• Τελευταία
  • Trending
  • All

Deloitte: Το Generative AI μπαίνει στις επιχειρήσεις – Τί βλέπουν τα στελέχη για αποδοτικότητα και… εργαζομένους

2 Μαΐου 2024
Έτσι μετά τη Βουλγαρία, Ρώσοι πράκτορες συνελήφθησαν και απελάθηκαν και στην Ιταλία.

Σύλληψη Πολωνού υπόπτου για κατασκοπεία στη βάση της Σούδας

12 Μαρτίου 2026

Η ενεργειακή κρίση είναι εδώ! Πάνω από τα $100 το πετρέλαιο

12 Μαρτίου 2026

Μάτωσε η Wall Street – Φοβάται τη λέξη από “Σ”

12 Μαρτίου 2026

Οι αγορές ψελίζουν τη λέξη από Σ… Και ακούνε περισσότερο Χαμενεΐ από Τραμπ

12 Μαρτίου 2026
Λευκός Οίκος

Ο Τραμπ θα αναστείλει νόμο 100 ετών για να ελέγξει τις τιμές στα καύσιμα

12 Μαρτίου 2026

Νεκρός ο δράστης επίθεσης σε συναγωγή στο Μίσιγκαν

12 Μαρτίου 2026

Η Ρωσία δείχνει τους αμερικανικούς στόχους στο Ιράν – Στο παιχνίδι και η Κίνα

12 Μαρτίου 2026

Γερουλάνος: «Ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια»

12 Μαρτίου 2026

Προϋπολογισμός ΕΕ 2028‑2034: Οι γνώμες του ΕΕΣ για Erasmus+ και AgoraEU

12 Μαρτίου 2026
Businessman against black bear on red arrow downward trend line with sky cityscape background. Fight back bearish market concept.

Νέο… αίμα στις αγορές απανταχού, τραπεζικό sell off στο Χ.Α.

12 Μαρτίου 2026

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο – Στην πρώτη θέση παραμένει ο Musk

12 Μαρτίου 2026

Τα 98α βραβεία OSCARS® έρχονται στην COSMOTE TV

12 Μαρτίου 2026

CAFF Work powered by Viohalco: Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος

12 Μαρτίου 2026

IEA: Ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή προκαλεί τη μεγαλύτερη διαταραχή στην προσφορά πετρελαίου

12 Μαρτίου 2026
Greenpeace activists empty sacks of genetically modified corn in giant toilets outside the US embassy in Greece. The action takes place on the eve of the World Trade Organisation (WTO) Conference in Cancun, Mexico where the US is trying to impose GMO's on consumers and farmers all over the world. Here the activists are dressed in orange suits with signs around their necks saying "GMO's: We just don't want them" in Greek and English.

Greenpeace και φορείς κατά των νέων μεταλλαγμένων στην Ευρώπη

12 Μαρτίου 2026
Κομισιόν

Κομισιόν: Προς προσωρινή εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur από τον Μάιο

12 Μαρτίου 2026
lng carriers

Ινδία: Στροφή σε Ευρώπη και ΗΠΑ για LPG μετά το κλείσιμο του Περσικού

12 Μαρτίου 2026

Ο Jannik Sinner και ο όμιλος Allianz ανακοινώνουν πολυετή παγκόσμια συνεργασία

12 Μαρτίου 2026

ΔΕΗ: Ξεκινά η διάθεση ομολόγου για κατοίκους Κοζάνης και Φλώρινας με απόδοση 8%

12 Μαρτίου 2026

Το Ιράν κλείνει τα Στενά του Ορμούζ – Φόβοι για πετρέλαιο στα 250 δολ.

12 Μαρτίου 2026

Τουρκία για Patriot στην Κάρπαθο: «Παράνομη ενέργεια» – «Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα»

12 Μαρτίου 2026
Drone

Λίβανος: Ισραηλινές επιθέσεις με 8 νεκρούς στο παραλιακό μέτωπο της Βηρυτού

12 Μαρτίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Defence Tech

Deloitte: Το Generative AI μπαίνει στις επιχειρήσεις – Τί βλέπουν τα στελέχη για αποδοτικότητα και… εργαζομένους

Η έρευνα της Deloitte για το Generative AI διαπιστώνει ότι η υιοθέτησή του προχωρά γρήγορα, αλλά το κλειδί για μεγαλύτερη πρόοδο είναι η πραγματοποίηση οργανωτικών αλλαγών

Statistics DepartmentΑπόStatistics Department
2 Μαΐου 2024
Στις Defence Tech, On the Radar, Spotlight, The Wire, Αγορές, Επιχειρήσεις, Τράπεζες
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
18 0
0
49
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η υιοθέτηση του Generative AI από τις επιχειρήσεις σύμφωνα με έρευνα της Deloitte, με βασικά προβλήματα να παραμένει η έλλειψη εμπιστοσύνη, η έλλειψη προετοιμασίας του εργατικού δυναμικά και άλλα οργανωτικού τύπου θέματα.

Την ίδια στιγμή, οι οργανισμοί που έχουν υλοποιήσει λύσεις Generative AI δηλώνουν βελτίωση προϊόντος, καλύτερη αντίληψη της αγοράς και βελτίωση διαδικασιών. Στο μεταξύ οι ανησυχίες για μείωση των εργαζομένων αποδεικνύονται μάλλον υπερεκτιμημένες, καθώς από τα στοιχεία της Deloitte προκύπτει ότι ελάχιστες επιχειρήσεις που υλοποίησαν Generative AI οδηγήθηκαν σε ραγδαία μείωση του προσωπικού.

Σχετικάθέματα

Η ενεργειακή κρίση είναι εδώ! Πάνω από τα $100 το πετρέλαιο

12 Μαρτίου 2026

Μάτωσε η Wall Street – Φοβάται τη λέξη από “Σ”

12 Μαρτίου 2026

Οι αγορές ψελίζουν τη λέξη από Σ… Και ακούνε περισσότερο Χαμενεΐ από Τραμπ

12 Μαρτίου 2026

Οι οργανισμοί που γνωρίζουν από τεχνητή νοημοσύνη ξεπερνούν το στάδιο του ενθουσιασμού με το Generative AI και εξετάζουν πλέον το πώς θα παρακάμψουν τα τεχνικά και οργανωτικά εμπόδια για να δημιουργήσουν πολλαπλασιαστικά οφέλη.
Σχεδόν τα τρία τέταρτα των οργανισμών επιδιώκουν να αλλάξουν τις στρατηγικές τους για το ανθρώπινο δυναμικό μέσα στα επόμενα δύο χρόνια λόγω του Generative AI, δίνοντας έμφαση στην αλλαγή των διαδικασιών εργασίας, την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων και την επανεκπαίδευση.

Οι οργανισμοί με υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας γύρω από το Generative AI παρουσιάζουν μεγαλύτερη πρόοδο προς την ανάπτυξη, τη δημιουργία αξίας, την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και την εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Η έρευνα

Το Deloitte AI Institute™ παρουσίασε τη δεύτερη τριμηνιαία έκδοση της έκθεσης «State of Generative AI in the Enterprise Report», η οποία διερευνά το τρέχον τοπίο της υιοθέτησης του Generative AI και τα βήματα που λαμβάνουν οι οργανισμοί για την επιτάχυνση και την ανάπτυξή του με στόχο τη δημιουργία πραγματικής αξίας. Η έκθεση βασίζεται σε έρευνα όπου έλαβαν μέρος περισσότεροι από 1.900 ερωτηθέντες, από Διευθυντές έως C-suite στελέχη, σε έξι χώρες. Αν και η εμπειρία των ερωτηθέντων γύρω από το Generative AI διαφέρει, όλοι τους έχουν κάποια εμπειρία με αυτό και δοκιμάζουν ή εφαρμόζουν το Generative AI στους οργανισμούς τους.

Deloitte: Το Generative AI μπαίνει στις επιχειρήσεις - Τί βλέπουν τα στελέχη για αποδοτικότητα και... εργαζομένους

«Οι ηγέτες των επιχειρήσεων επικεντρώνονται στο πώς το Generative AI μπορεί να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους για αποδοτικότητα και εξοικονόμηση κόστους. Πολλοί εξετάζουν επίσης την επένδυση των αποταμιεύσεών τους στην καινοτομία και την ανάπτυξη – είναι σαφές ότι η επίτευξη προόδου, η ακριβής μέτρησή της και η επιλογή των σωστών εφαρμογών θα είναι κρίσιμοι παράγοντες για τη δημιουργία πολλαπλασιαστικών οφελών», αναφέρει ο Costi Perricos, Global Office of Generative AI Leader της Deloitte. «Αν και η οικονομική απόδοση είναι σημαντική, οι παράγοντες αξίας, όπως η καινοτομία, η στρατηγική τοποθέτηση και η ανταγωνιστική διαφοροποίηση, μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντικοί».

Οι οργανισμοί αρχίζουν να προσαρμόζουν τις στρατηγικές για το ανθρώπινο δυναμικό τους στην εποχή του Generative AI

Η περαιτέρω ανάπτυξη περιορίζεται από το ανθρώπινο δυναμικό. Σχεδόν τέσσερις στους 10 (37%) ηγέτες ανέφεραν ότι οι οργανισμοί τους ήταν ελάχιστα ή καθόλου προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες του ανθρώπινου δυναμικού τους σχετικά με την υιοθέτηση του Generative AI. Ωστόσο, οι ίδιοι έχουν αρχίσει να δραστηριοποιούνται. Σχεδόν τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων στην έρευνα σκοπεύουν να αλλάξουν τις στρατηγικές τους για το ανθρώπινο δυναμικό τους τα επόμενα δύο χρόνια λόγω του Generative AI, με έμφαση στην αλλαγή των διαδικασιών εργασίας και την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων/επανακατάρτιση. Επιπλέον, πολλοί οργανισμοί επιδιώκουν να αυξήσουν τον αριθμό των εργαζομένων τους βραχυπρόθεσμα λόγω των πρωτοβουλιών τους για το Generative AI, με το 39% να επιδιώκει αύξηση μέσα στους επόμενους 12 μήνες (και το 38% να σκοπεύει να διατηρήσει τον αριθμό των εργαζομένων του αμετάβλητο).

Η εμπιστοσύνη στο Generative AI έχει αυξηθεί – με τους οργανισμούς που γνωρίζουν από τεχνητή νοημοσύνη να δίνουν προτεραιότητα στη διαφάνεια

Η έλλειψη εμπιστοσύνης παραμένει ένα από τα κύρια εμπόδια για την υιοθέτηση του GenAI σε μεγάλη κλίμακα, με την κατάκτηση αυτής να αναφέρεται ως απαραίτητη για την επιτυχή υιοθέτησή του. Σχεδόν τα τρία τέταρτα (72%) των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι η εμπιστοσύνη του οργανισμού τους σε όλες τις μορφές ΑΙ έχει αυξηθεί μετά την εμφάνιση του Generative AI, το 2022. Όμως, παρά την αύξηση της εμπιστοσύνης, μόνο το 36% των οργανισμών αναφέρει ότι καταμετρά στη στρατηγική του για το ανθρώπινο δυναμικό την εμπιστοσύνη και τη δέσμευση των εργαζομένων, και λιγότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες επικεντρώνονται σε διαδικασίες δημιουργίας διευρυμένης εμπιστοσύνης προς το Generative AI. Ωστόσο, οι ανησυχίες γύρω από την εμπιστοσύνη και τα ρίσκα που προκύπτουν δεν επιβραδύνουν την υιοθέτηση του Generative AI για τους πιο ειδικούς. Οι οργανισμοί με υψηλή εξειδίκευση δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στη διαφάνεια προς τους εργαζόμενους και εστιάζουν στην ποιότητα των δεδομένων εισόδου και τη διασφάλιση αξιόπιστων αποτελεσμάτων.

Η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητα παραμένουν τα κορυφαία επιθυμητά οφέλη
Όπως και στην πρώτη έκδοση της τριμηνιαίας έρευνας που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο, η βελτίωση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας παραμένουν μακράν τα κορυφαία οφέλη από την υιοθέτηση του Generative AI. Πολλοί οργανισμοί αναφέρουν ότι επιτυγχάνουν τους στόχους που επιδιώκουν σε κάποιο βαθμό, αλλά όχι ακόμη σε μεγάλο. Οι οργανισμοί με πολύ υψηλή τεχνογνωσία ως προς το Generative AI αναφέρουν ότι επιτυγχάνουν τα προσδοκώμενα οφέλη σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, με το 70% να αναφέρει ότι έχουν βελτιώσει τα υπάρχοντα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και το 63% ότι έχουν ενθαρρύνει την καινοτομία και την ανάπτυξη σε μεγάλο βαθμό. Με την εξοικονόμηση που προκύπτει από τις πρωτοβουλίες Generative AI, οι οργανισμοί επιδιώκουν να δημιουργήσουν αξία και από τις δύο πλευρές – το 45% των ερωτηθέντων σχεδιάζει να επενδύσει τις αποταμιεύσεις σε ευκαιρίες καινοτομίας, ενώ το 43% σχεδιάζει να βελτιώσει τις λειτουργίες σε ολόκληρη την επιχείρησή του.

Η υιοθέτηση του Generative AI είναι γρήγορη – και οι οργανισμοί κινδυνεύουν να μείνουν πίσω αν δεν συμβαδίσουν

Η υιοθέτηση του Generative AI συνεχίζει να κινείται με ταχείς ρυθμούς. Σε αυτή την έκδοση της έρευνας, σχεδόν οι μισοί (47%) από τους ερωτηθέντες δηλώνουν ότι κινούνται γρήγορα ως προς την υιοθέτησή του – για όσους έχουν πολύ υψηλή τεχνογνωσία, το ποσοστό ανέρχεται στο 73%. Αυτοί οι ειδικοί αρχίζουν να πληθαίνουν, υιοθετώντας κατά κόρον το GenAI σε όλες τις λειτουργίες, επενδύοντας περισσότερο στην τεχνολογική υποδομή και δίνοντας πρόσβαση σε εργαλεία Generative AI σε μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού τους .

«Καθώς περνάμε από τις θεωρητικές δυνατότητες στην πρακτική υιοθέτηση του Generative AI από τις επιχειρήσεις, η ανάπτυξη και η εξειδίκευση πάνε χέρι-χέρι – όπως αποδεικνύεται από τα ευρήματα αυτού του τριμήνου. Οι οργανισμοί προσλαμβάνουν νέα ταλέντα και εκπαιδεύουν το ανθρώπινο δυναμικό τους, με τις τεχνικές και τις ανθρωποκεντρικές δεξιότητες να παραμένουν πολύτιμες για την επιτυχή εξέλιξη», δήλωσε ο Deborshi Dutt, Artificial Intelligence Strategic Growth Offering lead και principal της Deloitte Consulting LLP. «Για να βοηθηθούν οι ηγέτες στο να παραμείνουν ανταγωνιστικοί σε μια συνεχώς εξελισσόμενη αγορά, είναι ζωτικής σημασίας να καλλιεργήσουν την εμπιστοσύνη και να παραμείνουν επικεντρωμένοι στη διάχυση της τεχνητής νοημοσύνης όταν εξελίσσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους, ώστε να ανταποκριθούν σε αυτή τη στιγμή του μετασχηματισμού».

Προσλήψεις ή απολύσεις ανθρώπων

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι περισσότεροι οργανισμοί αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των κεφαλών (39%) παρά να μείωση του αριθμού των κεφαλών (22%) τα επόμενους 12 μήνες λόγω εφαρμογής του Generative AI. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για οργανισμούς με «πολύ υψηλή» τεχνογνωσία Generative AI (45% αύξηση του αριθμού των κεφαλών έναντι 23% μείωση του προσωπικού) ή υψηλή τεχνογνωσία (46% αύξηση έναντι 25% μείωση).

Η έρευνα της Deloitte για το Generative AI διαπιστώνει ότι η υιοθέτησή του προχωρά γρήγορα, αλλά το κλειδί για μεγαλύτερη πρόοδο είναι η πραγματοποίηση οργανωτικών αλλαγών

Οι συνεντεύξεις των στελεχών μας παρουσιάζουν μια πιο νεφελώδη εικόνα στο μακροπρόθεσμο αριθμό κεφαλών. Μια ευρεία εστίαση σε δημιουργία αξίας μέσω της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας Η βελτίωση συνεπάγεται ότι οι οργανισμοί προσπαθούν να κάνουμε περισσότερα με λιγότερα, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση του προσωπικού ή λιγότερες προσλήψεις

Το Generative AI στις επιχειρήσεις

Αυτή είναι η δεύτερη από μια σειρά τριμηνιαίων ερευνών που αποσκοπούν στην παρακολούθηση της υιοθέτησης του Generative AI από τις επιχειρήσεις. Η έρευνα αυτή βασίζεται στην προηγούμενη έκθεση της Deloitte για την κατάσταση του ΑΙ στο επιχειρείν, η οποία διεξάγεται εδώ και έξι χρόνια. Σε αυτή την έκδοση της έρευνας, που διεξήχθη μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2024, συμμετείχαν 1.982 επιχειρηματικοί και τεχνολογικοί ηγέτες που έχουν γνώση του ΑΙ, και οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα στην πιλοτική εφαρμογή ή την εφαρμογή του Generative AI σε μεγάλους οργανισμούς, από έξι χώρες και έξι κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των κλάδων Εμπορίου, Ενέργειας, Πόρων & Βιομηχανίας, Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, Επιστημών Ζωής & Υγείας, Τεχνολογίας, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης & Τηλεπικοινωνιών και Κυβερνητικών & Δημόσιων Υπηρεσιών.

Σχετικά

Tags: AIBusiness RiskDeloitteΑναλύσειςγεωοικονομία
Share20Tweet12Share3Send

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Απεγγραφή από τις ειδοποιήσεις
Statistics Department

Statistics Department

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Η ενεργειακή κρίση είναι εδώ! Πάνω από τα $100 το πετρέλαιο

12 Μαρτίου 2026
On the Radar

Μάτωσε η Wall Street – Φοβάται τη λέξη από “Σ”

12 Μαρτίου 2026
Crisis Zone

Οι αγορές ψελίζουν τη λέξη από Σ… Και ακούνε περισσότερο Χαμενεΐ από Τραμπ

12 Μαρτίου 2026
Επόμενο άρθρο
Nickos Stathopoulos

Η BC Partners συζητά με E& για πώληση της United Group - Nova για 8 δισ.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Αποφυλακίζεται αμετανόητος ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Οι αγορές σορτάρουν τον Τραμπ – Στα ύψη το ρίσκο, ξανά στα 100 το πετρέλαιο

    97 shares
    Share 39 Tweet 24
  • Οι αγορές ψελίζουν τη λέξη από Σ… Και ακούνε περισσότερο Χαμενεΐ από Τραμπ

    65 shares
    Share 26 Tweet 16
  • K-Patriot… η νέα «μόδα» στον πόλεμο του Ιράν

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Ο Τραμπ τα έκανε μπάχαλο: Οι αγορές τον αγνοούν, ο πόλεμος δεν τελειώνει

    93 shares
    Share 37 Tweet 23
  • Τα σήματα του Ιράν για εκεχειρία με εγγυήσεις

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Σύλληψη Πολωνού υπόπτου για κατασκοπεία στη βάση της Σούδας
  • Η ενεργειακή κρίση είναι εδώ! Πάνω από τα $100 το πετρέλαιο
  • Μάτωσε η Wall Street – Φοβάται τη λέξη από “Σ”
  • Οι αγορές ψελίζουν τη λέξη από Σ… Και ακούνε περισσότερο Χαμενεΐ από Τραμπ
  • Ο Τραμπ θα αναστείλει νόμο 100 ετών για να ελέγξει τις τιμές στα καύσιμα

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr