• Τελευταία
  • Trending
  • All

Έκτακτη υποστήριξη από το Σταύρος Νιάρχος στους πληγέντες από τους τυφώνες στις ΗΠΑ

23 Οκτωβρίου 2024

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Smoke rises from an Israeli airstrike in Dahiyeh, Beirut, Sunday, Oct. 27, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)

Τρεις νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο

22 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

22 Μαΐου 2025
Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Σε bull market τα crypto: Ιστορικά ρεκόρ για Bitcoin και Ethereum

Νέο ράλι και ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

21 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ αποδέχονται το δώρο 400 εκατ. του Κατάρ στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Χρηματιστής, Χρηματιστήριο, εξουθενωμένος χρηματιστής

Μήνυμα-χαλινάρι της αγοράς ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την IFA Berlin 2025

21 Μαΐου 2025
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025

Η ΕΕ απέτυχε να υλοποιήσει τους στόχους της για τις επικουρικές συντάξεις

21 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Bolt: Νέα λειτουργία για προγραμματισμένες διαδρομές από και προς τον ΔΑΑ

21 Μαΐου 2025
Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS και Ρενάτα Βαλμά, Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Έκτακτη υποστήριξη από το Σταύρος Νιάρχος στους πληγέντες από τους τυφώνες στις ΗΠΑ

Σ τα τέλη Σεπτεμβρίου, ο τυφώνας Ελίν έγινε ένας από τους φονικότερους τυφώνες που έχουν πλήξει ποτέ τις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες μετά τον Κατρίνα

NewsRoomΑπόNewsRoom
23 Οκτωβρίου 2024
Στις The Wire, Δελτία Τύπου
Χρόνος ανάγνωσης2 mins read
13 1
0
37
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο τυφώνας Ελίν έγινε ένας από τους φονικότερους τυφώνες που έχουν πλήξει ποτέ τις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες μετά τον Κατρίνα, στοιχίζοντας τη ζωή σε περισσότερους από 230 ανθρώπους σε έξι πολιτείες, μεταξύ των οποίων στη Βόρεια Καρολίνα, το Τενεσί και τη Φλόριντα. Ιδιαίτερα σκληρά επλήγη η δυτική Βόρεια Καρολίνα, η οποία συνήθως δεν υφίσταται τις συνέπειες των τυφώνων διότι βρίσκεται βαθιά μέσα στην ενδοχώρα. Εκεί οι καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν θανατηφόρες πλημμύρες, εμποδίζοντας την παροχή βοήθειας. Στη συνέχεια, σε διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων, ο Μίλτον ένας από τους εντονότερους τυφώνες που έχουν καταγραφεί ποτέ στην περιοχή, διέσχισε τη Φλόριντα, επηρεάζοντας ορισμένες από τις περιοχές που είχαν, ήδη, πληγεί από τον Ελίν.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) προσπαθεί, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να ανταποκριθεί σε φυσικές καταστροφές παγκοσμίως. Στο πλαίσιο αυτό, λόγω των καταστροφικών τυφώνων Ελίν και Μίλτον, πραγματοποιεί δωρεές σε πλήθος μη κερδοσκοπικών οργανισμών με τοπική δράση στη Βόρεια Καρολίνα, το Τενεσί και τη Φλόριντα. Όπως έχει πράξει και στο παρελθόν, σε συνέχεια άλλων φυσικών καταστροφών και ανθρωπιστικών κρίσεων, το ΙΣΝ προσπάθησε να ανταποκριθεί άμεσα, απευθυνόμενο σε οργανισμούς που γνωρίζουν σε βάθος τις τοπικές ανάγκες χάρη στη μακροχρόνια παρουσία και δράση τους και που έχουν τη δυνατότητα να ενεργήσουν άμεσα. Ανάμεσα στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που υποστηρίζει το ΙΣΝ βρίσκονται και δύο μακροχρόνιοι δωρεοδόχοι-συνεργάτες του, η συνεισφορά των οποίων θα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

«Είναι διαφορετικό να γνωρίζουμε σε θεωρητικό επίπεδο ότι η κλιματική αλλαγή θα προκαλεί όλο και πιο σοβαρά, ακραία φαινόμενα στα πιο απρόσμενα σημεία, και άλλο να το βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας, προκαλώντας απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και σοβαρές καταστροφές στις εκάστοτε κοινότητες», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, Ανδρέας Δρακόπουλος. «Η σκέψη μας βρίσκεται στους πληγέντες και είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσοι εργάζονται αδιάκοπα, αντιμετωπίζοντας εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, και παρά το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις έχουν υποστεί τις ίδιες καταστροφικές συνέπειες των τυφώνων με τους ανθρώπους που προσπαθούν να υποστηρίξουν. Αισθανόμαστε βαθιά ευγνωμοσύνη για το έργο και την τοπική γνώση που διαθέτουν οι δωρεοδόχοι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε».

Σχετικάθέματα

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

ΗΠΑ-Κίνα: Ανάπαυλα στις εντάσεις, πίεση στα δημοσιονομικά

21 Μαΐου 2025

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που υποστηρίζει το ΙΣΝ είναι οι ακόλουθοι:

Βόρεια Καρολίνα

  • Παρά το γεγονός ότι οι βασικές εγκαταστάσεις της τέθηκαν εκτός λειτουργίας λόγω των πλημμυρών, η τράπεζα τροφίμων MANNA Food Bank προσαρμόστηκε γρήγορα στις νέες συνθήκες. Αξιοποιώντας μια νοικιασμένη αποθήκη και τη δύναμη και θέληση των εθελοντών, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός διανέμει τρόφιμα με φορτηγά σε κάθε μια από τις κομητείες της δυτικής Βόρειας Καρολίνας και έχει δημιουργήσει ένα σημείο διανομής στο Άσβιλ, τη μεγαλύτερη πόλη της περιοχής που έχει πληγεί σημαντικά, προκειμένου να μοιράσει είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικές προμήθειες και είδη υγιεινής.
  • Το Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Καταστροφών του Community Foundation of Western North Carolina έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ταχεία, ευέλικτη χρηματοδότηση σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που καλύπτουν άμεσες ανάγκες, όπως παροχή τροφίμων, στέγης, ιατρικής περίθαλψης και ψυχολογικής υποστήριξης. Παράλληλα, σε δεύτερο χρόνο θα συμβάλλει στην ανοικοδόμηση κατοικιών και υποδομών, βοηθώντας τις κοινότητες να «ορθοποδήσουν».
  • Ο οργανισμός Partnership for Appalachian Girls’ Education (PAGE), ο οποίος αποτελεί υφιστάμενο δωρεοδόχο-συνεργάτη του ΙΣΝ, έχει πραγματοποιήσει ελέγχους ψυχικής υγείας σε οικογένειες των οποίων τα παιδιά συμμετέχουν στο πρόγραμμά του και τους έχει παράσχει δέματα βοήθειας που περιλαμβάνουν βασικά είδη, όπως προϊόντα υγιεινής και βιβλία.

Τενεσί

  • Ο οργανισμός Remote Area Medical, επίσης υφιστάμενος δωρεοδόχος-συνεργάτης του ΙΣΝ, προσφέρει δωρεάν ιατρική, οδοντιατρική και οφθαλμολογική φροντίδα, μέσω κινητών κλινικών, σε απομακρυσμένες ή υποεξυπηρετούμενες περιοχές σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ. Τις προσεχείς εβδομάδες θα λειτουργεί ολοήμερες κλινικές στις πληγείσες περιοχές, παρέχοντας παράλληλα και τηλεϊατρική περίθαλψη.
  • Το Neighbor to Neighbor Disaster Relief Fund του οργανισμού East Tennessee Foundation παρέχει χρηματοδότηση για έργα που επικεντρώνονται στη μακροπρόθεσμη ανάκαμψη στο Τενεσί και σχετίζονται με την υγεία, την ψυχική υγεία, την εκπαίδευση και τη γεωργία.

Φλόριντα

  • Από το Κέντρο Διανομής στην Τάμπα της Φλόριντα, ο οργανισμός Rebuilding Together Tampa Bay συντονίζει τις προσπάθειες μετεγκατάστασης των ανθρώπων από τα καταφύγια στα σπίτια τους. Αναλυτικότερα, αναλαμβάνει τον καθαρισμό των σπιτιών, την επισκευή των στεγών και την υλοποίηση των απαραίτητων επισκευαστικών εργασιών. Ο οργανισμός εστιάζει ιδιαίτερα στην υποστήριξη ανθρώπων μεγάλης ηλικίας, ατόμων με αναπηρία, βετεράνων και κατοίκων με χαμηλό εισόδημα.
  • Ο οργανισμός Hispanic Federation υποστηρίζει τους τοπικούς συνεργάτες του στην προσπάθειά τους να παραδώσουν είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα και ιατρικές προμήθειες, καθώς και στέγη σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένων μελών οικογενειών αιτούντων ασύλου και προσωρινών εργαζομένων στον αγροτικό τομέα.
  • Ο οργανισμός The Smile Trust έχει ενεργοποιήσει το τοπικό του δίκτυο, το οποίο περιλαμβάνει δεκάδες οργανώσεις, για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες παρέχοντας ζεστά γεύματα, νερό, φάρμακα, πάνες, καθώς και γεννήτριες και μπαταρίες για όσους δεν έχουν ρεύμα, ενώ παράλληλα υλοποιεί δράσεις μακροπρόθεσμης ανάκαμψης.

Στο σύνολό τους, οι παραπάνω οργανισμοί αξιοποιούν τη βαθιά γνώση των τοπικών ζητημάτων και το πλήθος των υφιστάμενων συνεργασιών τους προκειμένου να ανταποκριθούν στις επιτακτικές ανάγκες, λαμβάνοντας υπόψη την επιδείνωση προϋπαρχόντων προβλημάτων που προκάλεσαν οι τυφώνες και τις συνέπειες σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων, ενώ παράλληλα σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα.

Aπό την ίδρυσή του, τo ΙΣΝ προσπαθεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση των συνεπειών των φυσικών καταστροφών σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως μεταξύ πολλών άλλων, μετά τον κυκλώνα Φρέντι στη Μαδαγασκάρη, τη Μοζαμβίκη και το Μαλάουι το 2023, τους σεισμούς στη Συρία και την Τουρκία την ίδια χρονιά, τις πυρκαγιές στην Ελλάδα το 2021 και το 2018 αντίστοιχα, την ξηρασία στην Αιθιοπία το 2016, τον σεισμό του 2010 στην Αϊτή, το τσουνάμι στον Ινδικό Ωκεανό στην Ινδονησία, τη Σρι Λάκα, την Ταϊλάνδη στα τέλη του 2004, αλλά και τον τυφώνα Μιτς στο Ελ Σαλβαδόρ, τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα και τη Νικαράγουα το 1998. Το ΙΣΝ πιστεύει ότι οι άνθρωποι έχουν τη φυσική προδιάθεση να βοηθούν ο ένας τον άλλον μετά από μια καταστροφή και ότι ο ρόλος της φιλανθρωπίας είναι να συμβάλει στον περιορισμό τυχόν δυσκολιών που μπορεί να στέκονται εμπόδιο σε πράξεις αλληλεγγύης.

Σχετικά με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι ένας από τους κορυφαίους ιδιωτικούς, διεθνείς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο, ο οποίος κάνει δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στους τομείς των τεχνών και του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, της υγείας και του αθλητισμού, καθώς και της κοινωνικής πρόνοιας. Το ΙΣΝ υποστηρίζει οργανισμούς και έργα, σε όλο τον κόσμο, που στοχεύουν στην επίτευξη ευρείας, διαρκούς και θετικής επίδρασης για την κοινωνία στο σύνολό της και επιδεικνύουν θετικές αξίες και σωστή διαχείριση. Το Ίδρυμα υποστηρίζει επίσης έργα που διευκολύνουν τη δημιουργία συμπράξεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ως αποτελεσματικό μέσο για την εξυπηρέτηση της ευημερίας όλων των ανθρώπων. Από το 1996, το Ίδρυμα έχει εγκρίνει περισσότερα από 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια μέσω πάνω από 5.500 δωρεών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε περισσότερες από 130 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά

Tags: ΗΠΑκυκλώνες-τυφώνες
Share15Tweet9Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025
On the Radar

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
The Wire

ΗΠΑ-Κίνα: Ανάπαυλα στις εντάσεις, πίεση στα δημοσιονομικά

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
ομόλογα

ΟΔΔΗΧ: Υπερκάλυψη κατά 2,12 φορές των εξάμηνων εντόκων γραμματίων - Στο 2,71% η απόδοση

χρηματιστήριο, χρηματιστής

Η AXIA Ventures, Group Exclusive Financial Advisor της Quest στη συμφωνία με την GLS για την ACS

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    73 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    943 shares
    Share 377 Tweet 236
  • Motor Oil και Shell αλλάζουν αποτύπωμα με δυναμική είσοδο στη λιανική

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    203 shares
    Share 81 Tweet 51
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    263 shares
    Share 105 Tweet 66

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr