• Τελευταία
  • Trending
  • All

Εκτός διεθνούς tempo το Χρηματιστήριο

19 Σεπτεμβρίου 2024
Businessman against black bear on red arrow downward trend line with sky cityscape background. Fight back bearish market concept.

Νέο… αίμα στις αγορές απανταχού, τραπεζικό sell off στο Χ.Α.

12 Μαρτίου 2026

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο – Στην πρώτη θέση παραμένει ο Musk

12 Μαρτίου 2026

Τα 98α βραβεία OSCARS® έρχονται στην COSMOTE TV

12 Μαρτίου 2026

CAFF Work powered by Viohalco: Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος

12 Μαρτίου 2026

IEA: Ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή προκαλεί τη μεγαλύτερη διαταραχή στην προσφορά πετρελαίου

12 Μαρτίου 2026
Greenpeace activists empty sacks of genetically modified corn in giant toilets outside the US embassy in Greece. The action takes place on the eve of the World Trade Organisation (WTO) Conference in Cancun, Mexico where the US is trying to impose GMO's on consumers and farmers all over the world. Here the activists are dressed in orange suits with signs around their necks saying "GMO's: We just don't want them" in Greek and English.

Greenpeace και φορείς κατά των νέων μεταλλαγμένων στην Ευρώπη

12 Μαρτίου 2026
Κομισιόν

Κομισιόν: Προς προσωρινή εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur από τον Μάιο

12 Μαρτίου 2026
lng carriers

Ινδία: Στροφή σε Ευρώπη και ΗΠΑ για LPG μετά το κλείσιμο του Περσικού

12 Μαρτίου 2026

Ο Jannik Sinner και ο όμιλος Allianz ανακοινώνουν πολυετή παγκόσμια συνεργασία

12 Μαρτίου 2026

ΔΕΗ: Ξεκινά η διάθεση ομολόγου για κατοίκους Κοζάνης και Φλώρινας με απόδοση 8%

12 Μαρτίου 2026

Το Ιράν κλείνει τα Στενά του Ορμούζ – Φόβοι για πετρέλαιο στα 250 δολ.

12 Μαρτίου 2026

Τουρκία για Patriot στην Κάρπαθο: «Παράνομη ενέργεια» – «Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα»

12 Μαρτίου 2026
Drone

Λίβανος: Ισραηλινές επιθέσεις με 8 νεκρούς στο παραλιακό μέτωπο της Βηρυτού

12 Μαρτίου 2026

Ινδία: Σε υψηλό 11 μηνών ο πληθωρισμός – Ανησυχία για πιέσεις από το πετρέλαιο

12 Μαρτίου 2026

Zalando: Κέρδη 591 εκατ. ευρώ το 2025 – Επαναγορά μετοχών έως 300 εκατ.

12 Μαρτίου 2026

Aegean: Αύξηση 14% των καθαρών κερδών – Επιφυλάξεις με το Μεσανατολικό

12 Μαρτίου 2026
gazprom

Ουκρανική επίθεση σε σταθμούς της Gazprom – Καταδικάζει το Κρεμλίνο

12 Μαρτίου 2026

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S26 ήρθε στη Nova

12 Μαρτίου 2026

Bitget: «Crypto Anti-Bias Pledge» για ένα πιο συμπεριληπτικό μέλλον στα κρύπτο

12 Μαρτίου 2026
φωτ.: Marine Traffic

Περσικός: Χτύπημα σε ελληνόκτητο τάνκερ – Στις 15 οι επιθέσεις σε πλοία από τις 28/2

12 Μαρτίου 2026

Θα υπάρξουν αγροτικές κινητοποιήσεις τις ημέρες του East Macedonia Thrace Forum IV στην Αλεξανδρούπολη;

12 Μαρτίου 2026

ΟΛΘ Α.Ε. και Five Senses Consulting ενισχύουν την κρουαζιέρα στη Θεσσαλονίκη

12 Μαρτίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

Εκτός διεθνούς tempo το Χρηματιστήριο

Απόστολος ΣκουμπούρηςΑπόΑπόστολος Σκουμπούρης
19 Σεπτεμβρίου 2024
Στις On the Radar, The Wire, Αγορές
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
18 0
0
49
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Συνεδρίαση επιλεκτικών πονταρισμάτων σε αρκετές μετοχές του Large Cap αλλά και σε ορισμένες του Mid Cap ήταν η σημερινή στο ελληνικό χρηματιστήριο, με το Γενικό Δείκτη να κλείνει στο υψηλό ημέρας και μάλιστα με πολύ αυξημένο τζίρο μετά από ημέρες.

  • Υστέρησε έναντι του διεθνούς ράλι το Χρηματιστήριο
  • Η μείωση των επιτοκίων από τη Fed έφερε ράλι σε Ασία, Ευρώπη και Αμερική
  • Προς τις 1.430 μονάδες ο Γενικός Δείκτης, μεγάλη αύξηση τζίρου στα 126 εκατ. ευρώ
  • Ξεχώρισαν οι Lamda, ΔΕΗ, Metlen, OTE, Alpha Bank, Viohalco, Intralot, Profile, Intrakat, ΕΥΑΘ

Όμως, το ελληνικό χρηματιστήριο υστέρησε συγκριτικά με την εικόνα ράλι που καταγράφεται στις διεθνείς αγορές, μετά την πρώτη μείωση επιτοκίων από το 2020 από τη Federal Reserve χθες. 

Σχετικάθέματα

Businessman against black bear on red arrow downward trend line with sky cityscape background. Fight back bearish market concept.

Νέο… αίμα στις αγορές απανταχού, τραπεζικό sell off στο Χ.Α.

12 Μαρτίου 2026

Στραγγίζουν το Χ.Α – Το άγχος έκοψε την όρεξη για trading

11 Μαρτίου 2026

Ο ιδρυτής της Zara, Amancio Ortega, λαμβάνει μέρισμα-ρεκόρ 3,2 δισ.

11 Μαρτίου 2026

Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ προχώρησε σε μείωση των επιτοκίων κατά 50 μονάδες βάσης, κάτι που έφερε ανοδικό ξέσπασμα σε όλους τους χρηματιστηριακούς δείκτες απανταχού, αρκετοί εκ των οποίων βρίσκονται ξανά σε ιστορικά υψηλά. 

Οι ασιατικοί δείκτες το πρωί έκλεισαν με σημαντικά κέρδη, καθώς οι δείκτες Nikkei 225, Hang Seng και Asia Dow ενισχύθηκαν άνω του 2%, ενώ με σημαντικότατα κέρδη και σε τροχιά νέων ιστορικών υψηλών έκλεισαν οι ευρωπαϊκοί δείκτες. Ο ευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 ενισχύθηκε 1,38% στις 521,67 μονάδες, ο FTSE 100 στο Λονδίνο σημείωσε άνοδο 0,91% στις 8.328,72 μονάδες, ο DAX 30 στη Φρανκφούρτη κινήθηκε υψηλότερα 1,55% στις 19.002,38 μονάδες και ο CAC 40 στο Παρίσι κατέγραψε κέρδη 2,29% στις 7.615,41 μονάδες.

Στον ευρωπαϊκό νότο, ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε πάνω από τις 34.000 μονάδες με άνοδο 1,16%, ενώ ο ισπανικός ΙΒΕΧ 35 έκλεισε στις 11.778,10 μονάδες με άνοδο 0,80%. 

Σε νέα ιστορικά υψηλά κινούνται και οι δείκτες της Wall Street με τον Dow Jones να κερδίζει 1,37% στις 42.061 μονάδες, τον S&P 500 να κάνει ράλι +1,85% και να βρίσκεται πάνω από τις 5.720 μονάδες για πρώτη φορά στην ιστορία του, ενώ ο τεχνολογκός Nasdaq κινείται πάνω και από τις 18.000 μονάδες με ισχυρό ράλι +2,79%. 

Η εικόνα του Χ.Α.

Μέσα σε αυτό το ιδιαίτερα αβανταδόρικο κλίμα που εκτός των άλλων μαρτυρά αυτό που πολλάκις έχουμε αναφέρει στο CrisisMonitor.gr, ότι δηλαδή τα χρηματιστήρια και η επενδυτική βιομηχανία έχει εν πολλοίς αυτονομηθεί από τις εξελίξεις στην πραγματική οικονομία και μετά από κάποια μικρά διαλείμματα για διορθώσεις, πετυχαίνει διαρκή νέα ιστορικά υψηλά, «φουσκώνοντας» σε πρωτοφανή επίπεδα, το Χ.Α. έκλεισε μεν ανοδικά, αλλά χωρίς αντίστοιχη δυναμική. 

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 1.428,39 μονάδες με άνοδο 0,63% που ήταν και το υψηλό ημέρας, ενώ στην αρχή είχε υποχωρήσει έως τις 1.416,78 μονάδες (-0,19%). Ο FTSE 25 αρχικά έχανε έως 0,22% όμως τελικώς έκλεισε με άνοδο 0,71% στις 3.463,86 μονάδες που ήταν το υψηλό ημέρας, ενώ o Mid Cap ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση στις 2.323,18 μονάδες με άνοδο 0,76%, σχεδόν στο υψηλό ημέρας. 

Τέλος, ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε στις 1.226,12 μονάδες με άνοδο 0,57%, έχοντας υψηλό ημέρας στο +0,65% και χαμηλό στο -0,29%. 

Κυρίαρχο ποιοτικό στοιχείο σήμερα ήταν η αύξηση των συναλλαγών που έφτασαν στα 126,29 εκατ. ευρώ, δηλαδή 53 εκατ. περισσότερα από το χθεσινό τζίρο που ήταν μόλις στα 72,98 εκατ. ευρώ. Τα 117 εκατ. ευρώ διακινήθηκαν σε μετοχές του Large Cap εκ των οποίων τα 63,5 εκατ. ευρώ στις τράπεζες, ενώ στον Mid Cap έγιναν συναλλαγές αξίας 6,86 εκατ. ευρώ. 

Στο χώρο του FTSE 25 κυριάρχησαν οι Lamda Development και ΔΕΗ που έκαναν ράλι +3,31% και +3,11% αντίστοιχα, στο +1,87% η Metlen, +1,65% o OTE, ενώ άνω του 1% ενισχύθηκαν και οι Alpha Bank, Viohalco, Τιτάν, Σαράντης, ΕΥΔΑΠ και Eurobank. 

Στον Mid Cap ξεχώρισαν οι Intralot και Profile με άνοδο 3,19% και 3,07% αντίστοιχα, στο +2,47% η Intrakat, +2,22% η ΕΥΑΘ, ενώ πλέον του 1% ενισχύθηκαν οι Intracom Holdings, Labipharm, και Ideal Holdings. Στον αντίποδα, ημέρα ρευστοποιήσεων ήταν για την Κρι Κρι που υποχώρησε κατά 2,99% μετά τα διαρκή ιστορικά υψηλά. Στις προηγούμενες τέσσερις συνεδριάσεις η μετοχή είχε ράλι κοντά στο +12%. Στο σύνολο της αγοράς, 73 μετοχές είχαν άνοδο έναντι 31 που υποχώρησαν. 

Αύριο η λήξη παραγώγων και το rebalancing

Αύριο έχουμε την τριπλή λήξη παραγώγων, αλλά και τις αναδιαρθρώσεις χαρτοφυλακίων (rebalancing) στο κλείσιμο, λόγω των αλλαγών στους δείκτες FTSE Russell. Θυμίζουμε ότι η μετοχή της Cenergy Holdings αναβαθμίζεται στον Large Cap από τον Mid Cap, οπότε αναμένονται αυξημένες κινήσεις. Η Cenergy πήρε τη θέση της μητρικής Viohalco, η οποία μετατίθεται στον Mid Cap. Επίσης η Intralot αναβαθμίζεται στον Mid Cap, ενώ στον Micro Cap προστέθηκε για πρώτη φορά η Interlife, η βορειοελλαδίτικη ασφαλιστική, που πλέον είναι η μοναδική εκπρόσωπος του κλάδου στο Χ.Α. μετά και την αποχώρηση της Ευρωπαϊκής Πίστης. Τέλος, οι μετοχές των AVAX, Dimand, Premia Properties, Πλαστικά Θράκης, AustriaCard και Έλαστρον διαγράφονται από το δείκτη Micro Cap. Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, οπότε αύριο θα γίνει το rebalancing. 

Σχετικά

Tags: Γενικός ΔείκτηςΧρηματιστήριο
Share20Tweet12Share3Send

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Απεγγραφή από τις ειδοποιήσεις
Απόστολος Σκουμπούρης

Απόστολος Σκουμπούρης

ΣχετικάΆρθρα

Businessman against black bear on red arrow downward trend line with sky cityscape background. Fight back bearish market concept.
On the Radar

Νέο… αίμα στις αγορές απανταχού, τραπεζικό sell off στο Χ.Α.

12 Μαρτίου 2026
On the Radar

Στραγγίζουν το Χ.Α – Το άγχος έκοψε την όρεξη για trading

11 Μαρτίου 2026
On the Radar

Ο ιδρυτής της Zara, Amancio Ortega, λαμβάνει μέρισμα-ρεκόρ 3,2 δισ.

11 Μαρτίου 2026
Επόμενο άρθρο

Δημοσκόπηση MRB: Ανεβαίνουν οι τιμές - διαλύεται το πολιτικό σκηνικό

Ο Μαρινάκης βάζει την Κουτσαφτάκη CEO στον Ολυμπιακό

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Οι αγορές σορτάρουν τον Τραμπ – Στα ύψη το ρίσκο, ξανά στα 100 το πετρέλαιο

    95 shares
    Share 38 Tweet 24
  • Ο Τραμπ τα έκανε μπάχαλο: Οι αγορές τον αγνοούν, ο πόλεμος δεν τελειώνει

    93 shares
    Share 37 Tweet 23
  • K-Patriot… η νέα «μόδα» στον πόλεμο του Ιράν

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Στραγγίζουν το Χ.Α – Το άγχος έκοψε την όρεξη για trading

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Τρία πλοία χτυπήθηκαν στο Ορμούζ – Το ένα του Παππά

    117 shares
    Share 47 Tweet 29

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Νέο… αίμα στις αγορές απανταχού, τραπεζικό sell off στο Χ.Α.
  • Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο – Στην πρώτη θέση παραμένει ο Musk
  • Τα 98α βραβεία OSCARS® έρχονται στην COSMOTE TV
  • CAFF Work powered by Viohalco: Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος
  • IEA: Ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή προκαλεί τη μεγαλύτερη διαταραχή στην προσφορά πετρελαίου

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr