• Τελευταία
  • Trending
  • All

Απόλυτα επιτυχημένο το 1ο Financial Planning Forum “From Sales to Consulting”

25 Οκτωβρίου 2024

Ο Τραμπ απειλεί Πούτιν με κυρώσεις… αφού τον είπε τρελό

27 Μαΐου 2025

Όταν οι χαμηλές τιμές διαλύουν τις αγορές – Η στρατηγική της Κίνας στις σπάνιες γαίες

27 Μαΐου 2025

l’artigiano: Νέα εφαρμογή και 1+1 πίτσα App-οκλειστικά

27 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο που έπιασε και τις 1.850 μονάδες

27 Μαΐου 2025
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Η ΝΔ παραπέμπει Καραμανλή για πλημμέλημα με λύση… Τριαντόπουλου

27 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος ΟΤΕ στους “Europe’s Climate Leaders 2025” των Financial Times

27 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Fourlis Holding, Βασίλης Φουρλής

Μείωσε τις ζημιές ο Fourlis – Ετοιμάζει επιστροφή κεφαλαίου λόγω Trade Estates

27 Μαΐου 2025

Αλ. Εξάρχου: Πυλώνες ανάπτυξης το Real Estate και τα έργα ΣΔΙΤ – Παραχώρησης

27 Μαΐου 2025

Συνάντηση της ΕΑΕΕ με την Επίτροπο Maria Luís Albuquerque

27 Μαΐου 2025
Ο νέος πρόεδρος του ΣΕΧΒ κος. Αλέξανδρος Κατραούζος, ο Γενικός Δ/ντής του ΣΕΧΒ κος Παναγιώτης Σκαρλάτος και ο απερχόμενος Πρόεδρος κος. Αρμόδιος Γιαννίδης

Ο Αλ. Κατραούζος νέος πρόεδρος του ΣΕΧΒ – Το νέο ΔΣ

27 Μαΐου 2025

HDFS: Παρουσίαση του «Duty to Care: από άκρη σε άκρη» – MOU με ΥΠΑΙΘ

27 Μαΐου 2025

HELLENiQ ENERGY: Ανανέωση συνεργασίας με το Παν. Δυτ. Αττικής

27 Μαΐου 2025

Ολοκληρώθηκε το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ με πάνω από 3.200 μαθητές πανελλαδικά

27 Μαΐου 2025

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο εγκρίνει την 6η δέσμη νέων έργων PESCO

27 Μαΐου 2025
Ουκρανία

Ε.Ε: Υπό όρους η συμμετοχή τρίτων κρατών στο SAFE

27 Μαΐου 2025

Protergia: Το Protergia Picasso αλλάζει την αγορά ενέργειας

27 Μαΐου 2025

Ευρωσυμβούλιο: Περισσότερη ευελιξία στους στόχους CO₂ για τις αυτοκινητοβιομηχανίες

27 Μαΐου 2025

Αυξήθηκαν κόντρα-στο κύμα τα βιομηχανικά κέρδη στην Κίνα

27 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

SAFE: Το Ευρωσυμβούλιο εγκρίνει ενίσχυση 150 δισ. για κοινές επενδύσεις στην άμυνα

27 Μαΐου 2025
Μηχανές αγοράζουν οι Έλληνες - Τα στοιχεία από τις ταξινομήσεις

ΕΕ: Ανέκαμψαν οι πωλήσεις οχημάτων τον Απρίλιο – Μειώθηκαν στο 4μηνο

27 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Στις αγορές για 500 εκατ. με πράσινο ομόλογο

27 Μαΐου 2025

Η Ευρωπαία Εισαγγελέας βγάζει στη σέντρα τον Μητσοτάκη – Κίνδυνος απώλειας κονδυλίων και… θέσης

27 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 28 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Δελτία Τύπου

Απόλυτα επιτυχημένο το 1ο Financial Planning Forum “From Sales to Consulting”

Σε νέα εποχή ο ρόλος του financial planner

NewsRoomΑπόNewsRoom
25 Οκτωβρίου 2024
Στις The Wire, Δελτία Τύπου
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
15 1
0
43
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

«Τολμήστε τη μετεξέλιξη από τις πωλήσεις στη συμβουλευτική. Είναι η αληθινή εξέλιξη! Το Financial Planning είναι το νέο μέλλον».  Το ηχηρό μήνυμα για την επόμενη μέρα έστειλε η Ένωση Ελλήνων Financial Planners – HFPA, στο 1ο Financial Planning Forum με θέμα «From Sales to Consulting» που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Μπενάκη, στις 18 Οκτωβρίου 2024.

Στο πλαίσιο του Forum τονίστηκαν ο αναβαθμισμένος ρόλος του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου – Financial Planner και η συνεισφορά του Financial Planning στην κοινωνία και την οικονομία.

«Το consulting δεν είναι απλώς μια συναλλαγή. Είναι σχέση. Είναι εμπιστοσύνη. Είναι η δέσμευση να σταθούμε δίπλα στον πελάτη, να τον στηρίξουμε στα πιο κρίσιμα σημεία της ζωής του, να τον βοηθήσουμε να χτίσει το μέλλον που ονειρεύεται» τόνισε η Πρόεδρος της HFPA κα Ευφροσύνη Στουργιώτου, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους, η μετάβαση από το sale στο consulting, είναι η αληθινή εξέλιξη.

Σχετικάθέματα

l’artigiano: Νέα εφαρμογή και 1+1 πίτσα App-οκλειστικά

27 Μαΐου 2025

HELLENiQ ENERGY: Ανανέωση συνεργασίας με το Παν. Δυτ. Αττικής

27 Μαΐου 2025

Δέκα ελληνικές συμμετοχές στο ομαδικό περίπτερο της Transport Logistic 2025

27 Μαΐου 2025

«Ο χρηματοοικονομικός σχεδιασμός είναι το μέλλον. Όταν γίνεται σωστά, με τις κατάλληλες δεξιότητες και τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι γίνονται αναντικατάστατοι» τόνισε ο Certified Financial Planner κ. Iain Wishart, με μακροχρόνια εμπειρία στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και το Financial Planning.

Η κα Νίνα Καλούτσα ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας, με επιχειρήματα και πετυχημένα παραδείγματα, υποστήριξε ότι «Κάθε λέξη έχει τη δική της δύναμη. Με τις κατάλληλες λέξεις, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα θετικό περιβάλλον, όχι μόνο για τους εαυτούς μας, αλλά και για τους ανθρώπους γύρω μας».

Ο κ. Βασίλης Κατσίκης Head of Distribution Networks στην Alpha Trust επισήμανε ότι «Ο χρηματοοικονομικός σχεδιασμός αποτελεί μια ολιστική δυναμική διαδικασία που προσφέρει συστηματικότητα και πειθαρχία, μειώνει το οικονομικό άγχος και διασφαλίζει ένα ασφαλέστερο μέλλον».

Στη συνέχεια ο κ. Anthony Villis Διευθύνων Σύμβουλος της First Wealth, εταιρείας χρηματοοικονομικού σχεδιασμού αναφέρθηκε στο περιβάλλον στο οποίο αναπτύσσεται το Financial Planning λέγοντας ότι «Δύο είναι οι επικρατούσες τάσεις. Η τεχνητή νοημοσύνη, η οποία όχι μόνο απειλή δεν αποτελεί, παρά την καλύτερη ευκαιρία για τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους. Η δεύτερη σημαντική τάση είναι η επίδραση, καθώς εκτιμώ ότι οι πελάτες θα νοιώθουν όλο και μεγαλύτερη την ανάγκη να συνεργάζονται με επαγγελματίες των οποίων οι αξίες ευθυγραμμίζονται με τις δικές τους».

Για τα χρηματοοικονομικά εργαλεία και το πόσο απαραίτητα είναι στην εξέλιξη του Financial Planning, καθώς και για την επίδραση εξωγενών παραγόντων όπως γεωπολιτικοί, εκλογικές αναμετρήσεις, επιβράδυνση της μείωσης του πληθωρισμού, τεχνητή νοημοσύνη κ.λπ., μίλησε ο κ. Σωτήρης Καρκαλάκος καθηγητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Ο γεμάτος ενέργεια κ. Pete Cohen διακεκριμένος ομιλητής συνεδρίων, coach και συγγραφέας best sellers βιβλίων τόνισε προς τους συμμετέχοντες πόσο σημαντικό είναι «Να οραματιστείς και να σχεδιάσεις πώς θέλεις να είναι ο μελλοντικός εαυτός σου! Μην το αφήσεις στην τύχη ή στις ευχές. Ακολούθησε το μοντέλο WOOP (Wish Επιθυμία – Outcome Έκβαση – Obstacles Εμπόδια – Plan Σχέδιο)».  Όπως είπε «Χρησιμοποιώντας το WOOP, μπορούμε να δημιουργήσουμε εφαρμόσιμα σχέδια για να ξεπεράσουμε αυτές τις προκλήσεις, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνουμε στον δρόμο προς την επιτυχία».

Μήνυμα ότι με την επιμονή και υπομονή επιτυγχάνουμε τους στόχους και υλοποιούμε τα όνειρά μας έστειλε η πετυχημένη επιχειρηματίας και βραβευμένη ως Ευρωπαίος Νέος Αγρότης 2023 κα Αργυρώ Κουτσουράδη, ενώ μηνύματα αισιοδοξίας, έστειλαν μέσα από τη συμμετοχή τους στο πάνελ των Συνεργατών τα μέλη της Ένωσης και πρώην Πρόεδροι στην HFPA κ.κ. Λουκάς Τουρνατζής, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου και Ρίτα Χριστοδουλάτου, καθώς και ο Δημήτρης Εμμανουήλ ιδρυτικό μέλος. Όλοι τους αναφέρθηκαν στην ανάγκη να υιοθετήσουν τα μέλη της Ένωσης τα σωστά εφόδια, που εγγυώνται τη σίγουρη επιτυχία, καθώς οι Financial Planners είναι οι άνθρωποι που συνδημιουργούν το μέλλον των πελατών.   Επιπλέον για πρώτη φορά σε πάνελ,  δόθηκε βήμα σε πελάτες να μιλήσουν για την βιωματική τους εμπειρία και το πώς οι ίδιοι εισέπραξαν το Financial Planning, μιλώντας για το όφελος που έχουν αποκομίσει, τονίζοντας μάλιστα ότι θα το συνέστηναν ανεπιφύλακτα.

Λίγο πριν το τέλος, ο κ. Παύλος Συμπεράς Υπεύθυνος Μελών της ΗFPA, μίλησε για τα οφέλη που απολαμβάνουν τα μέλη της Ένωσης και γιατί κάποιος αξίζει  να είναι μέλος και στη συνέχεια η Αντιπρόεδρος της ΗFPA κ. Όλγα Σαλαμούρα και ο Ταμίας της Ένωσης κ. Ανδρέας Μούκιος, συνοψίζοντας τα όσα ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, τόνισαν ότι για τον σύγχρονο σύμβουλο, το Financial Planning, αποτελεί μονόδρομο, γιατί είναι ταυτόχρονα, η αλλαγή, η ευκαιρία και η ανάπτυξη.

Να σημειωθεί ότι, το συνέδριο άνοιξε με χαιρετισμό και εισαγωγική ομιλία η Γενική Γραμματέας Χρηματοπιστωτικού τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κα Θεώνη Αλαμπάση που εξέφρασε τη στήριξη του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στις προσπάθειες της HFPA να αναπτύξει και να στηρίξει το ρόλο του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου για να πετύχει τη μέγιστη συνεισφορά στην κοινωνία και την ελληνική οικονομία.

Το 1ο Forum της Ένωσης Ελλήνων Financial Planners παρουσίασε και συντόνισε η δημοσιογράφος Μαίρη Παπακωνσταντίνου.

Πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών Ελλάδος, των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων Αθηνών και Πειραιώς και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

Στους εναρκτήριους χαιρετισμούς ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, εξέφρασε μήνυμα συμπόρευσης με τη στρατηγική της HFPA και μίλησε για τις ευοίωνες προοπτικές στο θεσμό του Financial Planning. Ανάλογες εκτιμήσεις για το μέλλον του κλάδου και τον αναβαθμισμένο ρόλο του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου εξέφρασαν ακόμη ο Aντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Κώστας Μαρκουλιδάκης, και ο Πρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών Ελλάδος κ. Κρις Αίσωπος, ενώ μιλώντας και οι εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών – χορηγών του φόρουμ κ. Νίκος Δελένδας Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης προϊόντων της Eurolife, και Μάγκνους Χατζηδημητρίου Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου της ΝΝ Hellas επισήμαναν την ανάγκη της υιοθέτησης της μεθόδου του προς αμοιβαίο όφελος των πελατών, των συνεργατών και των εταιρειών.

Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών στο 1ο Financial Planning Forum και το έντονο ενδιαφέρον για το ρόλο του Financial Planner στη χάραξη χρηματοοικονομικής στρατηγικής και τις προοπτικές για μια νέα σταδιοδρομία με λαμπρό μέλλον, καταδεικνύουν ότι το Financial Planning σήμανε την απαρχή μιας νέας εποχής!  Και όπως τόνισε στην λήξη του συνεδρίου η Πρόεδρος κ. Ε. Στουργιώτου: «Το έργο που χτίζουμε έχει αντίκτυπο στις επόμενες γενιές! Είναι μια κληρονομιά που αφήνουμε πίσω μας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από το να βλέπεις πως η δουλειά σου αλλάζει τον κόσμο γύρω σου».

Σχετικά

Tags: content from partnersΣυνέδρια
Share17Tweet11Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

l’artigiano: Νέα εφαρμογή και 1+1 πίτσα App-οκλειστικά

27 Μαΐου 2025
The Wire

HELLENiQ ENERGY: Ανανέωση συνεργασίας με το Παν. Δυτ. Αττικής

27 Μαΐου 2025
On the Radar

Δέκα ελληνικές συμμετοχές στο ομαδικό περίπτερο της Transport Logistic 2025

27 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Εθνική Ασφαλιστική: Δωρεά εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Η Ρόδος Υποδέχεται το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024 by Ayia Napa Marina | 25-28 Οκτωβρίου

MostPopular

  • Η Ευρωπαία Εισαγγελέας βγάζει στη σέντρα τον Μητσοτάκη – Κίνδυνος απώλειας κονδυλίων και… θέσης

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    270 shares
    Share 108 Tweet 68
  • Moody’s: Οι δύο κίνδυνοι για τις ευρωπαϊκές τράπεζες από τον εμπορικό πόλεμο

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • Κίνα και Ιαπωνία απειλούν Τραμπ με… άγριο ξεφόρτωμα! Και το κάνουν

    83 shares
    Share 33 Tweet 21
  • realme GT7 12GB/512GB: Το δοκιμάσαμε σε συνθήκες business adventure – Flagship… on its own

    47 shares
    Share 19 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr