• Τελευταία
  • Trending
  • All

Στα πρόθυρα ενεργειακής κρίσης η Ευρώπη – Ευάλωτη η Ελλάδα

14 Ιανουαρίου 2025

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Smoke rises from an Israeli airstrike in Dahiyeh, Beirut, Sunday, Oct. 27, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)

Τρεις νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο

22 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

22 Μαΐου 2025
Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Σε bull market τα crypto: Ιστορικά ρεκόρ για Bitcoin και Ethereum

Νέο ράλι και ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

21 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ αποδέχονται το δώρο 400 εκατ. του Κατάρ στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την IFA Berlin 2025

21 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025

Η ΕΕ απέτυχε να υλοποιήσει τους στόχους της για τις επικουρικές συντάξεις

21 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Bolt: Νέα λειτουργία για προγραμματισμένες διαδρομές από και προς τον ΔΑΑ

21 Μαΐου 2025
Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS και Ρενάτα Βαλμά, Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

Στα πρόθυρα ενεργειακής κρίσης η Ευρώπη – Ευάλωτη η Ελλάδα

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
14 Ιανουαρίου 2025
Στις On the Radar, The Wire, Αγορές, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
60 1
0
166
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Μπορεί η διακοπή τροφοδοσίας ρωσικού αερίου μέσω Ουκρανίας να μην επηρεάζει την Ελλάδα, καθώς ο TurkStream συνεχίζει τη λειτουργία του, ωστόσο οι συνθήκες οιονεί κρίσης που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά ενέργειας ανεβάζουν τις τιμές τόσο στο TTF όσο και στο αμερικανικό αέριο, ενώ η ασφάλεια της τροφοδοσίας παραμένει ζητούμενο.

Η Ευρώπη θα χρειαστεί 10% περισσότερο αέριο από τις αγορές μετά τη διακοπή της τροφοδοσίας μέσω Ουκρανίας, που συνεπάγεται ότι θα αναγκαστεί να ανταγωνιστεί για ποσότητες στις ΗΠΑ και την Ασία. Βέβαια, για το 2025 έχει αποθέματα, ωστόσο για τον επόμενο χειμώνα θα χρειαστεί να τα αναπληρώσει.

Σχετικάθέματα

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Η απόφαση του Τζο Μπάιντεν να απαγορεύσει τις υπέρακτιες γεωτρήσεις σε μεγάλο μέρος της ακτογραμμής των ΗΠΑ εντείνει τις πιέσεις, καθώς οι προσδοκίες για αύξηση της προσφοράς περιορίζονται. Επίσης, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί εύκολα να εκτραχυνθεί, περιορίζοντας δραστικά τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει προηγουμένως με δηλώσεις του για άμεση ειρήνευση. Σε αυτό προστίθεται επίσης η ραγδαία επιδείνωση του καιρού στην Ευρώπη, που προκάλεσε αύξηση των απολήψεων, με ρυθμό ταχύτερο των προηγουμένων ετών, εντείνοντας έτσι την πίεση.

Οι ανησυχίες για μια νέα ενεργειακή κρίση εντείνονται ενόψει και της ανάγκης για πλήρωση των αποθεμάτων φυσικού αερίου την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2025, καθώς η εξάρτηση της ευρωπαϊκής αγοράς από το LNG έχει φτάσει στο 40% και διεθνώς δεν υπάρχει ακόμη επαρκής παραγωγή LNG για να αντισταθμίσει τις απώλειες των ρωσικών φορτίων, που σημαίνει ότι η Ευρώπη θα χρειαστεί να «χτυπήσει» φορτία από άλλους προορισμούς, κίνηση που θα οδηγήσει σε κλιμάκωση του ανταγωνισμού

Οι τιμές στα ύψη

Ο αντίκτυπος αυτής της τάσης καταγράφεται ήδη στις τιμές φυσικού αερίου και στις χονδρεμπορικές τιμές ρεύματος. Από την περασμένη Παρασκευή που οι ΗΠΑ πρόσθεσαν στον κατάλογο των κυρώσεων κατά της Ρωσίας τους σταθμούς LNG Portovaya, χωρητικότητας 1,5 μεγατόνου/έτος που λειτουργεί η Gazprom και το εργοστάσιο Vysotsk, xωρητικότητας 0,66 μεγατόνων που διευθύνεται από τη Νοvatek και δύο πλοίων LNG που παραδίδουν τακτικά φορτία στην Τουρκία και την Κίνα, οι τιμές φυσικού αερίου στον ολλανδικό κόμβο TTF άρχισαν να ανεβαίνουν και από τα 43-44 ευρώ/μεγαβατώρα την προηγούμενη εβδομάδα έφτασαν χθες στα 48,450 ευρώ/μεγαβατώρα.

Η άνοδος αυτή συμπαρέσυρε προς τα πάνω και τις χονδρεμπορικές τιμές ρεύματος, με τις αγορές της νοτιοανατολικής Ευρώπης με τις περιορισμένες διασυνδέσεις να δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις.

Η μέση τιμή της μεγαβατώρας στην ελληνική αγορά διαμορφώνεται σήμερα στα 140,18 ευρώ και στις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων πάνω από τα 150 ευρώ, έως και τα 167 ευρώ στην Ουγγαρία.

Πάνω από τα 126 ευρώ διαμορφώνεται η τιμή της μεγαβατώρας στις αγορές της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης, σε μεγάλη απόσταση από τις πολύ χαμηλές τιμές των 5,87 ευρώ (Φινλανδία) και 55,82 ευρώ (Δανία) των χωρών στο βόρειο γεωγραφικό άκρο της Ευρώπης. Η ενεργειακή αγορά της Ευρώπης καθίσταται ευάλωτη σε οποιαδήποτε νέα αναταραχή στις προμήθειες φυσικού αερίου.

Τα κλειδιά στον Ερντογάν

Σε αυτή τη φάση η μόνη επίγεια γραμμή τροφοδοσίας της ΕΕ είναι ο TurkStream, γεγονός που ανεβάζει τη γεωπολιτική αξία της Τουρκίας, όπως έχει κατ επανάληψη επισημάνει το Crisis Monitor.

Η Ευρώπη επιχειρεί παράλληλα να αποκαταστήσει τη ροή αζέρικου αερίου μέσω του αγωγού Tap. Ενα πρόβλημα στις εγκαταστάσεις του κοιτάσματος Σαχ Ντενίζ οδήγησε τον σταθμό σε έκτακτη συντήρηση και περιόρισε τη ροή των ποσοτήτων που διέρχονται μέσω της Ελλάδας στην Ιταλία και στη Βουλγαρία μέσω του IGB.

Από χθες οι ροές στο ελληνικό σύστημα μέσω του Tap έχουν μηδενιστεί και θα αποκατασταθούν –σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο ΔΕΣΦΑ από τη διαχειρίστρια εταιρεία– την Τετάρτη, η οποία ωστόσο και σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν στην «Κ» πηγές του ΔΕΣΦΑ δεν έχει ενημερώσει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που προκάλεσε τη διακοπή. Οι ίδιες πηγές διαβεβαιώνουν πάντως ότι η ελληνική αγορά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, αφού οι ποσότητες υπερκαλύφθηκαν με LNG από τη Ρεβυθούσα και τον νέο σταθμό της Αλεξανδρούπολης. Εκτός μάλιστα από την εγχώρια ζήτηση, που έφτασε χθες τις 195 GW, το ελληνικό σύστημα στήριξε και τις αγορές των Βαλκανίων με εξαγωγές 40 GW.

Κινδυνεύει ο TurkStream

Για την Ελλάδα, σημείο προβληματισμού, ωστόσο, αποτελεί η υψηλή εξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο, που το 2024 κάλυψε το 57% των συνολικών εισαγωγών της Ελλάδας και πολύ περισσότερο η εξάρτηση από την Τουρκία, αφού φτάνει στο ελληνικό σύστημα μέσω του αγωγού Turkstream. Ο ρόλος της Τουρκίας ως διαμετακομιστικού κέντρου αερίου μετά το κλείσιμο και της ουκρανικής διέλευσης ρωσικού αερίου προς την Ευρώπη έχει αναβαθμιστεί σημαντικά και δεν είναι τυχαίο ότι η Βουλγαρία κατέφυγε στην τουρκική Botas για να υποκαταστήσει τις ροές του αζέρικου αερίου τις προηγούμενες ημέρες.

Πιθανή διακοπή λειτουργίας του Turkstream θα έχει άμεσες επιπτώσεις, πέρα από τις τιμές και στην τροφοδοσία της ελληνικής αγοράς, ενδεχόμενο που απασχολεί έντονα μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Μόσχας περί επίθεσης του Κιέβου στις εγκαταστάσεις του αγωγού.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα δεν διαθέτει αποθέματα φυσικού αερίου, παρά τις οδηγίες της ΕΕ για την οικοδόμησή τους, μετά την ενεργειακή κρίση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ελληνική αγορά είναι ευάλωτη σε διακυμάνσεις τιμών.

Η Ρωσία κατηγόρησε χθες την Ουκρανία ότι επιτέθηκε με μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε έναν σταθμό διανομής αερίου του αγωγού Turkstream στην περιφέρεια Κρασνοντάρ με στόχο, όπως ανακοίνωσε η Μόσχα, να διακοπούν οι παραδόσεις αερίου προς τις ευρωπαϊκές χώρες. Σύμφωνα με τη ρωσική ανακοίνωση, τα συντρίμμια ενός από τα drones που καταρρίφθηκαν προκάλεσαν ήσσονος σημασίας ζημιές στο κτίριο του σταθμού, καθώς και σε εξοπλισμό του, οι οποίες επισκευάστηκαν γρήγορα.

Οι ενεργειακές υποδομές βρίσκονται στο στόχαστρο των δύο εμπολέμων χωρών καθ’ όλη τη διάρκεια των πολεμικών επιχειρήσεων και δεν θα αποτελούσε έκπληξη για την αγορά να επιδιώξει η Ουκρανία την παύση λειτουργίας και της τελευταίας διόδου ρωσικού αερίου στην Ευρώπη.

Ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν εξάλλου έχει με δηλώσεις του αναφερθεί στις προσπάθειες του ουκρανικού στρατού να επιτεθεί στους αγωγούς φυσικού αερίου Bluestream και Turkstream, που εκτείνονται μέσω Τουρκίας από τη Ρωσία στην Ευρώπη, με τη Ρωσία να έχει ενισχύσει τη φύλαξη των δύο αυτών διαδρομών κάτω από τη Μαύρη Θάλασσα μετά τις εκρήξεις στον υποθαλάσσιο αγωγό Nordstream και το τέλος της λειτουργίας του.

Σχετικά

Tags: Energy Crisisγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΕνέργειαΦυσικό Αέριο
Share66Tweet42Share12Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Δειλή αντίδραση στο Χ.Α. με μεικτά πρόσημα 

Φωτιά σε αποθήκη της Απολλώνιον-Καραμολέγκος στο Κορωπί

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    72 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    943 shares
    Share 377 Tweet 236
  • Motor Oil και Shell αλλάζουν αποτύπωμα με δυναμική είσοδο στη λιανική

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    203 shares
    Share 81 Tweet 51
  • Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

    52 shares
    Share 21 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr