• Τελευταία
  • Trending
  • All

Nοτιοανατολικές Κυκλάδες στα 4,9 ρίχτερ νέος σεισμός-Μήνυμα του 112 προειδοποιεί για κατολισθήσεις

3 Φεβρουαρίου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Nοτιοανατολικές Κυκλάδες στα 4,9 ρίχτερ νέος σεισμός-Μήνυμα του 112 προειδοποιεί για κατολισθήσεις

Περισσότερες από 400 δονήσεις έγιναν τις τελευταίες ημέρες, ενώ 12 από αυτές ξεπέρασαν τα 4 ρίχτερ.

NewsRoomΑπόNewsRoom
3 Φεβρουαρίου 2025
Στις The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
14 1
0
40
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Συνεχίζεται το μπαράζ των σεισμικών δονήσεων στις νοτιοανατολικές Κυκλάδες με τη μεγαλύτερη στα 4,9 ρίχτερ, ενώ συνεδριάζουν εκ νέου οι επιτροπές σεισμικού και ηφαιστειακού κινδύνου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο σεισμική δόνηση έντασης 4.4 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι (3/2, 15:05), με το επίκεντρο να εντοπίζεται 15 Χλμ. νοτιοδυτικά του νησιού της Αμοργού.

Κανένας από τους επιστήμονες δεν είναι σε θέση να πει πότε θα τερματιστεί η διέγερση αυτή, ωστόσο όλοι αποκλείουν συσχέτιση της σεισμικής δραστηριότητας βορειοανατολικά της Σαντορίνης με τη δραστηριότητα που παρατηρείται στην περιοχή του ηφαιστείου. Οι ίδιοι επισημαίνουν ότι οι σεισμοί θα συνεχιστούν ακόμα και για εβδομάδες.

Σχετικάθέματα

Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

22 Μαΐου 2025
Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

22 Μαΐου 2025

«Μπορεί να γίνει κάποιος ισχυρότερος σεισμός, αλλά σε καμία περίπτωση πάνω από 6 ρίχτερ» δήλωσε στο ΕΡΤNews, ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η ηφαιστειακή δραστηριότητα δεν έχει καμία σχέση και συσχέτιση με την σεισμική δραστηριότητα. Η σεισμική δραστηριότητα εξελίσσεται έξω από το Κολούμπο, στον υποθαλάσσιο χώρο μεταξύ Θήρας και Αμοργού. Μπορεί να έχουμε και ένα σεισμό μεγαλύτερο από 5 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ, ένα σεισμό της τάξεως των 5,5 είναι μια πολύ μικρή πιθανότητα να εκδηλωθεί και σε καμία περίπτωση δε θα πάμε πάνω από 6, ακραίο σενάριο».

«Ένα ενδεχόμενο είναι να έχει ενεργοποιηθεί ένα ρήγμα, κάτι αντίστοιχο του ρήγματος που προξένησε τον μεγάλο σεισμό του 1956. Το άλλο σενάριο είναι να είναι η ενεργοποίηση του ηφαιστείου που είναι μέσα στην καλντέρα του νησιού της Σαντορίνης και το άλλο είναι να ένα υποθαλάσσιο ηφαίστειο που λέγεται Κολούμπο» σημείωσε ο Κώστας Συνολάκης, Kαθηγητής Φυσικών Καταστροφών στο Πολυτεχνείο Κρήτης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

«Η ακολουθία όπως είναι αυτή τη στιγμή στην εξέλιξη της, απομακρύνεται από το νησί της Σαντορίνης, η απόσταση όσο μεγαλώνει μειώνονται οι πιθανότητες για να υπάρχουν σημαντικές ζημιές» είπε από την πλευρά του ο Βασίλης Καραστάθης, Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου.

Προληπτικά μέτρα έχουν ληφθεί, ενώ ΕΜΑΚ, κλιμάκια διασωστών και γιατρών έχουν ήδη μεταβεί στο νησί και γίνεται έκκληση στους πολίτες, από την Πολιτική Προστασία να συμμορφώνονται με τις συστάσεις των αρχών.

Στο μεταξύ, μήνυμα του 112 προειδοποιεί για κατολισθήσεις. Στο νησί της Σαντορίνης απαγορεύεται η πρόσβαση στις περιοχές Αμμούδι, Αρμένη και Παλιό Λιμάνι Φηρών.

Σημειώνεται πως περισσότερες από 400 δονήσεις έγιναν τις τελευταίες ημέρες, ενώ 12 από αυτές ξεπέρασαν τα 4 ρίχτερ.

Στους ρυθμούς των Ρίχτερ οι Κυκλάδες

Ασθενής σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:20, σε απόσταση 231 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 19 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Ακολούθησε δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στις 13:50, σε απόσταση 233 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 16 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού.

Μέσα σε λίγα λεπτά, από τις 09:36 έως τις 10:26 καταγράφηκαν πέντε σεισμικές δονήσεις μεγέθους άνω των 4 βαθμών. Στις 10:26 είχε μέγεθος 4,6 Ρίχτερ και επίκεντρο 20 χιλιόμετρα ΝΝΔ της Αρκεσίνης Αμοργού και η ισχυρότερη ήταν στα 4.9 Ρίχτερ, 19 χλμ. ΒΒΔ της Ανάφης (σημειώνεται πως αρχικά είχε ανακοινωθεί ως μέγεθος τα 5,1 ρίχτερ και το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο προχώρησε σε διόρθωση).

Κατά τη διάρκεια της νύχτας καταγράφηκαν, επίσης, δεκάδες σεισμικές δονήσεις με σημαντικότερη αυτή που σημειώθηκε στις 01:54, μεγέθους 4,4 Ρίχτερ με επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο 23 χιλιόμετρα ΝΝΔ της Αρκεσίνης Αμοργού.

Περισσότερες από 400 δονήσεις έγιναν τις τελευταίες ημέρες, ενώ τουλάχιστον 12 από αυτές τις δονήσεις ξεπέρασαν τα 4 Ρίχτερ. Οι επιστήμονες, τονίζουν η σεισμική δραστηριότητα θα διαρκέσει ίσως και εβδομάδες, ενώ η πιθανότητα να συμβεί ένας σεισμός μεγαλύτερος των 6 βαθμών είναι πολύ μικρή.

Πλοία και αεροπλάνα φεύγουν γεμάτα από τη Σαντορίνη

Επισκέπτες και εργαζόμενοι εγκαταλείπουν τη Σαντορίνη, αφού οι αλλεπάλληλες, εκατοντάδες σεισμικές δονήσεις που έχουν καταγραφεί έχουν θορυβήσει τους κατοίκους.

Πολλοί έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο στα αυτοκίνητά τους, φοβούμενοι το ενδεχόμενο ενός ισχυρότερου σεισμού.

Τα σχολεία παραμένουν για προληπτικούς λόγους κλειστά.

Κ. Μητσοτάκης: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα έντονο φαινόμενο – Οι νησιώτες να είναι ψύχραιμοι»
Ερωτηθείς για τη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών στην ευρύτερη περιοχή της Σαντορίνης, σε συνέχεια και της χθεσινής σύσκεψης για το θέμα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός σημείωσε:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα έντονο φαινόμενο – Οι νησιώτες να είναι ψύχραιμοι».

Ο ίδιος ανέφερε ότι έχει ζητήσει από αρμόδιο υπουργείο να κάνει μια συνολική επιστημονική παρουσίαση των γεωλογικών δεδομένων ώστε όλοι να γνωρίζουν το προς διαχείριση φαινόμενο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Έχουμε να διαχειριστούμε ένα πολύ έντονο γεωλογικό φαινόμενο. Θέλω να ζητήσω από τους νησιώτες μας πρώτα και πάνω απ’όλα να είναι ψύχραιμοι, να ακούνε τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και έχω επίσης ζητήσει από το αρμόδιο Υπουργείο εντός των επομένων ημερών να κάνει μια συνολική παρουσίαση, επιστημονική παρουσίαση των γεωλογικών δεδομένων, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν τι είναι το φαινόμενο το οποίο πρέπει να διαχειριστούμε».

Έντονο το ενδιαφέρον από τα διεθνή ΜΜΕ

Η σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών στη Σαντορίνη, καθώς και τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των Βρετανών τουριστών και όχι μόνο, καθώς η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο δημοφιλής παγκοσμίως τουριστικός προορισμός.

Αναλυτικά μερικοί από τους τίτλους ορισμένων ιστοσελίδων που ανανεώνονται συνεχώς, όπως το Ρόιτερς όπου αναφέρει χαρακτηριστικά «Το κόσμημα του ελληνικού τουρισμού σε συναγερμό μετά από σεισμική δραστηριότητα», ενώ και η βρετανική Independent σημειώνει «Σε επιφυλακή ο νούμερο ένα τουριστικός προορισμός μετά τον συναγερμό της σεισμικής δραστηριότητας, ενώ και η Βρετανική EXPRESS αναφέρεται στην ταξιδιωτική οδηγία του υπουργείου Εξωτερικών της Βρετανίας, λέγοντας ότι οι Βρετανοί που ταξιδεύουν πρέπει να είναι ενήμεροι για τη σεισμική δραστηριότητα. Μάλιστα η οδηγία αυτή έχει αλλάξει δύο φορές μέσα σε δύο μέρες και ουσιαστικά περιλαμβάνει τα αναλυτικά μέτρα που έχουν ληφθεί από τις ελληνικές αρχές και παραπέμπει τους Βρετανούς να προσέχουν ό, τι θα πρόσεχαν σε οποιαδήποτε σεισμική δραστηριότητα, επικείμενη ή μη, χωρίς να τους απαγορεύει ή να μην τους επιτρέπει να ταξιδεύουν. Απλά τους έχει σε επιφυλακή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι Βρετανοί είναι η κύρια αγορά τουρισμού για την Σαντορίνη, με πάνω από 250.000 απευθείας αφίξεις στο νησί κάθε χρόνο, ενώ ακολουθούν οι Ιταλοί και οι Γάλλοι.

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά

Tags: ΕλλάδαΣεισμός
Share16Tweet10Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Weather report, δελτίο καιρού, καιρός
The Wire

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025
The Wire

Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

22 Μαΐου 2025
Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη
Crisis Zone

Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Ράλι στις αγορές - Αναστέλλονται οι δασμοί Τραμπ στο Μεξικό

Αναστέλλονται οι δασμοί Τραμπ στο Μεξικό

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    101 shares
    Share 40 Tweet 25
  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    218 shares
    Share 87 Tweet 55

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr