• Τελευταία
  • Trending
  • All

Επιπτώσεις των πολιτικών ΗΠΑ και Γερμανίας στις μικρές οικονομίες της Ευρωζώνης

7 Απριλίου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Smoke rises from an Israeli airstrike in Dahiyeh, Beirut, Sunday, Oct. 27, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)

Τρεις νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο

22 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

22 Μαΐου 2025
Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Σε bull market τα crypto: Ιστορικά ρεκόρ για Bitcoin και Ethereum

Νέο ράλι και ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

21 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ αποδέχονται το δώρο 400 εκατ. του Κατάρ στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την IFA Berlin 2025

21 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025

Η ΕΕ απέτυχε να υλοποιήσει τους στόχους της για τις επικουρικές συντάξεις

21 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Bolt: Νέα λειτουργία για προγραμματισμένες διαδρομές από και προς τον ΔΑΑ

21 Μαΐου 2025
Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS και Ρενάτα Βαλμά, Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα

21 Μαΐου 2025

ΖΑΓΟΡΙ: Το 2025 σηματοδοτεί την αλλαγή. Νέα εικόνα, ίδια πηγή ζωής

21 Μαΐου 2025

Foundever: Πέντε βασικές στρατηγικές για την ενίσχυση του brand loyalty

21 Μαΐου 2025

Μίνι έμφραγμα λόγω Bloomberg στις αγορές

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Επιπτώσεις των πολιτικών ΗΠΑ και Γερμανίας στις μικρές οικονομίες της Ευρωζώνης

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
7 Απριλίου 2025
Στις Crisis Zone, The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
14 0
0
37
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η νέα προσέγγιση της κυβέρνησης των ΗΠΑ στο διεθνές εμπόριο, με την επιβολή εμπορικών περιορισμών στους παραδοσιακούς εταίρους της, δημιουργεί αβεβαιότητα στις διεθνείς αγορές. Από την πλευρά της, η Ευρωπαϊκή Ένωση προετοιμάζεται να απαντήσει με αντίποινα, ενώ τα αποτελέσματα των πρόωρων εκλογών στη Γερμανία δίνουν ελπίδες για την ενίσχυση της οικονομικής δυναμικής στην περιοχή. Παράλληλα, το δολάριο, το οποίο αρχικά κέρδισε έδαφος λόγω των προσδοκιών της αγοράς, δέχεται πιέσεις και αποδυναμώνεται, με το ευρώ να αντιδρά θετικά, ενισχυμένο. Η νέα μελέτη του Adam Austera, αναλυτή της Ozios Broker εξετάζει τις συνέπειες αυτών των εξελίξεων για τις μικρότερες ανοιχτές οικονομίες, όπως η Ελλάδα, οι οποίες εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις εξαγωγές και τον τουρισμό.

Αλλαγές στην εμπορική πολιτική των ΗΠΑ

Η εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε αρχικά αυξημένη μεταβλητότητα στις αγορές συναλλάγματος, με το ευρώ να υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο του έτους, εξαιτίας της ενίσχυσης του δολαρίου ΗΠΑ, που προκλήθηκε από την αισιοδοξία των αγορών για την εφαρμογή ενός επιθετικού προστατευτισμού στις ΗΠΑ. * Ωστόσο, μέχρι το 2025, η τάση αυτή αντιστράφηκε. Μετά την εφαρμογή των δασμών, το δολάριο άρχισε να χάνει έδαφος έναντι των περισσότερων σημαντικών νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του ευρώ, καθώς οι ανησυχίες για την επανεμφάνιση του πληθωρισμού και της ύφεσης στις ΗΠΑ επισκίασαν την αρχική αισιοδοξία. * Αυτή η μεταστροφή καταδεικνύει τον σκεπτικισμό των αγορών σχετικά με τη βιωσιμότητα της πολιτικής του Τραμπ και τη δυνατότητά της να αποσταθεροποιήσει τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού.

Στις 18 Μαρτίου 2025, το ευρώ σημείωσε αύξηση φθάνοντας στο επίπεδο των 1,09 δολαρίων ΗΠΑ, καταγράφοντας το υψηλότερο ποσοστό από τις 5 Νοεμβρίου 2024, την ημέρα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ. Η αυξανόμενη ανησυχία για ύφεση στις ΗΠΑ έχει στρέψει την προσοχή των επενδυτών στο ευρώ ως ασφαλές καταφύγιο εν μέσω της μεταβλητότητας του δολαρίου. Η επιφυλακτική στάση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ σχετικά με τη νομισματική πολιτική, σε συνδυασμό με τα απογοητευτικά στοιχεία για την ανάπτυξη, έχει μειώσει σημαντικά την ελκυστικότητα του δολαρίου για τους επενδυτές.

Σχετικάθέματα

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

ΗΠΑ-Κίνα: Ανάπαυλα στις εντάσεις, πίεση στα δημοσιονομικά

21 Μαΐου 2025

Η αντίδραση της Ευρώπης

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες φαίνεται να είχαν προβλέψει αυτό το σενάριο και αντέδρασαν άμεσα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Ντόναλντ Τραμπ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να επιβάλει ανταποδοτικούς δασμούς σε αμερικανικές εξαγωγές αξίας 28,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση, η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την 1η Απριλίου, περιλάμβανε δασμούς σε αμερικανικά αγαθά αξίας 8,76 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, η ΕΕ ανακοίνωσε πρόσφατα την αναβολή αυτών των μέτρων, και όλοι οι δασμοί θα εφαρμοστούν ταυτόχρονα στις 13 Απριλίου, αφού ολοκληρωθούν οι περαιτέρω διαπραγματεύσεις.

Οι γερμανικές εκλογές και η σταθερότητα του ευρώ το 2025

Ως η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης, η Γερμανία παίζει καθοριστικό ρόλο στη σταθερότητα του ευρώ. Οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές τον Φεβρουάριο του 2025 οδήγησαν σε μια σημαντική πολιτική αλλαγή, με επιπτώσεις για το μέλλον του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος. Το κεντροδεξιό συντηρητικό κόμμα CDU/CSU, υπό την ηγεσία του Φρίντριχ Μερτς, κέρδισε αποφασιστικά, ενισχύοντας τις προσδοκίες για δημοσιονομικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Ιδιαίτερα στον τομέα των αμυντικών δαπανών και των υποδομών, η νίκη αυτή ανοίγει τον δρόμο για πιθανές μεταρρυθμίσεις που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την οικονομική ανάκαμψη της Γερμανίας, επηρεάζοντας θετικά τη συνολική οικονομική σταθερότητα στην Ευρώπη και το ευρώ.

Επιδόσεις του EUR/USD τα τελευταία 5 χρόνια. Πηγή: Google Finance*

 

Γιατί το κοινό νόμισμα αντιμετωπίζει προκλήσεις;

Η αξία του ευρώ και του δολαρίου επηρεάζεται από διαφορετικές οικονομικές δομές, καθώς το ευρώ αποτελεί το νόμισμα μιας ζώνης με ποικιλία χωρών και δημοσιονομικών πολιτικών, ενώ το δολάριο λειτουργεί μέσα σε ένα ενιαίο ομοσπονδιακό σύστημα. Η ευρωζώνη δεν αποτελεί μια ιδανική «νομισματική ζώνη», σύμφωνα με τις οικονομικές θεωρίες, καθώς οι χώρες της δεν διαθέτουν κοινά εργαλεία για την επίλυση οικονομικών προβλημάτων, όπως ύφεση ή κρίσεις σε συγκεκριμένους τομείς. Αυτή η έλλειψη ενιαίας οικονομικής πολιτικής καθιστά τις μικρές ανοικτές οικονομίες, κυρίως στην Κεντρική Ευρώπη, ιδιαίτερα ευάλωτες στην ισχύ του ευρώ και τις παγκόσμιες οικονομικές τάσεις, λόγω της υψηλής εξάρτησής τους από το εξωτερικό εμπόριο.

Η Ελλάδα ως η μικρότερη ανοικτή οικονομία στην Ευρωζώνη

Ένα ισχυρότερο ευρώ, σε συνδυασμό με τους δασμούς, καθιστά τα εξαγόμενα ελληνικά προϊόντα και τις υπηρεσίες ακριβότερα για τους ξένους αγοραστές εκτός της ευρωζώνης, συμπεριλαμβανομένων των επισκεπτών από σημαντικές αγορές, όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Πολωνία, η Τσεχική Δημοκρατία και η Ουγγαρία. Αυτές οι χώρες είναι καίριες για τον ελληνικό τουρισμό και την εξαγωγική δραστηριότητα. Επομένως, η ενίσχυση του ευρώ μπορεί να πιέσει τη ζήτηση και να περιορίσει την οικονομική ανάπτυξη, καθιστώντας τα ελληνικά αγαθά και υπηρεσίες λιγότερο προσιτά για τους ξένους πελάτες.

Από την άλλη πλευρά, ένα ισχυρό ευρώ μειώνει το κόστος των εισαγόμενων αγαθών και υπηρεσιών, κάτι που μπορεί να έχει θετική επίδραση στον πληθωρισμό. Οι εισαγόμενες πρώτες ύλες και τα ημιτελή προϊόντα, που είναι απαραίτητα για την παραγωγή, γίνονται φθηνότερα, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα των εγχώριων επιχειρήσεων. Παρ’ όλα αυτά, για να επιτευχθεί ουσιαστική βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη και άλλοι παράγοντες, όπως οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις στην παραγωγικότητα. Στην περίπτωση της Ελλάδας, η πρόοδος στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις συμβάλλει ήδη στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Συμπέρασμα

Το 2025, η αξία του ευρώ θα εξαρτηθεί από κρίσιμες πολιτικές αποφάσεις τόσο των ΗΠΑ όσο και της ΕΕ, τις στρατηγικές των κεντρικών τραπεζών και τις παγκόσμιες γεωπολιτικές εξελίξεις. Για τις μικρότερες οικονομίες, η ικανότητα προσαρμογής σε αυτές τις εξελίξεις θα είναι ζωτικής σημασίας. Η ενισχυμένη συνεργασία μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ και η αποτελεσματική αντιμετώπιση των οικονομικών προκλήσεων θα μπορούσαν να συμβάλουν στην αποκατάσταση της σταθερότητας στην Ευρωζώνη. Παράλληλα, η εμπορική σχέση μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ θα παραμείνει κρίσιμος παράγοντας. Σε περίπτωση κλιμάκωσης των εντάσεων από πλευράς του προέδρου Τραμπ, το ευρώ μπορεί να αποδυναμωθεί, δημιουργώντας δυσκολίες για τις χώρες που εξαρτώνται από τις εξαγωγές, με αρνητικές επιπτώσεις στην ανάπτυξή τους.

* Οι επιδόσεις του παρελθόντος δεν αποτελούν εγγύηση για τα μελλοντικά αποτελέσματα

Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις για το μέλλον βασίζονται σε υποθέσεις και τρέχουσες προσδοκίες, οι οποίες ενδέχεται να αποδειχθούν ανακριβείς, ή σε τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, οι οποίες ενδέχεται να αλλάξουν. Οι δηλώσεις αυτές δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές επιδόσεις. Εμπεριέχουν κινδύνους που είναι δύσκολο να προβλεφθούν. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από αυτά που εκφράζονται ή υπονοούνται από οποιεσδήποτε δηλώσεις που αφορούν το μέλλον.

Σχετικά

Tags: ΓερμανίαδασμοίΕυρωζώνηΗΠΑΟικονομία
Share15Tweet9Share3Send
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025
On the Radar

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
The Wire

ΗΠΑ-Κίνα: Ανάπαυλα στις εντάσεις, πίεση στα δημοσιονομικά

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Η Ελλάδα απέναντι στους δασμούς Τραμπ: Στρατηγική και προτεραιότητες

Στα ύψη ο δείκτης «φόβου» της Wall Street -Μαζεύουν οι αγορές

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    65 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    942 shares
    Share 377 Tweet 236
  • Motor Oil και Shell αλλάζουν αποτύπωμα με δυναμική είσοδο στη λιανική

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    202 shares
    Share 81 Tweet 51

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr