• Τελευταία
  • Trending
  • All
cyber, cybersecurity

Enterprise Identity Threat Report 2024: Οι κρυφές απειλές για τις εταιρικές ταυτότητες

1 Νοεμβρίου 2024

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Σε bull market τα crypto: Ιστορικά ρεκόρ για Bitcoin και Ethereum

Νέο ράλι και ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

21 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ αποδέχονται το δώρο 400 εκατ. του Κατάρ στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την IFA Berlin 2025

21 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025

Η ΕΕ απέτυχε να υλοποιήσει τους στόχους της για τις επικουρικές συντάξεις

21 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Bolt: Νέα λειτουργία για προγραμματισμένες διαδρομές από και προς τον ΔΑΑ

21 Μαΐου 2025
Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS και Ρενάτα Βαλμά, Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα

21 Μαΐου 2025

ΖΑΓΟΡΙ: Το 2025 σηματοδοτεί την αλλαγή. Νέα εικόνα, ίδια πηγή ζωής

21 Μαΐου 2025

Foundever: Πέντε βασικές στρατηγικές για την ενίσχυση του brand loyalty

21 Μαΐου 2025

Μίνι έμφραγμα λόγω Bloomberg στις αγορές

21 Μαΐου 2025

A. Agarwal (Citi): Custody και χρηματοπιστωτικό σύστημα – Προκλήσεις και τάσεις

21 Μαΐου 2025
Ο Βαίλης Ψάλτης

Ψάλτης: Η Alpha Bank σε διαδικασία… αντεπίθεσης

21 Μαΐου 2025

ΕΚΤΕΡ: Προσωρινός ανάδοχος έργου αναβάθμισης του Νοσοκομείου Ιωαννίνων

21 Μαΐου 2025
Χωρίς εθνική στρατηγική για τον τουρισμό οδεύει η Ελλάδα, αφήνοντας ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σήμερα έχει στα χέρια της για ανάπτυξη,

Τουρισμός: Νέα ρεκόρ το 2025 – Στρατηγική και προκλήσεις 

21 Μαΐου 2025

Παπασταύρου: Το νέο σχέδιο για οικισμούς και η στρατηγική στην ενέργεια

21 Μαΐου 2025

Scope: Τί έδειξε το review 7000 αμοιβαίων! – Roller coaster οι αγορές

21 Μαΐου 2025

Η Hästens και η τέχνη του ύπνου: Sleep Well – Live Well

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Cyber Security

Enterprise Identity Threat Report 2024: Οι κρυφές απειλές για τις εταιρικές ταυτότητες

Στο σύγχρονο, βασισμένο στο διαδίκτυο εργασιακό περιβάλλον, η εταιρική ταυτότητα λειτουργεί ως η πρώτη γραμμή άμυνας των οργανισμών.

NewsRoomΑπόNewsRoom
1 Νοεμβρίου 2024
Στις Cyber Security, On the Radar, The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
14 1
0
cyber, cybersecurity
40
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Στο σύγχρονο, βασισμένο στο διαδίκτυο εργασιακό περιβάλλον, η εταιρική ταυτότητα λειτουργεί ως η πρώτη γραμμή άμυνας των οργανισμών. Η ταυτότητα, η οποία συχνά αναφέρεται ως «η νέα περίμετρος», βρίσκεται ανάμεσα στην ασφαλή διαχείριση δεδομένων και σε πιθανές παραβιάσεις. Ωστόσο, μια νέα έκθεση αποκαλύπτει πως οι επιχειρήσεις συχνά δεν γνωρίζουν πώς χρησιμοποιούνται οι ταυτότητές τους σε διάφορες πλατφόρμες. Αυτό τις καθιστά ευάλωτες σε παραβιάσεις δεδομένων, εξαγορές λογαριασμών και κλοπές διαπιστευτηρίων.

Η έκθεση «Enterprise Identity Threat Report 2024» (κατεβάστε την εδώ) βασίζεται σε αποκλειστικά δεδομένα που είναι διαθέσιμα μόνο στην πλατφόρμα LayerX Browser Security. Τα δεδομένα αυτά προέρχονται από τη μοναδική ορατότητα της LayerX σε κάθε ενέργεια του χρήστη στο πρόγραμμα περιήγησης, σε όλους τους κλάδους. Παρέχει λεπτομερή ανάλυση των αναδυόμενων κινδύνων και των κρυφών απειλών που αποκαλύφθηκαν.

Παρακάτω παρουσιάζεται μια εκτενέστερη παρουσίαση ορισμένων από τα πιο κρίσιμα ευρήματα της έκθεσης:

Σχετικάθέματα

Viber goes… supper με dating και ad management – Η στρατηγική της Rakuten

21 Μαΐου 2025
Cybersecurity, κυβερνοασφάλεια, ασφάλεια στο internet

Ασφάλεια δεδομένων: GenAI, κβαντική και κενά προστασίας

20 Μαΐου 2025

Οι cyber-σταυροφόροι του Βατικανού

13 Μαΐου 2025

1. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από το 2% των χρηστών

Οι επαγγελματίες του τομέα της ασφάλειας που ερευνούν τις κυβερνο-απειλές μπορεί να καταλήξουν στην εντύπωση ότι κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται στην επιχείρηση αποτελεί απειλή για τις λειτουργίες της επιχείρησης. Αυτού του είδους η πεποίθηση είναι αντιπαραγωγική, καθώς δεν βοηθά στην ιεράρχηση της διαχείρισης των κινδύνων.

Η παρούσα έκθεση παρέχει στοιχεία σχετικά με το από πού προέρχεται ο πραγματικός κίνδυνος. Διαπιστώνει ότι το 2% των χρηστών σε έναν οργανισμό είναι υπεύθυνο για την πλειονότητα των κινδύνων που σχετίζονται με την ταυτότητα. Τα άτομα αυτά έχουν εμφανιστεί σε πολλαπλές δημόσιες παραβιάσεις δεδομένων, συνήθως με αδύναμα ή παραβιασμένα διαπιστευτήρια, και επίσης παρακάμπτουν τους μηχανισμούς SSO, χρησιμοποιώντας ξεπερασμένους, εύκολα σπάσιμους κωδικούς πρόσβασης.

Κατά μέσο όρο, οι ταυτότητες που είχαν εκτεθειμένο τον κωδικό πρόσβασής τους, εμφανίστηκαν σε 9,5 παραβιάσεις. Ενώ οι ταυτότητες που εκτέθηκαν χωρίς έκθεση του κωδικού πρόσβασης εμφανίστηκαν κατά μέσο όρο σε 5,9 σύνολα δεδομένων.

Θα μπορούσε αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι οι επιτιθέμενοι τοποθετούν περισσότερους πόρους επίθεσης σε σύνολα δεδομένων με κωδικούς πρόσβασης; Τα δεδομένα δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Σημαίνει όμως ότι οι χρήστες στους οποίους εκτέθηκε ο κωδικός πρόσβασής τους διατρέχουν σημαντικά υψηλότερο κίνδυνο, καθώς όσο περισσότερα σύνολα δεδομένων εμφανίζονται, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανή κακόβουλη εμβέλεια των διαπιστευτηρίων τους. Αυτό θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στο σχέδιο διαχείρισης κινδύνων που εφαρμόζετε.

2. Τυφλά σημεία στην εταιρική διαχείριση διαπιστευτηρίων

Ένας από τους πιο πιεστικούς κινδύνους που εντοπίζονται στην έκθεση είναι η επικράτηση των σκιωδών ταυτοτήτων. Σύμφωνα με την LayerX, το 67,5% των εταιρικών συνδέσεων πραγματοποιείται χωρίς την προστασία του SSO. Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι το 42,5% όλων των συνδέσεων σε εφαρμογές SaaS εντός οργανωτικών δικτύων πραγματοποιείται μέσω προσωπικών λογαριασμών, εντελώς εκτός της αρμοδιότητας των εταιρικών ομάδων ασφαλείας.

Αυτά τα τυφλά σημεία επιτρέπουν στους χρήστες να παρακάμπτουν τις προστατευτικές δικλείδες εταιρικής ταυτότητας. Οι ομάδες ασφαλείας δεν έχουν ορατότητα ως προς το πού πραγματοποιείται η εταιρική πρόσβαση, εμποδίζοντας την ικανότητά τους να εντοπίζουν και να αντιδρούν σε κινδύνους που σχετίζονται με την ταυτότητα.

3. Οι εταιρικοί κωδικοί πρόσβασης είναι εξίσου ευάλωτοι με τους προσωπικούς

Τα εταιρικά μέτρα ασφαλείας θεωρούνται ισχυρότερα από τα προσωπικά. Για παράδειγμα, οι διαχειριζόμενες συσκευές φαίνονται πιο ασφαλείς από το BYOD, τα εταιρικά δίκτυα είναι πιο ασφαλή από το δημόσιο wifi κ.λπ. Αλλά όταν πρόκειται για κωδικούς πρόσβασης, αυτό δεν ισχύει σχεδόν καθόλου.

Παρά τις πολιτικές διαχείρισης και διακυβέρνησης κωδικών πρόσβασης, η έκθεση δείχνει ότι το 54% των εταιρικών κωδικών πρόσβασης χαρακτηρίζονται ως μέτριας ισχύος ή ασθενέστεροι. Για τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης, το ποσοστό είναι 58%. Τέτοιοι κωδικοί πρόσβασης, ενώ συμμορφώνονται με τις ελάχιστες πολιτικές ασφαλείας, μπορούν συχνά να σπάσουν σε λιγότερο από 30 λεπτά με σύγχρονα εργαλεία.

4. Browser Extensions: Ένας παραγνωρισμένος αλλά αυξανόμενος κίνδυνος

Η LayerX έχει μια μοναδική προοπτική σε ένα από τα πιο διαδεδομένα, αλλά αόρατα, εργαλεία παραγωγικότητας: τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης. Σύμφωνα με τα ευρήματα της LayerX, το 66,6% των εγκατεστημένων extensions του προγράμματος περιήγησης έχουν δικαιώματα υψηλού ή κρίσιμου κινδύνου και πάνω από το 40% των χρηστών έχουν εγκατεστημένες τέτοιες επεκτάσεις υψηλού κινδύνου. Αυτά τα δικαιώματα συχνά επιτρέπουν στις επεκτάσεις την πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα, όπως τα cookies και τα session tokens των χρηστών, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν για την κλοπή εταιρικών διαπιστευτηρίων.

5. Οι επιτιθέμενοι παρακάμπτουν τα παλαιά εργαλεία ασφαλείας με εξελιγμένες τεχνικές

Τέλος, η έκθεση αποκαλύπτει πώς οι επιτιθέμενοι εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες των παραδοσιακών εργαλείων ασφαλείας, όπως τα SWG. Ως αποτέλεσμα, αυτά τα εργαλεία έχουν γίνει λιγότερο αποτελεσματικά στην πρόληψη παραβιάσεων που σχετίζονται με το πρόγραμμα περιήγησης.

Μερικά από τα βασικά ευρήματα σε αυτόν τον τομέα:

  • Το 49,6% των επιτυχημένων κακόβουλων ιστοσελίδων που παρακάμπτουν τις προστασίες φιλοξενούνται σε νόμιμες δημόσιες υπηρεσίες φιλοξενίας, αξιοποιώντας την εμπιστοσύνη σε γνωστούς τομείς για να αποφύγουν την ανίχνευση
  • το 70% αυτών των κακόβουλων σελίδων χρησιμοποιούν phishing kits με χαμηλή ή μέτρια ομοιότητα με γνωστά πρότυπα phishing, γεγονός που τους επιτρέπει να αποφεύγουν τους συνήθεις μηχανισμούς ανίχνευσης phishing.
  • Το 82% αυτών των σελίδων σημείωσε υψηλή βαθμολογία στον κίνδυνο που συνδέεται με τη δημοσιότητα και το 52% των σελίδων είχε χαμηλό κίνδυνο «top-level domain», υποδεικνύοντας ότι οι επιτιθέμενοι χειραγωγούν τις κοινές άμυνες που βασίζονται στη δημοσιότητα, χρησιμοποιώντας δημόσιες υποδομές για τη διανομή κακόβουλου περιεχομένου.

Τα ευρήματα της έκθεσης «Enterprise Identity Threat Report 2024» υπογραμμίζουν την επιτακτική ανάγκη των οργανισμών να επανεξετάσουν τις στρατηγικές τους για την ασφάλεια των ταυτοτήτων. Οι παραδοσιακές μέθοδοι που βασίζονται στην προστασία σε επίπεδο δικτύου, τη διακυβέρνηση κωδικών πρόσβασης και την εμπιστοσύνη στα υπάρχοντα εργαλεία δεν επαρκούν πλέον για την προστασία των σημερινών περιβαλλόντων απομακρυσμένης πρόσβασης που βασίζονται σε προγράμματα περιήγησης. Τουλάχιστον, οι ομάδες ασφαλείας θα πρέπει να γνωρίζουν τι δεν καλύπτουν.

Για να εγγραφείτε στο webinar παρουσίασης των κύριων συμπερασμάτων της έκθεσης κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά

Tags: cyber riskCybersecurity
Share16Tweet10Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Cyber Security

Viber goes… supper με dating και ad management – Η στρατηγική της Rakuten

21 Μαΐου 2025
Cybersecurity, κυβερνοασφάλεια, ασφάλεια στο internet
Cyber Security

Ασφάλεια δεδομένων: GenAI, κβαντική και κενά προστασίας

20 Μαΐου 2025
Cyber Security

Οι cyber-σταυροφόροι του Βατικανού

13 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Τουρκία: 49,2 εκατ. επισκέπτες στο 9μηνο - Αύξηση 7% των εσόδων

Εκλογές ΕΒΕΑ 2024: «Γιατί είμαι υποψήφιος»

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    940 shares
    Share 376 Tweet 235
  • Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Motor Oil και Shell αλλάζουν αποτύπωμα με δυναμική είσοδο στη λιανική

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    261 shares
    Share 104 Tweet 65
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    200 shares
    Share 80 Tweet 50

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr