• Τελευταία
  • Trending
  • All

«Η Ελληνική Οικονομία: Τρέχουσα Κατάσταση και Προοπτικές»

8 Απριλίου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Ισχυρό Ξεκίνημα για την Premia Properties στο 2025

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Επανεκκίνηση για τη γερμανική οικονομία στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Eurobank: Στα top picks της Deutsche Bank για την Ευρώπη – Σύσταση buy

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025

Οι τράπεζες αλλάζουν πρότυπο για τις μεταφορές – Το λάθος που διορθώνουν

23 Μαΐου 2025

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 23 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

«Η Ελληνική Οικονομία: Τρέχουσα Κατάσταση και Προοπτικές»

NewsRoomΑπόNewsRoom
8 Απριλίου 2025
Στις The Wire, Δελτία Τύπου, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
13 0
0
36
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2023 με τη μελέτη «Η ελληνική οικονομία: Κοιτάζοντας το παρελθόν και χαράσσοντας τον δρόμο προς το μέλλον» το Ινστιτούτο για την Ελληνική Ανάπτυξη και Ευημερία (Institute for Hellenic Growth and Prosperity) του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (ACG) καταθέτει τη νέα του μελέτη για την ελληνική οικονομία, η οποία επικεντρώνεται σε ζητούμενα και εξελίξεις από τα τέλη του 2023 έως τον Φεβρουάριο 2025.

Μετά από εξαντλητική έρευνα το Ινστιτούτο κατέληξε στις ακόλουθες διαπιστώσεις και συμπεράσματα:

Διαπιστώσεις

Σχετικάθέματα

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
  1. Στον τομέα της Αγροδιατροφής, το νέο Σχέδιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) της ΕΕ προαναγγέλλει ένα μετασχηματιστικό μοντέλο παραγωγής, εστιάζοντας στην καινοτομία, την υιοθέτηση τεχνολογίας και την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Δίνει έμφαση στη διασφάλιση δίκαιων εισοδημάτων για τους αγρότες, ενώ παράλληλα προτεραιοποιεί τη βιώσιμη ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της γεωργίας.
  2. Στον τομέα του Τουρισμού, ο κλάδος διαθέτει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, βασισμένες στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, τη φυσική ομορφιά και στρατηγικές πρωτοβουλίες, όπως προγράμματα χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ και η προώθηση του βιώσιμου τουρισμού σε προστατευόμενες περιοχές. Ο θαλάσσιος τουρισμός, καθώς και ο τουρισμός τρίτης ηλικίας και υγείας, αποτελούν προσοδοφόρες ευκαιρίες για διαφοροποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών και την προσέλκυση επισκεπτών υψηλής αξίας.
  3. Στον τομέα του Αγροδιατροφικού τουρισμού, μια ενιαία εθνική γαστρονομική ταυτότητα, σε συνδυασμό με επενδύσεις στον αγροτουρισμό και σε θεματικά τουριστικά προγράμματα, έχει τη δυνατότητα να καταστήσει την Ελλάδα παγκόσμιο ηγέτη στον γαστρονομικό τουρισμό.
  4. Στον τομέα της Ναυτιλίας, ο κλάδος αντιμετωπίζει τέσσερις προκλήσεις: α) Περιβαλλοντικές ανησυχίες και συμμόρφωση με κανονισμούς, β) Ταχεία τεχνολογική αλλαγή, γ) Έλλειψη εξειδικευμένου και ταλαντούχου προσωπικού και δ) Πολιτική αστάθεια, επιβαλλόμενες κυρώσεις και γεωπολιτικές εντάσεις.
  5. Στον τομέα των Logistics και των Μεταφορών, τρεις κύριοι ανασταλτικοί παράγοντες για την επιχειρηματική δραστηριότητα εξακολουθούν να συνδέονται με τις ακόλουθες αδυναμίες του δημόσιου τομέα: α) Αναποτελεσματική δημόσια διοίκηση, β) Λειτουργία της δικαιοσύνης, γ) Ασυνέχειες που παρατηρούνται στη λειτουργία του κράτους, δ) Εμπόδια που θέτει το φορολογικό καθεστώς, κυρίως λόγω των συχνών αλλαγών και της υψηλής φορολογίας.
  6. Στον τομέα της Ενέργειας, έχει καταστεί προφανές ότι η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα στηρίζεται σχεδόν εξίσου σε ορυκτά καύσιμα και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ η παραγωγή ενέργειας από αιολική ενέργεια συνεχίζει την ανοδική της πορεία.
  7. Στον τομέα των Τραπεζών, οι ελληνικές τράπεζες έχουν επαναπροσδιορίσει τον ρόλο τους ως κεντρικών πυλώνων της οικονομικής προόδου, σε μια κρίσιμη συγκυρία όπου η Ελλάδα προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις στην ανταγωνιστικότητα και τη διπλή μετάβαση προς μια ψηφιακή και πιο πράσινη οικονομία.
  8. Στον τομέα της Κατοικίας, ο συνδυασμός χαμηλών μισθών και αυξανόμενων τιμών ακινήτων έχει καταστήσει την ιδιοκτησία κατοικίας δύσκολη για τους περισσότερους Έλληνες. Ωστόσο, η αύξηση της προσφοράς αναμένεται να οδηγήσει τελικά σε μείωση των τιμών, βελτιώνοντας την κατάσταση.
  9. Στον τομέα των Κεφαλαιαγορών, το ελληνικό χρηματιστήριο έχει σημειώσει σταθερή ανάπτυξη, αντανακλώντας τη δυναμική πορεία και την αισιόδοξη προοπτική της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, οι τοπικοί και εθνικοί επενδυτές έχουν ανακτήσει την εμπιστοσύνη τους στην Ελλάδα, μετά από χρόνια σκεπτικισμού.

Συμπεράσματα

  1. Οι επιπτώσεις της Έκθεσης Draghi για την Ελλάδα: Η σχέση της έκθεσης αυτής με την ελληνική οικονομική ανάπτυξη είναι μάλλον περιορισμένη, για διάφορους λόγους που σχετίζονται με την προσέγγισή της περί “κέντρου-περιφέρειας” και τις ιδιοσυγκρασιακές ιδιαιτερότητες της ελληνικής οικονομίας. Πιο συγκεκριμένα, τα προβλήματα παραγωγικότητας της Ελλάδας συνδέονται κυρίως με τη γήρανση του πληθυσμού, τις αναποτελεσματικότητες του δημόσιου τομέα, το βραδύ δικαστικό σύστημα, τις δυσκαμψίες του εκπαιδευτικού συστήματος και τους δημοσιονομικούς περιορισμούς.
  2. Κλείνοντας το Χάσμα Καινοτομίας στην Ελλάδα: Η γεφύρωση του χάσματος καινοτομίας απαιτεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που να εξισορροπεί τις τοπικές ανάγκες με τις παγκόσμιες βέλτιστες πρακτικές. Η ενίσχυση των θεμελίων του οικοσυστήματος καινοτομίας μέσω επενδύσεων στην εκπαίδευση, στις υποδομές και σε συνεργασίες με τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και η καλλιέργεια μιας κουλτούρας προσαρμοστικότητας και ανθεκτικότητας, θα είναι καθοριστικής σημασίας για τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.
  3. Εξελίξεις στο Οικοσύστημα Καινοτομίας στην Ελλάδα: Το 2024, η Ελλάδα κατατάσσεται από τον Ευρωπαϊκό Δείκτη Καινοτομίας ως «Μέτρια Καινοτόμα», καταλαμβάνοντας την 24η θέση ανάμεσα σε 27 κράτη-μέλη της ΕΕ με συνολικό δείκτη καινοτομίας 77,5, σε σύγκριση με τον μέσο όρο της ΕΕ των 27 χωρών. Η χώρα έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση κατά 16 θέσεις από το 2017, γεγονός που υπογραμμίζει την πρόοδο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία 7 χρόνια.
  4. Ανάπτυξη του τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ICT) και της Κυβερνοασφάλειας στην Ελλάδα: Το 2024, οι κλάδοι των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ICT) και της Κυβερνοασφάλειας στην Ελλάδα έχουν γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη, λόγω στοχευμένων κυβερνητικών πρωτοβουλιών, αυξημένων ιδιωτικών επενδύσεων και ισχυρής στήριξης από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ). Η διατήρηση αυτής της θετικής πορείας απαιτεί συνεχείς επενδύσεις και συμμόρφωση με τους κανονισμούς της ΕΕ, ώστε να διασφαλιστεί ένα ασφαλές και ανθεκτικό ψηφιακό οικοσύστημα.
  5. Βιωσιμότητα στην Ελλάδα με μία ματιά: Στην πιο πρόσφατη Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 (Sustainable Development Report – SDR), που αξιολογεί την επίδοση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) σε 193 χώρες του ΟΗΕ, η Ελλάδα συγκεντρώνει σκορ 78,7/100, ελαφρώς πάνω από τον περιφερειακό μέσο όρο (77,2 για τις χώρες του ΟΟΣΑ) και κατατάσσεται 29η παγκοσμίως. Συνολικά, η βαθμολογία της Ελλάδας στην SDR 2024 υποδηλώνει περιορισμένη πρόοδο, με σημαντικές προκλήσεις που παραμένουν για την επίτευξη των περισσότερων SDGs.
  6. Έρευνα στην Ελλάδα: Υπάρχει επιτακτική ανάγκη για χρηματοδότηση της επιστημονικής έρευνας. Ο κεντρικός στόχος θα πρέπει να είναι η διασφάλιση και ενίσχυση του ελληνικού ερευνητικού δυναμικού (δηλαδή του ανθρώπινου κεφαλαίου και των ερευνητικών υποδομών), η προώθηση και διευκόλυνση της υγιούς, καινοτόμου και ερευνητικά εντατικής επιχειρηματικότητας, καθώς και η ανάδειξη του ρόλου της επιστήμης στην κοινωνία μέσω εμβληματικών δράσεων που ανταποκρίνονται σε μείζονες κοινωνικές προκλήσεις.

Την πλήρη έκθεση των 100 σελίδων μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Το Ινστιτούτο για την Ελληνική Ανάπτυξη και Ευημερία (IHGP) του ACG 150 θα συνεχίσει το έργο του, με στόχο την προώθηση έρευνας, καθώς και ακαδημαϊκών και δημόσιων συζητήσεων σχεδιασμένων να προωθήσουν την υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων και βέλτιστων διεθνών πρακτικών για τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, επιδιώκοντας να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός λαμπρού μέλλοντος για τις νέες γενιές

Σχετικά

Share14Tweet9Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025
On the Radar

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
The Wire

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

RWE και ΔΕΗ: Νέο φωτοβολταϊκό έργο 567 MWp στην Κεντρική Μακεδονία

Alpha Bank: Διακρίσεις στα Euromoney Private Banking Awards 2025

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    154 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    223 shares
    Share 89 Tweet 56
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    53 shares
    Share 21 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr