• Τελευταία
  • Trending
  • All
Καύσωνας

Πότε θα τελειώσει ο καύσωνας στην Ευρώπη;

14 Αυγούστου 2024

realme: Συνεργασία με την Aston Martin F1 Team – νέο συλλεκτικό GT 7 Dream Edition

21 Μαΐου 2025

COSMOTE TELEKOM: Πρωταγωνιστεί στην έρευνα για τα δίκτυα του μέλλοντος

21 Μαΐου 2025

Scaling Up Summit 2025 by EO Accelerator: Πώς Επιχειρηματίες εκτοξεύουν τον τζίρο τους

21 Μαΐου 2025

ΗΠΑ-Κίνα: Ανάπαυλα στις εντάσεις, πίεση στα δημοσιονομικά

21 Μαΐου 2025

COSMOTE TELEKOM: Πρωταγωνιστεί στην έρευνα για τα δίκτυα του μέλλοντος

21 Μαΐου 2025

Το πρώτο “Suppliers’ Day” του ΔΕΣΦΑ: Κοινή πορεία προς ένα βιώσιμο μέλλον

21 Μαΐου 2025

Shell GO+: Η Coral επανασχεδιάζει το πρόγραμμα επιβράβευσης της Shell

21 Μαΐου 2025
Intralot

Η Intralot διαψεύδει εξαγορά εταιρίας στην Αυστραλία… για την ώρα

21 Μαΐου 2025

Motor Oil και Shell αλλάζουν αποτύπωμα με δυναμική είσοδο στη λιανική

21 Μαΐου 2025

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025

Οι ασφαλιστές ζητούν απαντήσεις από Πιερρακάκη για το ρίσκο ασφάλισης μικρομεσαίων επιχειρήσεων

21 Μαΐου 2025

Για απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστή ερευνάται ο “εθνικός κοριός” Μαυρίκης

21 Μαΐου 2025

Εθνική Ασφαλιστική και ΕΑΔΕ συμφώνησαν ότι η αποζημίωση στα ισόβια αλλάξει…

21 Μαΐου 2025
Χαρακτηριστικά και υφή ανοχτού πολέμου έχει αποκτήσει η σύγκρουση που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από τη Λωρίδα της Γάζας

Γάζα: 55 νεκροί σε νέους βομβαρδισμούς

21 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις-άνοδος της θερμοκρασίας.

21 Μαΐου 2025
Ελεγχόμενη είναι η κλιμάκωση της έντασης από το Ιράν στη Μέση Ανατολή μέχρι τώρα, παρά την αλλαγή χαρακτήρα που σηματοδοτεί η άμεση απάντηση κατά του Ισραήλ,

Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

21 Μαΐου 2025

Viber goes… supper με dating και ad management – Η στρατηγική της Rakuten

21 Μαΐου 2025

Τεχνητή Νοημοσύνη και Δίκαιο: Ρυθμίζοντας την Καινοτομία για την Καθημερινότητα

21 Μαΐου 2025

Κομισιόν και Λονδίνο εκβιάζουν το Ισραήλ με… δασμούς για τη Γάζα

20 Μαΐου 2025
Intralot

Intralot: Η ακτινογραφία του deal στην Αυστραλία

20 Μαΐου 2025

Η Ευρώπη συζητά δασμούς 2 ευρώ στα μικροδέματα… από Temu και Shein

20 Μαΐου 2025

Στάσσης: Η ΔΕΗ θα πιάσει τους στόχους. Έρχονται εξαγορές

20 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 21 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Πότε θα τελειώσει ο καύσωνας στην Ευρώπη;

Η μεγάλη ζέστη σε συνδυασμό με την υγρασία κάνει αυτόν τον καιρό ιδιαίτερα δυσάρεστο.

NewsRoomΑπόNewsRoom
14 Αυγούστου 2024
Στις The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
32 0
0
Καύσωνας
87
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Μεγάλο μέρος της Ευρώπης ψήνεται τις τελευταίες ημέρες, καθώς η ήπειρος αντιμετωπίζει το τελευταίο από μια σειρά καυτών κυμάτων καύσωνα. Πολλοί αναρωτιούνται πότε θα τελειώσει ο αφόρητα ζεστός καιρός.

Σχεδόν ολόκληρη η Γαλλία έχει δει αρκετές ημέρες συναγερμού για υψηλές θερμοκρασίες με τα θερμόμετρα να ξεπερνούν τους 30 βαθμούς Κελσίου σε όλη τη χώρα. Η ακραία ζέστη ήρθε την ώρα που η χώρα αντιμετώπιζε την επέτειο της καταστροφής του 2003, κατά την οποία 15.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της ακραίας ζέστης στις 11 Αυγούστου.

Η Ιταλία έχει κατακλυστεί από σχεδόν συνεχείς καύσωνες από τα μέσα Ιουνίου. Σε τμήματα της χώρας προβλέπεται να σημειωθούν θερμοκρασίες ρεκόρ άνω των 40 βαθμών Κελσίου. Οι αρχές έθεσαν 40 υπηρεσίες σε πορτοκαλί συναγερμό για καύσωνα τη Δευτέρα, ενώ μόλις εννέα παρέμεναν το πρωί της Τρίτης.

Σχετικάθέματα

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025
natural gas

Μικρή αντίδραση στο φυσικό αέριο – Γιατί ξύνει πάτο

3 Μαΐου 2025
Τα κορυφαία πανεπιστήμια για τον Τουρισμό είναι στην Ευρώπη

Τα κορυφαία πανεπιστήμια για τον Τουρισμό είναι στην Ευρώπη

27 Απριλίου 2025

Τα νοσοκομεία της πόλης ανέφεραν επίσης αύξηση κατά 20% των ατόμων που ζητούν επείγουσα περίθαλψη για ασθένειες που σχετίζονται με τη ζέστη.

Από την Παρασκευή, η Ισπανία δίνει μάχη με τον πιθανώς πιο έντονο καύσωνα του καλοκαιριού. Ο εθνικός μετεωρολογικός οργανισμός Aemets δήλωσε ότι οι θερμοκρασίες θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου σε περιοχές της Ανδαλουσίας και στα βορειοανατολικά. Οι υψηλές θερμοκρασίες και η ξηρασία έχουν επίσης αυξήσει τον κίνδυνο πυρκαγιάς σε πολλά μέρη.

Η Δευτέρα ήταν η θερμότερη ημέρα μέχρι στιγμής φέτος στο Ηνωμένο Βασίλειο με θερμοκρασίες 34C που καταγράφηκαν στην περιοχή του Κέιμπριτζ.

Ο ζεστός καιρός έρχεται την ώρα που ειδικοί από το Ινστιτούτο Παγκόσμιας Υγείας της Βαρκελώνης αποκάλυψαν ότι καύσωνας σκότωσε περισσότερους από 47.000 ανθρώπους στην Ευρώπη πέρυσι.

Ενώ αυτή η περίοδος ακραίας ζέστης αναμένεται να αρθεί για πολλούς πριν από το τέλος της εβδομάδας, ίσως να μην είναι ακόμη το τέλος των φετινών υψηλών θερμοκρασιών. Δείτε τι προβλέπουν οι ειδικοί.

Γιατί κάνει τόση ζέστη στην κεντρική και δυτική Ευρώπη;

Ο Lars Lowinski, μετεωρολόγος του Weather & Radar, λέει ότι ένας συνδυασμός ζέστης και υγρασίας κάνει τον καιρό πραγματικά δυσάρεστο για πολλούς στη δυτική Ευρώπη.

Φαίνεται πιο ζεστός όταν η υγρασία είναι υψηλή λόγω της ποσότητας υγρασίας στον αέρα. Το σώμα μας ρυθμίζει φυσικά τη θερμοκρασία με την εφίδρωση. Αυτός ο ιδρώτας που εξατμίζεται στον αέρα του περιβάλλοντος μας δροσίζει. Όταν υπάρχει περισσότερη υγρασία στον αέρα, ο ιδρώτας δεν εξατμίζεται τόσο πολύ, πράγμα που σημαίνει ότι αισθανόμαστε πιο ζεστά.

“Αυτή η ίδια υγρή ζέστη επηρεάζει μεγάλα τμήματα της Γαλλίας, των χωρών της Μπενελούξ καθώς και της Γερμανίας και άλλων χωρών της κεντρικής Ευρώπης αυτή την εβδομάδα”, εξηγεί.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο, προσθέτει ο Lowinski, είναι ότι ο ζεστός καιρός επηρεάζει επίσης τον μακρινό βορρά της Ευρώπης, πέρα από τον Αρκτικό Κύκλο μέχρι τη Σπιτσβέργη. Η θερμοκρασία εκεί έφτασε τους 20 βαθμούς Κελσίου την Κυριακή – ρεκόρ για τον μήνα Αύγουστο.

Αυτή η περίοδος ακραίας ζέστης αναμένεται να σταματήσει για πολλούς πριν από το τέλος της εβδομάδας, αλλά ίσως να μην είναι ακόμη το τέλος των φετινών υψηλών θερμοκρασιών. Δείτε τι προβλέπουν οι ειδικοί.

Πότε θα τελειώσει αυτός ο καύσωνας στην Ευρώπη;

Η ανακούφιση θα μπορούσε να είναι ορατή για ορισμένους στην Ευρώπη τις επόμενες ημέρες, καθώς ο καύσωνας αρχίζει να σπάει. Ωστόσο, οι συνθήκες θα παραμείνουν στα ανατολικά και νότια τμήματα της ηπείρου.

“Έτσι, το αποκορύφωμα της τρέχουσας πολύ θερμής περιόδου είναι ουσιαστικά [η 12η και 13η Αυγούστου] στη δυτική Ευρώπη, ενώ αναμένεται σταδιακή μείωση της θερμοκρασίας από την Τετάρτη”, λέει ο Lowinski.

“Εν τω μεταξύ, στα ανατολικά και ιδιαίτερα στα νοτιοανατολικά τμήματα της Ευρώπης θα επικρατήσουν πολύ θερμότερες από τον μέσο όρο συνθήκες μέχρι αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό έρχεται μετά από έναν Ιούλιο που μερικές φορές έσπασε ρεκόρ ζέστης στις περιοχές αυτές, ιδίως στα Βαλκάνια”.

Γιατί η Ευρώπη είναι τόσο ζεστή αυτή τη στιγμή;

“Αυτή τη φορά, ο ζεστός καιρός έχει προκληθεί από ένα “πλουμ” πολύ θερμού αέρα από τη βόρεια Αφρική και την Ισπανία, ο οποίος τραβήχτηκε προς τα βόρεια μπροστά από ένα σύστημα χαμηλής πίεσης στον Ατλαντικό”, εξηγεί ο Lowinski.

“Ενώ αυτές οι εισβολές θερμού αέρα από το νότο δεν είναι ασυνήθιστες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπάρχει η τάση αυτές οι θερμές αέριες μάζες να γίνονται ακόμη πιο θερμές λόγω της κλιματικής αλλαγής”.

Οι θερμοκρασίες στην επιφάνεια της θάλασσας γύρω από την Ευρώπη ήταν επίσης υψηλές, προσθέτει, ιδίως στη Μεσόγειο, όπου μερικές φορές είναι 4 έως 6C θερμότερες από το κανονικό για τον Αύγουστο.

“Οι θερμοκρασίες του νερού στη Μεσόγειο είναι συχνά μεταξύ 26 και 30C, γεγονός που οδηγεί σε ακόμη περισσότερη ζέστη και υγρασία εκεί, οπότε ακόμη και οι παράκτιες περιοχές δεν θα δουν μεγάλη ανακούφιση”.

Θα συνεχιστεί ο ζεστός καιρός στην Ευρώπη για το υπόλοιπο του Αυγούστου;

Αν και οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις για τον καιρό είναι μερικές φορές αβέβαιες, ο Lowinski λέει ότι μπορούμε να βγάλουμε κάποιες γενικές τάσεις και όχι ακριβείς προβλέψεις. Και, σε γενικές γραμμές, οι τάσεις δείχνουν ότι οι θερμότερες από τις κανονικές συνθήκες είναι πιθανό να συνεχιστούν, ιδίως στη νότια και νοτιοανατολική Ευρώπη.

Εάν οι άνεμοι στραφούν και πάλι σε νότιο τομέα, η κεντρική και η δυτική Ευρώπη θα μπορούσαν επίσης να δουν κάποιες περαιτέρω θερμές ή πολύ θερμές περιόδους.

Αυτό που μπορεί να ειπωθεί πάντως είναι ότι τα πολύ θερμά νερά στη Μεσόγειο και γύρω από πολλές δυτικοευρωπαϊκές ακτές θα παραμείνουν ένα ζήτημα τις επόμενες εβδομάδες, καθώς η θάλασσα μπορεί να αποθηκεύσει πολλή θερμότητα. Οι θερμοκρασίες του νερού αλλάζουν πολύ πιο αργά από τις θερμοκρασίες της ξηράς.

“Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι όλη η ζεστασιά που αποθηκεύεται στη θάλασσα θα συνεχίσει να υποστηρίζει θερμότερο και πιο υγρό καιρό, εκτός αν υπάρξει μια σημαντική αλλαγή στο πρότυπο του καιρού κάποια στιγμή το φθινόπωρο”, λέει ο Lowinski.

Προειδοποιεί ότι αυτές οι υψηλότερες θερμοκρασίες στην επιφάνεια της θάλασσας και η περισσότερη υγρασία στην ατμόσφαιρα σημαίνουν επίσης περισσότερα καύσιμα για βροχές και καταιγίδες.

“Αυτό είναι κάτι που έχουμε ήδη δει αυτό το καλοκαίρι σε ορισμένα μέρη της ηπείρου και περισσότερες καταιγίδες, μερικές φορές με καταρρακτώδεις βροχές και αστραπιαίες πλημμύρες, είναι πιθανό να επηρεάσουν τμήματα της κεντρικής Ευρώπης ιδίως τις επόμενες ημέρες”.

 

Σχετικά

Tags: Ευρώπηκαύσωνας
Share35Tweet22Share6Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025
natural gas
On the Radar

Μικρή αντίδραση στο φυσικό αέριο – Γιατί ξύνει πάτο

3 Μαΐου 2025
Τα κορυφαία πανεπιστήμια για τον Τουρισμό είναι στην Ευρώπη
On the Radar

Τα κορυφαία πανεπιστήμια για τον Τουρισμό είναι στην Ευρώπη

27 Απριλίου 2025
Επόμενο άρθρο
Εκτός ελέγχου η φωτιά στον Βαρνάβα - Περνάει τώρα στην Πεντέλη

Περισσότερο CO2 λόγω των πυρκαγιών παγκοσμίως

Το εργοστάσιο της Azovstal στη Μαριούπολη της Ουκρανίας

Η Ουκρανία κατέλαβε την Σούτζα, 2 χλμ. μέσα στη Ρωσία

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    927 shares
    Share 371 Tweet 232
  • Κατ’ αρχήν έγκριση για το ReArmEU – Θα αντλήσει 150 δισ. από τις αγορές

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    250 shares
    Share 100 Tweet 63
  • Το τρελό ράλι της Alpha οδηγεί το Χρηματιστήριο σε νέα υψηλά

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

    51 shares
    Share 20 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr