• Τελευταία
  • Trending
  • All

 ITEP/HORECA: Η δύναμη της οικονομίας στα χέρια των ξενοδόχων

9 Φεβρουαρίου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Ισχυρό Ξεκίνημα για την Premia Properties στο 2025

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Επανεκκίνηση για τη γερμανική οικονομία στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Eurobank: Στα top picks της Deutsche Bank για την Ευρώπη – Σύσταση buy

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025

Οι τράπεζες αλλάζουν πρότυπο για τις μεταφορές – Το λάθος που διορθώνουν

23 Μαΐου 2025

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

 ITEP/HORECA: Η δύναμη της οικονομίας στα χέρια των ξενοδόχων

Έλενα ΕρμείδουΑπόΈλενα Ερμείδου
9 Φεβρουαρίου 2025
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
16 0
0
43
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Αμεσα και έμμεσα συμβάλλει ο τουρισμός στο ΑΕΠ της Ελλάδος λόγω των συνεργειών με άλλους τομείς. Συμπεράσματα της μελέτης του ΙΤΕΠ που παρουσιάστηκε στο συνέδριο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, (ΞΕΕ) συνηγορούν ότι για κάθε 1 ευρώ που δαπανάται στον κλάδο των ξενοδοχείων αυξάνει κατά 1,55 το συνολικό προϊόν της ελληνικής οικονομίας με το 44% των εισοδημάτων που δημιουργούν τα ξενοδοχεία κατανέμεται σε άλλους κλάδους.

Ένα δις ευρώ παραγόμενου προϊόντος από τον ξενοδοχειακό κλάδο συνεπάγεται βελτίωση των υπηρεσιών της ελληνικής οικονομίας κατά περίπου 552 εκατ. ευρώ ενώ για κάθε 1 εκατ. ευρώ που παράγεται από τον ξενοδοχειακό κλάδο δημιουργεί περίπου 30 θέσεις πλήρους εργασίας. Τέλος, κάθε 1 ευρώ που δαπανάται για την αγορά ξενοδοχειακού προϊόντος, αυξάνει τις συνολικές εισαγωγές στην ελληνική οικονομία κατά 0,16 ευρώ.

Σχετικάθέματα

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025

Το 74% της συνολικής δαπάνης για την προμήθεια τροφίμων και ποτών των ξενοδοχείων είναι από ελληνικά προϊόντα. Το 97% και 80% των κρασιών και μπύρας αντίστοιχα  που καταναλώνονται στα ξενοδοχεία είναι ελληνικά.

Περί τα 800 εκατ. ευρώ επενδύουν τα ξενοδοχεία για ανακαινίσεις με το 93% των ξενοδοχείων να χρησιμοποιούν υπηρεσίες από την τοπική κοινωνία και το 71% της συνολικής δαπάνης να πραγματοποιείται σε τοπικό επίπεδο.

Αλ. Βασιλικός: Το 2025 ιστορική επέτειος για ΞΕΕ

Η Φιλοξενία για την Ελλάδα σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Βασιλικό, πρόεδρο του ΞΕΕ επιμερίζει τα οφέλη της σε όλους σχεδόν του κλάδου της οικονομίας από την πρωτογενή παραγωγή μέχρι και την μεταποίηση και τις κατασκευές από το εμπόριο μέχρι και τις νέες τεχνολογίες, στηρίζει την περιφερειακή ανάπτυξη ενώ ανοίγει το δρόμο σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Το 2025 το ΞΕΕ γιορτάζει τα 90 χρόνια λειτουργίας τους. Στο πλαίσιο αυτό θα υλοποιήσει πρωτοβουλίες ουσίας υπό τον τίτλο «Φιλοξενία με Αξία για Ολους». Οι πρωτοβουλίες αυτές θα λάβουν χώρα καθ όλη την διάρκεια του έτους.

WTTC: Στο 19% του ΑΕΠ η συνεισφορά του τουρισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνολική συνεισφορά του τουρισμού στο ΑΕΠ της Ελλάδας σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Παγκοσμίου Συμβουλίου Τουρισμού στην Ελλάδα (WTTC) υπολογίζεται στο 19,2% ενώ η ζήτηση για το τουριστικό προϊόν στην Ελλάδα επικεντρώνεται σε τέσσερις περιφέρειες, στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, στην Κρήτη, την Αττική, και τα νησιά του Ιονίου. Αυτές οι περιοχές συγκεντρώνουν το 83% των συνολικών εσόδων και το 66% των αφίξεων. Η ζήτηση προέρχεται κυρίως από την Ευρώπη και διαμορφώνεται κοντά στο 55%.

Την ίδια ώρα, περίπου το 35% της αύξησης του προϊόντος που προκαλείται από τη λειτουργία του ξενοδοχειακού κλάδου διαχέεται σε άλλους, πλην του ξενοδοχειακού, κλάδους της οικονομίας. Περίπου το 27% της αύξησης της απασχόλησης που προκαλείται από τη λειτουργία του ξενοδοχειακού κλάδου διαχέεται σε άλλους, πλην του ξενοδοχειακού, κλάδους της οικονομίας.

 

Για κάθε 1 ευρώ που παράγεται από τον ξενοδοχειακό κλάδο, δημιουργείται συνολική (άμεση και έμμεση) αξία παραγωγής περίπου 1,55 ευρώ στην ελληνική οικονομία. Μάλιστα, οι 5 κλάδοι που ωφελούνται περισσότερο από τον ξενοδοχειακό κλάδο (σε όρους παραγωγής) είναι: χονδρικό & λιανικό εμπόριο (21%), τρόφιμα (20%), γεωργία (15%), διαχείριση ακίνητης περιουσίας (6%) και ενέργεια (4%).

Αναφορικά με τη διασύνδεση και η σημασία του ξενοδοχειακού κλάδου για τον αγροδιατροφικό τομέα, από την μελέτη προκύπτει ότι το 74% της συνολικής δαπάνης για την αγορά F&B αφορά σε ελληνικά προϊόντα το 28% της οποίας αφορά σε αγορές F&Β από τοπικούς παραγωγούς.

Για κάθε 1 εκατ. ευρώ που παράγεται από τον ξενοδοχειακό κλάδο, δημιουργούνται συνολικά (άμεσα και έμμεσα) περίπου 30 θέσεις πλήρους απασχόλησης στην ελληνική οικονομία. Αναλυτικότερα, οι 5 κλάδοι που ωφελούνται περισσότερο από τον ξενοδοχειακό κλάδο (σε όρους απασχόλησης) είναι: γεωργία (35,5%), χονδρικό και λιανικό εμπόριο (27,1%), τρόφιμα (9,2%), επαγγελματικές, επιστημονικές & τεχνικές δραστηριότητες (6,5%), διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες (3,4%).

 

Τα ελληνικά ξενοδοχεία επενδύουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. Συγκεκριμένα, το 87% των ελληνικών ξενοδοχείων εμπιστεύεται και απασχολεί εργαζόμενους από την τοπική κοινωνία. Το 65% του συνόλου των εργαζομένων στα ελληνικά ξενοδοχεία προέρχεται από την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με την μελέτη, η συνολική συμβολή (%) των κλάδων-κλειδιών στην ελληνική οικονομία και ειδικότερα στο ακαθάριστο προϊόν και στην απασχόληση είναι: ξενοδοχία 4,5% και 6,6% αντίστοιχα, εστίαση 6,3% και 9,3% αντίστοιχα και γεωργία 3,6% και 8% αντίστοιχα.

Επιπλέον, λόγω της εξωστρέφειας του ξενοδοχειακού κλάδου (πάνω από το 70% των πελατών των ξενοδοχείων είναι κάτοικοι της αλλοδαπής) και της χαμηλής του εξάρτησης από εισαγόμενες εισροές ο ξενοδοχειακός κλάδος συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση του εξωτερικού ισοζυγίου της ελληνικής οικονομίας. Σύμφωνα με τη μελέτη, κάθε 1 δισ. ευρώ εισπράξεων του ξενοδοχειακού κλάδου συνεπάγεται μία βελτίωση του ισοζυγίου αγαθών και υπηρεσιών της ελληνικής οικονομίας κατά περίπου 552 εκατ. ευρώ.

 

Αναφορικά με τη συμβολή του ξενοδοχειακού κλάδου στη δημιουργία εισοδημάτων σε άλλους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, από την ίδια μελέτη προκύπτει ότι περίπου το 44% των εισοδημάτων που δημιουργεί ο ξενοδοχειακός κλάδος κατανέμεται σε άλλους, πλην του ξενοδοχειακού, κλάδους. Το αντίστοιχο μέσο ποσοστό των άλλων κλάδων της οικονομίας είναι 28%

 

Η έρευνα του ΙΤΕΠ εξετάζει τη συμβολή του ξενοδοχειακού κλάδου στα φορολογικά έσοδα. Όπως προκύπτει από τα συμπεράσματα ο ξενοδοχειακός κλάδος συμβάλλει σημαντικά στα δημόσια έσοδα μέσω της είσπραξης έμμεσων φόρων από τη λειτουργία του ξενοδοχειακού κλάδου. Σημειώνεται ότι οι καθαροί φόροι που επιβαρύνουν άμεσα και έμμεσα το κόστος παραγωγής του τελικού ξενοδοχειακού προϊόντος αποτελούν το 19,1% του συνολικού κόστους παραγωγής, έναντι 10,2% που είναι, κατά μέσο όρο, η αντίστοιχη επιβάρυνση για τους υπόλοιπους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Επίσης, σε κάθε 100 ευρώ ξενοδοχειακού προϊόντος αντιστοιχούν περίπου 20 ευρώ έμμεσων φόρων, ποσό σχεδόν διπλάσιο σε σχέση με τους άλλους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Σχετικά

Tags: γεωοικονομίαελληνική οικονομίατουρισμός
Share17Tweet11Share3Send
Έλενα Ερμείδου

Έλενα Ερμείδου

Η Έλενα Ερμείδου είναι ανεξάρτητη ρεπόρτερ με εστίαση στην ασφαλιστική αγορά. Στην 20ετή και πλέον δημοσιογραφική της διαδρομή έχει συνεργαστεί με πολλά μέσα ενημέρωσης, ενώ η προσήλωσή της στο ασφαλιστικό ρεπορτάζ δημιουργεί ικανό υπόβαθρο και εμπειρία, με αποτέλεσμα να αναγνωρίζει εγκαίρως κρίσεις, τάσεις και δυναμικές

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
The Wire

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
The Wire

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Beta Weekender: 7 εβδομάδες ράλι, 100 μονάδες ανόδου, πιθανή η διόρθωση

Δασμούς 25% σε χάλυβα και αλουμίνιο ανακοίνωσε ο Τραμπ

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    158 shares
    Share 63 Tweet 40
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    226 shares
    Share 90 Tweet 57

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr