• Τελευταία
  • Trending
  • All

Visa: Οι έξι τάσεις που διαμορφώνουν τις πληρωμές το 2025

10 Ιανουαρίου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025

Οι τράπεζες αλλάζουν πρότυπο για τις μεταφορές – Το λάθος που διορθώνουν

23 Μαΐου 2025

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

Visa: Οι έξι τάσεις που διαμορφώνουν τις πληρωμές το 2025

Στην αυγή του 2025, το μέλλον των πληρωμών μοιάζει περισσότερο ψηφιακό, ευέλικτο και καθοδηγούμενο από τις επιλογές των καταναλωτών. 

NewsRoomΑπόNewsRoom
10 Ιανουαρίου 2025
Στις On the Radar, The Wire, Επιχειρήσεις
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
16 0
0
43
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Οι ψηφιακές πληρωμές αυξάνονται παγκοσμίως καθώς οι αγορές μέσα από ιστοτόπους, εφαρμογές ή πλατφόρμες καταστημάτων κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Στην αυγή του 2025, το μέλλον των πληρωμών μοιάζει περισσότερο ψηφιακό, ευέλικτο και καθοδηγούμενο από τις επιλογές των καταναλωτών.

Οι πληρωμές από λογαριασμό σε λογαριασμό (A2A) παρέχουν στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές. Τα βιομετρικά στοιχεία μειώνουν την εξάρτησή μας από κωδικούς πρόσβασης και PIN, ενώ η παγκοσμιοποίηση μετασχηματίζει τις περίπλοκες και αργές διασυνοριακές πληρωμές.Την ίδια ώρα, η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) θέτει νέα σημεία αναφοράς στην ασφάλεια και τη χρηστικότητα.

Ακολουθούν έξι τάσεις που διαμορφώνουν τις πληρωμές το 2025.

Σχετικάθέματα

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025

1. Η Τεχνητή Νοημοσύνη προστατεύει από την απάτη

Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στην εξατομίκευση των εμπειριών πληρωμής και στη βελτίωση των δυνατοτήτων ανίχνευσης απάτης με ισχυρό αντίκτυπο στους αγοραστές και τους πωλητές. Μπορούμε να περιμένουμε ότι οι αλγόριθμοι βαθιάς μάθησης θα εξελιχθούν περισσότερο στην ανάλυση των μοτίβων συναλλαγών και στον εντοπισμό πιθανών κινδύνων σε πραγματικό χρόνο.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Visa βρίσκεται στο επίκεντρο της Τεχνητής Νοημοσύνης στις πληρωμές, επενδύοντας 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια στην υποδομή Τεχνητής Νοημοσύνης και δεδομένων την τελευταία δεκαετία. Το 2024, παρουσιάσαμε τρεις νέες λύσεις πρόληψης κινδύνου και απάτης που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη, στο πλαίσιο του Visa Protect, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για τη μείωση της απάτης σε άμεσες πληρωμές από λογαριασμό σε λογαριασμό και χωρίς τη φυσική παρουσία κάρτας, καθώς και σε συναλλαγές εντός και εκτός του δικτύου της Visa.

Η δυνατότητα να μεταμορφώσει η επόμενη γενιά Τεχνητής Νοημοσύνης το οικοσύστημα πληρωμών – καθιστώντας το ασφαλέστερο, εξυπνότερο και πιο απρόσκοπτο – είναι τεράστια και αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία των εταιρειών πληρωμών και άλλων κλάδων από το 2025 και μετά.

2. Η ψηφιακή ταυτότητα απλοποιεί την ταυτοποίηση 

Οι κωδικοί πρόσβασης, οι ερωτήσεις ασφαλείας, ακόμη και οι αριθμοί καρτών χρησιμοποιούνται εδώ και καιρό για την ταυτοποίηση των καταναλωτών και οι απατεώνες εκμεταλλεύτηκαν αυτό το γεγονός. Αυτό αλλάζει. Τώρα και ακόμη περισσότερο στο μέλλον, η ταυτοποίηση των χρηστών θα βασίζεται όλο και περισσότερο σε διαπιστευτήρια υψηλής ασφάλειας – το πρόσωπό σας, τα δακτυλικά σας αποτυπώματα ή άλλα βιομετρικά στοιχεία.

Αυτή η αλλαγή θα ενισχύσει την ασφάλεια και την ευκολία, μειώνοντας την εξάρτηση από τα παραδοσιακά PIN και τους κωδικούς πρόσβασης. Προϊόντα όπως το Visa Payment Passkey κάνουν ακριβώς αυτό. Για παράδειγμα, η Visa συνεργάστηκε με την QNB στο Κατάρ για την κυκλοφορία της βελτιωμένης έκδοσης του Visa Click to Pay για εμπόρους λιανικής, την πρώτη εφαρμογή βιομετρικής ταυτοποίησηςστον κόσμο, θέτοντας ένα νέο πρότυπο για ασφαλείς, απρόσκοπτες και εύκολες διαδικτυακές πληρωμές.

Η τοποθέτηση των βιομετρικών στοιχείων στο επίκεντρο  της ταυτοποίησης πληρωμών – σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές διακυβέρνησης απορρήτου δεδομένων, κυβερνοασφάλειας και Τεχνητής Νοημοσύνης – βοηθά να γίνει ολόκληρη η αλυσίδα πιο άνετη και ασφαλής. Όλο και περισσότερο, το μέλλον του εμπορίου θέτει τους χρήστες στο επίκεντρο.

3. Οι πληρωμές σε πραγματικό χρόνο ενισχύονται παγκοσμίως 

Το 2025, η δυναμική των πληρωμών σε πραγματικό χρόνο θα επηρεαστεί από εξελίξεις στις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου. Στην Ευρώπη, το Σχέδιο Άμεσης Μεταφοράς Πιστώσεων Ενιαίου Χώρου Πληρωμών σε Ευρώ (SEPA) θα υιοθετηθεί ευρέως, διευκολύνοντας τις άμεσες συναλλαγές σε ευρώ διασυνοριακά εντός της ΕΕ.

Ενώ αυτές οι εξελίξεις σηματοδοτούν σημαντική πρόοδο, οι προκλήσεις παραμένουν. Οι κυβερνήσεις που προσπαθούν να διαχειριστούν ανεξάρτητα δίκτυα RTP αντιμετώπισαν ζητήματα όπως απάτες, θέματα ασφαλείας, ανησυχίες για τη διαθεσιμότητα και έλλειψη διασυνοριακών/foreign exchange δυνατοτήτων. Η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών όπως η Visa, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων παρέχοντας τεχνογνωσία και πόρους για τη βελτίωση της ασφάλειας, της διαλειτουργικότητας και της διασυνοριακής λειτουργικότητας.

Το κρίσιμο καθήκον για τις ρυθμιστικές αρχές, τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και το ευρύτερο οικοσύστημα πληρωμών είναι η εξισορρόπηση της καινοτομίας με τα μέτρα προστασίας έναντι των κινδύνων που συνδέονται με την άμεση και μη αναστρέψιμη φύση των πληρωμών σε πραγματικό χρόνο.

Η διασφάλιση ότι τα εγχώρια δίκτυα RTP είναι ανοιχτά και διαλειτουργικά αποτελεί επίσης κλειδί για τη διευκόλυνση του εμπορίου και της παγκόσμιας ανάπτυξης.

4. Οι πληρωμές από λογαριασμό σε λογαριασμό εξορθολογίζονται 

Οι πληρωμές με κάρτα προσφέρουν εμπειρία, ασφάλεια και προστασία που οι πληρωμές χωρίς κάρτα απλά δεν προσφέρουν. Αλλά αυτό αλλάζει. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές, όπως οι μεταφορές ACH, έχουν σε μεγάλο βαθμό αποκλειστεί από την ψηφιακή επανάσταση. Προϊόντα όπως το pay by bank ψηφιοποιούν και εξορθολογίζουν τις πληρωμές A2A, προσφέροντας στους καταναλωτές περισσότερους τρόπους πληρωμής. Και ενώ οι πληρωμές σε πραγματικό χρόνο έχουν γίνει δημοφιλείς και διαδεδομένες στους καταναλωτές, έχουν γίνει επίσης αρκετά δημοφιλείς στους απατεώνες. Νέα εργαλεία όπως το Visa Protect για πληρωμές A2A είναι διαθέσιμα για τον μετριασμό της απάτης στα δίκτυα πληρωμών σε πραγματικό χρόνο.

5. Το embedded finance καθιερώνεται 

Στο embedded finance, χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων ενσωματώνονται σε κατά τα άλλα μη χρηματοοικονομικές ψηφιακές πλατφόρμες. Όλο και περισσότερο, οι λύσεις πληρωμών ενσωματώνονται, ιδιαίτερα στο οικοσύστημα των εμπόρων. Η σωστή εφαρμογή αποφέρει, έτσι, πολλαπλά οφέλη: οι πάροχοι κερδίζουν από διανομή χαμηλού κόστους, οι enablers αξιοποιούν τη ζήτηση για απλότητα και ευκολία, οι διανομείς ενισχύουν την αφοσίωση στην πλατφόρμα – και το πιο σημαντικό, οι τελικοί χρήστες λαμβάνουν συγκεκριμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε ένα μέρος.

6. Οι διασυνοριακές πληρωμές ταξιδεύουν γρήγορα 

Ιστορικά, η διασυνοριακή κίνηση χρήματος αφορούσε το B2B και η διαχείρισή του γινόταν κυρίως από παραδοσιακές τράπεζες. Αλλά η παγκοσμιοποίηση και το παγκόσμιο εμπόριο έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Καθώς οι καταναλωτές και οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καλούνται, όλο και περισσότερο, να στέλνουν χρήματα από άτομο σε άτομο σε όλο τον κόσμο, οι ελλείψεις στην αγορά (που είναι αρκετή περίπλοκη, δαπανηρή, αδιαφανής και αργή) γίνονται πιο εμφανείς.

Η επέκταση των δικτύων πληρωμών σε πραγματικό χρόνο θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στις διασυνοριακές πληρωμές, αλλά χρειαζόμαστε παγκόσμια διαλειτουργικά δίκτυα πληρωμών σε πραγματικό χρόνο, με μηχανισμούς επεξεργασίας πληρωμών σε πολλαπλά νομίσματα και όχι απομονωμένα, εγχώρια δίκτυα που δεν μπορούν να συνομιλήσουν μεταξύ τους.

Το Visa Direct είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός παγκόσμιου δικτύου για πληρωμές σε πραγματικό χρόνο, το οποίο είναι διαλειτουργικό και επιτρέπει αυτές τις ταχύτερες, πιο οικονομικά αποδοτικές διασυνοριακές δυνατότητες.

Πιο αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις διασυνοριακών πληρωμών θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές να πραγματοποιούν διασυνοριακές συναλλαγές χωρίς τις παραδοσιακές καθυστερήσεις και χρεώσεις, ενώ θα απλοποιήσουν τις μετατροπές νομισμάτων και τη συμμόρφωση με τους τοπικούς κανονισμούς.

Η Sevi Vassileva, Γενική Διευθύντρια της Visa για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Ισραήλ δήλωσε σχετικά: «Οι πληρωμές εξελίσσονται συνεχώς για να προσφέρουν ευκολία, διαφάνεια και εμπιστοσύνη. Δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των καταναλωτών και βοηθούν τις οικονομίες να ανθίσουν. Από τον ασφαλή βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας έως τις άμεσες και απρόσκοπτες συναλλαγές σε όλο τον κόσμο, κάθε καινοτομία είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για την ικανοποίηση των απαιτήσεων όλων όσων πληρώνουν και πληρώνονται».

Σχετικά

Share17Tweet11Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ
Crisis Zone

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Η Adidas στη Formula 1 με τη Mercedes-AMG Petronas F1 Team

 Στο Ρότερνταμ στις 12-14/3 η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κρουαζιέρας

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    149 shares
    Share 60 Tweet 37
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    220 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    60 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr