• Τελευταία
  • Trending
  • All

Την Τρίτη η επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν

17 Μαρτίου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Την Τρίτη η επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν

NewsRoomΑπόNewsRoom
17 Μαρτίου 2025
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
13 1
0
37
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι σκοπεύει να μιλήσει με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν την Τρίτη και να συζητήσει για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία, μετά από θετικές συνομιλίες μεταξύ Αμερικανών και Ρώσων αξιωματούχων στη Μόσχα.

Ο Τραμπ προσπαθεί να κερδίσει την υποστήριξη του Πούτιν για μια πρόταση κατάπαυσης του πυρός διάρκειας 30 ημερών, την οποία αποδέχτηκε η Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα, καθώς οι δύο πλευρές συνέχισαν τις αεροπορικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και η Ρωσία πλησίαζε να εκδιώξει τις ουκρανικές δυνάμεις από το έδαφος που κατείχαν για μήνες στη δυτική περιοχή του Κουρσκ στη Ρωσία.

Το Κρεμλίνο δήλωσε την Παρασκευή ότι ο Πούτιν έστειλε στον Τραμπ μήνυμα για το σχέδιο κατάπαυσης του πυρός μέσω του Αμερικανού επιτετραμμένου Στιβ Γουίτκοφ, ο οποίος πραγματοποίησε συνομιλίες στη Μόσχα, εκφράζοντας “συγκρατημένη αισιοδοξία” ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία για τον τερματισμό της τριετούς σύγκρουσης.

Σχετικάθέματα

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Σε ξεχωριστές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές της Κυριακής στις ΗΠΑ, ο Γουίτκοφ, ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο και ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ, Μάικ Γουάλτς, τόνισαν ότι υπάρχουν ακόμη προκλήσεις που πρέπει να επιλυθούν πριν η Ρωσία συμφωνήσει σε κατάπαυση του πυρός, πόσο μάλλον σε μια τελική ειρηνική λύση στον πόλεμο.

Όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή ABC αν οι ΗΠΑ θα αποδεχθούν μια ειρηνική συμφωνία στην οποία η Ρωσία θα επιτρέπεται να κρατήσει τμήματα της ανατολικής Ουκρανίας που έχει καταλάβει, ο Γουάλτς απάντησε: “Θα διώξουμε κάθε Ρώσο από κάθε εκατοστό ουκρανικού εδάφους;” Πρόσθεσε ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει να στηρίζονται στην “πραγματικότητα.”

Ο Ρούμπιο είπε στο CBS ότι μια τελική ειρηνική συμφωνία θα “περιλάμβανε πολλή σκληρή δουλειά, παραχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, τη Ρωσία και την Ουκρανία,” και ότι θα ήταν δύσκολο να αρχίσουν αυτές οι διαπραγματεύσεις “όσο συνεχίζουν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον.”

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε την Παρασκευή ότι βλέπει μια καλή ευκαιρία να τερματιστεί ο ρωσικός πόλεμος, αφού το Κίεβο αποδέχτηκε την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός διάρκειας 30 ημερών.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει το Reuters, ο Ζελένσκι έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η κυριαρχία της χώρας του δεν είναι διαπραγματεύσιμη και ότι η Ρωσία πρέπει να παραδώσει τα εδάφη που έχει καταλάβει. Η Ρωσία κατέλαβε την Κριμαία το 2014 και τώρα ελέγχει τα περισσότερα από τέσσερα ανατολικά ουκρανικά εδάφη από τότε που εισέβαλε στη χώρα το 2022.

Τι θα ζητήσει η Ρωσία

Η Ρωσία θα ζητήσει αδιάσειστες εγγυήσεις σε οποιαδήποτε ειρηνική συμφωνία, ότι τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ θα αποκλείσουν την Ουκρανία από την ένταξη και ότι η Ουκρανία θα παραμείνει ουδέτερη, δήλωσε Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών σε δηλώσεις που δημοσιεύθηκαν τη Δευτέρα.

Σε εκτενή συνέντευξή του στον ρωσικό μέσο ενημέρωσης Izvestia, που δεν αναφερόταν στην πρόταση κατάπαυσης του πυρός, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Αλέξανδρος Γκρουσκό δήλωσε ότι οποιαδήποτε μακροχρόνια ειρηνική συμφωνία για την Ουκρανία πρέπει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Μόσχας.

“Θα απαιτήσουμε να γίνουν εγγυήσεις ασφάλειας αδιάσειστες μέρος αυτής της συμφωνίας,” ανέφερε το Izvestia επικαλούμενο τον Γκρουσκό.

“Μέρος αυτών των εγγυήσεων θα πρέπει να είναι το ουδέτερο καθεστώς της Ουκρανίας, η άρνηση των χωρών του ΝΑΤΟ να την αποδεχτούν στην συμμαχία.”

Ο Πούτιν έχει δηλώσει ότι η στρατιωτική του επέμβαση στην Ουκρανία ήταν επειδή η επεκτατική πολιτική του ΝΑΤΟ απειλούσε την ασφάλεια της Ρωσίας. Ζητά να εγκαταλείψει η Ουκρανία τις φιλοδοξίες της για ένταξη στο ΝΑΤΟ, να διατηρήσει η Ρωσία τον έλεγχο σε όλα τα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη και να περιοριστεί το μέγεθος του ουκρανικού στρατού. Επίσης, ζητά την άρση των δυτικών κυρώσεων και τη διεξαγωγή προεδρικών εκλογών στην Ουκρανία, κάτι που το Κίεβο θεωρεί πρόωρο όσο είναι σε ισχύ η στρατιωτική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο Τραμπ, ο οποίος έχει ανατρέψει την αμερικανική πολιτική πλησιάζοντας τη Μόσχα, έχει περιγράψει την Ουκρανία ως πιο δύσκολη για συνεργασία από τη Ρωσία. Είχε μια εκρηκτική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι τον περασμένο μήνα, η οποία τελείωσε με τον Ουκρανό ηγέτη να αποχωρεί από τον Λευκό Οίκο νωρίς.

Ωστόσο, η αποδοχή της πρότασης κατάπαυσης του πυρός από την Ουκρανία έχει βάλει τώρα το βάρος στη Ρωσία να αποδεχτεί τις απαιτήσεις του Τραμπ και θα δοκιμάσει την πιο θετική στάση του Αμερικανού προέδρου απέναντι στον Πούτιν.

Οι θέσεις ΕΕ, Βρετανίας και Τουρκίας

Οι σύμμαχοι της Ουκρανίας στην Ευρώπη και τη Βρετανία δήλωσαν ότι οποιαδήποτε κατάπαυση του πυρός και τελική ειρηνική συμφωνία πρέπει να διαπραγματευτούν με την Ουκρανία να συμμετέχει στις συνομιλίες.

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ δήλωσε το Σάββατο ότι οι δυτικοί σύμμαχοι εκτός των ΗΠΑ εντείνουν τις προετοιμασίες για να στηρίξουν την Ουκρανία σε περίπτωση συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός με τη Ρωσία, με τους υπεύθυνους άμυνας να ετοιμάζουν “σχέδια ενίσχυσης” την επόμενη εβδομάδα.

Η Βρετανία και η Γαλλία έχουν δηλώσει και οι δύο ότι είναι έτοιμες να στείλουν ειρηνευτικές δυνάμεις για να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία.

Η Ρωσία έχει αποκλείσει τις ειρηνευτικές δυνάμεις μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος.

“Δεν έχει σημασία υπό ποιο όνομα θα αναπτυχθούν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο ουκρανικό έδαφος: είτε είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ ή σε εθνικό επίπεδο,” δήλωσε ο Γκρουσκό.

“Αν εμφανιστούν εκεί, σημαίνει ότι αναπτύσσονται στη ζώνη σύγκρουσης με όλες τις συνέπειες για αυτές τις δυνάμεις ως μέρη της σύγκρουσης,” πρόσθεσε.

“Μπορούμε να μιλήσουμε για άοπλους παρατηρητές, μια αποστολή πολιτών που θα παρακολουθούν την υλοποίηση μεμονωμένων πτυχών αυτής της συμφωνίας ή μηχανισμούς εγγυήσεων. Προς το παρόν, είναι απλά αέρας,” είπε.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σε δηλώσεις που δημοσιεύθηκαν την Κυριακή ότι η τοποθέτηση ειρηνευτικών στρατευμάτων στην Ουκρανία είναι ζήτημα που πρέπει να αποφασίσει το Κίεβο και όχι η Μόσχα.

Η Ε.Ε. συνεχίζει τις προσπάθειες για την επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία. Η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ε.Ε., Κάγια Κάλλας, δήλωσε ότι οι όροι της Ρωσίας για την κατάπαυση του πυρός δείχνουν ότι η Ρωσία δεν επιθυμεί ειρήνη. Αντίθετα, ο Βρετανός Πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ ανέφερε ότι η Ρωσία θα πρέπει να δεσμευτεί σε σοβαρές συνομιλίες για την επίλυση της κρίσης. Ο Στάρμερ και ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν συνασπισμό χωρών που θα στείλουν στρατιωτικές δυνάμεις στην Ουκρανία για να αποτρέψουν την επανέναρξη των επιθέσεων από τη Ρωσία, σε περίπτωση συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός. Η Ρωσία αντέτεινε ότι η ανάπτυξη τέτοιων δυνάμεων θα ήταν ανεπιθύμητη και θα περιπλέξει τη διαδικασία επίτευξης συμφωνίας.

Επιπλέον, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε την υποστήριξή του στον Τραμπ και τις αμερικανικές προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου. Σε συνάντησή του με τον Αμερικανό Πρόεδρο, διαβεβαίωσε για την υποστήριξη της Τουρκίας στις «άμεσες και αποφασιστικές» ενέργειες για την επίτευξη ειρήνης στην περιοχή.

Η προτεινόμενη συμφωνία εκεχειρίας

Η πρόταση για κατάπαυση του πυρός συντάχθηκε μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις Αμερικανών και Ουκρανών αξιωματούχων στη Σαουδική Αραβία.

Η είδηση έγινε ευρέως αποδεκτή με θετικό τρόπο, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες επαίνεσαν το σχέδιο.

Ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο, δήλωσε ότι η Ουκρανία είναι έτοιμη να σταματήσει τις στρατιωτικές επιθέσεις και να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις. Η Ρωσία, ωστόσο, εξακολουθεί να καθυστερεί την αποδοχή της πρότασης, ενώ ζητά να διευθετηθούν διάφορα ζητήματα που αφορούν τη μελλοντική ασφάλεια και τη θέση της Ουκρανίας στο διεθνές σκηνικό.

Μετά την ανακοίνωση, ο Αμερικανός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ «μετέφερε» το σχέδιο κατάπαυσης του πυρός στη Ρωσία, όπου συναντήθηκε με τον Πούτιν και άλλους αξιωματούχους.

Ωστόσο, η Ρωσία δεν έχει ακόμη συμφωνήσει, καθώς ο Πούτιν δήλωσε ότι υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, καθώς οι διαπραγματεύσεις παραμένουν περίπλοκες και οι όροι για τον τερματισμό του πολέμου εξακολουθούν να είναι ασαφείς. Όλα τα μέρη περιμένουν τη ρωσική απάντηση και τις κινήσεις του Κρεμλίνου, οι οποίες θα καθορίσουν τη συνέχεια των διαπραγματεύσεων και τις πιθανότητες για την επίτευξη μιας μακροχρόνιας ειρηνικής λύσης.

Η Ρωσία είναι έτοιμη για διακοπή των μαχών, ανέφερε ο Ρώσος ηγέτης, αλλά «υπάρχουν ζητήματα». Τόνισε ότι η όποια συμφωνία θα πρέπει να οδηγεί σε «μακροπρόθεσμη ειρήνη, εξαλείφοντας τα βαθύτερα αίτια αυτής της κρίσης».

Αυτός είναι ο τρόπος της Ρωσίας να «θέτει σκόπιμα όρους που μόνο περιπλέκουν και παρατείνουν τη διαδικασία», σχολίασε από την πλευρά ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σχετικά

Tags: ΗΠΑΚομισιόνΜεγάλη ΒρετανίαΟυκρανίαΠόλεμος στην ΟυκρανίαΡωσίαΤουρκία
Share15Tweet9Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025
The Wire

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025
On the Radar

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Το Ευρωσυμβούλιο εγκρίνει την καταβολή 3,5 δισ. ευρώ στην Ουκρανία

Γ. Γεραπετρίτης: Η Κύπρος δεν μπορεί να παραμείνει διαιρεμένη

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    216 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

    57 shares
    Share 23 Tweet 14

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr