• Τελευταία
  • Trending
  • All

Παρέμβαση Μυτιληναίου σε Μητσοτάκη για το νέο εξοπλιστικό…

12 Μαρτίου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Smoke rises from an Israeli airstrike in Dahiyeh, Beirut, Sunday, Oct. 27, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)

Τρεις νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο

22 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

22 Μαΐου 2025
Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Σε bull market τα crypto: Ιστορικά ρεκόρ για Bitcoin και Ethereum

Νέο ράλι και ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

21 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ αποδέχονται το δώρο 400 εκατ. του Κατάρ στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Παρέμβαση Μυτιληναίου σε Μητσοτάκη για το νέο εξοπλιστικό…

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
12 Μαρτίου 2025
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
66 0
0
180
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Παρέμβασή στο ζήτημα των εξοπλιστικών μέσω των social media πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μυτιληναίος, ενόψει της συζήτησης στη Βουλή του νέου εξοπλιστικού προγράμματος της Ελλάδας στο πλαίσιο του ReArm Europe, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα ενίσχυση της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας.

Η παρέμβαση του επιχειρηματία – επικεφαλής της Metlen Βαγγέλη Μυτιληναίου στο ζήτημα των εξοπλιστικών έχει ιδιαίτερη βααρύτητα, όχι μόνο της διαρκούς και επίμονης ενασχόλησής του με τη γεωπολιτική και τα γεωστρατηγικά θέματα, αλλά κυρίως λόγω της εγγύτητάς του με τον Έλληνα πρωθυπουργό και των ερεισμάτων που διαθέτει σε πολιτικό επίπεδο.

Σχετικάθέματα

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Μάλιστα, στην παρέμβασή του ο Βαγγέλης Μυτιληναίος, ταγκάρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αναδεικνύει το μείζον θέμα ενίσχυσης της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας, επισημαίνοντας έτσι ότι υπάρχουν προσδοκίες για την επαναφορά της ρήτρας συμμετοχής της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στα εξοπλιστικά προγράμματα.

Η παρέμβαση του Ευάγγελου Μυτιληναίου είναι μια στοχευμένη κίνηση, η οποία συνδυάζει την επιχειρηματική του εμπειρία με την ανάγκη ενίσχυσης της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας και της στρατηγικής θέσης της χώρας. Η θετική αναφορά στον Πρωθυπουργό, η χρήση θετικού και αισιόδοξου λόγου, καθώς και η στρατηγική επανάληψη του αιτήματος για την επαναφορά της συμμετοχής της εγχώριας βιομηχανίας στα εξοπλιστικά προγράμματα, καταδεικνύουν την επιμονή του να επηρεάσει τις κυβερνητικές αποφάσεις προς όφελος της εγχώριας βιομηχανίας και της εθνικής ασφάλειας.

Γενικά, το ύφος της παρέμβασης είναι ήπιο και θετικό, ενώ παράλληλα θέτει διπλωματικό το μείζον θέμα αλλαγής πολιτικής στο ζήτημα της συμμετοχής της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας. Η χρονική στιγμή της παρέμβασης είναι επίσης καίρια, ενώ η εκδήλωσή της μέσω των social media στόχο έχει να ενισχύσει την απήχηση και εμμέσως την πίεση στην κατεύθυνση που επιθυμεί.

Πολιτικά, ο τρόπος που τοποθετείται αποπνέει στήριξη στην ικανότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε μια στιγμή που το πολιτικό του κεφάλαιο έχει αποδυναμωθεί από τη μετωπική σύγκρουση με την κοινωνία για το ζήτημα των Τεμπών. Παράλληλα όμως υπογραμμίζει ότι για την εμπέδωσης της στήριξης αυτής η προϋπόθεση είναι η αλλαγή της ρήτρας για τη συμμετοχή της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας στα εξοπλιστικά. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι δεν κάνει αναφορά στον αρχιτέκτονα του νέου εξοπλιστικού προγράμματος, Νίκο Δένδια, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ εμφανίζει δυσαρεστημένος από την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να παρουσιάσει προσωπικά το νέο εξοπλιστικό στη Βουλή.

Ανάλυση της παρέμβασης

Αναφορά στον Πρωθυπουργό

Η αναφορά του στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δείχνει την εκτίμησή του στη διπλωματική και πολιτική του ικανότητα και τη σημαντική του εμπειρία, ιδιαίτερα στο θέμα των αμυντικών εξοπλισμών. Το γεγονός ότι τοποθετεί τον πρωθυπουργό στο επίκεντρο της συζήτησης, αναγνωρίζοντας τη δυνατότητά του να φέρει την ελληνική αμυντική βιομηχανία στο τραπέζι της συζήτησης, είναι στρατηγική κίνηση. Ενισχύει την πίστη του ότι η πολιτική ηγεσία μπορεί να συμβάλει στην αναζωογόνηση της βιομηχανίας και στην ενίσχυση της εθνικής άμυνας.

Η χρήση του “θα την φέρει στο τραπέζι” δείχνει μια προσδοκία, αλλά και μια έμμεση επιθυμία για παρέμβαση από την πλευρά του πρωθυπουργού. Αναγνωρίζει ότι η συμμετοχή της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στις διεθνείς συμφωνίες είναι κρίσιμη για την ενίσχυση της εθνικής οικονομίας και της στρατηγικής αυτονομίας της χώρας.

Γλώσσα και ύφος

Η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Μυτιληναίος είναι επικεντρωμένη στον θετικό και αισιόδοξο τόνο, τονίζοντας την ελπιδοφόρα διάσταση της συζήτησης για την αναζωογόνηση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. Χρησιμοποιεί έννοιες όπως «ελπιδοφόρο» και «εκτιμώ», δείχνοντας θετική στάση απέναντι στην κυβερνητική παρέμβαση.

Η έμφαση στη «μεγάλη εμπειρία» του Πρωθυπουργού στο συγκεκριμένο τομέα προσδίδει κύρος στην τοποθέτησή του και εξυπηρετεί την εικόνα ότι το ζήτημα του εξοπλιστικού προγράμματος είναι σε καλά χέρια. Παράλληλα, η αναφορά στην ιστορία της ελληνικής προστιθέμενης αξίας (30% πριν το 2010) δημιουργεί έναν δείκτη σύγκρισης, κάνοντας σαφές ότι υπάρχει μια παρακμή που πρέπει να αναστραφεί.

Προηγούμενες παρεμβάσεις

Ο Μυτιληναίος, στο παρελθόν, έχει επανειλημμένα αναφερθεί στην ανάγκη ενίσχυσης της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας και της συμμετοχής της στις εθνικές προμήθειες, όχι μόνο για λόγους οικονομικούς αλλά και στρατηγικούς. Οι τοποθετήσεις του συνήθως εστιάζουν στην ενίσχυση της βιομηχανικής βάσης της χώρας, καθώς και στην ενίσχυση των θέσεων εργασίας και της τεχνογνωσίας στον τομέα των αμυντικών εξοπλισμών.

Ολόκληρη η παρέμβαση του Βαγγέλη Μυτιληναίου

Η παρέμβασή του αυτή έρχεται σε συνέχεια της συνεχούς επιδίωξης του να φέρει τη συζήτηση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στο επίκεντρο των κυβερνητικών συζητήσεων, αποδεικνύοντας ότι η αναζωογόνηση της βιομηχανίας είναι για αυτόν στρατηγικό ζήτημα.

Με μεγάλη ικανοποίηση ενημερώθηκα ότι την Τρίτη 18/3 ο Πρωθυπουργός, Kyriakos Mitsotakis, θα τοποθετηθεί στη Βουλή για το θέμα των εξοπλιστικών, στο πλαίσιο του “ReArm Europe”.

Είναι πολύ ελπιδοφόρο ότι επιτέλους γίνεται αυτή η συζήτηση, σε εθνικό επίπεδο, πολύ περισσότερο επειδή αξίζει να μπει στην κουβέντα η συμμετοχή της Ελληνικής Βιομηχανίας στα προγράμματα αυτά.

Κι εκτιμώ ότι, λόγω και της μεγάλης εμπειρίας που έχει στο συγκεκριμένο αντικείμενο ο Πρωθυπουργός, θα την φέρει στο τραπέζι, καθώς πριν το 2010, το ύψος της ελληνικής προστιθέμενης αξίας ανερχόταν στο 30% κατ’ ελάχιστον.

Παραμένει έκτοτε πάγιο αίτημα της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και των χιλιάδων εργαζομένων της, η επαναφορά του μέτρου και η αναζωογόνηση του σημαντικού αυτού κλάδου της εθνικής οικονομίας προς όφελος και της αμυντικής θωράκισης της χώρας.

Το νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας έχει προαναγγείλει ένα εκτεταμένο εξοπλιστικό πρόγραμμα διάρκειας 12 ετών, με συνολικό προϋπολογισμό που εκτιμάται μεταξύ 25 και 28 δισεκατομμυρίων ευρώ. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο την ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της χώρας, με έμφαση στην καινοτομία και την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών.

Κύριοι Άξονες του Προγράμματος:

  1. Αεράμυνα:

    • «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Σχεδιάζεται η δημιουργία ενός πολυεπίπεδου αμυντικού θόλου, που θα περιλαμβάνει αντιαεροπορικά και αντιβαλλιστικά συστήματα, καθώς και τεχνολογίες κατά drones. Το σύστημα θα αποτελείται από οπλικά συστήματα μεγάλου, μεσαίου και μικρού βεληνεκούς, εξελιγμένο δίκτυο ραντάρ και αισθητήρες για εντοπισμό υποβρυχίων. Το συνολικό κόστος αυτής της επένδυσης υπολογίζεται σε περίπου 2,8 δισ. ευρώ.
  2. Αεροπορία:

    • Απόκτηση F-35: Προβλέπεται η προμήθεια 20 μαχητικών αεροσκαφών F-35, με παράδοση να ξεκινά το 2028. Στόχος είναι η αναβάθμιση της Πολεμικής Αεροπορίας με σύγχρονα αεροσκάφη 5ης γενιάς.
  3. Ναυτικό:

    • Νέες Φρεγάτες: Σχεδιάζεται η ναυπήγηση τεσσάρων νέων φρεγατών για το Πολεμικό Ναυτικό, καθώς και ο εκσυγχρονισμός των υπαρχουσών φρεγατών τύπου MEKO. Εξετάζεται επίσης η απόκτηση μιας επιπλέον φρεγάτας τύπου FDI από τη Γαλλία.
  4. Στρατός Ξηράς:

    • Εξοπλισμός Μάχης Πεζικού: Προβλέπεται η προμήθεια στολών μάχης για το προσωπικό, με προϋπολογισμό περίπου 200 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, θα αποκτηθούν πολλαπλοί εκτοξευτές ρουκετών (MLRS) για ενίσχυση της πυροβολικής, ιδιαίτερα στον Έβρο.
  5. Αμυντική Βιομηχανία:

    • Ενίσχυση Εγχώριας Παραγωγής: Στόχος είναι η υποστήριξη της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας μέσω συνεργασιών και επενδύσεων, όπως η αναβάθμιση των ναυπηγείων Ελευσίνας και Σκαραμαγκά, καθώς και η ενίσχυση της ΕΛΒΟ και της ΕΑΒ.
  6. Θητεία και Εκπαίδευση:

    • Αναδιοργάνωση Θητείας: Προβλέπονται αλλαγές στη διάρκεια και τη μορφή της στρατιωτικής θητείας, με στόχο την αύξηση της ετοιμότητας και της αποτελεσματικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων. citeturn0search6

Το πρόγραμμα αυτό αναμένεται να παρουσιαστεί αναλυτικά στην Ολομέλεια της Βουλής τον Μάρτιο του 2025, με στόχο την ενημέρωση και τη διασφάλιση της πολιτικής συναίνεσης για την υλοποίησή του.

Σχετικά

Tags: Αμυντικές δαπάνεςΑμυντική ΔιπλωματίαγεωπολιτικήΕξοπλιστικά προγράμματαΕυάγγελος Μυτιληναίοςκυβέρνηση ΝΔΚυριάκος Μητσοτάκηςρίσκο
Share72Tweet45Share13Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows
Crisis Zone

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Συνεδριακός τουρισμός - HAPCO: Η επόμενη ημέρα που δεν έρχεται

Σε εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ - ΕΕ: Δασμοί 25% Τραμπ - Απάντηση δύο φάσεων από Κομισιόν

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    81 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    208 shares
    Share 83 Tweet 52
  • Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    945 shares
    Share 378 Tweet 236

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr