• Τελευταία
  • Trending
  • All

Τί σημαίνει η εξαγορά της ΑΕΚ από τον Μάριο Ηλιόπουλο – Γιατί πούλησε ο Μελισσανίδης

10 Ιουνίου 2024

Ο Πούτιν βάζει όρους στο τραπέζι – Οι Ευρωπαίοι απαντούν με… πυραύλους

28 Μαΐου 2025
Jan Karras

Αύξηση κερδών με καλύτερα περιθώρια πέτυχε ο ΟΠΑΠ στο Q1

28 Μαΐου 2025

Το deal Ορτσέλ – Χόλτερμαν ισχυροποιεί Ψάλτη και ξεκλειδώνει… δυναμική

28 Μαΐου 2025
Rally

Νέο τραπεζικό πάρτι στο Χ.Α. που βλέπει και τις 1.900 μονάδες

28 Μαΐου 2025
Το ταμπλό του Χρηματιστηρίου

Αλλαγές στους δείκτες του Χ.Α: Οι φοβικοί και οι επιθετικοί επιχειρηματίες σε όρους… ταμπλό!

28 Μαΐου 2025

AmCham: Στρατηγική παρουσία του Επιμελητηρίου στις ΗΠΑ

28 Μαΐου 2025

Ο Μερτς ανεβάζει την πίεση στον Πουτιν… Σπρώχνει για deal στα παρασκήνια

28 Μαΐου 2025

Πώς να διαβάζω σωστά τον λογαριασμό ρεύματος;

28 Μαΐου 2025

Η σειρά realme GT 7 κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Παρίσι

28 Μαΐου 2025

Μέλη των Τούρκων Ντάλτον πίσω από την επίθεση σε στελέχη της ΕΥΠ

28 Μαΐου 2025
Nord Stream 2 unerwater

Ο Nord Stream διχάζει (πάλι) τη Δύση

28 Μαΐου 2025

ΕΕ και ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις κατά της Συρίας

28 Μαΐου 2025

Ελαφρά άνοδος στις αποδόσεις των ομολόγων της Eυρωζώνης

28 Μαΐου 2025

ΟΔΔΗΧ: Στο 1,74% υποχώρησε η απόδοση των 6μηνων εντόκων

28 Μαΐου 2025

Άνοδος στα καταλύματα, πτώση στην εστίαση το α’ τρίμηνο 2025

28 Μαΐου 2025
Elon Musk

Το «μεγάλο και όμορφο» ν/σ του Τραμπ απογοητεύει τον Μασκ

28 Μαΐου 2025

Πρώτο βήμα για την υποβοηθούμενη ευθανασία στη Γαλλία

28 Μαΐου 2025

Έρευνα Mastercard: Οι κυβερνοεπιθέσεις απειλούν τις ΜμΕ στην Ευρώπη

28 Μαΐου 2025

Η Cosmos Sport αποκτά νέα γραφεία

28 Μαΐου 2025
χρυσός, gold

Ο χρυσός ανακάμπτει με φόντο οικονομικά στοιχεία και εμπορικές συνομιλίες

28 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η UniCredit αυξάνει τη συμμετοχή της στην Alpha Bank στο 20% – αποχωρεί η Reggeborgh

28 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Σε διεθνείς θεσμικούς το 80% του πράσινου ομολόγου

28 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 29 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

Τί σημαίνει η εξαγορά της ΑΕΚ από τον Μάριο Ηλιόπουλο – Γιατί πούλησε ο Μελισσανίδης

Θολά παραμένουν κεντρικά σημεία της συμφωνίας Μελισσανίδη - Ηλιόπουλο για την πώληση της ΑΕΚ, καθώς δεν ανακοινώθηκε κανένα τίμημα, ούτε δόθηκε αίσθηση ποσού.

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
10 Ιουνίου 2024
Στις On the Radar, The Wire, Επιχειρήσεις
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
447 5
0
1.2k
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Θολά παραμένουν κεντρικά σημεία της συμφωνίας Μελισσανίδη – Ηλιόπουλο για την πώληση της ΑΕΚ, καθώς δεν ανακοινώθηκε κανένα τίμημα, ούτε δόθηκε αίσθηση ποσού.

Την πώληση της ΑΕΚ, αλλά χωρίς να γνωστοποιήσει το ποσό, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ παρουσίασε τον νέο ιδιοκτήτη Μάριο Ηλιόπουλο, ιδιοκτήτη της SeaJets.

Πρόκειται για συναλλαγή που έχει έντονο πολιτικό άρωμα και έρχεται μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και αφού η ΑΕΚ κατέκτησε τρία κύπελλα και ένα πρωτάθλημα, ενώ έχασε και το τελευταίο μέσα από τα… χέρια της.

Σχετικάθέματα

Το deal Ορτσέλ – Χόλτερμαν ισχυροποιεί Ψάλτη και ξεκλειδώνει… δυναμική

28 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η UniCredit αυξάνει τη συμμετοχή της στην Alpha Bank στο 20% – αποχωρεί η Reggeborgh

28 Μαΐου 2025
Woman IT specialist in elegant suit working on notebook computer in data center next to server racks

Moody’s: Ωρολογιακή βόμβα τα Data Centers – Προειδοποτεί τραπεζίτες και REITS

28 Μαΐου 2025

Η αλήθεια είναι ότι η μεταβίβαση αν και αιφνιδιαστική για πολλούς, δεν ήταν απρόσμενη γενικά. Ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε από καιρό κάνει την εμφάνισή του στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη στους αγώνες και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2023… δίνοντας σαφείς ενδείξεις για όσους είχαν ανοιχτά μάτια.

Πολιτικά, η αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη έρχεται μετά την απομάκρυνση μιας σειράς πολιτικών στελεχών, με οποία -σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη- είχε στενές σχέσεις και τα οποία είχαν την ευθύνη διαμόρφωσης του πλαισίου της Superleague μέσω της ΕΠΟ… Τα τελευταία χρόνια ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού άλλοτε άμεσα και άλλοτε έμμεσα είχε στοχοποιήσει τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ και το Μαξίμου, τους οποίους κατηγόρησε για τη διαμόρφωση συστήματος που παρεμπόδιζε την άνοδο του Ολυμπιακού.

Αποκορύφωμα της έντασης Μαρινάκη – Μητσοτάκη για το ποδόσφαιρο ήταν η αποκάλυψη από τον εφοπλιστή της προσπάθειας του Μαξίμου να ρίξει γέφυρες με την επίσκεψη στο σπίτι του του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και του διευθυντή του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη Γιάννη Μπραττάκου, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση αμφοτέρων από την κυβέρνηση.

Έκτοτε, οι εντάσεις βρίσκονται σε φθίνουσα τροχιά, με τον τελευταίο σημείο την αποχώρηση του Αλέξη Κούγια από τη θέση του αντιπροέδρου και νομικού συμβούλου του Ολυμπιακού, αφού προηγουμένως είχε επιτεθεί προσωπικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη και είχε μιλήσει δημοσίως για τις σχέσεις του αποπεμφθέντος διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού και ξαδέρφου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη, με το σύστημα Μελισσανίδη.

Έτσι, η αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη από την ΑΕΚ σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ σίγουρα οδηγεί σε αποφόρτιση των σχέσεων Μαρινάκη – Μαξίμου, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέγραψε μεγάλες απώλειες στις Ευρωεκλογές.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, από την άλλη πλευρά, έχει προκαλέσει τις δικές του εντάσεις, από τις οποίες κατάφερε να βγάλει και λεφτά. Ενδεικτική είναι η σύγκρουση με την Πειραιώς για το delisting της Marfin και το μέλλον της Attica Group. Σε αυτή τη σύγκρουση ο Μάριος Ηλιόπουλος έχτισε θέση στη μετοχή της MIG στο Χ.Α και πιέζοντας ως μέτοχος μειοψηφίας πέτυχε την αύξηση του προσφερόμενου τιμήματος από την Πειραιώς. Ο ίδιος προσπάθησε να μπλοκάρει και τη συγχώνευση Attica Group – ΑΝΕΚ, χωρίς να τα καταφέρει, αλλά κι εκεί δεν είναι σαφές αν υπήρξε κάποιου είδους παρασκηνιακός συμβιβασμός.

Έτσι, ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ αποδεικνύει ότι είναι επίμονος, δεν φοβάται τις συγκρούσεις και ξέρει να κερδίζει από αυτές. Η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα, τόσο για την ΑΕΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος εξαγοράζοντας την ΑΕΚ λαμβάνει “προίκα” το ΑΕΚ OPAP Arena, με τη χρήση του για 49 χρόνια, τα έσοδα από το οποίο συντηρούν τον Ερασιτέχνη. Επίσης, θα διατηρήσει την προνομιακή σχέση με τον ΟΠΑΠ, ενώ θα διαπραγματευτεί με τα κανάλια τα δικαιώματα για τους αγώνες της ΑΕΚ.

Μέσω της ΑΕΚ ο Μάριος Ηλιόπουλος αποκτά πρόσβαση στο ιδιαίτερα κλειστό κλαμπ των ιδιοκτητών ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ελλάδα, με τους ιδιοκτήτες κορυφαίων ομάδων της Superleague να έχουν συνήθως άμεση πρόσβαση στο Μαξίμου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η αποχώρηση Μελισσανίδη

Ο συγκινημένος Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε τον Μάριο Ηλιόπουλο ως τον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Αναφέρθηκε στους λόγους που τον επέλεξε για τη διαδοχή, τόνισε ότι θα είναι δίπλα του στα πρώτα του βήματα, ενώ αποκάλυψε ότι ο κ. Ηλιόπουλος είχε συνάντηση και με τον Ματίας Αλμέιδα.

Μιλώντας συγκινημένος από την Αίθουσα Τύπου της OPAP Arena, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε αρχικά τους λόγους που κατέληξε στον κ. Ηλιόπουλο, υπογραμμίζοντας πως σκεφτόταν την επόμενη μέρα της ομάδας τον τελευταίο ένα με ενάμιση χρόνο:

«Το ταξίδι έφτασε στο τέλος. Ήρθαμε να σας παρουσιάσω τον κύριο Ηλιόπουλο. Είναι ένας νέος άνθρωπος, ένας νέος προστάτης της ομάδας μας. Το σκέφτηκα πολύ, το δουλεύω ένα με ενάμιση χρόνο στο μυαλό μου. Κατέληξα στον Μάριο γιατί ξέρω τον χαρακτήρα του, ξέρω τις φιλοδοξίες του. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Θα είμαι δίπλα του μέχρι να βρει τον βηματισμό του. Είναι αυτοδημιούργητος, έχει πολλά χρήματα και αισθάνομαι σιγουριά ότι η ΑΕΚ θα έχει συνέχεια»,

υπογράμμισε, προσθέτοντας στη συνέχεια τι παραλαμβάνει ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ:

«Το ποδόσφαιρο είναι η βάση της κοινωνίας. Κι εγώ πρέπει να είμαι προσεκτικός στη διαδοχή. Θα κριθώ κι εγώ κάποια στιγμή. Είμαι και συγκινημένος. Πρέπει να πω όμως ότι η απόφαση που έχω πάρει είναι η σωστή. Ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης. Παραλαμβάνει ένα κλαμπ με πολλή υγεία και ικανά στελέχη. Ένα αθλητικό κέντρο, τα δύο Μουσεία και για 49 χρόνια την εκμετάλλευση του γηπέδου μας γιατί το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη και από τα έσοδά του συντηρείται ο Ερασιτέχνης και τα τμήματά του».

Στη συνέχεια ο Μελισσανίδης αποκάλυψε ότι ενδιαφέρον υπήρξε και από ένα αμερικανικό fund, προσθέτοντας πως υπάρχει δέσμευση του Ηλιόπουλου να ολοκληρώσει το προπονητικό κέντρο της ομάδας:

«Μέσα στην όλη συμφωνία, είχα να σας πω ότι είχα προτάσεις από fund της Αμερικής με μεγάλα ποσά. Αλλά δεν ήθελα να βάλω την ΑΕΚ σε περιπέτειες με ανθρώπους που δεν ξέρω γιατί είχαμε και τις παλιότερες εμπειρίες. Μέσα στη συμφωνία είναι δέσμευση του κ. Ηλιόπουλου να τελειώσει το αθλητικό μας κέντρο με το ξενοδοχείο και έτσι η ΑΕΚ πλέον θα κάνει αυτά που είχαμε δεσμευτεί»,

επαναλαμβάνοντας στη συνέχεια ότι θα είναι μαζί στα πρώτα του βήματα:

«Αγαπάω το ποδόσφαιρο, αλλά ας μην κρυβόμαστε και η ηλικία και η υγεία… Στο ποδόσφαιρο αισθάνομαι καλύτερος από πολλούς αλλά όχι από όλους. Θα είμαι δίπλα στον Μάριο. Όλα τα στελέχη είναι ταλιμπάν, θα είναι δίπλα του για να έχει συνέχεια η προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς όλα αυτά τα χρόνια, αυτήν την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί. Είχα πει και παλιότερα ότι κάποια στιγμή το ταξίδι θα τελειώσει για μένα. Πιστεύω πως ότι δεσμεύτηκα το 2011 τα έκανα πράξη. Αλλά μεγαλώνουμε, έχω περάσει και ένα σοβαρό θέμα με την υγεία. Ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Κρατάω τη σουίτα μου, θα είμαι εδώ, θα σας βλέπω, θα είμαι σε επαφή με τον Μάριο, που τον ξέρω αρκετά χρόνια».

Η τοποθέτηση του Μάριου Ηλιόπουλου

Ο Μάριος Ηλιόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως ουσιαστικά νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, ανέφερε πως θα δώσει και την ψυχή του για να μπορέσει η Ένωση να κατακτά τίτλους.
Μετά τον Δημήτρη Μελισσανίδη τον λόγο σε αυτή την σημαντική ημέρα για την ΑΕΚ πήρε ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο άνθρωπος που ουσιαστικά είναι ο νέος ιδιοκτήτης της Ένωσης. Ο κύριος Ηλιόπουλος αρχικά ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις:

«Είναι μεγάλη τιμή, μεγάλη μέρα σήμερα, στον ναό της ΑΕΚ, σε αυτό το απίστευτο γήπεδο, την Αγια-Σοφιά, που όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως δεν κάνω κολακείες, αυτό το ναό, το ναό της ΑΕΚ, μόνο ο Μελισσανίδης μπορούσε να τελειώσει, με όσες δυσκολίες και τρικλοποδιές πήγαν να μπουν. Γνωρίζετε ότι δεν γλείφω, από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το επαναστατικό προφίλ και ο τρόπος που σκέφτομαι, δεν μου επιτρέπουν να μασάω τα λόγια μου.

Ο Μελισσανίδης είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας που πέρασε από το ποδόσφαιρο τα τελευταία 30 χρόνια, ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένας κολοσσός που θα μείνει στην ιστορία ως ευεργέτης της ΑΕΚ. Η τιμή που μου έκανε να μου παραδώσει τα ηνία της ΑΕΚ, θυμίζοντας πως είναι η μεγάλη του αγάπη και το παιδί του, έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά. Η παράδοση των ηνίων έχει μεγάλη ευθύνη.

Η παιδεία και η υγεία είναι αλληλένδετα πράγματα που έχει ανάγκη κάθε σύγχρονη χώρα. Χωρίς παιδεία δεν μπορεί να προχωρήσει. Ο αθλητισμός είναι αναπόστατο κομμάτι της παιδείας. Μέχρι σήμερα δεν δόθηκε η απαραίτητη σημασία από την Ελλάδα, παροδικά θυμήθηκαν ότι υπάρχει και ο αθλητισμός. Δυστυχώς είμαστε μια χώρα χωρίς υποδομές και εκεί που έγιναν υποδομές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δυστυχώς παραμένουν αναξιοποίητα πολλά ολυμπιακά κέντρα και σκουριάζουν. Έχω δεσμευτεί στον κ. Μελισσανίδη πως έχω όραμα στις ακαδημίες, είναι το κομμάτι που θέλουμε να επενδύσουμε, που δεν είναι σύνηθες εκτός εξαιρέσεων στην Ελλάδα.

Ο αθλητισμός, η ταχύτητα, η αδρεναλίνη είναι στοιχεία της ζωής μου. Με τη βοήθεια του Θεού και του σύμπαντος έχω πετύχει αυτά που επεδίωξα στη ζωή μου και που οραματίστηκα. Στους αγώνες στίβου ως μαθητής και εν συνεχεία για 14 φορές πρωταθλητής στον μηχανοκίνητο. Η SeaJets ξεκίνησε ως μικρή εταιρία, αλλά τώρα είναι κεφάλαιο για τη ναυτιλία, είναι πυλώντας του ελληνικού τουρισμού και έχει σχεδόν μηδενικό δανεισμό. Εκεί βασίζεται η ελληνική οικονομία για τον εισερχόμενο τουρισμό.

Η SeaJets έχει προσφέρει πολλά στον αθλητισμό, στο Ράλι Ακρόπολις, σε ομάδες δωρεές, μετακινήσεις σε σωματεία, δωρεές σε υποδομές… Θα γίνουν δράσεις και στη μνήμη του πατέρα μου που έχασα πριν ενάμιση χρόνο. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα, με ενδιαφέρει να είμαι αρχιστράτηγος στη μάχη σε ένα δύσκολο πεδίο, όπως το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε τις ρίζες μας, όπως το έκανε ο κ. Μελισσανίδης. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα με την πιο ένδοξη ιστορία, γιατί μετά από καταστροφές, διωγμό και προσφυγιά κατάφερε να ενωθεί και να ενώσει. Η ΑΕΚ είναι δεμένη με την ψυχή όλων των Ελλήνων. Θα δώσω το μυαλό,την ψυχή, το είναι μου, για να κατακτώ τίτλους γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ιδέα, που πρέπει να κρατάμε φυλακτό και να μείνει στους αιώνες των αιώνων. Ζήτω η ΑΕΚ».

Στην συνέχεια ο Μάριος Ηλιόπουλος αποχώρησε και δεν δέχθηκε ερωτήσεις, καθώς τονίστηκε πως σε λίγες ημέρες θα δώσει ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου.

Σχετικά

Tags: Business RiskΑθλητικάΔημήτρης ΜελισσανίδηςΕξαγορές
Share490Tweet307Share86Send
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Το deal Ορτσέλ – Χόλτερμαν ισχυροποιεί Ψάλτη και ξεκλειδώνει… δυναμική

28 Μαΐου 2025
Alpha Bank
On the Radar

Η UniCredit αυξάνει τη συμμετοχή της στην Alpha Bank στο 20% – αποχωρεί η Reggeborgh

28 Μαΐου 2025
Woman IT specialist in elegant suit working on notebook computer in data center next to server racks
On the Radar

Moody’s: Ωρολογιακή βόμβα τα Data Centers – Προειδοποτεί τραπεζίτες και REITS

28 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Κόρινθο εκεί που κατέρρευσε η γέφυρα

Η αγορά μετράει το πολιτικό ρίσκο - Γύρισμα με Eurobank

MostPopular

  • Woman IT specialist in elegant suit working on notebook computer in data center next to server racks

    Moody’s: Ωρολογιακή βόμβα τα Data Centers – Προειδοποτεί τραπεζίτες και REITS

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Alpha Bank – ΕΛΤΑ: Το άνοιγμα Ψάλτη στην κοινωνία δεν έρχεται χωρίς …ρίσκα

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    292 shares
    Share 117 Tweet 73
  • Όταν οι χαμηλές τιμές διαλύουν τις αγορές – Η στρατηγική της Κίνας στις σπάνιες γαίες

    64 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Η Ευρωπαία Εισαγγελέας βγάζει στη σέντρα τον Μητσοτάκη – Κίνδυνος απώλειας κονδυλίων και… θέσης

    120 shares
    Share 48 Tweet 30

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr