• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ο οδικός χάρτης για την αναβάθμιση της Intrakat… Οι κινήσεις Εξάρχου

25 Ιουνίου 2024

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

Ο οδικός χάρτης για την αναβάθμιση της Intrakat… Οι κινήσεις Εξάρχου

Θετικό αποτέλεσμα για το 2024 τόσο για την Intrakat όσο και για τον Άκτωρα προέβλεψε ο CEO Αλέξανδρος Εξάρχου σε ενημέρωση αναλυτών, κλείνοντας έτσι το μάτι στην πρώτη μετά από χρόνια διανομή μερίσματος.

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
25 Ιουνίου 2024
Στις On the Radar, The Wire, Αγορές, Επιχειρήσεις
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
25 1
0
70
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Θετικό αποτέλεσμα για το 2024 τόσο για την Intrakat όσο και για τον Άκτωρα προέβλεψε ο CEO Αλέξανδρος Εξάρχου σε ενημέρωση αναλυτών, κλείνοντας έτσι το μάτι στην πρώτη μετά από χρόνια διανομή μερίσματος.

Στο πλαίσιο του investors update ο Αλέξανδρος Εξάρχου υπογράμμισε το βιώσιμο και με καλά περιθώρια υφιστάμενο κατασκευαστικό αντικείμενο, επέμεινε στην προοπτική για διεύρυνση της παρουσίας στα ΣΔΙΤ και στις ΑΠΕ, τομείς με υψηλές αποδώσεις στα ίδια κεφάλαια και που μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις υφιστάμενες χρηματοτοροές και γραμμές δανεισμού.

Σχετικάθέματα

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 23 Μαΐου 2025

Στόχος της παρουσίασης του Αλέξανδρου Εξάρχου ήταν να εμπεδώσει την εξωστρέφεια της διοίκησης και να εδραιώσει τους διαύλους επικοινωνίας με την επενδυτική κοινότητα, θέλοντας έτσι να χτίσει εμπιστοσύνη.

Η μετοχή

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετοχή έχει δώσει απόδοση στο 12μηνο 133,8% και η κεφαλαιοποίηση της εταιρίας κινείται στην περιοχή των 800 εκατ. με 1 δισ., ενώ έχει συμπεριληφθεί στους δείκτες του Χ.Α και MSCI.

 

Ο οδικός χάρτης για την αναβάθμιση της Intrakat... Οι κινήσεις Εξάρχου

Ο οδικός χάρτης για την αναβάθμιση της Intrakat... Οι κινήσεις Εξάρχου

Πλέον, ο επόμενος στόχος χρηματιστηριακά είναι η κεφαλαιοποίηση 1 δισ. και η διασπορά άνω του 25% που θα “ξεκλειδώσουν” διαφορετικά επενδυτικά πορτοφόλια. Για να καταστεί αυτό εφικτό όμως, απαιτείται ικανός βαθμός δημοσιότητας ώστε να διασφαλίζεται η διαρκής κάλυψη της εταιρίας και άρα το κριτήριο της διαφάνειας. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται άλλωστε και οι παρουσιάσεις σε επενδυτές και τα δελτία Τύπου για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρίας.

Ωστόσο, αυτά δεν επαρκούν για την αποτελεσματική αναβάθμιση των συνθηκών διαφάνειας, καθώς κάτι τέτοιο απαιτεί πιο περιεκτικές ανακοινώσεις, με συγκεκριμένα στοιχεία για κάθε ενέργεια και την επίδρασή της στα οικονομικά μεγέθη και τις προοπτικές της εταιρίας, καθώς και αξιολόγηση των εκδόσεων της εταιρίας από οίκους αξιολόγησης και ιδιαίτερα από τους Big4 που έχουν την έγκριση της ΕΚΤ.

Η ολοκλήρωση αυτού του οδικού χάρτη αποτελεί πλέον προτεραιότητα για τον Αλέξανδρο Εξάρχου και την ομάδα διοίκησης της Intrakat, οι οποίοι επιχειρούν με γρήγορα, μεν  αλλά σταθερά δε βήματα να διαμορφώσουν το περιβάλλον για την αναβάθμιση της εταιρίας. Σε αυτό το πλαίσιο και στα βήματα άλλων μεγάλων ομίλων, ο Αλέξανδρος Εξάρχου αναζητά μια ισορροπία μεταξύ της διαρκούς δημοσιότητας και του αναγκαίου ημίφωτος στο οποίο είναι αναγκασμένες να κινούνται οι εταιρίες στην Ελλάδα.

Σε επίπεδο δραστηριοτήτων, η Intrakat επιχειρεί να διαφοροποιήσει τις πηγές εσόδων κατ είδος και γεωφραφικά, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα και την κυκλικότητα. Παρά τις δηλώσεις προθέσεων όμως, στα ΣΔΙΤ η Intrakat υπολείπεται των στόχων της διοίκησης, είτε γιατί δεν έχουν προχωρήσει τα δημόσια έργα βάσει προγραμματισμού, είτε γιατί deals που ήθελε δεν έχουν ωριμάσει ακόμη. Ρόλο σε αυτό παίζει και το ζήτημα των εγγυητικών επιστολών…

Auditor’s note: Αντίρροπες δυνάμεις

Όπως έχει επισημάνει το Crisis Monitor η σύμπραξη με τη ΔΕΗ για την ανάπτυξη χαρτοφυλακίου ΑΠΕ αποτελεί κίνηση η οποία δημιουργεί προοπτικές και δεν επιβαρύνει τις χρηματοτορές. Παράλληλα, η διεύρυνση του αποτυπώματος στη Ρουμανία εμπεδώνει τη στρατηγική γεωγραφικής διαφοροποίησης.Οι σχεδιασμοί Εξάρχου, όμως, υπόκεινται σε σημαντικά πολιτικά ρίσκα και επιχειρηματικές αβεβαιότητες. Η αποδυνάμωση της ελληνικής κυβέρνησης μπορεί εν μέρει να την καθιστά προοδευτικά πιο εξαρτημένη από πρωτοβουλίες ιδιωτών, ιδιαίτερα σε ένα σταθερά επιδεινούμενο δημοσιονομικό περιβάλλον, παράλληλα όμως το πολιτικό κόστος την καθιστά πιο άτολμη και risk aware…

Ταυτόχρονα, ο ανταγωνισμός στο επιχειρηματικό τοπίο οξύνεται, καθώς η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ του Γιώργου επελαύνει, ο Βαγγέλης Μυτιληναίος με το spin-off της ΜΕΤΚΑ-Παραχωρήσεις επιδιώκει ρόλο που δεν είχε έως τώρα, η Ελλάκτωρ Παραχωρήσεις αποτελεί “διαμάντι” για το στέμμα της Ελλάκτωρ και για τους Ολλανδούς και αγωνίζονται να ανεβάσουν την αξία και την παθητική παραγωγή εισοδήματος. Μάχη δίνει και η Αβαξ του Κωσταντίνου Μιτζάλη για να αποφύγει την διάσωση, ιδιαίτερα μετά την απώλεια της Αττικής Οδού.

Σε αυτό το περιβάλλον, βέβαια, ο Αλέξανδρος Εξάρχου εντοπίζει ευκαιρίες. Η επιδίωξή τους όμως έχει κόστη, αβεβαιότητες και πολιτικές προεκτάσεις. Όταν αυτά συμπίπτουν με την ανάγκη για περισσότερη δημοσιότητα και διαφάνεια, μπορούν να περιπλέξουν τις προτεραιότητες.

Αν σε όλα αυτά προστεθούν οι ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού, η ανάγκη για υψηλές αποδώσεις στα ίδια κεφάλαια και το άγρυπνο βλέμμα των μετόχων, καθίσταται ξεκάθαρο ότι το στοίχημα αναβάθμισης της Intrakat δεν είναι εύκολο.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης του Ομίλου Intrakat, το 2026 ο κύκλος εργασιών του ομίλου αναμένεται να ξεπεράσει τα €2,5 δισ., τα προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) έσοδα τα €200 εκατ. και οι επενδύσεις σε ΑΠΕ και ΣΔΙΤ το €1 δισ. Στόχος του Ομίλου είναι να αναλάβει νέα έργα σε Ελλάδα και Ρουμανία, ύψους άνω των €18 δισ. ευρώ τα επόμενα χρόνια, που θα έρθουν να προστεθούν στο ανεκτέλεστο των €5 δισ.

Τα επικείμενα μεγάλα έργα υπόσχονται σημαντικό έργο στο ορατό μέλλον και η Intrakat είναι σωστά τοποθετημένη, με ιδιαίτερα χαμηλό δανεισμό, για να εξασφαλίσει την ομαλή χρηματοδότησή τους και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της αγοράς.

Επίσης, ο κ. Εξάρχου υπογράμμισε το ενδιαφέρον του Ομίλου για την περαιτέρω επέκτασή του στα έργα ΣΔΙΤ και παραχώρησης και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγορών σχετικών συμμετοχών, αλλά και άλλων χαρτοφυλακίων δραστηριοτήτων, με απώτερο στόχο τη διαφοροποίηση του μείγματος εσόδων του Ομίλου στο μέλλον.

Οι προοπτικές στη Ρουμανία

Επιπλέον, έγινε ευρεία αναφορά στις δυνατότητες της Ρουμανικής αγοράς, η οποία παρουσιάζει υψηλή διαθεσιμότητα και απορροφητικότητα ευρωπαϊκών πόρων για μεγάλα έργα, ενώ προωθεί πλέον την χρήση των ΣΔΙΤ και των έργων παραχώρησης, για τα οποία η Intrakat ενδιαφέρεται ζωηρά. Όπως τόνισε η διοίκηση του Ομίλου, η Ρουμανία αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα και αγοράς ζωτικής σημασίας και στόχος είναι ο τετραπλασιασμός των εσόδων που έρχονται από εκεί, καθώς οι προσδοκίες είναι τεράστιες εν όψει δημοπράτησης έργων ύψους €26 δισ. τα επόμενα δύο χρόνια στη γειτονική χώρα.

Επιπλέον, ο κ. Εξάρχου τόνισε τη σημασία και τη δυναμική της στρατηγικής συνεργασίας με τη ΔΕΗ για την από κοινού ανάπτυξη ΑΠΕ στην Ελλάδα, η οποία θα βοηθήσει τον Όμιλο στην ταχύτερη υλοποίηση του στρατηγικού του σχεδιασμού στην ενέργεια, έχοντας ως στόχο την αύξηση των εσόδων από τη δραστηριότητα αυτή. Ήδη, η εταιρεία έχει δρομολογήσει επενδύσεις ισχύος 500MW για την επόμενη διετία και προσδοκά να έχει έσοδα ύψους €40 εκατ. από τις ΑΠΕ το 2026. Ο επικεφαλής της Intrakat χαρακτήρισε τη συνεργασία με τη ΔΕΗ δικλείδα ασφαλείας, σημειώνοντας ότι η ενεργειακή αγορά αλλάζει και γίνεται όλο και πιο δύσκολη, με περισσότερο ανταγωνισμό και δυσχερέστερους όρους χρηματοδότησης, και ο συνεταιρισμός με έναν μεγάλο, καθετοποιημένο παίκτη της αγοράς, καθιστά τον σχεδιασμό της Intrakat πιο ασφαλή.

Επικείμενες εξαγορές

Ακόμη, o κ. Εξάρχου ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο του εταιρικού μετασχηματισμού του Ομίλου, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο, θα ανακοινωθούν και πιθανές εξαγορές σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς και όχι μόνο στον κατασκευαστικό. Παράλληλα ο Όμιλος Intrakat θα προωθήσει την περαιτέρω ανάπτυξη αξιοσημείωτων χαρτοφυλακίων, όπως η λατομική δραστηριότητα και η διαχείριση κτιρίων και υποδομών, μέσω των θυγατρικών της ΑΚΤΩΡ, Ελληνικά Λατομεία Α.Ε και AKTOR Facility Management, με στόχο την αύξηση των εσόδων από αυτούς τους δύο τομείς.

Κέρδη και.. ίσως μέρισμα

Και προέβλεψε ότι το 2024 η Intrakat, αλλά και η θυγατρική της ΑΚΤΩΡ, θα κλείσουν τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον εν εξελίξει μετασχηματισμό του Ομίλου, μετά την εξαγορά της ΑΚΤΩΡ, που τον έφερε σε πλεονεκτική θέση στην αγορά, καθώς εξασφάλισε πολλαπλάσια μεγέθη σε σχέση με το παρελθόν, σημειώνοντας ότι είναι ιδιαιτέρως ευτυχής από το αποτέλεσμα.

Σχετικά

Tags: AktorBusiness RiskΑλέξανδρος Εξάρχου
Share28Tweet18Share5Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο
The Wire

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
On the Radar

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
European Commission President Ursula von der Leyen, center left, speaks with from left, Slovenia's Prime Minister Robert Golob, Luxembourg's Prime Minister Luc Frieden, Bulgaria's Prime Minister Nikolai Denkov, Greece's Prime Minister Kyriakos Mitsotakis and Austria's Chancellor Karl Nehammer during a round table meeting at an EU Summit in Brussels, Thursday, March 21, 2024. European Union leaders are gathering to consider new ways to help boost arms and ammunition production for Ukraine. Leaders will also discuss in Thursday's summit the war in Gaza amid deep concern about Israeli plans to launch a ground offensive in the city of Rafah. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

Ευρώπη: Fast track το deal για νέα ηγεσία - Στη σκιά Πούτιν - Τραμπ... Σι

H Ethiopian Airlines συνδέει την Αφρική με την Ευρώπη μέσω... Ελ. Βενιζέλος

MostPopular

  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    81 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    164 shares
    Share 66 Tweet 41
  • Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

    50 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

    47 shares
    Share 19 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr