετικάθέματα

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Scope: Τί έδειξε το review 7000 αμοιβαίων! – Roller coaster οι αγορές

21 Μαΐου 2025

Το που θα καταλήξει αυτή η ιστορία, κανένας αναλυτής – προς το παρόν – δεν μπορεί να προεξοφλήσει, καθώς κανένας δεν γνωρίζει τους κανόνες που θα ισχύσουν αύριο, σε μια εβδομάδα, σε ένα μήνα ή σε τρεις μήνες. Το σίγουρο είναι πως όπως διαμορφώνεται η κατάσταση με τα υπάρχοντα, τα σημερινά δεδομένα, δεν είναι βιώσιμη για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της παγκόσμιας οικονομικής δραστηριότητας.

Κορυφαίοι αναλυτές κάνουν λόγο για παγκόσμια ύφεση, καθώς σε δεκάδες χώρες θα αλλάξει όλο το οικονομικό status quo, που σημαίνει λιγότερη κατανάλωση, λιγότερες δουλειές, χαμηλότερες τιμές, λιγότερα ταξίδια, με τον πλανήτη να κατεβάζει ταχύτητα. Δεδομένου ότι ολόκληρες οικονομίες είχαν στηθεί πάνω στην υπερ-κατανάλωση της δύσης, θα αντιμετωπίσουν τεράστια προβλήματα, καθώς ολόκληρες περιοχές, ολόκληρες πόλεις και μεγάλες κοινοπολιτείες (κυρίως στην Ασία), είχαν μετατραπεί σε «εργοστάσια» παραγωγής προϊόντων κατανάλωσης, κάτι που τώρα διαταράσσεται επικίνδυνα.

Μεγάλες αμερικανικές εταιρείες έχουν εκατοντάδες εργοστάσια στις χώρες του λεγόμενου τρίτου κόσμου (Ασία, Αφρική, Λ. Αμερική), με ό,τι… μπλοκάρισμα στην βιώσιμη οικονομική δραστηριότητα φέρνει αυτό πρωτίστως στις συγκεκριμένες περιοχές, όπου απασχολούνται εκατομμύρια εργαζόμενοι, χωρίς άλλη βιώσιμη δραστηριότητα, αφετέρου στις ΗΠΑ που επιβάλουν τους δασμούς, αλλάζοντας τις τιμές των προϊόντων για τους ίδιους τους Αμερικανούς καταναλωτές.

Άλλωστε, για να μεταφερθεί ένα εργοστάσιο παραγωγής στις ΗΠΑ, όπως υποτίθεται ότι είναι η (επίσημη) στόχευση του Ντ. Τραμπ, χρειάζονται τουλάχιστον τρία – τέσσερα χρόνια κατασκευής, αλλά και εκατομμύρια εργαζόμενοι, που στη συγκεκριμένη περιοχή δεν υπάρχουν και ούτε πρόκειται να βρεθούν, ειδικά στα νούμερα που έχουν μάθει να δουλεύουν οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις στην Ασία.

Φυσικά, οι επιπτώσεις αρχικά έχουν αντανάκλαση στην οικονομία, όμως πλέον και – αν παγιωθούν αυτές οι νόρμες, θα έχουν τεράστιο κοινωνικό και γεωοικονομικό αποτύπωμα, ενώ θα δημιουργηθούν νέες παγκόσμιες συμμαχίες και νέα γεωοικονομικά μπλοκ. Το σίγουρο είναι ότι πρώτη μεγάλη χαμένη από την υπόθεση, θα είναι η Αμερική του Ντόναλντ Τραμπ.

Η… ζούγκλα των δασμών ρίχνει τις μετοχές

Με φόντο αυτό το νέο τοπίο που παραπέμπει σε οικονομική… ζούγκλα, αλλάζοντας νόρμες και σταθερές δεκαετιών, οι αγορές πασχίζουν να βρουν νέες ισορροπίες χαμηλότερα, την ώρα που ευδοκιμούν και πάσης φύσεως φήμες από «εμπόρους»… ειδήσεων και διακινητών δοξασιών, προξενώντας πολύ μεγάλη μεταβλητότητα. Χθες Τρίτη όλες οι αγορές, μαζί και η ελληνική, αντέδρασαν έντονα ανοδικά, καθώς είχαν φτάσει σε ακραία υπερπουλημένα επίπεδα, ενώ σήμερα οι τάσεις είναι μεικτές.

Στην Ασία, ο δείκτης Nikkei 225 κατέγραψε το πρωί νέα ισχυρή πτώση κοντά 1.300 μονάδων χάνοντας ποσοστό 3,93%, ο Asia Dow υποχώρησε κατά 2,04%, ενώ ο Hang Seng είχε άνοδο 0,68%. Στην Ευρώπη, οι δείκτες έκλεισαν με νέα μεγάλη πτώση, με τον DAX της Φρανκφούρτης στο -3%, τον FTSE 100 στο Λονδίνο στο -2,92%, τον CAC 40 στο Παρίσι σε πτώση 3,34%, τον FTSE MIB στο Μιλάνο στο -2,75%, τον IBEX 35 στη Μαδρίτη στο -2,22% και τον πανευρωπαϊκό Stoxx 600 στο -3,50%.

Την ίδια ώρα, στη Wall Street η μεταβλητότητα χτυπάει… κόκκινο, καθώς οι δείκτες έχουν πορεία ασανσέρ, οπότε πολλά μπορούν να αλλάξουν έως το κλείσιμο. Πρωτύτερα οι δείκτες κατέγραφαν ισχυρότερα κέρδη, όμως πέριξ της 19:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος, αυτά είχαν μειωθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου, τουλάχιστον για τους S&P 500 και Dow Jones.

Νέα πτώση στο Χ.Α., αλλά διέσωσε τις 1.500 μονάδες

Μέσα σε αυτό το άστατο περιβάλλον, το ελληνικό χρηματιστήριο μετά την πτώση κατά 13,47% σε τρεις συνεδριάσεις, χθες αντέδρασε σε ποσοστό +6,19%, όμως σήμερα βυθίστηκε εκ νέου κατά 2,69%, με το Γενικό Δείκτη να κλείνει στις 1.528,34 μονάδες. Το μόνο θετικό είναι ότι διέσωσε το όριο των 1.500 μονάδων, καθώς ενδοσυνεδριακά και στο χαμηλό ημέρας κύλησε έως τις 1.496,42 μονάδες όταν υποχωρούσε κατά 4,72% στις 15:42 μ.μ.

Ο τραπεζικός δείκτης έφτασε να χάνει έως 6,26%, κλείνοντας τελικά με απώλειες 3,14% στις 1.395,66 μονάδες, ενώ ο FTSE 25 κατέγραψε πτώση 2,78% στις 3.755,66 μονάδες, ενώ έφτασε να υποχωρεί έως 5,13%. Τέλος, ο Mid Cap του μεσαίου χώρου έφτασε να υποχωρεί έως 3,91%, ενώ έκλεισε με πτώση 2,88% στις 2.362,85 μονάδες.

Η αξία συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 260,21 εκατ. ευρώ με τα 143,8 εκατ. στις τράπεζες, ενώ συνολικά στις 25 μετοχές του Large Cap διακινήθηκε τζίρος 240 εκατ. ευρώ.

Στο χώρο του Large Cap θετικά διασώθηκαν οι Optima Bank (+4,17%), ΟΤΕ, ΟΠΑΠ και Aegean Airlines, ενώ σημαντικές πιέσεις δέχτηκαν οι Viohalco, Τιτάν, Πειραιώς, Alpha Bank, Cenergy Holdings, ElvalHalcor, ΓΕΚ Τέρνα, Metlen, Jumbo, Coca Cola HBC κ.α. Όλες οι μετοχές πάντως, ενδοσυνεδριακά υποχωρούσαν αρκετά περισσότερο.

Στον Mid Cap θετικά έκλεισαν μόνο οι Κρι Κρι (+1,11%) και Autohellas (+0,34%), ενώ άνω του 6% έχασαν οι Τεχνική Ολυμπιακή και Alumil, με την πρώτη να φτάνει να υποχωρεί 11,30% ενδοσυνεδριακά. Άνω του 5% υποχώρησαν οι Noval και ΕΧΑΕ, άνω του 4% έχασαν οι Fourlis, Profile Software και AVAX, ενώ σημαντικές πιέσεις δέχτηκαν οι Ideal Holdings, Πλαστικά Θράκης, Lavipharm, Intracom Holdings κ.λπ. Στο σύνολο της αγοράς, μόλις 22 μετοχές είχαν άνοδο έναντι 114 με πτώση.

Δεν αναβάθμισε το Χ.Α. ο οίκος FTSE Russell

Εντωμεταξύ, διαψεύστηκαν οι προσδοκίες για ορισμό ημερομηνίας αναβάθμισης της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς από τον οίκο FTSE Russel χθες, καθώς αποφάσισε να διατηρήσει τη χώρα σε καθεστώς παρακολούθησης για πιθανή (μελλοντική) αναβάθμιση, με την επόμενη αναθεώρηση να είναι προγραμματισμένη για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για μια μίνι ψυχρολουσία για την ελληνική αγορά, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα και λόγω του ράλι που είχε επικρατήσει – πριν έρθει η πτωτική καταιγίδα των δασμών – είχε αρχίσει να προεξοφλείται η αίσθηση ότι θα υπάρξει αναβάθμιση του Χ.Α. στις ώριμες αγορές, από τις αναδυόμενες που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια.

Κάποιοι αναλυτές και παράγοντες πέριξ της αγοράς αποδίδουν τη διάψευση των προσδοκιών για αναβάθμιση στο γεγονός ότι λόγω των δασμών Τραμπ έχει αλλάξει δραματικά το κλίμα στις διεθνείς αγορές, κάτι που όμως δεν φαίνεται να έχει παίξει ρόλο στο συνολικό «ζύγισμα» της ελληνικής αγοράς από τον οίκο FTSE Russel.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ελληνικό χρηματιστήριο, μολονότι έχει κάνει σημαντικά βήματα ενίσχυσης του βάθους του τα τελευταία χρόνια, εντούτοις παρουσιάζει κάποιες σοβαρές αρρυθμίες, όπως είναι το περιορισμένο free float αρκετών εισηγμένων, αλλά και η υπερσυγκέντρωση του 90-95% των όγκων και των τζίρων καθημερινά στις 25 μετοχές του Large Cap, μια εικόνα ακραίας στρέβλωσης που κάθε άλλο παρά υγεία βγάζει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οίκου FTSE-Russell, το Χ.Α. πληροί τα περισσότερα κριτήρια για αναβάθμιση, αλλά όπως φαίνεται δεν έχει ολοκληρωθεί η έξοδός του από την κατηγορία της «επενδυτικά επισφαλούς» αγοράς, καθώς είναι πολύ πρόσφατη η αναβάθμιση στην επενδυτική κατηγορία από τον οίκο Moody’

Σχετικά

Tags: δασμοίΧρηματιστήριο
Share17Tweet11Share3Send
Απόστολος Σκουμπούρης

Απόστολος Σκουμπούρης

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ
On the Radar

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025
On the Radar

Scope: Τί έδειξε το review 7000 αμοιβαίων! – Roller coaster οι αγορές

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Ευκαιρίες για την Ευρώπη οι παγκόσμιες προκλήσεις

Ι.Τσακίρης : Έρχονται πάνω από 15 δισ. ευρώ επενδύσεις σε άμυνα και ασφάλεια»

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    940 shares
    Share 376 Tweet 235
  • Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Motor Oil και Shell αλλάζουν αποτύπωμα με δυναμική είσοδο στη λιανική

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    200 shares
    Share 80 Tweet 50
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    261 shares
    Share 104 Tweet 65

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr