• Τελευταία
  • Trending
  • All
Ορκίστηκαν οι 300 - Οδικός χάρτης για τις επόμενες κινήσεις

Το κρυφό mail Τριαντόπουλου έβαλε φωτιά στη Βουλή

6 Μαρτίου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Smoke rises from an Israeli airstrike in Dahiyeh, Beirut, Sunday, Oct. 27, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)

Τρεις νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο

22 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

22 Μαΐου 2025
Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Σε bull market τα crypto: Ιστορικά ρεκόρ για Bitcoin και Ethereum

Νέο ράλι και ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

21 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ αποδέχονται το δώρο 400 εκατ. του Κατάρ στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την IFA Berlin 2025

21 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025

Η ΕΕ απέτυχε να υλοποιήσει τους στόχους της για τις επικουρικές συντάξεις

21 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Bolt: Νέα λειτουργία για προγραμματισμένες διαδρομές από και προς τον ΔΑΑ

21 Μαΐου 2025
Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS και Ρενάτα Βαλμά, Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα

21 Μαΐου 2025

ΖΑΓΟΡΙ: Το 2025 σηματοδοτεί την αλλαγή. Νέα εικόνα, ίδια πηγή ζωής

21 Μαΐου 2025

Foundever: Πέντε βασικές στρατηγικές για την ενίσχυση του brand loyalty

21 Μαΐου 2025

Μίνι έμφραγμα λόγω Bloomberg στις αγορές

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Το κρυφό mail Τριαντόπουλου έβαλε φωτιά στη Βουλή

Political Analysis DepartmentΑπόPolitical Analysis Department
6 Μαρτίου 2025
Στις Crisis Zone, The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
51 0
0
Ορκίστηκαν οι 300 - Οδικός χάρτης για τις επόμενες κινήσεις

Ορκίστηκαν οι 300 - Οδικός χάρτης για τις επόμενες κινήσεις

139
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η αποκάλυψη του mail Τριαντόπουλου προς την Περιφέρεια από τη εφημερίδα ΕΣΤΙΑ έδωσε νέο καύσιμο για έξαρση της πολιτικής έντασης στη Βουλή, καθώς η κυβέρνηση επιχειρεί να περιχαρακώσει τον πολιτικό της χώρο και η αντιπολίτευση προεξάρχοντος του ΠΑΣΟΚ επιτίθεται με στόχο να αναδειχθεί σε μείζονα εκφραστή της κοινωνικής οργής.

Η αποκάλυψη του mail του τότε υψυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου από την ΕΣΤΙΑ έπαιξε κεντρικό ρόλο στην κλιμάκωση της πολιτικής αντιπαράθεσης στη Βουλή, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να εγκαλεί τον πρωθυπουργό ζητώντας να κατατεθεί το mail στα πρακτικά και τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη να αντεπιτίθεται με προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Σχετικάθέματα

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025

Οι ασφαλιστές ζητούν απαντήσεις από Πιερρακάκη για το ρίσκο ασφάλισης μικρομεσαίων επιχειρήσεων

21 Μαΐου 2025

Για απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστή ερευνάται ο “εθνικός κοριός” Μαυρίκης

21 Μαΐου 2025

Το Μαξίμου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά φαίνεται να έχουν χάσει πλήρως τον έλεγχο και την συναίσθηση της πολιτικής πραγματικότητας, υιοθετώντας καθημερινά αντιφατικές θέσεις και στρατηγικής στη διαχείριση της κρίσης που απορρέει από το σκάνδαλο συγκάλυψης των Τεμπών. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Ανδρουλάκης επιχειρεί να εκφράσει την κοινωνική οργή και να την καναλιζάρει ώστε να παραμείνει στο συντεταγμένο πολιτικό σύστημα και να αποφύγει την μετεξέλιξής της σε αντισυστημική, χαρακτηριστικά που αναγκαστικά φέρουν οι κινητοποιήσεις, δεδομένου του κατακερματισμού της αντιπολίτευσης.

Η πρόσφατη πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή, με επίκεντρο την Προανακριτική Επιτροπή για την τραγωδία των Τεμπών και την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, αποκαλύπτει μια στρατηγική που στοχεύει στην πόλωση και στην κεφαλαιοποίηση πολιτικών κερδών, ιδιαίτερα από την αντιπολίτευση.

Πολωτικό κλίμα και επικοινωνιακές στρατηγικές

Η ένταση των πολιτικών επιθέσεων, όπως η προσωπική σύγκρουση μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Φλωρίδη, δεν αποτελεί απλή κοινοβουλευτική διαμάχη, αλλά εντάσσεται σε μια γενικότερη στρατηγική διαμόρφωσης πολιτικού αφηγήματος. Ειδικότερα:

  • Το ΠΑΣΟΚ στοχεύει να διαφοροποιηθεί από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να εδραιωθεί ως ανεξάρτητος πόλος εξουσίας. Οι προσωπικές επιθέσεις Ανδρουλάκη κατά του Φλωρίδη καταδεικνύουν μια προσπάθεια συσπείρωσης του κόμματος και αποφυγής της ταύτισής του με τους υπόλοιπους αντιπολιτευτικούς σχηματισμούς.
  • Η ΝΔ, από την πλευρά της, επιχειρεί να απονομιμοποιήσει την αντιπολίτευση, παρουσιάζοντάς την ως κατακερματισμένη και ανίκανη να συγκροτήσει μια σοβαρή κυβερνητική πρόταση. Οι δηλώσεις Φλωρίδη περί “θρυψάλων του ΣΥΡΙΖΑ” εντάσσονται σε αυτή τη στρατηγική.
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ υπολείπεται σε δυναμική και κινητικότητα το ΠΑΣΟΚ και παρά την δομημένη παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου έχει αποτύχει να ανακτήσει κοινωνικά ερείσματα, καθώς δεν υπάρχει ενιαία στρατηγική και δράση από τους κεντρικούς παράγοντες, με αποτέλεσμα να μην εκπέμπει διακριτό μήνυμα.

Πολιτική κεφαλαιοποίηση

Η πρόταση δυσπιστίας, αν και γνώριζε εκ των προτέρων η αντιπολίτευση ότι δεν θα εγκριθεί, είχε διττό στόχο:

  1. Ενίσχυση της πολιτικής πίεσης προς την κυβέρνηση: Η αντιπολίτευση επιχειρεί να διατηρήσει το θέμα των Τεμπών στην κορυφή της πολιτικής ατζέντας, πλήττοντας τη δημόσια εικόνα της ΝΔ.
  2. Προσέλκυση ψηφοφόρων από τη δεξαμενή των αναποφάσιστων: Κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ επιδιώκουν να κερδίσουν ψηφοφόρους που απογοητεύτηκαν από την κυβέρνηση, αξιοποιώντας το κλίμα αγανάκτησης.

Σύγκρουση Ανδρουλάκη – Φλωρίδη

Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρείς προσωπικούς χαρακτηρισμούς, σημειώθηκε στη Βουλή, κατά την συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και του Υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη.

Ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε να καταθέσει μέχρι αύριο στη Βουλή ο πρωθυπουργός, το επίμαχο μέιλ, του κ. Τριαντόπουλου προς την Περιφέρεια, για να αποδειχθεί ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του στην υπόθεση του «μπαζώματος», χαρακτηρίζοντας μονόδρομο την παραίτηση της κυβέρνησης σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι είχε εμπλοκή.

Ταυτόχρονα, επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Φλωρίδη, κάνοντας λόγο για «τάγματα Γενιτσάρων» μέσα στη ΝΔ, αντιδρώντας στην αναφορά του ότι το ΠΑΣΟΚ, ένα ιστορικό κόμμα, έγινε παρακολούθημα των κομματιών και των θρυψάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κλίμα πυροδοτήθηκε όταν ο κ. Φλωρίδης επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στα κόμματα που στηρίζουν την πρόταση δυσπιστίας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι παράδοξο ότι, ενώ δεν ξεκίνησε η Προανακριτική Επιτροπή τις εργασίες της, να θέλετε τώρα στην Ολομέλεια την πρόταση δυσπιστίας να την μετατρέψετε σε μία προανακριτική ανοιχτή διαδικασία ξευτελίζοντας αυτό που χθες ψηφίσατε.

Επειδή μιλάτε συνεχώς για την περίφημη προοδευτική πλειοψηφία με την οποία θα σχηματίσετε κυβέρνηση, αφού φύγει ο Μητσοτάκης, χωρίς να ζητάτε εκλογές και χωρίς να πέσει στη Βουλή, δεν θα πρέπει κάποιος από εσάς να σηκώσει το χεράκι του και να πει ότι εγώ θα είμαι ο πρωθυπουργός που θα αντικαταστήσει τον Μητσοτάκη;

Δηλαδή θα φύγει ο Μητσοτάκης, θα πέσει η κυβέρνηση και δεν εμφανίζεται ένας να πει εγώ είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός;»

Και ο κ. Φλωρίδης συνέχισε:

Έχουμε τέσσερεις αρχηγούς που υπέγραψαν πρόταση δυσπιστίας, κανένας δεν σηκώνει το χεράκι του να πει εγώ θα είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός. Σε αυτούς τους τέσσερεις αρχηγούς είναι: ο ΣΥΡΙΖΑ1 που κράτησε την επίσημη ονομασία, ο ΣΥΡΙΖΑ2 που λέγεται Νέα Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ3 που είναι η κ. Κωνσταντοπούλου, ο ΣΥΡΙΖΑ4 που είναι οι βουλευτές του Κασελάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ5, που κάποιοι δηλώνουν ανεξάρτητοι βουλευτές και ο ΣΥΡΙΖΑ6 που κάποιοι βουλευτές του πήγαν στο ΠΑΣΟΚ. Έξι ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ μέσα. Γιατί προέκυψαν; Προέκυψαν γιατί αγνοείτε τον βασικό κανόνα της δημοκρατίας. Στην δημοκρατία χρειάζεται ανοχή και ανεκτικότητα. Αλλά εσείς δεν ανέχεστε και δεν αντέχετε ο ένας τον άλλο. Γίνατε κομμάτια και θρύψαλα εδώ, δεν μιλιέστε, συγκρούεστε με ύβρεις μεταξύ σας στα συνέδρια σας και θέλετε να πείσετε τώρα ότι αυτά τα κομμάτια και θρύψαλα, και κάποια άλλα που είναι έξω από τη Βουλή, μαζί με το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσετε την Ελλάδα.

Τώρα έχει ο ελληνικός λαός την εικόνα της μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας. Τα κομμάτια και θρύψαλα του ΣΥΡΙΖΑ και τα υπολείμματα ενός ιστορικού κόμματος που έγινε παρακολούθημα των κομματιών και των θρυψάλων του ΣΥΡΙΖΑ».

Σκληρή ήταν η απάντηση του κ Ανδρουλάκη προς τον κ. Φλωρίδη.

«Η ιστορία του έθνους είχε 400 χρόνια Οθωμανικής κατάκτησης. Εκείνη την περίοδο ήταν γνωστά τα «Γενιτσαρικά τάγματα», τα οποία για να αποδείξουν στον εκάστοτε Σουλτάνο ότι ήταν οι πιο πιστοί του, ακόμα και όταν δεν πολεμούσαν οι Τούρκοι, αυτοί έκαναν τις μεγαλύτερες σφαγές.

Η πολιτική παρουσία του συγκεκριμένου υπουργού της ΝΔ, αποδεικνύει ότι και σήμερα, σε αυτή τη Βουλή υπάρχουν «Γενιτσαρικά τάγματα» κ. Φλωρίδη.

 

Σχετικά

Tags: Βουλήκυβέρνηση ΝΔΠΑΣΟΚπολιτικό ρίσκοΤέμπη
Share56Tweet35Share10Send
Political Analysis Department

Political Analysis Department

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025
On the Radar

Οι ασφαλιστές ζητούν απαντήσεις από Πιερρακάκη για το ρίσκο ασφάλισης μικρομεσαίων επιχειρήσεων

21 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Για απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστή ερευνάται ο “εθνικός κοριός” Μαυρίκης

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Αίθριος γενικά καιρός σήμερα

Συλλαλητήρια για τα Τέμπη σήμερα σε Προπύλαια και Σύνταγμα – Κλείνουν σταθμοί του μετρό

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    943 shares
    Share 377 Tweet 236
  • Motor Oil και Shell αλλάζουν αποτύπωμα με δυναμική είσοδο στη λιανική

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    202 shares
    Share 81 Tweet 51
  • Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

    56 shares
    Share 22 Tweet 14

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr